Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε κίνητρο»

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε κίνητρο»

Ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί χωρίς άγχος και χωρίς πίεση κόντρα στην Πόρτο, την Τρίτη (1/11) για το Champions League, σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής του συλλόγου της Κύπρου, στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (31/10) ενόψει της αυριανής «μάχης» με τους πρωταθλητές της Πορτογαλίας για την 4η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, υποστήριξε πως η βαθμολογία δεν αγχώνει τους παίκτες του, καθώς πλέον έχουν περισσότερα κίνητρα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

- Ο ΑΠΟΕΛ είναι στην κορυφή μετά από τρεις αγωνιστικές. είναι κλειδί αυτό το ματς, είναι το πιο κρίσιμο;

«Είναι κρίσιμο όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Εγώ πάντως περιμένω ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική σε αυτό το γκρουπ θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στο Champions League και ποια στο Europa League».

- Θεωρείτε πως όπως είναι η βαθμολογία πρέπει να αγχώνει περισσότερο την ομάδα σας η αντίπαλους σας;

«Δεν μπορώ να μιλήσω για την Πόρτο, αλλά μπορώ να το κάνω για τη δική μου ομάδα. Δεν έχουμε άγχος, ούτε έχουμε πίεση. Απλά έχουμε ένα μεγάλο κίνητρο. Όσο περνούν τα παιχνίδια και όσον αφορά τη βαθμολογία το κίνητρο είναι πολύ σπουδαίο για κάθε ομάδα κι εμείς έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο αύριο αλλά σε καμία περίπτωση άγχος και πίεση».

- Είναι γνωστές οι απουσίες Χιώτη και Μποαβεντούρα. Ο Μαρσίνιο προπονήθηκε. Τον υπολογίζετε αύριο;

«Δυστυχώς δεν μπορώ να υπολογίζω κανέναν από τους τρεις. Ο Μαρσίνιο προπονείται μόνο τις τελευταίες δυο μέρες με την ομάδα».

- Σας προβληματίζει το γεγονός ότι προέρχεστε από όχι τόσο καλή εμφάνιση με Aνόρθωση;

«Έχουμε μάθει πλέον να ζούμε με τις συνθήκες του παιχνιδιού του πρωταθλήματος και του Champions League, σίγουρα στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε κάθε ματς και να παίρνουμε καλό αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι. Όμως σίγουρα ο χρόνος που μας απομένει από το ματς της Παρασκευής μέχρι σήμερα είναι τέτοιος που το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το αυριανό ματς με την Πόρτο. Σίγουρα βγάζουμε τα συμπεράσματα από ένα προηγούμενα ματς, μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα για το επόμενο παιχνίδι».

- Τι είδους παιχνίδι περιμένετε μετά το ματς στο Ντραγκάο;

«Πιστεύω και οι δύο ομάδες θα παίξουν για να κερδίσουν. Η Πόρτο από την φύση της είναι επιθετική ομάδα και σίγουρα δεν θα αλλάξει στυλ εδώ. Για μας είναι σημαντικό να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι από ότι στο Ντραγκάο για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Τρικόφσκι: «Σημαντικό το ματς με την Πόρτο»

Τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησε ο Ιβάν Τρικόφσκι, ο οποίος υποστήριξε πως άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι ενθουσιασμένοι, ενώ χαρακτήρισε ως πλεονέκτημα για τους πρωταθλητές Κύπρου το γεγονός πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο.

Αναλυτικά:

- Ο κόουτς μίλησε για το κίνητρο, μπορείς να μας περιγράψεις τα συναισθήματα των παικτών πως το περιμένετε το ματς;

«Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι, ξέρουμε πόσο μεγάλο είναι το ματς και πόσο σημαντικό είναι για μας και για τον ΑΠΟΕΛ. Αύριο θα είναι γεμάτο το γήπεδο κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά γιατί μόνο έτσι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι».

- Τι σημαίνει για τους παίκτες το παιχνίδι κόντρα στην Πόρτο;

«Ξέρουμε ότι το αυριανό ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς αλλά και για την Πόρτο. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved