Να σκοτώσει τους… δράκους θέλει ο ΑΠΟΕΛ!

Να σκοτώσει τους… δράκους θέλει ο ΑΠΟΕΛ!

Ραντεβού (για μια ακόμη φορά) με την ιστορία δίνει ο ΑΠΟΕΛ, που θέλει να μείνει «όρθιος» μέσα στο «Ντραγκάο» απέναντι στην πανίσχυρη Πόρτο, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Άρσεναλ για τον όμιλο του Ολυμπιακού.

5ος όμιλος

Στο «Μπάι Αρένα», κρίνεται εν πολλοίς η δεύτερη θέση του ομίλου, με την Λεβερκούζεν να υποδέχεται την Βαλένθια με τις «νυχτερίδες» να θέλουν να… καταπιούν τις «ασπιρίνες», για να ανέβουν στην βαθμολογία του ομίλου.

Από την άλλη, η Λεβερκούζεν με νίκη κάνει μεγάλο βήμα για την δεύτερη θέση, με δεδομένο πως η πρωτιά θα πάει στην Τσέλσι, η οποία αναμένεται να έχει εύκολη αποστολή απέναντι στην Γκενκ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

6ος όμιλος

Τα βλέμματα φυσικά είναι στραμμένα στο «Καραϊσκάκη», όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η αήττητη και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, Μαρσέιγ, υποδέχεται την Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να περιμένει (επιτέλους) από τους παίκτες του να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, το οποίο την φετινή σεζόν δεν το έχουμε δει!

7ος όμιλος

Στον ΑΠΟΕΛ αρέσουν τα… δύσκολα και έτσι το «Ντραγκάο» αποτελεί την υπέρτατη πρόκληση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του, καθώς η Πόρτο θέλει μόνο νίκη για να μην έχει… περιπέτειες στην συνέχεια!

Στο άλλο ματς του ομίλου, η ουραγός Σαχτάρ θα υποδεχθεί στο «Ντονμπάς Αρένα» την Ζενίτ και οι Ουκρανοί θέλουν μόνο την νίκη, καθώς σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών υπάρχει το ενδεχόμενο του αποκλεισμού!

8ος όμιλος

Οι Μπαρτσελόνα και Μίλαν έχουν, θεωρητικά, εύκολο έργο απέναντι σε Πλζεν και ΜΠΑΤΕ αντίστοιχα, με τους «μπλαουγκράνα» να υποδέχονται την πρωταθλήτρια Τσεχίας, με στόχο την νίκη και το… υπερθέαμα που προσφέρουν σε όποια έδρα και αν αγωνίζονται.

Τέλος, η Μίλαν θέλει να δείξει το ευρωπαϊκό της πρόσωπο, καθώς στη Ιταλία δεν τα πάει και πολύ καλά, απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η οποία είναι μεν σκληροτράχηλη, αλλά δεν μπορεί να κοντράρει τους «ροσονέρι»…

Μείνετε συντονισμένοι στο Onsports για όλα τα τελευταία νέα των «μονομάχων»…

Το Onsports θα σας μεταφέρει LIVE όλες τις εξελίξεις από τις 8 αναμετρήσεις…

Δείτε την βαθμολογία, το πρόγραμμα και όλα τα αποτελέσματα του Champions League

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved