Με… κανονιά του Γουόλκοτ (video)

Με… κανονιά του Γουόλκοτ (video)

Τη νίκη με 1-0 πήρε η Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Ουντινέζε. Την έκπληξη η Βικτόρια Πλζεν που επικράτησε με 3-1 της Κοπεγχάγης στο «Πάρκεν».

Το πιο δυνατό από τα ζευγάρια των πλέι-οφ του Champions League ήταν αυτό ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Ουντινέζε και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες αντικατοπτρίστηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Οι «κανονιέρηδες» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0, ωστόσο αυτό έγινε με πολύ δύσκολο τρόπο και πλέον όλα είναι ανοιχτά για τον επαναληπτικό στο «Φρίουλι».

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο παιχνίδι, καθώς στην πρώτη ευκαιρία ο Ράμσεϊ έκανε την σέντρα και ο Γουόλκοτ με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τις «ζέβρες» να έχουν αρκετές χαμένες ευκαιρίες και δοκάρι με τον Ντι Νατάλε. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση και έτσι οι «κανονιέρηδες» έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.{textlink}

Από τα άλλα παιχνίδια ξεχώρισε η μεγάλη νίκη που πήρε η Βικτόρια Πλζεν στο «Πάρκεν» απέναντι στην Κοπεγχάγη, καθώς η επικράτησή της με 3-1 ουσιαστικά της δίνει και την πρόκριση.

Οι Τσέχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ του Οτέσεν στο 52’, και τον Πιλάρ στο 59’ να κάνει το 2-0 για τους πρωταθλητές Τσεχίας. Ο αμυντικός της Κοπεγχάγης, Οτέσεν εξιλεώθηκε στο 69’ για το αυτογκόλ που πέτυχε, μειώνοντας σε 2-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 79’ από τον Φίλο που εξελίχθηκε σε… εχθρό για τα «λιοντάρια».

Όλα ανοιχτά έμειναν στο ζευγάρι της Τβέντε με την Μπενφίκα στο «Ντε Γκρολς». Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 με τον Ντε Γιόνγκ να βάζει μπροστά τους Ολλανδούς στο 6’. Μέχρι το ημίχρονο όμως οι «αετοί» είχαν καταφέρει να ανατρέψουν το σκορ.

Ο Καρντόζο στο 21’ ισοφάρισε, ενώ ο Νολίτο στο 35’ έκανε το 1-2 για την ομάδα της Λισαβόνας. Στο 80’ όμως ο Ρουίζ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Σκορ πρόκρισης πήρε η Λιόν στο «Ζερλάν» απέναντι στην Ρουμπίν Καζάν, καθώς επικράτησε με 3-1. Οι Ρώσοι μπήκαν νωρίς μπροστά στο σκορ με τέρμα του Ντιαντιούν στο 3’ ωστόσο οι «γκον» ανέτρεψαν γρήγορα το σκορ.

Ο Γκομίς στο 10’ έκανε το 1-1, με τους Γάλλους να κάνουν το 2-1 με αυτογκόλ του Κβερκβέλια στο 40’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μπριάν στο 71’. Τέλος στην Λευκορωσία, ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και Στουρμ Γκρατς αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Ο Βέμπερ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους στο 12’ με τον Σίμιτς με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού να κάνει το τελικό 1-1.



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved