Ερωτοκρίτου: «Νιώθω δικαιωμένος»

Ερωτοκρίτου: «Νιώθω δικαιωμένος»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Ερωτοκρίτου, με δηλώσεις του στον SuperΣΠΟΡ FM Κύπρου τόνισε πως η ομάδα του είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στην Μεγαλόνησο.

«Ήταν μια εξαιρετική και μεγαλειώδης νίκη όχι μόνο για εμάς αλλά για όλο το κυπριακό ποδόσφαιρο. Φέτος περιμένουμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από ότι την προηγούμενη φορά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και πιστεύω ότι θα κάνουμε το κάτι παραπάνω. Νιώθω ευχαριστημένος, δικαιωμένος για τις επιλογές που κάναμε σαν διοίκηση τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά πιστέψαμε σε αυτή την ομάδα, κάναμε υπερβάσεις και αποδείχτηκε ότι έχουμε ανταμειφθεί. Όλοι ξέραμε ποια είναι η Ζενίτ αλλά κατά βάθος πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να την αντιμετωπίσουμε ίσος προς ίσον. Αξίζαμε μια νίκη σε αυτή τη διοργάνωση και την πήραμε από νωρίς», δήλωσε αρχικά ο Φοίβος Ερωτοκρίτου για την νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ζενίτ με 2-1 για την πρεμιέρα του Champions League.

Για τον στόχο του ΑΠΟΕΛ στο φετινό Champions League: «Θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από την προηγούμενη φορά. Να πάρουμε ένα βαθμό περισσότερο από την προηγούμενη συμμετοχή μας και έπειτα θα δούμε που θα μας βγάλει. Έχουμε την ομάδα και πιστεύουμε σε αυτήν. Τώρα έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα που είναι ο πρώτος μας στόχος για φέτος. Πρέπει όλοι να προσγειωθούμε και η σκέψη μας να είναι στον αγώνα της Κυριακής».

Για το αν ο ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στην Κύπρο: «Βάση αποτελεσμάτων μπορώ να πω ναι ότι έχει τον καλύτερο προπονητή και είναι η καλύτερη ομάδα. Εμείς ως διοίκηση είμαστε εκεί να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε».

Στην συνέχεια ο κύριος Ερωτοκρίτου τόνισε πως ήδη έχει δεχτεί συγχαρητήρια από φίλους άλλων ομάδων: «Είμαστε περήφανοι που αντιπροσωπεύουμε την Κύπρο. Δεν έχει αμφιβολία πως αυτό θα έχει ευμενείς επιπτώσεις και στο ποδόσφαιρο μας αλλά και για εμάς. Με τους βαθμούς που θα πάρουμε αν με το καλό πάρουμε το πρωτάθλημα στις επόμενες διοργανώσεις θα είμαστε στους δυνατούς. Ας μην πετάμε όμως στα σύννεφα. Πρέπει να προχωρούμε βήμα με βήμα και το επίπεδο θα ανέβει».

Σχετικά με τα οικονομικά οφέλη: «Αυτά τα ξέραμε από την αρχή, αλλά είναι το τελευταίο που σκεφτόμαστε. Πρώτα πρέπει να απολαύσουμε αυτές τις υπερβάσεις αλλά για να μπορείς να χτίζεις ομάδες τον πρώτο λόγο έχουν και τα λεφτά».

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θέλησε να ευχαριστήσει και τον κόσμο που βρέθηκε στο «ΓΣΠ»: «Είναι πραγματικά φανταστικός, τους ευχαριστώ. Είχαμε την τύχη να τους προσφέρουμε αυτά που θέλουν. Όσον αφορά τον Κόντη νιώθαμε ότι ήταν κοντά μας, ήταν στο γήπεδο και ελπίζω να γίνει καλά σύντομα».

Για την συνέχεια του ΑΠΟΕΛ: «Πρώτος μας στόχος είναι το παιχνίδι της Κυριακής και μετά πάλι τα αστέρια. Το ΑΠΟΕΛ έχει και την εμπειρία και το βάθος να ανταπεξέλθει και στις δύο διοργανώσεις».

Τέλος, ο Ερωτοκρίτου, τόνισε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς:«Ο Ιβάν είναι ο άρχοντας στον Αρχάγγελο και αυτό τα λέει όλα».



Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved