Παιχνίδια για όλα τα… γούστα!

Παιχνίδια για όλα τα… γούστα!

Ολοκληρώνεται απόψε η 1η αγωνιστική του Champions League με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στα παιχνίδια του 1ου ομίλου, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως… «το γκρουπ της φωτιάς»!

1ος όμιλος

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί στο Champions League, απέναντι στην περσινή έκπληξη του Καμπιονάτο, Νάπολι.

Οι «πολίτες», οι οποίοι και αυτό το καλοκαίρι ξόδεψαν ένα… καράβι χρήματα, θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί απέναντι στην Νάπολι, που ζει μέρες… Μαραντόνα!

Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δυο ομάδες, είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος είναι γαμπρός του Μαραντόνα που λατρεύεται σαν θεός από τους φίλους των «παρτενοπέι», η παρουσία των οποίων θα είναι δυναμική στο «Ιτιχάντ».

Στην άλλη αναμέτρηση, η Βιγιαρεάλ θα υποδεχθεί στο «Μαδριγάλ» την Μπάγερν Μονάχου, η οποία δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση, με τον Μάριο Γκόμεζ να πετάει… φλόγες!

Η Βιγιαρεάλ δεν θα έχει απουσίες και μάλιστα αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Νιλμάρ, ενώ από την άλλη, η Μπάγερν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του… συνήθη ύποπτου, Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος είναι τραυματίας.{textlink}

2ος όμιλος

Στο Μιλάνο, η κυπελλούχος Ιταλίας, Ίντερ, υποδέχεται μια ομάδα η οποία βρίσκεται στους ομίλους από… σπόντα, και φυσικά αναφερόμαστε στην Τραμπζονσπόρ!

Οι Τούρκοι ως γνωστόν πήραν την θέση της Φενέρμπαχτσε, η οποία αποβλήθηκε από την διοργάνωση λόγω του σκανδάλου με τα «στημένα» παιχνίδια που ξέσπασε στην γειτονική χώρα και έτσι βρέθηκαν στους ομίλους!

Από την άλλη, αν η Ίντερ δεν καταφέρει να νικήσει τότε ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ίσως αποχαιρετήσει πρόωρα το Μιλάνο και τους «νερατζούρι», καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η φημολογία αντικατάστασης του από τον ιταλικό Τύπο.

Στο άλλο παιχνίδι, η Λιλ υποδέχεται στο «Μετροπόλ» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους «λιλουά», αν και αποδυναμωμένοι να είναι το φαβορί για την νίκη.

Το βάρος θα πέσει φυσικά στον Εντέν Αζάρ, το μεγάλο αστέρι της Λιλ, ενώ από την άλλη, οι Ρώσοι δεν έχουν στην διάθεση τους το μεγάλο «αστέρι» της ομάδας, Κεϊσούκε Χόντα, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

3ος όμιλος

Στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου,  τα «φώτα» θα είναι στραμμένα στο «Ντα Λουζ», όπου η Μπενφίκα θα υποδεχθεί την φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι μια νέα ομάδα, η οποία ωστόσο έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τους φιναλίστ του 2011.

Στον αντίποδα, η Μπενφίκα είναι η κλασσικής ομάδα… έδρας, η οποία έχει έναν φρενήρη ρυθμό, με τους Σαβιόλα και Καρντόζο να αποτελούν ένα επιθετικό δίδυμο που μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η πρωταθλήτρια Ελβετίας, Βασιλεία, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο πορτιέρο του Ολυμπιακού, Φράνκο Κοστάντσο, υποδέχεται την περσινή πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Οτελούλ Γκαλάτι.

Οι Ελβετοί θα στηριχθούν για ακόμη ένα παιχνίδι στον αρχηγό τους, Αλεξάντερ Φράι, και στον… Διόσκουρο του, Μάρκο Στρέλερ, οι οποίοι αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο στην γραμμή κρούσης των Ελβετών.

Η Οτελούλ, από την άλλη, είναι πρωτάρα στην διοργάνωση και θα προσπαθήσει να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες μπορεί, ωστόσο αποτελεί μια επικίνδυνη ομάδα, η οποία παίζει εξαιρετικά την κόντρα επίθεση.

4ος όμιλος

Στο «Μαξιμίρ», το οποίο αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο από Κροάτες, η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενηθεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία κατάφερε να μπει στους… ομίλους μετά από αρκετές προσπάθειες!

Στον πάγκο των «μερένχες» δεν θα βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είναι τιμωρημένος από την UEFA για τα περσινά του… κατορθώματα στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Champions League.

Η «βασίλισσα» θα στηριχθεί και πάλι στον Κριστιάνο Ρονάλντο, που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από την περσινή σεζόν, ενώ από την άλλη οι Κροάτες, με τον κοινό τους στο πλευρό τους θα δώσουν «μάχη» για να κάνουν την μεγάλη έκπληξη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Τέλος, ο Άγιαξ θα αναμετρηθεί στο «Άμστερνταμ Αρένα», με την ανανεωμένη Λιόν. Ο Φρανκ Ντε Μπουρ, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, σε αντίθεση με τον Ρεμί Γκαρντέ, που δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Κρις, Γκουρκίφ και Ταφέρ.

Να θυμίσουμε πως η Λιόν απέκλεισε την Ρουμπίν Καζάν στα play offs ενώ ο «Αίαντας» προκρίθηκε απευθείας ως πρωταθλητής Ολλανδίας.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα του Champions League αλλά και τα αποτελέσματα των χθεσινών (13/09) της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φυσικά, το Onsports θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις σε όλα τα γήπεδα, με την σέντρα σε όλα τα παιχνίδια να έχει οριστεί στις 21:45. Μείνετε συντονισμένοι στο Onsports για όλα τα  τελευταία νέα των «μονομάχων» του Champions League…



Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved