«Να την κοιτάξει στα μάτια και θα κερδίσει»

«Να την κοιτάξει στα μάτια και θα κερδίσει»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, γνωρίζοντας τη Ντόρτμουντ από το γερμανικό πρωτάθλημα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός αν την κοιτάξει στα μάτια, τότε θα μπορέσει να την κερδίσει.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM», ο Γιώργος Τζαβέλλας αναφέρθηκε αρχικά στον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζει η Γερμανία, εξαιτίας της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας: «Είναι δύσκολα τα πράγματα για τη χώρα μας. Έχει περάσει η νοοτροπία ότι στηριζόμαστε πάνω τους. Έτσι όπως τα κάναμε, ας τα υποστούμε τώρα. Εγώ έχω δεθεί με τα παιδιά στην ομάδα και δεν αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα.

Μας υποτιμούν γενικά τους Έλληνες. Εμείς φταίμε, γιατί εμείς την καταντήσαμε έτσι την Ελλάδα και πρέπει να τα υποστούμε. Οι Γερμανοί είναι στρατιώτες. Δεν θα χαρίσουν τίποτα. Είναι γενικό το κακό. Μας υποτιμούν ως χώρα. Όπως έχουμε και εμείς κάποιους που τους αντιμετωπίζουμε κάπως υποτιμητικά, έτσι έχουν και εμάς».

Όσο για τις οδηγίες που έχουν δοθεί στους Γερμανούς για να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, τόνισε: «Προσπαθούν και αυτοί να φτιάξουν ένα κλίμα. Αλλά μόνο να χάσουν έχουν, παίζοντας στο Καραϊσκάκη. Ο κόσμος θα πρέπει να το δει καθαρά ποδοσφαιρικά και να μην το δει πολιτικά. Να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και τίποτα άλλο».

Μιλώντας για την Ντόρτμουντ, τόνισε: «Δεν είναι πολύ δυνατή εκτός έδρας. Στο γήπεδό της είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Ο Μπάριος είναι μεγάλη απώλεια. Θα είναι δύσκολο να φτάσει στο περσινό της επίπεδο, γιατί υπάρχει μια πολύ καλή Μπάγερν. Φέτος είναι πρωταθλήτρια και θα πρέπει να το αποδεικνύει».

Για την παρουσία του Γκέτσε, είπε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί παίκτες και δεν νομίζω ότι ξεχωρίζει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ανέβηκε τόσο. Είναι υπερβολικός ο θόρυβος που γίνεται. Δεν νομίζω να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ομαδικότητά της: «Είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο. Θα πρέπει να τρέξει, αν δεν τρέξει θα έχει πρόβλημα. Αν βρει χώρους, θα βάλει γκολ. Αρκεί ο ρυθμός που είχε στην Άρσεναλ. Δεν θα πρέπει να τη φοβηθεί».

Για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι, τόνισε: «Αν δεν παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, τότε θα χάσει. Έχει καλούς παίκτες και παίζει στο γήπεδό του. Να την κοιτάξει στα μάτια και μπορεί να την κερδίσει».

Για τον Μπάριος, ο οποίος θα απουσιάσει, είπε: «Είναι η μισή Ντόρτμουντ, τρέχει, μαρκάρει, μοιράζει, είναι πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής», ενώ για τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος πιθανότατα θα τον αντικαταστήσει, τόνισε: «Και αυτός είναι πολύ καλός παίκτης. Τον έχουν ξαναπαίξει με την Εθνική, Μπάριος δεν είναι».

Για τις επαφές που είχε με τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Δεν ήθελα να επιστρέψω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είχα τραυματισμό, αν δεν τον είχα, είχα 2-3 προτάσεις για να πάω σε άλλη ομάδα. Τώρα είμαι καλά και περιμένω να ξεκινήσω να παίζω. Θα ήταν τελευταία επιλογή η Ελλάδα. Μίλησα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν προχώρησε. Ήμουν διακοπές και μου έλεγαν καλορίζικος».

Τέλος, για την Εθνική μας ομάδα, τόνισε: «Η Εθνική είναι πάνω από όλα. Είναι δύσκολος προπονητής, αλλά δουλευταράς. Δίνει ευκαιρίες και αυτό δίνει κίνητρο στους παίκτες».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved