8ος Όμιλος: Χωρίς εκπλήξεις…

8ος Όμιλος: Χωρίς εκπλήξεις…

Μπαρτσελόνα και Μίλαν καθάρισαν με εύκολο τρόπο τα εμπόδια των Βικτόρια Πλζεν και ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ αντίστοιχα με 2-0.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Βικτόρια Πλζεν πολλοί είχαν προβλέψει εντυπωσιακή νίκη των Καταλανών επί των… άσημων Τσέχων.

Και όμως οι «μπλαουγκράνα» δεν έκαναν αυτό που περίμεναν όλοι οι φίλοι τους και με μία όχι και τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση, επιβλήθηκαν μόλις με 2-0 στο «Καμπ Νου».

Η αρχή βέβαια, δεν προϊδέαζε για κάτι τέτοιο, καθώς μόλις στο 10’ ο Ινιέστα έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Από εκεί και πέρα όμως η ίσως καλύτερη ομάδα όλων των εποχών έκανε συντήρηση δυνάμεων και δεν προσπάθησε να… σκοτώσει την αντίπαλό της.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 82’ από τον Νταβίντ Βίγια  ο οποίος ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι για τους «μπλαουγκράνα». Έτσι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην πρώτη θέση με επτά βαθμούς και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλδές, Αλβες, Αμπιντάλ, Τσάβι, Ινιέστα (85’ Κεϊτά), Μασεράνο, Μπουσκέτς, Αντριάνο, Βίγια (88’ Κουένσα), Μέσι, Πέδρο.
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Τσεχ, Λιμπέρσκι, Μπιστρόν, Τσισόφκσι, Πιλάρ (75’ Φίλιο), Χόρβαθ, Πετρζέλα (86’ Νταριντά), Γίρανεκ, Κόλαρ, Ραϊτόραλ, Μπάκος (57’ Ντούρις).

Το… παράδειγμα της Μπαρτσελόνα πήρε η Μίλαν και με την σειρά της επικράτησε με 2-0 της ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για ακόμα μία φορά έδωσε απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο και στο 33’ άνοιξε το σκορ για τους «ροσονέρι».

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ στο 70’ και έτσι η… σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα, με τις Πλζεν και Μπόρισοφ να έχουν μόλις έναν και ουσιαστικά να αποχαιρετούν την διοργάνωση.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ταϊβό, Νέστα (84’ Μεξές), Αμπάτε, Μπονέρα, Φαν Μπόμελ, Ακουιλάνι, Νοτσερίνο, Μπόατενγκ (78’ Εμάνουελσον), Κασάνο (62’ Ρομπίνιο), Ιμπραΐμοβιτς.
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: Γκουτόρ, Γιούρεβιτς, Ράντκοφ, Μπόρντατσεφ, Σίμιτς, Λικτάροβιτς (66’ Ολέκνοβιτς), Κοντσεβόι, Α. Βολόντκο, Μπρεσάν (77’ Παβλόφ), Μπάγκα, Κέζμαν (71’ Σκάβις).



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved