Πέντε εισιτήρια, ζητούν…  κατόχους!

Πέντε εισιτήρια, ζητούν… κατόχους!

Ολοκληρώνονται τα play offs του Champions League με τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, οι νικητές των οποίων θα συμπληρώσουν την φετινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Φυσικά τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στο «Φριούλι», εκεί όπου η Ουντινέζε θα υποδεχτεί την Άρσεναλ, με το 1-0 υπέρ των «κανονιέρηδων» να μοιάζει τουλάχιστον… εύθραυστο.

Η ιταλική ομάδα έδειξε για το τι είναι ικανή στο πρώτο παιχνίδι, όπου από καθαρή ατυχία δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, με τους Ντομίτσι και Φλόρε Φλόρες να είναι εκτός μάχης.

Στον αντίποδα, ο Αρσέν Βενγκέρ «τρέμει» στην ιδέα του αποκλεισμού, καθώς οι οπαδοί της Άρσεναλ είναι ήδη εξαγριωμένοι με τις πωλήσεις των Νασρί και Φάμπρεγας. Εκτός θα είναι ο Τζακ Γουίλσιρ, ενώ αντίθετα ο Τζουρού επανέρχεται για να προσφέρει λύσεις στην άμυνα.

Το έτερο μεγάλο ματς γίνεται στην Ρωσία, νωρίτερα από τα υπόλοιπα παιχνίδια (19:00), όπου η Ρούμπιν θα αναμετρηθεί με την Λιόν, με την γαλλική ομάδα να έχει το προβάδισμα μετά το 3-1 του «Ζερλάν».

Ήδη στους ομίλους του Champions League βρίσκονται οι Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ και η Ρούμπιν φιλοδοξεί να γίνει η 3η της παρέας. Εκτός μάχης θα είναι οι Κασάεφ, Κουζμίν, Νάβας, Ριγιαζνάντσεφ και Ορέκχοφ, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει ο Ανσάλντι.

Η Λιόν έχει το «πάνω χέρι» στην αναμέτρηση, και ο Ρεμί Γκαρντ δεν θα έχει στην διάθεση του το μεγάλο «αστέρι» της ομάδας, Γιάν Γκουρκίφ, ενώ στα… πιτς θα παραμείνουν και οι Κρις, Μενσά και Έντερσον.

Στην Αυστρία, η Στουρμ θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση επί της ΜΠΑΤΕ, με το αποτέλεσμα του πρώτου  αγώνα (1-1) να χρίζει φαβορί τους γηπεδούχους.

Πολλές απουσίες για την Στουρμ, όπως και για την ΜΠΑΤΕ, με τους δυο τεχνικούς να μην έχουν στην διάθεση του βασικά στελέχη, κάτι που κάνει την αναμέτρηση «ανοικτή» σε προγνωστικά!

«Ανοικτό» παιχνίδι αναμένεται να είναι αυτό στην Λισαβόνα, όπου η Μπενφίκα θα «κονταροχτυπηθεί» με την Τβέντε, με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού να είναι 2-2.

Οι Πορτογάλοι είναι το φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο ο τεχνικός των «Αετών», Ζόρζε Ζέζους, γνωρίζει πως η Τβέντε είναι επικίνδυνη εκτός έδρας και θα προσπαθήσει να «παγώσει» το «Ντα Λουζ» το οποίο θα είναι κατάμεστο.

Ο τεχνικός της Τβέντε, Κο Αντριάνσεν, ποντάρει πολλά πάνω στον Μπράιαν Ρουίζ, το μεγάλο «αστέρι» της ομάδας, ενώ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μιχαΐλοφ και Τσαντλί.

Τέλος, η «σταχτοπούτα», Βικτόρια Πλζεν, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την έκπληξη που πέτυχε στην Κοπεγχάγη, όπου επικράτησε με 3-1.

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει χαρακτήρα φιέστας, καθώς οι Τσέχοι περιμένουν πως και πώς να δουν την ομάδα τους στο Champions League, με τους Σκανδιναβούς να τα παίζουν όλα για όλα, με την τύχη ωστόσο να τους γυρίζει την πλάτη στο πρώτο παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού.

Το Onsports θα σας προσφέρει LIVE της εξέλιξη όλων των αναμετρήσεων.



Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved