Να «παγώσει» την Ουκρανία θέλει ο ΑΠΟΕΛ

Να «παγώσει» την Ουκρανία θέλει ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το… κολάι με ομάδες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, μετά την νίκη στην πρεμιέρα του Champions League επί της Ζενίτ στο «ΓΣΠ», και θα επιδιώξει να επαναλάβει τον θρίαμβο του απέναντι στην Σαχτάρ στο μακρινό Ντόνετσκ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Βαλένθια με την Τσέλσι, καθώς τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα πάνω στον Χουάν Μάτα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τις «νυχτερίδες» για πρώτη φορά ως αντίπαλος!

5ος όμιλος

Ο Χουάν Μάτα επιστρέφει στο «Μεστάγια» μετά ην επιτυχημένη του θητεία με την φανέλα των «νυχτερίδων» και η συγκίνηση αναμένεται να είναι μεγάλη για τον άσο της Τσέλσι. Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Στον αντίποδα, ο Ουνάι Εμερί δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νταβίντ Αλμπέλδα και Μεχμέτ Τοπάλ, με το κενό στα χαφ να τον προβληματίζει, ενώ οι «νυχτερίδες» θα στηριχθούν στον Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει να ξεπεράσει την ήττα στο ντέρμπι από την Μπάγερν Μονάχου, απέναντι στην επικίνδυνη Γκενκ. Οι απουσίες δεν λείπουν και από τις δυο ομάδες, με τις «ασπιρίνες» να είναι το φαβορί για την νίκη.

6ος όμιλος

Φυσικά εδώ υπάρχει ο Ολυμπιακός, με τους πρωταθλητές να ταξιδεύουν στο «Έμιρεϊτς» για να αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ

Η Μαρσέιγ, μετά το τρίποντο στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό, θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία… αδικείται από το 1-1 της πρεμιέρας απέναντι στην Άρσεναλ.

Το «Βελοντρόμ» αναμένεται να είναι… καμίνι, και οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν με την βοήθεια του κόσμου να πάρουν την νίκη απέναντι στα «τρομερά μωρά» του Γιούργκεν Κλοπ, τα οποία ωστόσο δείχνουν πως ακόμη θέλουν χρόνο για να βρουν τον περσινό εαυτό τους…

7ος όμιλος

Εδώ υπάρχει ο ΑΠΟΕΛ και μόνο! Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες τις στο «Ντονμπάς Αρένα», την… φωλιά της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του, όλα του τα «όπλα», ενώ στον αντίποδα, ο  Μιρτσέα Λουτσέκου δεν θα έχει τους δυο βασικούς κεντρικούς αμυντικούς στην διάθεση του, καθώς οι Τσιγκρίνσκι και Ρακίτσκι αποβλήθηκαν στην πρεμιέρα απέναντι στην Πόρτο.

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου είναι ίσως το πιο αμφίρροπο της βραδιάς, καθώς Ζενίτ και Πόρτο θα «κονταροχτυπηθούν» στην Αγία Πετρούπολη, με τους Ρώσους να θέλουν την νίκη για να έχουν… μέλλον στην διοργάνωση.

Στο παιχνίδι αυτό, η ισοπαλία δεν θα… χάλαγε τον ΑΠΟΕΛ, καθώς με μια νέα βαθμολογική απώλεια, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι θα μείνει πίσω στο κυνήγι της 2η θέσης. Ο Μπρούνο Άλβες θα απουσιάσει από την Ζενίτ, ενώ για τους «δράκους» θα λείψει ο Φρέντι Γκουαρίν.

8ος όμιλος

Ποιος θα περίμενε πως μετά την πρώτη αγωνιστική, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με την Βικτόρια Πλζεν θα ισοβαθμούσαν με την Μπαρτσελόνα και την Μίλαν!

Η Μπαρτσελόνα θα ταξιδέψει στην Λευκορωσία για να αντιμετωπίσει την ΜΠΑΤΕ, και με τον Λιονέλ Μέσι να είναι σε εξαιρετική κατάσταση αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το πρώτο της τρίποντο στην διοργάνωση.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και στο «Τζουζέπε Μεάτσα», όπου οι «ροσονέρι» θα υποδεχθούν την Βικτόρια Πλζεν, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος είναι αμφίβολος.

Δείτε τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών, το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες όλων των ομίλων του Champions League.



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved