Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού!

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού!

Η κλήρωση για τη φάση των ομίλων του Champions League γίνεται σήμερα (25/08, 18:30), στο Μονακό και το Onsports σας παρουσιάζει τα 4 γκρουπ δυναμικότητας.

Α’ Γκρουπ

Εδώ ότι και να πούμε θα είναι πραγματικά λίγο. Επικεφαλής είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθότι έχει τους περισσότερους βαθμούς, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπαρτσελόνα να είναι ωστόσο εκείνη την οποία θέλουν να αποφύγουν όλες οι ομάδες. Η Τσέλσι με την Άρσεναλ συμπληρώνουν το τρίο των αγγλικών ομάδων ενώ φυσικά υπάρχει και η κάτοχος του Europa League, Πόρτο.

Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να αποκλείσει την Ζυρίχη άνετα στα προκριματικά και πήρε το εισιτήριο ενώ δεν θα υπήρχε καμία περίπτωση να απουσίαζε η Ρεάλ Μαδρίτης, πολυνίκης του θεσμού με 9 κατακτήσεις, όπως και η Ίντερ, η οποία ωστόσο ψάχνεται ακόμη αγωνιστικά και το είδαμε στο πρόσφατο φιλικό με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν θα έλεγε «όχι» σε μια κλήρωση με τους «νερατζούρι» ή την Πόρτο.

Αναλυτικά το Α’ Γκρουπ δυναμικότητας:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αγγλία

Μπαρτσελόνα

Ισπανία

Τσέλσι

Αγγλία

Μπάγερν Μονάχου

Γερμανία

Άρσεναλ

Αγγλία

Ρεάλ Μαδρίτης

Ισπανία

Πόρτο

Πορτογαλία

Ίντερ

Ιταλία

Β’ Γκρουπ

Το κρισιμότερο γκρουπ, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς τις πιθανότητες του Ολυμπιακού στην διοργάνωση. Επικεφαλής είναι η Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν στον θρόνο της Ευρώπης, ενώ ακολουθεί η Λιόν, η οποία ωστόσο δεν έχει την αίγλη των προηγούμενων ετών, παλιά γνώριμη στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στην συνέχεια συναντάμε την ανερχόμενη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την Σαχτάρ Ντόνετσκ με τις Βαλένθια και Μπενφίκα να βρίσκονται στο δεύτερο γκρουπ, ομάδες γρήγορες οι οποίες τα τελευταία τρία χρόνια παρουσιάζουν μια σταθερά ανοδική πορεία.
Η πρώην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η Βιγιαρεάλ, βρίσκεται στο γκρουπ αποκλείοντας την Οντένσε, με την ρώσικη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μαρσέιγ να ολοκληρώνουν τον όμιλο, με τον Ολυμπιακό να θεωρεί μια καλή κλήρωση μια εκ των δυο γαλλικών ομάδων ή τους Μοσχοβίτες.

Αναλυτικά το Β΄Γκρουπ δυναμικότητας:

Μίλαν

Ιταλία

Λιόν

Γαλλία

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ουκρανία

Βαλένθια

Ισπανία

Μπενφίκα

Πορτογαλία

Βιγιαρεάλ

Ισπανία

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ρωσία

Μαρσέιγ

Γαλλία

Γ’ Γκρουπ

Εδώ συναντάμε τον πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό, σε ένα γκρουπ γεμάτο από επικίνδυνες ομάδες, με την Μάντσεστερ Σίτι να «κλέβει» της παράσταση, καθώς μοιάζει με… γαλαξία από τους αστέρες που διαθέτει!
Επικεφαλής είναι η ρωσική Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, του Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον Άγιαξ και την Λεβερκούζεν να είναι στην πρώτη τριάδα. Πιο κάτω συναντάμε τον Ολυμπιακό και αμέσως μετά την Σίτι.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ, μαζί με την πρώην ομάδα του Φράνκο Κοστάντσο, Βασιλεία, και την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ολοκληρώνουν τον όμιλο, όπου υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός προφανώς δεν μπορεί να κληρωθεί με καμία ομάδα.

Αναλυτικά το Γ’ Γκρουπ δυναμικότητας:

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Ρωσία

Άγιαξ

Ολλανδία

Λεβερκούζεν

Γερμανία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Μάντσεστερ Σίτι

Αγγλία

Λιλ

Γαλλία

Βασιλεία

Ελβετία

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Λευκορωσία

Δ’ Γκρουπ

Ένα γκρουπ το οποίο η UEFA φρόντισε να κάνει… άνω κάτω με τις αποφάσεις τις, καθώς έβαλε από το «παράθυρο» της Τραμπζονσπόρ, η οποία πήρε την θέση της Φενέρμπαχτσε που αποκλείστηκε για την συμμετοχή της στο σκάνδαλο των «στημένων» παιχνιδιών στην Τουρκία.

Για την ιστορία να αναφέρουμε, πως ο σύλλογος της Τραπεζούντας, είχε αποκλειστεί από την Μπενφίκα στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League πριν από λίγες εβδομάδες ενώ την Πέμπτη θα αγωνιζόταν απέναντι στην Μπιλμπάο για το Europa League…!
Επικεφαλής είναι η Μπρούσια Ντόρτμουντ, πρωταθλήτρια Γερμανίας, με την Νάπολι και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα, με τον Ολυμπιακό να θέλει να αποφύγει τους Βεστφαλούς και τους Ιταλούς.

Ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος πήρε την πρόκριση επί της Βίσλα Κρακοβίας, βρίσκεται στον όμιλο, με τις Γκενκ, Βικτόρια Πλζεν και Οτελούλ Γκαλάτι να ολοκληρώνουν το φετινό Champions League, με τους πρωταθλητές να επιθυμούν για αντίπαλο μια εκ των τριών τελευταίων ομάδων.

Αναλυτικά το Δ’ Γκρουπ:

Ντόρτμουντ

Γερμανία

Νάπολι

Ιταλία

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κροατία

ΑΠΟΕΛ

Κύπρος

Τράμπζονσπορ

Τουρκία

Γκενκ

Βέλγιο

Βικτόρια Πλζεν

Τσεχία

Οτελούλ Γκαλάτι

Ρουμανία

Οι επιθυμητοί αντίπαλοι για τον Ολυμπιακό

Όπως σας είπαμε, το πρώτο γκρουπ είναι βγαλμένο από τα πιο τρελά ποδοσφαιρικά όνειρα! Η Ίντερ ίσως να είναι μια βατή αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, μαζί με την Πόρτο, η οποία έχασε τον Ρανταμέλ Φαλκάο, που πήγε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο. 

Από το δεύτερο γκρουπ, η Μαρσέιγ φαίνεται πως είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού, ενώ μια εκ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Λιόν δεν θα στεναχωρούσε ιδιαίτερα τους Πειραιώτες, οι οποίοι καλό θα ήταν να αποφύγουν την Μίλαν ή μια εκ των δυο ισπανικών ομάδων.

Τέλος, από τον τέταρτο γκρουπ, η Βικτόρια Πλζεν και η Οτελούλ Γκαλάτι είναι σαφώς οι ομάδες που θα ήθελε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι παίκτες του ενώ αντίθετα η Ντόρμουντ με την Νάπολι αποτελούν αντιπάλους προς.. αποφυγή!

Η απάντηση σε όλες τις απορίες θα δοθεί στις 18:30 στην Νιόν, με το Οnsports να σας προσφέρει LIVE την κλήρωση του Ολυμπιακού στο νέο Champions League!



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved