Νινιάδης: «Πρέπει να είσαι 1000% έτοιμος»

Νινιάδης: «Πρέπει να είσαι 1000% έτοιμος»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι καθ’ όλα έτοιμος για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Ανδρέα Νινιάδη.

Ο πρώην σκάουτερ του Ολυμπιακού, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM» για την «μάχη» της Τετάρτης με τους «κανονιέρηδες» στο Λονδίνο.

Χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Νινιάδης, μίλησε για:

Το παιχνίδι στο «Emirates»: «Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να διαλέγεις αντίπαλο. Σε τέτοια ματς μπορείς να κερδίσεις τον πιο δυνατό και να την πάθεις από τον πιο αδύνατο. Το σημαντικό είναι σε τι κατάσταση βρίσκεσαι. Δεν πρέπει να είσαι 100% έτοιμος, αλλά 1000%, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις την Άρσεναλ και το ρυθμό της».

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού: «Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι στο επίπεδο που περιμένουμε. Σε περίπου έναν μήνα πιστεύω ότι θα μπορεί να δείξει αυτά που δουλεύει ο προπονητής. Από εκεί και πέρα σίγουρα ήρθαν πολύ αργά κάποιοι παίκτες. Στην προετοιμασία είχε δοκιμάσει κάποια πράγματα, αλλά στο τέλος είδαμε τη φυγή του Ριέρα και τον ερχομό του αμυντικού χαφ που έψαχνε (Ορμπάιθ, Μακούν) και λογικό είναι να μην έχει μονταριστεί η ομάδα ακόμα».

Τις σκέψεις του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα με τους Άγγλους: «Ο Ερνέστο έχει ένα συγκεκριμένο στυλ και δεν αλλάζει τα πιστεύω του πολύ και εμένα μ’ αρέσει αυτό. Αλλά με ομάδες σαν την Άρσεναλ, δύσκολα μπορείς να παίξεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Πρέπει να προσέξεις άλλα πράγματα. Πιο σημαντικό είναι η αμυντική λειτουργία. Στον Ερνέστο αρέσει η επίθεση, το πρέσινγκ ψηλά και η μπάλα κάτω, αλλά πολύ δύσκολα μπορείς να τα βγάλεις πέρα στην έδρα της Άρσεναλ. Στον όμιλό μας και η Ντόρτμουντ και η Μαρσέιγ και η Άρσεναλ είναι ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματά τους και σίγουρα τα πρωταθλήματα σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία δεν μπορούν συγκριθούν με το δικό μας».

Το αν θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου κόντρα στην Άρσεναλ: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και εντός και εκτός, απλά το κακό με εμάς είναι ότι δεν είμαστε στη φόρμα που θα ήθελε ο προπονητής. Δεν πιστεύω εγώ σε αυτά. Στο Champions League πρέπει να βλέπεις κάθε ματς ξεχωριστά και να μαζεύεις όσους βαθμούς μπορείς. Το πρώτο ματς, από την στιγμή που δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του, θα προτιμούσα να ήταν εκτός έδρας και να έχανε εκεί. Για να έχεις ελπίδες να περάσεις πρέπει να εκμεταλλευτείς την έδρα σου και από εκεί και πέρα να πάρει ό,τι περισσότερο μπορείς εκτός έδρας».

Την αποχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα: «Όταν είπε ο Ερνέστο ότι δεν μπορεί να αντικατασταθεί ο Ριέρα δεν εννοούσε ότι δεν μπορούμε να βρούμε παίκτη στην πορεία να είναι καλύτερος από τον Ριέρα, αλλά στην παρούσα χρονική στιγμή. Να έχει κάνει δηλαδή όλη την προετοιμασία, να έχει χτίσει την ομάδα πάνω σε αυτόν από τα αριστερά. Δεν είναι εύκολο να μπει κάποιος γρήγορα σε μια ομάδα και να δέσει στο σύστημα».

Το επόμενο «βήμα» του: «Με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα ανοίξουμε δική μας εταιρία με αυτόν να έχει πάρει ήδη άδεια από την UEFA για μάνατζερ και θα μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα σε αυτόν τον τομέα. Βλέπουμε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές».



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved