Ανάλυση της mirrorfootball για Ολυμπιακό

Ανάλυση της mirrorfootball για Ολυμπιακό

Σε μια ανάλυση του Ολυμπιακού προχώρησε η αγγλική ιστοσελίδα «mirrorfootball», ενόψει του παιχνιδιού της Άρσεναλ με τους «ερυθρόλευκους», για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος της αγγλικής ιστοσελίδας αναφέρει: «scouting report για τον Ολύμπιακό: Τακτικές, παίκτες-αστέρια, πρόσφατη φόρμα και περισσότερα...», ενώ συνεχίζει: «Ο Έλληνας γίγαντας Ολυμπιακός ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα στο «Emirates Stadium», όταν θα παίξει με την Άρσεναλ την Τετάρτη.

Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων ήταν τη σεζόν 2009-2010 στη φάση των ομίλων του Champions League, όταν η ομάδα των Αρσέν Βενγκέρ θριάμβευσε στην έδρα της, χάρις σε γκολ στα τελευταία 12 λεπτά από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Αντρέι Αρσάβιν. Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα του Βενγκέρ εμφανίστηκε αποδυναμωμένη, με νέους παίκτες και είδε τον Λεονάρντο να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα για τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη με 1-0.

Ο Βαλβέρδε θα παρατάξει την ομάδα του με το επιτυχημένο 4-2-3-1, το οποίο την περσινή σεζόν έδωσε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και τον οδήγησε μέχρι τους «8» του Κυπέλλου. Ο Μέλμπεργκ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα δεξιά θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε η Στόουκ και θα έχει να αντιμετωπίσει είτε τον Γουόλκοτ είτε τον Ζερβίνιο (αν είναι έτοιμοι).

Από τα αριστερά θα είναι ο Χολέμπας, ο οποίος είναι από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες του Ολυμπιακού και είναι και σχετικά καινούριος στην άμυνα. Στο κέντρο επικρατέστεροι είναι ο Ορμπάιθ και ο Ζαν Μακούν, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Άστον Βίλα.

Μία θέση στην οποία δείχνει να έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ, η οποία έμεινε κενή μετά την παραχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα στη Γαλατάσαράι. Σε αυτή τη θέση θα αγωνιστεί ο Μιραλάς, το αστέρι της ομάδας, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Τζιμπούρ. Στη δεξιά πλευρά ο Κίεραν Γκίμπς μπορεί να έχει προβλήματα με τον ενθουσιώδη Αλγερινό, Τζαμέλ Αμπντούν, ενώ ο Νταβίντ Φουστέρ θα βρίσκεται πίσω από τον Τζεμπούρ.

Πιθανή ενδεκάδα: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ».

Στη συνέχεια, το κείμενο αναφέρεται στον Κέβιν Μιραλάς ως τον παίκτη-αστέρι του Ολυμπιακού και τονίζεται ότι την περσινή σεζόν είχε πετύχει 14 γκολ σε 26 παιχνίδια για τη Super League και ότι ήταν δεύτερος σκόρερ, πίσω από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Τέλος, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει παίξει μόλις τρεις επίσημους αγώνες και κλείνει τονίζοντας: «Φάνηκε να αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ».

Ανάλυση της mirrorfootball για Ολυμπιακό



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved