Θεοδωρίδης: «Πιστεύω απόλυτα ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει»

Θεοδωρίδης: «Πιστεύω απόλυτα ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει»

Την πεποίθησή του πως αν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πιάσουν απόδοση βάσει των δυνατοτήτων τους δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα κόντρα στη Μαρσέιγ, εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο πρώην γενικός αρχηγός και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, μιλώντας στον αέρα του «red on air» αναφέρθηκε ακόμα στον μεταγραφικό σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων», αλλά και την αγωνιστική τους απραξία, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη:

Για τον αγώνα με την Μαρσέιγ: «Εγώ ποτέ δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει ισοπαλία. Θέλω πάντα να κερδίζει. Έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δυστυχώς δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του αλλά πιστεύω αυτό να μην επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές διότι ο κόσμος θα υπερκαλύψει τα κενά που υπάρχουν. Πιστεύω ότι ο Βαλβέρβε θα στήσει καλά την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες, που αν πιάσουν την απόδοση που περιμένω να πιάσουν, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Πιστεύω απόλυτα ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει».

Για τη συμπεριφορά θα πρέπει να έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού: «Πρέπει όλοι να κόσμιοι και να μην δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα. Ξέρουν να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα και η ιαχή «Ολυμπιακός» φτάνει για να ξεσηκώσουν τους παίκτες. Το ξέρω αυτό καλύτερα από τον καθένα. Δεν χρειάζονται 5-10 ανεγκέφαλοι να χαλάσουν την εικόνα του αγώνα και να καταστρέψουν την εικόνα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Πρέπει με την ιαχή «Ολυμπιακός», με το πάθος του κόσμου και με τη συνεχή υποστήριξη της ομάδας να ξεσηκώνονται οι παίκτες. Φτάνουν αυτά δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω».

Για τις εκτιμήσεις του για τον όμιλο του Ολυμπιακού: «Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν κληρώθηκε με τη Ρεάλ, τη Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστεύω ότι όλες οι άλλες ομάδες παίζονται. Σε αυτό επέμενα και θα επιμένω. Έχει μικρύνει η διαφορά των ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει τον κόσμο του, έχει τόσο χρόνια συμμετοχή στην Ευρώπη και αν του πάνε λίγο δεξιά τα πράγματα θα προκριθεί».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού: «Έχει αποκτήσει πολύ καλούς παίκτες και έχει δώσει δανεικούς σε διάφορες ομάδες.
Το ότι δόθηκε ο Ριέρα δεν μου λέει τίποτα. Υπάρχει και ο Γέστε στη θέση αυτή. Διαθέτει παίκτες που μπορεί να παίξουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και να κερδίσουν».

Για το αν τον προβληματίζει η αγωνιστική απραξία του Ολυμπιακού: «Είναι πρωτοφανές αυτό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Να αρχίζει το Champions League και η ομάδα να μην έχει 3-4 παιχνίδια στα πόδια της. Ωστόσο, με το πάθος των παικτών, την καλή τοποθέτηση τους από τον προπονητή και τον κόσμο στο πλευρό του – με τον τρόπο που σας είπα – ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει. Αρκεί, να το επαναλάβω οι φίλοι του Ολυμπιακού να είναι κόσμιοι και να αποθεώσουν την ομάδα».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved