Πιρές: «Ποιοτικός ο Ολυμπιακός»

Πιρές: «Ποιοτικός ο Ολυμπιακός»

Εξαιρετική ομάδα, η οποία μάλιστα, αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα στο ματς της περασμένης Τετάρτης (28/9) κόντρα στην Άρσεναλ, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο Ρομπέρ Πιρές.

Ο άλλοτε διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φόρεσε για πολλά χρόνια την φανέλα της λονδρέζικης ομάδας, μίλησε στην free press εφημερίδα «Stadio by Metro», η οποία θα μοιραστεί την Κυριακή (2/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο περιθώριο της αναμέτρησης Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Αναλυτικά όλα όσα είπε για τους πρωταθλητές Ελλάδας ο θρυλικός Γάλλος μεσοεπιθετικός:

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ:

«Είδαμε ένα πολύ ποιοτικό αγώνα ανάμεσα σε δυο εξαιρετικές ομάδες. Η Άρσεναλ βρέθηκε νωρίς νωρίς να προηγείται με δυο γκολ και όλοι πιστέψαμε ότι είχε καθαρίσει τη νίκη αλλά ο Ολυμπιακός μας διέψευσε. Πραγματικά δεν περίμενα να βγάλει μια ελληνική ομάδα τόση ποιότητα σε ένα αγγλικό γήπεδο απέναντι σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως η Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός έπαιξε φοβερά, πίεσε την Άρσεναλ πολύ ψηλά και την ανάγκασε να κάνει πολλά λάθη. Το 2-1 σαφώς αδικεί τους Έλληνες οι οποίοι βάσει της εικόνας του αγώνα έπρεπε να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Επαναλαμβάνω πως με εξέπληξε πολύ ευχάριστα το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού. Να είστε σίγουροι ότι τέτοια εμφάνιση μέσα στο γήπεδο της Άρσεναλ έχουν κάνει πολύ λίγες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Έδειξε τρομερή ποιότητα και πιστεύω ότι αν παίξει έτσι και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να φέρει τα πάνω κάτω στον όμιλο και να πετύχει αυτό που τώρα μοιάζει σχεδόν αδύνατο».

Για τον όμιλο:

«Είναι όλα ανοιχτά. Θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία ελπίδα αν έχανε από την Άρσεναλ χωρίς να παίξει αυτό το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που είδαμε. Τώρα όμως είμαι σίγουρος ότι παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Θεωρώ ότι οι δυο πρώην ομάδες μου Μαρσέιγ και Άρσεναλ έχουν τον πρώτο λόγο. Οι δυο επόμενες αγωνιστικές είναι κρίσιμες».

Για τον Ιμπαγάσα και τους Ισπανούς γνώριμους του:

«Τι να πω για τον Κάνιο (σ.σ. Αριέλ Ιμπαγάσα); Ότι και να πω είναι λίγο. Έκανε απίστευτη εμφάνιση και απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Ήμασταν μαζί στη Βιγιαρεάλ και αισθάνομαι τυχερός που είχα τη δυνατότητα να αγωνιστών στο πλάι του. Είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχω παίξει συμπαίκτης και να είστε σίγουροι ότι έχω παίξει με πάρα πολλά μεγάλα ονόματα. Ο Νταβίντ Φουστέρ έκανε αυτό που κάνει σε κάθε αγώνα. Είναι παίκτης ομάδας και σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Σημείωσε το γκολ και ξανάβαλε τον Ολυμπιακό στο ματς. Ο Ιβάν Μαρκάνο είναι επίσης πολύ καλός ποδοσφαιριστής αν και με την Άρσεναλ δεν ήταν σε καλή βραδιά. Έκανε κάποια λάθη τα οποία είμαι βέβαιος ότι ήταν αποτέλεσμα άγχους και νευρικότητας γιατί δεν έχει τις απαιτούμενες εμπειρίες από τέτοια ματς. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας πολύ μεθοδικός προπονητής ο οποίος απαιτεί από τους παίκτες του να παίζουν γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτό έκανε και με την Άρσεναλ και αξίζει συγχαρητήρια. Κατάφερε να επιβάλλει το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός και αυτό είναι έργο του Ερνέστο Βαλβέρδε».



Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
Λέστερ: Απολύθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας λόγω σχέσης με παίκτρια
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved