1ος Όμιλος: Λύτρωση για Σίτι

1ος Όμιλος: Λύτρωση για Σίτι

Στο 92’ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Βιγιαρεάλ και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Ισόπαλες Νάπολι και Μπάγερν Μονάχου.

Η τελευταία ευκαιρία της Μάντσεστερ Σίτι για να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League ήταν στην αναμέτρηση με την Βιγιαρέαλ.

Οι «πολίτες» με έναν πολύ αγχωτικό τρόπο και κάνοντας την ανατροπή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, πήραν μία πολύ σημαντική νίκη με 2-1 και παρέμειναν ζωντανοί.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» μπήκε πολύ δυνατά στο «Σίτι οφ Μάντστεστερ» και μόλις το 4’ πήρε το προβάδισμα με κοντινή προβολή του Κάνι. Η απάντηση της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήρθε στο 43’ όταν ο Μαρτσένα με αυτογκόλ ισοφάρισε.

Ότι δεν μπόρεσε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο η Σίτι, το κατάφερε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Τότε ο Αγκουέρο από κοντά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και εξελίχθηκε στην «χρυσή» αλλαγή του Ιταλού τεχνικού.

Πλέον οι «πολίτες» βρίσκονται στους τέσσερις βαθμούς, έναν κάτω από την 2η θέση και την Νάπολι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κολάροφ, Τζόνσον (40’ Μπάρι), Νασρί (80’ Μίλνερ), Ντε Γιόνγκ (62’ Αγκουέρο), Τουρέ, Τζέκο, Σίλβα
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεζ, Ροντρίγκεζ, Μαρτσένα, Ζαπάτα, Καταλά, Ντε Γκούζμαν, Κάνι (82’ Γκασπάρ), Πέρεζ (80’ Βακάσο), Μπόρχα, Σοριάνο, Ρόσι.

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση της Νάπολι με την Μπάγερν Μονάχου στο «Σαν Πάολο». Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και παρέμειναν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 1ου ομίλου.

Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2’ με τέρμα του Κρόος πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Ωστόσο οι «παρτενοπέι» απάντησαν σε ένα καίριο σημείο και στο 43’ με αυτογκόλ του Μπάντστουμπερ κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη, όταν στο 49’ από ένα πέναλτι δώρο του διαιτητή, ο Γκόμεζ αστόχησε, με τον Ντε Σάνκτις να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Αρόνικα, Καμπανιάρο, Καναβάρο, Μάτζιο, Χάμσικ (92’ Μασκάρα), Ζουνίγκα, Γκαργκάνο, Ινλέρ, Καβάνι (81’ Ντζεμαϊλί), Λαβέτσι
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ:  Νόιερ, Φαν Μπούιτεν, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπάντστουμπερ, Ριμπερί (90’ Αλάμπα), Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Τίμοστσιουκ, Μέλερ, Γκόμεζ (93’ Λουίς Γκουστάβο).



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved