Ώρα πρόκρισης για ΑΠΟΕΛ

Ώρα πρόκρισης για ΑΠΟΕΛ

Με τους οπαδούς του στο πλευρό του, ο ΑΠΟΕΛ είναι πανέτοιμος να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 απέναντι στην Βίσλα Κρακοβίας και να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμοι να επαναλάβουν ότι και το 2009, όταν είχαν καταφέρει να αποκλείσουν την Κοπεγχάγη, ενώ ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Σολάρι και Αντόρνο, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

Στον αντίποδα, οι Πολωνοί αναμένεται να παραταχθούν με αμυντικούς προσανατολισμούς και με στόχο να «χτυπήσουν» στην κόντρα, ενώ ο Ρόμπερτ Μάασκαντ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Μέλικσον, ο οποίος είναι αμφίβολος.

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας, η Μπάγερν Μονάχου θα ταξιδεύσει στην Ελβετία για να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα απέναντι στην Ζυρίχη, η οποία αναζητά το… θαύμα απέναντι στους Βαυαρούς.

Να θυμίσουμε πως η Μπάγερν προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 5-0 επί του Αμβούργου, ενώ εκτός δράσης για το επόμενο δίμηνο θα παραμείνει ο Ίβιτσα Όλιτς.

Η Οντέντσε, η οποία απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, θα αντιμετωπίσει στο «Μαδριγάλ» την Βιγιαρεάλ, με τους Δανούς να έχουν το προβάδισμα, καθώς είχαν επικρατήσει με 1-0, ωστόσο το μεγάλο φαβορί είναι το «κίτρινο υποβρύχιο», για την πρόκριση στους ομίλους.

«Ανοιχτή» σε κάθε αποτέλεσμα είναι η αναμέτρηση στο Βέλγιο, όπου η πρωταθλήτρια Γκενκ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα, με τους Ισραηλινούς να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Στην τελευταία αναμέτρηση, η Μάλμε υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με το 4-1 του πρώτου αγώνα να μην αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους Σουηδούς και δύσκολα οι Κροάτες δεν θα είναι παρόντες στην κλήρωση της Πέμπτης (25/08).

Παρακολουθήστε Live από το Onsports στις 21:45 τις εξελίξεις σε όλες τις αναμετρήσεις.



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved