Ο Πέρισιτς είχε το... κανόνι!

Ο Πέρισιτς είχε το... κανόνι!

Άλλος το όνομα, άλλος τη χάρη! Τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην Ντόρτουμουντ, χάρισε η... χρυσή όπως αποδείχθηκε αλλαγή, Πέρισιτς ο οποίος δύο λεπτά πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ, «έγραψε» με εκπληκτικό βολέ στην κίνηση το τελικό 1-1! - Ο Φαν Πέρσι στο 42΄το γκολ των «κανονιέρηδων».

Με σκοπό να αποδείξουν ποιος κάνει κουμάντο στο «Σίγκναλ Ίντουνα», μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας παράλληλα στην άκρη του μυαλού τους να αποζημιώσουν με γκολ και θέαμα τους περισσότερους από 80.000 φίλους τους που κατέκλυσαν για μία ακόμα φορά την έδρα τους. Και αν δεύτερο το κατάφεραν στο έπακρο, οι Γκρόσκροϊτζ και Καγκάβα θα πετάξουν πάνω από τα δοκάρια τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν πριν τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου προκειμένου να έρθει εις πέρας η αποστολή!

Οι ποδοσφαιριστές μάλιστα του Αρσέν Βενγκέρ, όχι μόνο είχαν ξεχάσει τα κανόνια τους στην Αγγλία, αλλά φαίνεται πως δεν έλαβαν σοβαρά υπόψη τους τις γερμανικές απειλές, με αποτέλεσμα να βρεθούν και πάλι σε θέση σε θέση άμυνας στο 11΄! Αυτή τη φορά ωστόσο δεν ήταν η δυστοκία των Γερμανών, αλλά ο Σανιά που διώχνοντας την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή μετά από πλασέ του Λεβαντόφσκι (ο οποίος είχε περάσει και τον Σέζνι), θα κρατήσει το μηδέν για τους Άγγλους! Ε… μια, δυο, τρεις, ο Φαν Πέρσι ήταν τελικά αυτός που ήρθε στο σπίτι τους για να τους δείξει πως γίνεται η δουλειά!

Με την Άρσεναλ να έχει ισορροπήσει τον αγώνα, έχοντας βγάλει τους γηπεδούχους εκτός του αρχικού δαιμονιώδους ρυθμού τους,  ο Ολλανδός επιθετικός, τρία λεπτά πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος του Κελ στον χώρο του κέντρου (έκλεψε αρχικά), πριν βρεθεί  μετά από ωραία κάθετη του Γουόλκοτ σε θέση βολής και ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους!

Τι και αν στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έβγαλαν τον ενθουσιασμό των πρώτων λεπτών, οι «κανονιέρηδες» τους κρατούσαν με ευκολία μακριά από τα καρέ του Σέζνι, ώσπου να αναλάβει δράση η χρυσή αλλαγή των Γερμανών. Συσσωρεύοντας τα νεύρα από τις χαμένες ευκαιρίες των συμπαικτών στο πρώτο ημίχρονο, ο Πέρισιτς τα έβαλε με την μπάλα και στην πρώτη του επαφή μαζί της, την έστειλε με απευθείας βολέ στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Σέζνι στο 88΄, χαρίζοντας παράλληλα στους Γερμανούς αυτό που άξιζαν από τον αγώνα!

Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπορούσια Ντορτμουντ- Άρσεναλ

Άλλος το όνομα, άλλος τη χάρη!



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved