Χιώτης: «Δεν θέλουμε τον Ολυμπιακό»

Χιώτης: «Δεν θέλουμε τον Ολυμπιακό»

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League εμφανίστηκε ο Διονύσης Χιώτης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της κυπριακής ομάδας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ FM», υποστήριξε πως η ομάδα του γνωρίζει τις δυνάμεις της, ενώ μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον Μαρσίνιο και τον Αΐλτον.

Αρχικά, για την κλήρωση του Champions League, ανέφερε: «Βλέπουμε τα γκρουπ δυναμικότητας και περιμένουμε να μας τύχουν κάποιες «καλές» ομάδες. Σε κάθε περίπτωση θα θέλαμε να αποφύγουμε το ταξίδι στην Βαρκελώνη! Οι υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση είναι ένα σκαλί πιο κάτω. Η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερο να την βλέπεις στην τηλεόραση παρά να την αντιμετωπίζεις. Πάντως, όλες οι ομάδες είναι καλές.

Πρέπει να κάνεις το τέλειο παιχνίδι για να αντιμετωπίσεις τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Από το πρώτο και το δεύτερο γκρουπ δεν έχεις επιλογές. Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις σε αυτές τις διοργανώσεις. Μία από αυτές ήταν οι καλές εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είχαμε τρεις ισοπαλίες και χάσαμε την πρόκριση στο Europa League, επειδή δεχθήκαμε ένα γκολ από την Ατλέτικο στο γήπεδό μας (σ.σ.: 1-1 είχε λήξει το ματς στην Κύπρο και 0-0 στην Μαδρίτη)».

Όσον αφορά στους στόχους του ΑΠΟΕΛ, δήλωσε: «Δεν μπορούμε να βάλουμε στόχους, όταν παίζουμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Παίζουμε με ομάδες μεγαθήρια και δεν μπορούμε να βάλουμε ως στόχο την τρίτη θέση. Θα παίξουμε και θα δούμε. Πάντως, στόχος μας είναι να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση. Αν είμαστε τυχεροί και έχουμε καλά αποτελέσματα,, τότε θα δούμε τι θα πετύχουμε τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη».

Παράλληλα, ο Διονύσης Χιώτης μίλησε και για το επίπεδο της ομάδας του: «Εμείς σαν ομάδα έχουμε ξεφύγει από τα κυπριακά δεδομένα. Είμαστε ένα βήμα παραπάνω και αυτό φαίνεται από το ποδόσφαιρο που παίζουμε».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν θέλω να πετύχουμε με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλουμε να κοντραριστούν δύο ελληνικές ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνική ομάδα».

Αναφορικά με το μυστικό της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ, υποστήριξε: «Αυτό οφείλεται στην υπομονή που υπάρχει από τον κόσμο και τη διοίκηση σε εμάς και τον προπονητή. Δεν βιαζόμαστε στις κινήσεις μας. Ο κορμός της ομάδας είναι τρία χρόνια και ο προπονητής είναι στην ομάδα περίπου τέσσερα χρόνια. Χτίζουμε κάτι με πίστη και γερές βάσεις. Πολλά τα οφείλουμε στον προπονητή».

Ακόμα, ο Έλληνας πορτιέρο αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και κάνουν μεγάλη καριέρα στην Κύπρο: «Στην Ελλάδα δεν έχουμε υπομονή και κρίνουμε εύκολα. Ασκείται μεγάλη κριτική στους παίκτες από όλους. Μας αρέσει να κρίνουμε εύκολα και αυτό είναι το ελάττωμα και δεν κάνουμε αυτοκριτική. Αυτό πρέπει να αλλάξει κάποια στιγμή στην Ελλάδα. Από ότι φαίνεται ο Euro μας έκανε κακό και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που έχουν οι ελληνικές ομάδες».

Ερωτηθείς για τον Μαρσίνιο, ο έμπειρος τερματοφύλακας, απάντησε: «Ο Μαρσίνιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που δύσκολα βρίσκεις. Είναι διεισδυτικός και μπορεί να παίξει ένας εναντίον ενός πολύ καλά. Έχει επίσης πολλές κάθετες πάσες, κάτι το οποίο μας βοηθά πολύ γιατί έτσι ακριβώς παίζουμε.

Όσον αφορά στον Αΐλτον, δήλωσε: «Από την πρώτη χρονιά όλος ο κόσμος στην Κύπρο απορούσε πως ήρθε στην Κύπρο. Στην καλή του μέρα δεν κόβεται με τίποτα. Είναι μεγάλης κλάσης ποδοσφαιριστής».

Τέλος, αναφορικά με την παρουσία του κόσμου του ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό με την Βίσλα Κρακοβίας, τόνισε: «Ο κόσμος προχθές (σ.σ. Τρίτη) ήταν συγκλονιστικός. Το γήπεδο έβραζε».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved