«Αν πετύχει ένα γρήγορο γκολ, όλα γίνονται»

«Αν πετύχει ένα γρήγορο γκολ, όλα γίνονται»

Ο Ντέιβιντ Γουντ, υπεύθυνος ρεπορτάζ της Άρσεναλ στην Daily Star, δηλώνει πως αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού.

Η συζήτηση για το τί αντιπροσωπεύει η εφημερίδα του έγινε τη νύχτα της Τρίτης, σε μια παμπ στο κέντρο του Λονδίνου κρατώντας ένα πάιντ Χουβγκάρντεν (τη συνιστώ σε όσους αρέσει η γλυκιά μπύρα) και συζητώντας για ποδόσφαιρο και ωραίες γυναίκες.

«Κοίτα να δεις φίλε. Η “Daily Star” πουλάει τρία πράγματα. Κουτσομπολιό, γυμνές και αθλητικά. Πολλά αθλητικά. Και ξέρεις, πουλάει τρελα», μου είπαν και αμέσως σκέφτηκα ότι ο Ντέιβιντ Γουντ, με τον οποίο είχα μιλήσει το πρωί της ίδιας μέρας είναι ένας από τους λόγους που πουλάει αυτή η εφημερίδα. Βλέπετε ο κ. Γουντ είναι υπεύθυνος ρεπορτάζ ποδοσφαίρου των μεγάλων ομάδων του Λονδίνου και δη της Άρσεναλ.

Τον συνάντησα στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ και στη μίνι κουβέντα που κάναμε μου έδωσε να καταλάβω ότι για τον Ολυμπιακό είναι ή τώρα ή ποτέ. Διότι όπως λέει δεν πρόκειται να ξαναβρεί την Άρσεναλ σε τέτοια κατάσταση...

- Ποια είναι η γνώμη σου για το παιχνίδι;

«Ο Ολυμπιακός βρίσκει την Άρσεναλ σε μια περίεργη στιγμή. Η φτωχή παράδοση που έχει η ελληνική ομάδα στην Αγγλία κάνει τους πάντες να περιμένουν μια νίκη της Άρσεναλ. Αν, όμως, καταφέρει ο Ολυμπιακός να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, τότε όλα μπορούν να γίνουν».

- Όπως είπες και εσύ η παράδοση δεν είναι με τον Ολυμπιακό. Και αυτή η παράδοση λέει ότι δεν έχει σκοράρει ποτέ στον Λονδίνο και ότι έχει πετύχει γενικώς στην Αγγλία μόλις ένα γκολ...

«Το ξέρω 13 ήττες στην Αγγλία και μόλις ένα γκολ, αυτό του Ριβάλντο κόντρα στη Λίβερπουλ. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι η Άρσεναλ βρίσκεται σε μια περίεργη στιγμή. Και αν ο Ολυμπιακός την αιφνιδιάσει, όλα γίνονται. Η παράδοσή του μπορεί να αλλάξει».

- Ξέρεις τίποτα για τον Ολυμπιακό;

«Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Ο, τι διάβασα σήμερα (την Τρίτη το πρωί) στο φυλλάδιο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και από αυτά που έμαθα την περασμένη φορά που είχα στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ. Αυτό που μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω είναι το θερμό κοινό των ελληνικών ομάδων. Οι Έλληνες οπαδοί είναι φανταστικοί. Και περιμένω και από τους οπαδούς του Ολυμπιακού να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στο Εmirates».

- Ποιος παίκτης της Άρσεναλ αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για τον Ολυμπιακό;

«Υπάρχουν πολλοί παίκτες της Άρσεναλ που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά στον Ολυμπιακό και σε οποιαδήποτε ομάδα. Όμως, νομίζω ότι ο Φαν Πέρσι είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να αποτελεί τον μεγαλύτερο σταρ οποιασδήποτε ομάδας. Της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Τσέλσι. Αν ο Ολυμπιακός μπορέσει να επιτηρήσει τον Φαν Πέρσι, έχει πιθανότητες για κάτι καλό».

- Η φυγή του Φάμπρεγας και του Νασρί έχει όντως επηρεάσει τόσο πολύ την Άρσεναλ;

«Δεν νομίζω ότι μπορούσε να κάνει κάτι η Άρσεναλ. Θα ήταν ηλίθιο να μην τους παραχωρήσει. Ο Νασρί 25 εκατομμύρια, είναι πραγματικά πολύ καλή τιμή. Αυτά έχει το σύγχρονο ποδόσφαιρο και η Άρσεναλ πρέπει να κάνει χωρίς αυτούς. Πρέπει να δημιουργήσει, αν όχι να αγοράσει τους αντικαταστάτες τους»...

- Σε ευχαριστώ πολύ!

«Και εγώ σε ευχαριστώ»...

«Αν πετύχει ένα γρήγορο γκολ, όλα γίνονται»



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved