Τζόρτζεβιτς: «Άδικο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό»

Τζόρτζεβιτς: «Άδικο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό»

Στο εξαιρετικό σύστημα του Ολυμπιακού, χθες (28/09) στο «Emirates», στάθηκε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μιλώντας στο ραδιόφωνο του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6».

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρέπει να στηριχθεί ο Φράνκο Κοστάντσο, υπογράμμισε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας πραγματοποίησαν μία «γεμάτη» εμφάνιση και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα τους αδικεί.

Ο «Τζόλε», εξάλλου, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να επικεντρωθεί στα δύο ματς με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ώστε να εξασφαλίσει την 3η θέση στον όμιλο και την συμμετοχή του στο Europa League, χωρίς ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες ακόμα και για την 2η θέση.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς:

«Ο Ολυμπιακός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στην Άρσεναλ και μάλιστα, για μεγάλο διάστημα, ακόμα και στα πρώτα λεπτά, όταν είχε ευκαιρίες, μ’ εξαίρεση τις δύο φάσεις των γκολ της Άρσεναλ…

Η ομάδα είχε πολύ καλό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο, ζητούσε το γκολ και σίγουρα αδικείται από το αποτέλεσμα…

Η αλήθεια είναι ότι του λείπουν παιχνίδια. Χθες και στα δύο ημίχρονα ήταν πολύ καλός, παρά τα γκολ που δέχτηκε. Η εικόνα του Ολυμπιακού  ήταν «γεμάτη» και στα 90 λεπτά. Ελπίζω ότι η ομάδα θα έχει ανάλογη συνέχεια. Είναι ωστόσο, σημαντικό να μην έχει διαφορά απόδοσης από το ένα ημίχρονο στο άλλο, όπως πέρσι…

Δεν έχει χαθεί ακόμα η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Πρέπει, όμως, να κυνηγήσει τα δύο ματς με Ντόρτμουντ για την 3η θέση και να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο Europa League. Ελπίδες υπάρχουν, βέβαια, ακόμα και για 2η θέση. Τίποτα δεν αποκλείεται. Ποδόσφαιρο είναι, αν συνεχίσει σε τόσο καλό επίπεδο, μπορεί να ελπίζει. Πρώτος στόχος ωστόσο, πρέπει να είναι το Europa League

Σίγουρα ο Νικοπολίδης έδινε μεγάλη σιγουριά στην ομάδα εδώ και έξι-εφτά χρόνια. Στον Κοστάντσο πρέπει να δοθεί χρόνος. Ίσως έχει ευθύνη για το δεύτερο γκολ, αλλά δεν έφταιγε αυτός 100%. Είχε, εξάλλου, μία-δύο πολύ καλές αντιδράσεις αργότερα στο ματς. Ας έχουμε υπομονή. Πριν έρθει στον Ολυμπιακό είχε καλό όνομα και περιμένουμε καλύτερες εμφανίσεις απ’ αυτόν.

Τον Φέισα τον ξέρω, όχι πάρα πολύ καλά, αλλά έχω μία εικόνα από την Σερβία, σίγουρα χθες ήταν πολύ καλός και ανασταλτικά, αλλά και δημιουργικά. Πιστεύω ότι θ’ ανέβει κι άλλο, καθώς προέρχεται από μεγάλη αποχή λόγω του τραυματισμού του. Θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό στο μέλλον…

Ανάλογα το παιχνίδι και τον αντίπαλο ταιριάζει και το σύστημα. Είδαμε με την Μαρσέιγ, αλλά και χθες με την Άρσεναλ… Ο προπονητής είναι πάντα αυτός που κρίνει πώς πρέπει να παίξει η ομάδα. Ο Βαλβέρδε πιστεύω ότι δικαιώθηκε με τις επιλογές που έκανε στην Αγγλία.

Υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα, αλλά πρέπει να το στηρίζουμε… Να μην φτάνει ένας παίκτης στα 23 του για να παίξει… Είδα πρόσφατα το ματς του Αστέρα με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη και χάρηκα ιδιαίτερα γιατί είδα 3-4 παιδιά κάτω των 20 ν’ αγωνίζονται και μάλιστα, να πηγαίνουν πολύ καλά… Δεν καταλαβαίνω γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρούμε ότι δεν μπορούν να παίξουν σε μικρή ηλικία. Πρέπει να τους δίνονται ευκαιρίες και όχι να παίζουν ένα ματς και μετά να τους ξεχνάμε. Να δώσουμε την ευκαιρία να μας δείξουν αν αξίζουν…»



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved