Περέιρα: «Ήρθαμε να νικήσουμε»

Περέιρα: «Ήρθαμε να νικήσουμε»

Η Πόρτο πήρε στην Κύπρο με στόχο να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ βάσει του επιθετικού της παιχνιδιού, σύμφωνα με τον Βίτορ Περέιρα.

Ο τεχνικός ηγέτης των «Δράκων» στην συνέντευξη Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής, τόνισε πως αιφνιδιάστηκε στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ χαρακτήρισε τους Κύπριους ανταγωνιστική ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Βίτορ Περέιρα:

- Πιστεύετε ότι το ματς αυτό είναι κρίσιμο;

«Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα θα είναι κρίσιμα. Το γκρουπ είναι πολύ ισορροπημένο και κάθε τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί για την πρόκριση. Γι' αυτό κάθε παιχνίδι από εδώ είναι καθοριστικά».

- Τι έχετε μάθει από το «Ντραγκάο» και τι θα διορθώσετε αύριο;

«Θα αντιμετωπίσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε δουλέψει και είμαστε προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες του παιχνιδιού».

- Πιστεύετε ότι η Πόρτο είναι διαφορετική από ό,τι πριν από 15 μέρες;

«Κάναμε δύο νίκες στο πρωτάθλημα, είναι βέβαια διαφορετικές διοργανώσεις, αλλά οι νίκες πάντα δίνουν αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε σε καλύτερη κατάσταση. Είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε, αυτός είναι ο στόχος».

- Θα κάνετε αλλαγές αύριο;

«Η Πόρτο έχει μεγάλη ποιότητα, έχει στιγμές που είναι πιο φορμαρισμένη και άλλες λιγότερο. Τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια είναι θετικά. Θα βάλουμε την ενδεκάδα που αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμη να αγωνιστεί. Ποιος παίζει και ποιος μένει στον πάγκο είναι θέμα διαχείρισής μου, αλλά πάντα κάποιοι μπορεί να έχουν παράπονα. Έχουμε ένα γκρουπ όπου πολλοί μπορούν να βρεθούν στην ενδεκάδα».

- Νιώθετε πίεση;

«Έχουμε μία ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει υπό πίεση και δεν είναι πρόβλημα αυτό».

- Αισθάνεστε ότι ο ΑΠΟΕΛ ο χειρότερος αντίπαλος που μπορεί να βρεθεί μπροστά σας;

«Φέραμε ισοπαλία στο «Ντραγκάο» απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ καλή στην άμυνα. Ήρθαμε για να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ αύριο με το δικό μας παιχνίδι, με την ταυτότητά μας, με το επιθετικό μας ποδόσφαιρο, με τη φιλοσοφία που έχει πάντα η Πόρτο».

- Υπάρχει πρόβλημα με τον Χουλκ;

«Όλοι οι προπονητές σε όλες τις ομάδες του κόσμου θα ήθελαν να μην έχουν πρόβλημα με κανέναν παίκτη της ποιότητας του Χουλκ. Έχω επίσης την πεποίθηση ότι όλοι οι προπονητές στον κόσμο θα ήθελαν να τον έχουν. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι συνηθισμένος να παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο, στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν του βγήκε τίποτα και γι' αυτό αντέδρασε. Θέλει να δώσει το καλύτερο κι αυτό θα κάνει και αύριο».

- Θα μας πείτε τα σχέδιά σας για την ενδεκάδα, αν θα γίνουν αλλαγές;

«Ούτε οι παίκτες ξέρουν ποιος θα παίξει αύριο. Μόνο όσοι έχουν μείνει στην Πορτογαλία δεν θα παίξουν αύριο. Σ' αυτήν την ομάδα ποτέ δεν λέμε δημόσια ποιος θα παίξει. Δεν είμαι εγωιστής, απλά πριν τα παιχνίδια δεν μπορώ να αποκαλύπτω τίποτα».

- Μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, τα φαβορί για την πρόκριση παραμένουν ίδια;

«Ο ΑΠΟΕΛ μετά τα αποτελέσματα που έχει πάρει έχει δείξει ότι δεν είναι στην κορυφή από τύχη. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες με πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Το αυριανό θα είναι ένα ακόμη κρίσιμο ματς. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει δείξει μέχρι τώρα».

- Οι Πορτογάλοι παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στην Εθνική;

«Αυτή η ερώτηση δεν είναι για μένα, αλλά για τον ομοσπονδιακό προπονητή».

Φερνάντο: «Δυνατή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ»

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Φρανσίσκο Ρέγκες Φερνάντο, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου της Πόρτο, υποστηρίζοντας πως οι «Δράκοι» θα παίξουν για τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπυ του Φερνάντο:

- Ποιο είναι το πιο δύσκολο σημείο στην αντιμετώπιση του ΑΠΟΕΛ;

«Έχει μία ομάδα πολύ δυνατή ο ΑΠΟΕΛ. Είναι εξαιρετική ομάδα και το έχει δείξει με τα αποτελέσματά του. Είναι πιο δυνατή ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια».

- Ο Νούνο Μοράις είπε ότι είστε φαβορί. Σημαίνει αυτό ότι θα είστε πιο επιθετικοί αύριο;

«Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είναι δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσει και αύριο να πάρει αποτέλεσμα. Ξέρουμε όμως τις δυνατότητές μας και θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς».

- Ποια η γνώμη σου για το ροτέισιον που κάνει ο προπονητής;

«Με την ποιότητα που έχει αυτό το ρόστερ ποτέ κανείς δεν μπορεί να επαναπαυτεί και να πιστέψει ότι έχει κατοχυρωμένη θέση στην ενδεκάδα».

- Ισχύει ότι υπάρχουν επαφές για να πας στην Μίλαν;

«Δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα».

- Σας εξέπληξε το ΑΠΟΕΛ στο Ντραγκάο και πώς;

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι πιο δυνατός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μας εξέπληξε, γιατί τον περίμενα όπως πριν από δύο χρόνια. Είναι πιο ολοκληρωμένη και έτοιμη η ομάδα τώρα».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved