Πουρσαϊτίδης: «Πρόκληση η Ζενίτ»

Πουρσαϊτίδης: «Πρόκληση η Ζενίτ»

Τη Ζενίτ έχρισε ως αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Ο μέσος του «Θρύλου», μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στους Ρώσους, δεν παρέλειψε να εστιάσει στις ιδιαιτερότητες  του αγώνα, τονίζοντας ωστόσο πως οι εμπειρίες που αποκόμισε αυτός και οι συμπαίκτες του από τη συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση προς τριετίας, αλλά και ο κόσμος θα παίξουν τον ρόλο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Πουρσαϊτίδη:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα με πάρα πολλούς και καλούς παίκτες. Για εμάς θα είναι πρόκληση αυτό το παιχνίδι. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας όπως πάντα, θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις, θα παίξουμε έξυπνα και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Το παραμικρό λάθος δεν συγχωρείται από αυτές τις μεγάλες ομάδες γι’ αυτό πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα για το καλύτερο και ότι έρθει στο παιχνίδι θα είναι προς όφελος δικό μας, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Ξανασυμμετείχαμε στους ομίλους του Champions League και αυτό είναι καλό».

Για το ότι η ομάδα του έχει εμπειρία από αγώνες τέτοιου επιπέδου ανέφερε:

«Έχουμε κάποιες εμπειρίες, οι οποίες ελπίζω να μας βοηθήσουν να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αποκομίσουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι. Δεν χαίρει αμφιβολίας ότι η Ζενίτ θα είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη ομάδα με πολλούς διεθνείς, παρόλα αυτά όμως κι εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αλλά σίγουρα τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Ζενίτ ασχέτως αν παίζουμε στην έδρα μας, ασχέτως αν έχουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα παίξουμε κόντρα σ’ αυτό για να πετύχουμε το καλύτερο.

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας:

«Όλα τα παιδιά στις προπονήσεις δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ μεγάλη και καλή ομάδα, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να χαμογελάσουμε στο τέλος της βραδιάς. Ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος, να είναι κοντά στην ομάδα, αυτά τα παιχνίδια δεν τα συναντάμε εύκολα στη χώρα μας. Η Κύπρος είναι η τρίτη φορά που θα δεχθεί παιχνίδια ομίλων και ελπίζω όλος ο κόσμος να είναι κοντά μας γιατί μας δίνει μεγάλη βοήθεια».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved