Χαντζίδης: «Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό»

Χαντζίδης: «Μονόδρομος για τον Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει στα δύο παιχνίδια με την Ντόρτμουντ να πάρει θετικά αποτελέσματα για να έχει ελπίδες να συνεχίσει στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Μηνά Χαντζίδη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, μίλησε στην εφημερίδα «Stadio by Metro» για την σημερινή (19/10) αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Βεστφαλούς, τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός, αλλά τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Πρόκειται για μία ομάδα που απέδειξε πέρσι ότι μακριά από το γήπεδό της φέρνει τα αποτελέσματα που ζητάει. Τώρα, στην Ευρώπη μάλλον είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα από ότι ήταν στη Γερμανία, αλλά δεν παύει να είναι ένα επικίνδυνο σύνολο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Μηνά Χαντζίδη για την Ντόρτμουντ.

Και συνέχισε: «Ένα σημαντικό στοιχείο ίσως, θα ήταν αν καταφέρεις να τους… φρενάρεις, να τους σοκάρεις με κάποιο γρήγορο γκολ, αρκεί βέβαια στη συνέχεια του ματς να έχεις και την ανάλογη ηρεμία.

Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να της κάνει ζημιά, αλλά είναι ένα δυνατό σύνολο και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός. Επαναλαμβάνω όμως, ότι για τον Ολυμπιακό η νίκη είναι μονόδρομος».

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, ο πρώην άσος των Πειραιωτών, ανέφερε: «Δυστυχώς δεν είδα πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος. Είναι νωρίς ακόμη για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα άλλωστε. Για μένα, για την Ελλάδα, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην κορυφή και αυτό που περιμένουμε είναι και κάποια διάκριση της ομάδας στην Ευρώπη.

Ενημερώθηκα για τα αποτελέσματα, αλλά τα ματς δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα δω. Περιμένω να δω το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ. Όταν δεν έχεις δώσει επίσημα παιχνίδια είναι φυσιολογικό ότι είναι πάντα δύσκολα τα πράγματα. Εν τω μεταξύ και όταν χτίζεται μία νέα ομάδα πάλι είναι δύσκολο να είσαι πανέτοιμος. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πετύχει τα πιο δύσκολα, που είναι στα συνεχόμενα παιχνίδια με τη Ντόρτμουντ να έχει θετικό αποτέλεσμα. Απόψε η νίκη είναι υποχρεωτική για να συνεχίσει η ομάδα έστω στο Europa League. Από εκεί και πέρα βλέπεις τι άλλο μπορείς να καταφέρεις».

Τέλος, κάνοντας μια σύγκριση για το παρελθόν και το παρόν, ο Μηνάς Χαντζίδης, τόνισε: «Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά. Τώρα η ομάδα παίρνει τίτλους, εμείς ήμασταν σε μια δύσκολη περίοδο. Θα ήθελα, όμως, να δω περισσότερους Ελληνες όχι μόνο στην ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι και ο κόσμος, ταυτίζεται περισσότερο με την ομάδα βλέποντάς την να έχει και δικά της παιδιά.

Μπορεί να μην είμαι κοντά ώστε να γνωρίζω αρκετά πράγματα, αλλά και από μακριά, μπορώ να βλέπω κάποια από αυτά. Όπως για παράδειγμα, είδα ότι μία ομάδα που είχε καταρρεύσει σχεδόν πρόπερσι, πέρσι κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα άνετα. Σίγουρα αυτό δείχνει πολλά για τη δουλειά που γίνεται και από τη διοίκηση».

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved