Κλοπ: «Χρειάζεται πειθαρχία» (photos)

Κλοπ: «Χρειάζεται πειθαρχία» (photos)

Σίγουρος για τη νίκη επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (31/10).

Ο τεχνικός ηγέτης των Γερμανών, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει της «μάχης» της 4ης αγωνιστικής του Champions League, ανέφερε πως περιμένει έναν ισχυρό Ολυμπιακό που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όποιο λάθος κάνουν οι παίκτες του, ωστόσο ανέφερε πως αν οι Βεστφαλοί παρουσιαστούν πειθαρχημένοι θα πάρουν τη νίκη.

Αρχικά, ο Γερμανός προπονητής μίλησε για τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει: «Με τον Μπέντερ έχουμε πρόβλημα. Ο Μάριο έτρεξε στην προπόνηση και αύριο πριν τον αγώνα θα αποφασίσουμε αν θα παίξει. Από πλευράς δυναμικού δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο άλλο πρόβλημα».

Όσον αφορά στην μικρή βαθμολογική συγκομιδή της Ντόρτμουντ στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, δήλωσε: «Σίγουρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, όμως δεν χάναμε τα παιχνίδια από μόνοι μας. Και οι αντίπαλοι είναι καλοί. Αύριο πρέπει να κερδίσουμε γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να εμφανιστούμε πειθαρχημένοι. Περιμένουμε βοήθεια από τους οπαδούς μας και θα αξιοποιήσουμε και τα 90 λεπτά που έχουμε. Ο Ολυμπιακός θα πιέσει στις αντεπιθέσεις, θα προσπαθήσει να σκοράρει, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το αποτρέψουμε αυτό».

Για το αν επηρεάστηκε η τακτική του από τη νίκη του Ολυμπιακού, απάντησε: «Ναι. Αλλά δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες για αυτά που πρόκειται να αλλάξουμε στον αγώνα».

Αναφορικά με το αν η Ντόρτμουντ θα «παλέψει» μόνο για τη νίκη ή θα αναζητήσει πολλά γκολ και για την περίπτωση ισοβαθμίας, υποστήριξε: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν είπα στην ομάδα με ποιο αποτέλεσμα πρέπει να κερδίσει. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, καθώς θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε στους 4 βαθμούς».

Παράλληλα, για τις αλλαγές στην ομάδα, τόνισε «Θα αλλάξουν κάποια πράγματα σε σχέση με τον αγώνα του Σάββατου με την Στουτγκάρδη, καθώς είχαμε 10 λεπτά κακής απόδοσης και αυτό μας στοίχισε. Δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης, για αυτό έχουμε χαλαρότητα στο τέλος, αλλά στη μέση του αγώνα. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι στον όμιλο, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Όσον αφορά στην επιθυμία του για τον αγώνα της Άρσεναλ με την Μαρσέιγ, απάντησε: «Θα ήθελα να διαλέξω αποτέλεσμα για το δικό μας αγώνα. Ας κερδίσουμε εμείς και το άλλο παιχνίδι να λήξει ισόπαλο».

Τέλος, για το πώς περιμένει τον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Είναι εντυπωσιασμένος από το πάθος που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε λάθος που μπορεί να κάνουμε. Θα μπορούσε να είχε κερδίσει βαθμό ή βαθμούς και στα δύο πρώτα παιχνίδι του ομίλου. Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα και περιμένουμε ένα ισχυρό Ολυμπιακό. Παρ’ όλα αυτά εμείς θα κερδίσουμε».

Γκέτσε: «Να αποφύγουμε τα λάθη»

Από την πλευρά του, ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου, εκ μέρους των παικτών της Μπορούσια, τόνισε πως οι πρωταθλητές Γερμανίας θα μπορούσαν να είχαν πάρει περισσότερους βαθμούς, υπάρχει πίεση για τη νίκη, ενώ υποστήριξε πως οι παίκτες της ομάδας του θα πρέπει να παρουσιαστούν δυνατοί και να αποφύγουν τα λάθη.

Αρχικά, ο μεσοεπιθετικός των Βετσφαλών ρωτήθηκε για την μικρή συγκομιδή βαθμών της Ντόρτμουντ στο Champions League: «Είχαμε τις ευκαιρίες, έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και δικαιούμασταν κάτι περισσότερο».

Όσον αφορά στο γεγονός πως δεν προπονήθηκε, τόνισε: «Αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα, ωστόσο δεν είναι κάτι το σοβαρό. Δεν έκανε προπόνηση κυρίως για προληπτικούς λόγους».

«Οι διαιτητές κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είμαι δυσαρεστημένος που δεν πήρα πέναλτι στο τελευταίο παιχνίδι με την Στουτγκάρδη».

Για την υποστήριξη του κόσμου, ο Γερμανός άσος, τόνισε: «Σίγουρα είναι θετικό όταν όλο το γήπεδο μας χειροκροτεί. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας».

Παράλληλα, ο Μάριο Γκέτσε μίλησε και για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα από τη πίεση για τη νίκη: «Σίγουρα μιλάμε για άλλο επίπεδο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να αποφύγουμε τα λάθη και να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει πάει καλά στο Champions League, απάντησε: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved