Ροζίτσκι: «Μ' εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός»

Ροζίτσκι: «Μ' εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός»

Εντυπωσιασμένος από την ποιότητα και την ομαδική λειτουργία του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Τόμας Ροζίτσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην free press εφημερίδα «Stadio by Metro», η οποία θα μοιραστεί την Κυριακή (2/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής Τσέχος μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός, έτσι όπως τον είδε στην αναμέτρηση του «Emirates», εξακολουθεί να έχει ελπίδες πρόκρισης στην φάση των «16» του Champions League, ενώ δεν παρέλειψε να πει δυο καλές κουβέντες και για τον κόσμο του Ολυμπιακού που στάθηκε στο πλευρό των πρωταθλητών Ελλάδας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (28/9) στο Λονδίνο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τόμας Ροζίτσκι έχει ως εξής:

Για το αν νιώθει πως η ομάδα του κέρδισε και με τη βοήθεια της τύχης:

«Μπήκαμε δυνατά και σημειώσαμε δύο γκολ. Ήταν ιδανικό ξεκίνημα για εμάς και επαναπαυτήκαμε. Νομίζαμε ότι είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έκανε φάσεις και σημείωσε το γκολ με αποτέλεσμα να ξαναμπεί στον αγώνα. Στην επανάληψη θα μπορούσαμε να κάναμε το 3-1 όπως θα μπορούσε και η ελληνική ομάδα να ισοφαρίσει. Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν τυχεροί που κερδίσαμε αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Ήρθε και έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μας πίεσε πολύ και δεν μας επέτρεψε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Έμεινα εντυπωσιασμένος από την απόδοση του Ολυμπιακού και καταλαβαίνω ότι οι παίκτες του θα είναι απογοητευμένοι αφού κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια αλλά στο τέλος έχασαν. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη απο τον Ολυμπιακό:

«Δεν μπορώ να πω ότι ξεχώρισα κάποιον. Ολόκληρη η ομάδα ήταν πολύ καλή. Φάνηκε ότι είναι ένα δυνατό και πολύ καλά δουλεμένο σύνολο το οποίο παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Είχαν ανάπτυξη από παντού, με γρήγορες πάσες, με πολλά στοιχεία στο παιχνίδι τους τα οποία είναι αποτέλεσμα δουλειάς από τον προπονητή τους. Ήταν μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε και πώς να το κυνηγήσει. Διαθέτει πολλούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα όπως οι  Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Φέισα, Μιραλάς, Τζιμπούρ και αρκετούς ακόμα. Με εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός ως σύνολο και όχι κάποιες μονάδες».

Για τον όμιλο και τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Ούτε στο ήμισυ της διαδρομής δεν βρισκόμαστε. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Για μας ήταν πολύ σπουδαία η νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά δεν σημαίνει ότι προκριθήκαμε. Η Μαρσέιγ με έξι βαθμούς έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μπροστά μας. Η πρώην ομάδα μου η Ντόρτμουντ είναι πολύ δυνατή και μπορεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι όπως και ο Ολυμπιακός. Με όσα είδα από την ελληνική ομάδα στο μεταξύ μας αγώνα πιστεύω ότι μπορεί και αυτή να επιστρέψει στη διεκδίκηση της πρόκρισης».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ήταν πολύ ζεστοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Φώναζαν συνεχώς και βοηθούσαν την ομάδα τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Συγχαρητήρια για τη συμπαράστασή τους και εύχομαι να συνεχίσουν να στηρίζουν πάντα αυτό που αγαπάνε».



Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved