Ιμπαγάσα: «Νίκη και στη Γερμανία»

Ιμπαγάσα: «Νίκη και στη Γερμανία»

Ως μια μεγάλη νίκη χαρακτήρισε αυτή επί της Ντόρτμουντ ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ τόνισε ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να κάνει το ίδιο και στη Γερμανία, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε την ήττα τόσο στο πρώτο παιχνίδι, με αντίπαλο την Μαρσέιγ, όσο και στο αντίστοιχο του Λονδίνου, κόντρα στην Άρσεναλ. Ο Ιμπαγάσα στάθηκε, επίσης, στο ματς με την ΑΕΚ, το οποίο χαρακτήρισε ως κακό, ενώ σε ότι αφορά στην παρουσία του κόσμο στο ματς με τους Γερμανούς δήλωσε ότι αισθάνεται υπερήφανος…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για αυτή τη νίκη. Τη χρειαζόμασταν για να έχουμε ελπίδες για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι αυτοί έπαιξαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε με ένα γρήγορο γκολ που μας έδωσε αβαντάζ, μας ισοφάρισαν και παρά το ότι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, συνεχίσαμε να ψάχνουμε το δεύτερο τέρμα. Το σημειώσαμε πριν το τέλος του ημιχρόνου και ήταν σημαντικό. Στο δεύτερο μέρος νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι. Καλύψαμε αρκετά το χώρο και βγαίναμε ωραία στην αντεπίθεση. Νομίζω ότι είναι μια όμορφη βραδιά για όλους μας. Για τον κόσμο μας κυρίως, ο οποίος γιόρτασε αυτή τη μεγάλη νίκη. Να συνεχίσουμε έτσι».

Για το επόμενο ματς, με τη Ντόρτμουντ, στη Γερμανία, είπε: «Αν θέλουμε να παραμείνουμε στο Champions League και να διεκδικήσουμε την πρόκριση πρέπει να πάμε στη Γερμανία για να κερδίσουμε. Έχουμε τρεις βαθμούς και πρέπει να κυνηγήσουμε και εκεί τη νίκη. Υπάρχουν δυο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα. Μεσολαβεί το πρωτάθλημα στο οποίο πρέπει να είναι τώρα η σκέψη μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κατάκτηση του τίτλου είναι ο μεγάλος μας στόχος. Περιμένουμε και τους τραυματίες να επιστρέψουν σιγά σιγά. Ήταν μια μεγάλη νίκη από κάθε άποψη. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες για να πάμε στη Γερμανία προετοιμασμένοι για μια ακόμα επιτυχία. Στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο στο Champions League. Στον πρώτο αγώνα δεν αξίζαμε την ήττα. Και με την Άρσεναλ το ίδιο. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε τη Ντόρτμουντ».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Πρέπει να είμαστε περήφανοι. Μας στήριξαν και πρέπει να είναι ικανοποιημένοι γιατί και η ομάδα ανταποκρίθηκε. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τον κόσμο, για την ομάδα και για όλους μας αυτή η νίκη. Θα συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Ο αγώνας με την ΑΕΚ ήταν κακός, δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Δεν ρίχνουμε το φταίξιμο στο διαιτητή γιατί έκοβε το ρυθμό και έδειχνε συνεχώς κάρτες, όμως δεν μας επετράπη να κάνουμε παιχνίδι. Με τη Ντόρτμουντ δεν είχαμε αυτό το πρόβλημα, παίξαμε καλά. Ξέραμε ότι ήταν η τελευταία μας ευκαιρία για να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης και η ομάδα ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved