Χιώτης: «Απολαμβάνουμε την πρωτιά»

Χιώτης: «Απολαμβάνουμε την πρωτιά»

Ο Διονύσης Χιώτης υποστήριξε πως ο ΑΠΟΕΛ δουλεύει οργανωμένα σε όλους τους τομείς έτσι ώστε τώρα να απολαμβάνει την πρωτιά στον 7ο όμιλο του Champions League. «Δικαιώνονται οι κόποι μου», είπε ο έμπειρος τερματοφύλακας για την κλήση στην Εθνική.

Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» και τόνισε πως στην Κύπρο γίνεται σοβαρή και οργανωμένη δουλειά, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν καλύτερες επιδόσεις και περισσότερες πιθανότητες για ευρωπαϊκή διάκριση οι ομάδες της χώρας.

Ο Διονύσης Χιώτης είπε ακόμα πως δεν έχει αυτή τη στιγμή καμία πρόθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα αφού στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ περνάει ονειρικές στιγμές, ενώ για την κλήση του στην Εθνική τόνισε πως περιμένει την τελική απόφαση του Σάντος, καθώς τον έχει συμπεριλάβει στην προεπιλογή για την ώρα, λέγοντας ότι είναι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.

«Όταν μπαίνεις στο γήπεδο ξεχνάς πόσα λεφτά κάνει η κάθε ομάδα. Παίζεις με την ψυχή σου, για την φανέλα σου και με όλα αυτά που χρειάζεται για να κάνεις κάτι θετικό. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε καλά», είπε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ.

Όσο για το μυστικό της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόνισε: «Εμείς αυτή τη στιγμή το μυστικό, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, που έχουμε είναι ότι είμαστε ομάδα. Είμαστε μια σοβαρή ομάδα που δουλεύει ορθά, από τον τελευταίο φίλαθλο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο, όλα δουλεύουν στην εντέλεια. Η διοίκηση είναι σωστή στις υποχρεώσεις της, ο προπονητής μας είναι πολύ σοβαρός και μας προετοιμάζει σωστά με τις γνώσεις που έχει. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το ταλέντο. Τώρα για το αν το περιμέναμε, δεν μπορούμε να το πούμε, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ο όμιλός μας παραμένει δύσκολος, δεν μπορούμε να πούμε ότι καταφέραμε κάτι αλλά σίγουρα έχουμε κάνει θετικές εμφανίσεις ως τώρα. Οι αντίπαλοί μας βέβαια παραμένουν δυνατές και μεγάλες ομάδες».

Για το πώς αποφάσισε να πάει στην Κύπρο, δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Είδα τις συνθήκες εδώ και κατάλαβα το πόσο σοβαρή είναι η δουλειά που γίνεται εδώ στον ΑΠΟΕΛ».

Σε ερώτηση για το πώς κινούνται οι Κύπριοι και παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα τα τελευταία χρόνια, τόνισε: «Βασικά ο κόσμος στην Κύπρο αγαπάει και ζει για το ποδόσφαιρο. Ότι γίνεται στην Κύπρο, περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο. Έχουν βάλει σωστές βάσεις και δίνουν σημασία στις υποδομές. Για παράδειγμα οι αγωνιστικοί χώροι που είναι το βασικότερο για το ποδόσφαιρο. Όλα τα γήπεδα εδώ είναι «χαλιά». Εμείς στο προπονητικό μας κέντρο έχουμε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, έχουμε ηρεμία σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά και ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει το κεφάλι του ήσυχο να κάνει τη δουλειά του».

Για την κλήση του στην Εθνική σχολίασε: «Είμαι ικανοποιημένος, βλέπω ότι οι κόποι μου κάπου δικαιώνονται. Πρέπει να έρθει βέβαια και η επίσημη κλήση γιατί αυτό ήταν μια προεπιλογή. Ελπίζω να με επιλέξει ο Σάντος να είμαι στις κλήσεις, γιατί είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της χώρας του».

Ο Διονύσης Χιώτης ρωτήθηκε και για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα, λέγοντας: «Ούτε καν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Είναι ονειρικές οι στιγμές που ζω εδώ στην Κύπρο, δεν έχω λόγο να σκεφτώ τίποτα. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει η επόμενη μέρα. Είδαμε τι έγινε με τον Χρήστο Κόντη που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε εκτός ποδοσφαίρου. Δεν πρέπει στο ποδόσφαιρο λοιπόν να προγραμματίζουμε τίποτα».

Τέλος, για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Champions League σχολίασε: «Δεν έχω παρακολουθήσει κανένα από τα άλλα παιχνίδια, μόνο τα αποτελέσματα έχω δει και δεν μπορώ να ξέρω. Ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μου και αυτή τη στιγμή απολαμβάνουμε την πρωτιά που έχουμε στον όμιλο».



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved