Θεοδωρίδης: «Με εντυπωσίασε ο Βαλβέρδε»!

Θεοδωρίδης: «Με εντυπωσίασε ο Βαλβέρδε»!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να παρατήσουν την υπόθεση πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Champions League, παρά το γεγονός πως έχουν ξεκινήσει με δυο ήττες.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε ακόμη στην εφημερίδα «Φως» για τον Φράνκο Κοστάντσο, τον Κέβιν Μιραλάς, αλλά και για τις επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική του Champions League

Πώς τα είδατε; Ειδικά σε ό,τι αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που δεν έπαιξε, τον Μαρκάνο, τον Κοστάντσο και την πολύ καλή απόδοση των υπολοίπων…

«Μην κουράζεσαι. Απλά τα πράγματα: Αν έπαιζε ο Αβραάμ και είχαμε τον Νικοπολίδη στην ηλικία που είναι, αυτός ο εκπληκτικός Ολυμπιακός θα την κέρδιζε με περίπατο την Άρσεναλ στο Λονδίνο! Η άποψή μου είναι. Πάλι έφαγε γκολ από την κλειστή γωνία, δεν γίνονται αυτά… Όμως έρχεται ο ΠΑΟΚ τώρα… Την ξέρω τη θέση, τα βλέπω όλα, αλλά θα ξαναπώ στον κόσμο ότι πρέπει να τηρήσει “σιγή ασυρμάτου” απέναντι στον τερματοφύλακά μας! Δεν χρειάζονται γιούχες και κραξίματα, κακό στην ομάδα μας θα κάνουν».

Άλλωστε φταίει ο Κοστάντσο που δεν έχει άλλον καλύτερο να του πάρει τη θέση;

«Να μην ανοίξω το στόμα μου… Ποιος ασχολείται με τους τερματοφύλακες εκεί; Δεν φταίει ο Κοστάντσο που δεν πήραν άλλο καλύτερο, ώστε να έχει ανταγωνισμό ή να κάτσει στον πάγκο. Ο Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου που πήγε και τον πήρε τώρα ο Άρης, δεν άρεσε στον Ολυμπιακό; Πολύ καλός είναι! Ποτέ δεν αφήνεις ολόκληρο Ολυμπιακό με έναν μόνο τερματοφύλακα και αυτόν να αμφισβητείται. Δεν γίνεται μεγάλη ομάδα χωρίς σιγουριά κάτω από τα δοκάρια της. Δεν λέω άλλα είμαστε στην κόψη του ξυραφιού. Είχα πει ξανά ότι την ομάδα δεν τη φοβάμαι όταν πάρει αγώνες στα πόδια της και ότι θα δείτε άλλο Ολυμπιακό στη συνέχεια. Η ομάδα λοιπόν άρχισε να συνέρχεται και θα δείξει την ποιότητα των παικτών της».

Τι σας εντυπωσίασε περισσότερο στο Λονδίνο;

«Ο Βαλβέρδε με εντυπωσίασε έτσι όπως κατέβασε την ομάδα και με την μπάλα που έπαιξε. Παρότι η μοναδική παραφωνία για μένα ήταν που έπαιξε ο Μαρκάνο αντί του Αβραάμ. Εγώ αν ήμουν προπονητή στον Ολυμπιακό θα ξεκινούσα την ενδεκάδα από Αβραάμ και Τοροσίδη για πάρα πολλούς λόγους. Ξέρω καλά τις σας λέω, η ενδεκάδα θα ξεκινούσε από αυτούς. Ο Ολυμπιακός, όμως, ήταν εκπληκτικός στην έδρα της Άρσεναλ».

Δίνετε ελπίδες για την τρίτη θέση στον Ολυμπιακό;

«Όχι επειδή είμαι Ολυμπιακός, αλλά επειδή το πιστεύω, θα πω τούτο: Την 3η θέση πρέπει να τη χτυπήσει, και την πρόκριση ακόμα πρέπει να χτυπήσει, τίποτα δεν τελείωσε! Οι άλλες ομάδες του ομίλου δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό. Τέσσερα ματς μένουν, όλα μπορεί να γίνουν. Πρέπει να το πιστέψουν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις άλλες ομάδες στον όμιλο. Η ομάδα φτιάχνει από εδώ και μπρος».

ΠΑΟΚ; Αν μείνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τη γλύκα της εμφάνισης και νιώθουν ότι απέδειξαν πράγματα, θα έχουν πρόβλημα την Κυριακή…

«Λοιπόν άκου: Επειδή εγώ είμαι από αυτούς που πρώτα με καίει το πρωτάθλημα, πρωταρχικά με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και όλα τα άλλα τα θεωρώ δευτερεύοντα, έχω να πω τούτου: μη σηκώσουν τις μύτες ψηλά τώρα και πάρουν αέρα τα μυαλά τους, διότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει σαν πολεμιστής. Τώρα πρέπει να δείξουν την κλάση τους οι παίκτες του Ολυμπιακού και να δείξουν την αλήθεια, ότι δηλαδή έχουν διαφορά κλάσης από κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα! Πρέπει να παίξουν για τον πρόεδρό τους και για τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλει να κλείσουν στόματα! Έχουν υποχρέωση να μπουν στο Καραϊσκάκη και να μην ξαναδώσουν δικαιώματα, να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό στη χώρα».

Κάποιοι ζητάνε τώρα τιμωρία του Μιραλάς. Τι άποψη έχετε;

«Μη δημιουργούν κλίμα εις βάρος του παίκτη! Μην τυχόν παρασυρθούν και τιμωρήσουν τον Μιραλάς και δεν παίξει με τον ΠΑΟΚ, το χατίρι του ΠΑΟΚ θα κάνουν! Τον χρειαζόμαστε αυτόν τον παίκτη την Κυριακή. Ούτε έβρισε κανέναν, ούτε ασχημόνησε. Εντάξει, δυσφόρησε στην αλλαγή του, όπως γίνεται πολλές φορές σε όλον τον πλανήτη, οι παίκτες είναι παιδιά. Δυσανασχέτησε το παιδάκι, δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι. Δεν είναι ώρα για τιμωρίες και επίδειξη δύναμης τώρα, όλος ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι μια γροθιά για να δείξουν την Κυριακή ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα!».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved