Έτσι εξηγούνται οι άνδρες…

Δημοσίευση: Δευτέρα, 09 Απριλίου 2012 18.23

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως δεν ήταν αναμενόμενο. Νομοτελειακό ήταν πως και ο Άρης θα διατηρήσει την ίδια, κλασική “ελληνική” στάση. Ανακοίνωση της ομάδας και του Σούπερ 3, δηλώσεις από επίσημα χείλη που όλες λένε τα ίδιο πράγματα.

Καταδικάζουμε, αλλά ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, ένας οπαδός πέταξε αντικείμενο. Η βοηθός ήταν υπερβολική, λες και τη χτύπησε κάτι βαρύ κι όχι ένα πλαστικό μπουκάλι, ενώ αν είχε χτυπήσει σοβαρά, θα έπρεπε να είχε σημάδια και μώλωπες κι αυτή δεν είχε τίποτα. Η συμπεριφορά της ήταν υποκριτική, ενώ κι ο διαιτητής κορόιδεψε τον Άρη με το αίτημα για εκκένωση. Ο Τριτσώνης μάλιστα έχει δώσει δείγματα της εμπάθειας του που τρέφει για τον Άρη και κατά το πρόσφατο παρελθόν και παλαιότερα”.

 Αυτά λέει μεταξύ πολλών άλλων η ανακοίνωση του Άρη, ενώ η ανακοίνωση του Σούπερ3 κάνει φυσικά λόγο για την κλασική στοχοποίηση του συλλόγου και το οργανωμένο σχέδιο που επικαλούνται 99,9 φορές στις 100 οι εκάστοτε οργανωμένοι. Ρεζουμέ όλων αυτών είναι πως ο Άρης θα κάνει ένσταση για αντικανονική διακοπή, οπότε έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.

 Βέβαια, ο Άρης μπορεί να μιλάει για θέατρο από πλευράς της βοηθού και για κοροϊδία από τον Τριτσώνη, που το διέκοψε παρά την εκκένωση της κερκίδας, όμως το ρεπορτάζ λέει πως ο ρέφερι δεν κάνει λόγο για αίτημα εκκένωσης στο φύλλο αγώνα, δεν ζήτησε κάτι τέτοιο κι απλώς το ματς διεκόπη λόγω των όσων συνέβησαν στο κόρνερ και του ψυχολογικού προβλήματος της βοηθού.

 Αυτά, όμως, θα τα βρει η υπηρεσία, που λένε και στον στρατό, και δεν είναι δα η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ένας σύλλογος κάνει το άσπρο-μαύρο, αρνείται να αναλάβει την όποια ευθύνη, μιλάει για εμπάθειες και οργανωμένα σχέδια κι επικαλείται το κλασικό “αλλού έχουν γίνει χειρότερα”. Όπως είπα και στην αρχή, αναμενόμενα και νομοτελειακά, δεν γίνεται να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό.

 Αυτό που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι οι δηλώσεις του Κόντη. Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ έχει δώσει δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, μία στον ArisFm και μία στην ΕραΣπορ. Στην τοποθέτησή του στον επίσημο σταθμό του συλλόγου είπε μεταξύ άλλων πως “του έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί τα δύο πέταλα δεν έκαναν το παραμικρό, αντίθετα έμειναν και τραγουδούσαν”, ενώ και στην ΕΡΑ έκανε αντίστοιχη τοποθέτηση, όταν δήλωσε “οι οπαδοί μας καταφέρονται εναντίον αυτών που πάνε στο γήπεδο για να δημιουργήσουν πρόβλημα.”

Πάμε να δούμε το λόγου το αληθές στο παρακάτω βίντεο. Η βοηθός έχει υποδείξει, 100% ορθά, άουτ σε φάση στην περιοχή του Αστέρα, δέχεται αντικείμενα και αποχωρεί από τη θέση της. Δείτε το βίντεο από το 2.25 και μετά για να διαπιστώσετε κι εσείς το τραγούδι που έκανε εντύπωση στον Κόντη και το πως οι οπαδοί εναντιώθηκαν στη ρίψη αντικειμένων.

 Δεν νομίζω πως χρειάζεστε εμένα για να σας πω πως αντέδρασε ο “υγιής κόσμος”, το ακούσατε. Πριν το μπουκάλι να βρει την βοηθό, πριν να κάνει θέατρο όπως λέει επίσημα κι ανοιχτά ο Άρης, ακούγεται εν χορώ το “είσαι πουτ...”, την ώρα που η Κουρομπύλια αφήνει την θέση της, λόγω των πρώτων αντικειμένων που δεν την πέτυχαν.

 Αυτή ήταν η στάση που έκανε μεγάλη εντύπωση στον Κόντη. Αυτά ήταν “τα πέταλα που τραγουδούσαν”, αυτοί ήταν “οι οπαδοί που καταφέρθηκαν εναντίον αυτών που πάνε στο γήπεδο για να δημιουργήσουν πρόβλημα”. Το εν χορώ “είσαι πουτ...”, από τα χείλη χιλιάδων ανθρώπων, ως σχόλιο στην αποχώρηση της βοηθού της από τη θέση της, εξαιτίας βροχής αντικειμένων.

 Έχουμε, όμως, και συνέχεια. Ο Κόντης όχι μόνο φρόντισε να εξάρει “την στάση των πολλών”, αλλά έκανε και σχόλια για την βοηθό, λες και δεν έφταναν αυτά της επίσημης ανακοίνωσης της διοίκησης και των οργανωμένων, που την κατηγορούν για θέατρο και κάνουν λόγο για “ζαλισμένη από τους προβολείς επόπτρια”.

 “Κάποτε είχα καλή γνώμη για τις γυναίκες διαιτητές, ωστόσο αν έχουν ψυχολογικό πρόβλημα τότε κακώς βρίσκονται στο ποδόσφαιρο και καλό θα ήταν να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους.” Αυτά δήλωσε στον ArisFM ο Κόντης και προσέθεσε τα ακόλουθα στην συνέντευξη στην ΈραΣπορ: “Αν η βοηθός δεν μπορεί να διαιτητεύσει μπροστά σε κόσμο, τότε να διαιτητεύσει αγώνες χάντμπολ.”

 Αυτά ήταν τα σχόλια του Κόντη, σχόλια εμφανώς σεξιστικά, μιας κι ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη δεν έκανε λόγο μόνο για την Κουρομπύλια, αλλά χαρακτήρισε συλλήβδην τις γυναίκες στην διαιτησία, έκανε λόγο για πιθανό ψυχολογικό πρόβλημα που τις χαρακτηρίζει συνολικά και εξέφρασε την άποψη πως θα ήταν καλό να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους.

 Σεξιστικά σχόλια εις βάρος μια βοηθού σε παιχνίδι Γουλβς-Λίβερπουλ είχαν κάνει κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ο σπορτκάστερ, Ρίτσαρντ Κις, κι ο σχολιαστής, Άντι Γκρέι. Ο Γκρέι απολύθηκε από το SkySports, ενώ ο Κις ζήτησε συγνώμη και παραιτήθηκε. Επιπλέον, το 2006 ο προπονητής της Λούτον, Μάικ Νιούελ, είχε κάνει ανάλογα σχόλια για μια βοηθό, σχόλια για τα οποία ζήτησε συγνώμη, δέχθηκε κριτική και καταδίκη από την ομάδα του, κλήθηκε σε απολογία από την FA και πλήρωσε πρόστιμο 6.500 λιρών.

 Έτσι, εκτός από το τι θα γίνει τελικώς με τη τύχη του αγώνα και την ένταση του Άρη, έχουμε και να περιμένουμε το αν θα ασχοληθεί κανείς με τις δηλώσεις του Κόντη. Όχι βέβαια πως έχουν κάποιο μεγάλο ενδιαφέρον αυτές οι εξελίξεις. Γιατί, ο,τι κι αν γίνει στην συνέχεια, τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει πως βγήκαν ανακοινώσεις, δόθηκαν συνεντεύξεις και σ’αυτές τις χιλιάδες των λέξεων δεν διαβάσαμε και δεν ακούσαμε ούτε μια φορά τη λέξη “συγνώμη”. Ούτε μία.

 Και γιατί να την ακούσουμε άλλωστε; Καλά να πάθει αυτή η πουτάνα, που τόλμησε να δώσει άουτ αντί για το κόρνερ που σώνει και ντε ήθελε ο Άρης, καλά να πάθει που τόλμησε να αφήσει τη θέση της μετά τα πρώτα αντικείμενα, καλά να πάθει που άκουσε εν χορώ τέτοιες βρισιές, καλά να πάθει που τόλμησε να επικαλεστεί ψυχολογικό πρόβλημα και να πλήξει, ως μέρος οργανωμένου σχεδίου, τον Θεό του πολέμου.

 Και όπως κι είπε κι ο Κόντης, να μας απαλλάξουν κι αυτή κι οι υπόλοιπες από την παρουσία τους. Είναι αντρική υπόθεση το ποδόσφαιρο κι αυτό τον ανδρισμό είδαμε σε όλο του μεγαλείο, τόσο στο χθεσινό σύνθημα, όσο και στις σημερινές επίσημες τοποθετήσεις και στην πλήρη απουσία “συγνώμης”, για τα αντικείμενα και για το σύνθημα. Έτσι ξηγιούνται οι άντρες, γι’αυτό άλλωστε έχουμε και την περίφημη “αντρική τιμή” κι ορκιζόμαστε σ’αυτήν.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

42 σχόλια
 • asxetos Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 15:48 Συντάχθηκε από asxetos

  Επιλεκτικά ανεβαίνουν τα σχόλια βλέπω...δεν πειράζει αν και λίγος σεβασμός στο χρόνο του άλλου δεν βλάπτει.

  Ενα σύντομο ακόμα σχόλιο διότι είναι κάπως ενοχλητική η επιλεκτική προσέγγιση της "αντρικής" τιμής.

  Μετά την πρωτόδικη απόφαση, τόσο η παε αστερας τριπολης, όσο και οι οπαδοί της ομάδας εξέδωσαν ανακοινώσεις αποντροπιασμού για τα γεγονότα, γεμάτες δηλητήριο και ειρωνεία. Παραθέτω τί συνέβη τέσσερις μέρες πριν στον ημιτελικό Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος.

  "Βροχή από μπουκάλια δέχτηκε ο Σαρλ Ιτάνζ αμέσως μετά το γκολ του Μήτρογλου, ενώ στο 81' ο Κάκος διέκοψε για λίγο τον επαναληπτικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ατρόμητο στην Τρίπολη.

  Από τα μεγάφωνα ακούγονταν συνεχώς μηνύματα να σταματήσουν οι οπαδοί του Αστέρα τη ρίψη αντικειμένων. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου ήταν εκνευρισμένος, ενώ ο Τόμας σήκωσε ένα μπουκάλι με νερό, ήπιε και το πέταξε στην άκρη, δείχνοντας πως δεν επηρεάζεται από τέτοιες καταστάσεις. Τα πνεύματα πάντως ηρέμησαν γρήγορα και το παιχνίδι συνεχίστηκε."

  Δεν ξέρω πόσο "άντρας" είναι ο Κόντης, ξέρω όμως ότι τα παλικάρια εκεί στην Τρίπολη έχουν τον "αντρισμό" να τρέχει από τα μπατζάκια.

  Πόσες λέξεις γράφτηκαν τότε, καθώς και σε όλα τα άλλα περιστατικά που ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα? Αλλά είπαμε, κάπου πρέπει να γίνει η αρχή. Και το τέλος θα προσέθετα εγώ. Και μετά πάλι χαβούζα μεχρι να ξαναπεταξει κάποιος ένα μπουκάλι στο Βικελίδης για να ξαναγίνει μια αρχή κτλ. κτλ.
  Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί

 • asxetos Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 15:12 Συντάχθηκε από asxetos

  Διαβάζω... "Σε καμια αλλη χωρα του κοσμου δεν υπαρχει περιπτωση να συνεβαινε αυτο"

  Μόνο σε τίποτα υπανάπτυκτους Ισπανούς. Αλλά τί να μας πούνε και αυτοί από μπάλα? Σουπερλιγκ ρε μούτρα.

  Όλοι μαζί
  Μπεεεεεεεε

  Υ.Σ. Όσο για την αντισεξιστική κριτική, έχετε δίκιο κύριε Καίσαρη. Αν δεν ήταν κι αυτό το column "Cheerleaders" στο site που εργάζεστε, ίσως να πείθατε για την ειλικρινή σας θέση και μερικούς που δεν βελάζουν.

 • kostasKilkis Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 13:42 Συντάχθηκε από kostasKilkis

  Ela poli to kourasame,Oi nomoi,kanonismoi kai genika ola einai lathos,prepei na alla3oun kai egw den symfwnw se autin tin taktiki tou prostimwn kai keklismenwn twn thyrwn,alla kai eseis sto kato kato dikia sas euthini htan,sto gipedo sas egine,eseis ftaite pou dn elenxetai,oute kameres exete oute tpt,ama eisastan kanonikoi as ton pianate kai as ton pigenate sti dikaiosyni gia na mhn timwrousoustan,ousiastika gia ton fylathlo auton timrwriste kai oxi gia auta pou eginan..Kai episis sas timwrisan gia ta ubristika synthimata,fwtobolides ktlp?oxi gt emas {PAOK}Kathe ebdomada mas pigainoun gia ybristika synthimata,fotobolides,krotides, ktlp,gia auto h gnwmh mou einai oti me autin tin taktiki dn ginete doulia kai to exoume ktlb oloi alla prepei na timwrithite me allo tropo

 • JesseKirino Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 03:50 Συντάχθηκε από JesseKirino

  Έγκλημα: Ακούμπησε ένα πλαστικό μπουκαλάκι την επόπτρια.

  Τιμωρία: 55000 Ευρώ και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

  Κάποιοι όμως δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτό. Ζητάν παραδειγματική τιμωρία και εξομοιώνουν το περιστατικό με αίσχη, που, κατά πάσα πιθανότητα, προκλήθηκαν από τους οπαδούς της δικιάς τους ομάδας και θέλουν να διώξουν την προσοχή από πάνω τους. Όλοι θέλουν παραδειγματικές τιμωρίες για να γίνει κάθαρση, αρκεί να μην επιβληθούν στην δικιά τους ομάδα.

  Δεν θα αναφερθώ σε άλλα περιστατικά που συνέβησαν πέρυσι και φέτος, μακράν χειρότερα, που θα μπορούσαν όντως να είχαν κοστίσει τη ζωή κάποιου. Όχι! Στην υποκριτική κοινωνία που ζούμε πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το συμβάν, απλά και μόνο επειδή πρόκειται για ΓΥΝΑΙΚΑ! Απόδειξη ότι αυτός είμαι ο κύριος λόγος είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου.

  Ε, λοιπόν, αδιαφορώντας για το πως βρίσκετε τη στάση μου, εγώ θα συμφωνήσω, εν μέρει, με τον Κόντη. Η συγκεκριμένη κυρία έκανε μια συνειδητή επιλογή να ασχοληθεί με τη διαιτησία, όπως και ο κάθε αντίστοιχος άντρας που ασχολείται με αυτή. Κακώς μεν αλλά, περιστατικά σαν κι αυτά και πολύ χειρότερα, θα τα συναντήσεις και μην πει κανείς: "Ναι, αλλά δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά", άσχετα με αυτό, πρέπει να είσαι ψυχολογικά δυνατός και έτοιμος για τέτοιες περιπτώσεις και πως να το κάνουμε, οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι και δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν είναι κακό, είναι απλά η φύση. Μην μας λέει λοιπόν η κυρία Κουρομπίλια ότι υπέσθει ψυχολογικό σοκ επειδή την έλεγαν Π**τανα και την ακούμπησε ένα πλαστικό μπουκάλι. Όσοι δε μπορούν να μην ασχοληθούν με τη διαιτησία διότι εν τέλει "Show must go on".

  Όσον αφορά αυτούς που θα βγουν και θα πουν "κινδύνεψε η ζωή της" και άλλες τέτοιες μπούρδες, εγώ θα πω ότι από πλαστικό μπουκάλι δεν πέθανε κανείς, αλλιώς διαιτητές και ποδοσφαιριστές τόσα χρόνια θα τους θάβαμε μαζικά. Πρέπει να επαναλάβω φυσικά, ότι επεισόδια και πέταγμα αντικειμένων δε πρέπει να γίνονται, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, είτε μας αρέσει είτε όχι και θα πρέπει τότε να έχουμε κοινή αντιμετώπιση σε όλους ανεξαιρέτως, όσον αφορά τις τιμωρίες, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ, είτε μας αρέσει είτε όχι.

 • Jordan1985 Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 03:34 Συντάχθηκε από Jordan1985

  Αφού όλη η Ελλάδα τους φτύνει και αυτοί πάνε να μας πείσουν πως βρέχει,αφού βάρεσαν με μπουκάλι και βρύζαν εν χορό μία γυναίκα και μετά την κατηγορούσαν και με λίγα λόγια της λέγανε ''πάνε στην κουζίνα σου γιατί μόνο για εκεί είσαι΄΄,αφού μίλισαν για σχέδιο καταστροφής του άρη λες και ενοχλεί κανέναν ο Άρης που τίποτα δεν διεκδικεί και έχει να πάρει τίτλο 42 χρόνια αποφάσισαν να απομακρύνουν τα φώτα από πάνω τους με κλασική ψεύτικη προπαγάνδα κατά του Παοκ με το θέμα του Σαχπατζίδη,λες και δεν ξέρουν πως τα χρήματα για αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων σε ΠΑΕ ελέγχονται πρώτα από την Ε.Ε.Α...Αυτή την φορά έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αυτοί.Στην θεσσαλονίκη τους ξέρουμε τόσα χρόνια το τι είναι,τώρα μάθετέ τους καλά και σε όλη την ελλάδα...Η προπαγάνδα στο μεγαλείο της,τα άξια τέκνα του Γκέμπελς αφού δείραν βρύσαν και μείωσαν μία γυναίκα αποφάσισαν να ρίξουν αλλού τα φώτα με ψεύδη και ανακρίβειες....
  ΥΣ: Στο άρθρο 44 λέει πως μετά την διαγραφή των χρεών,αν δημιουργηθούν καινούργια χρέη και δεν καλύπτονται τα τρέχοντα έξοδα αυτομάτως η επιχείρηση βγαίνει από το συγκεκριμένο άρθρο και τα χρέη που με το άρθρο σβήστηκαν ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ.....γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο στον Άρη και την Άεκ? Καλή ανάσταση

 • hripanos Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 14:45 Συντάχθηκε από hripanos

  ετσι ειναι η αληθεια ποναει..φτανει που το διαβασες εσυ αυτο που δεν περνας...

 • godsavethequeen Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 07:12 Συντάχθηκε από godsavethequeen

  Διάβασα ΟΛΑ τα σχόλια και το ένα είναι πραγματικά χειρότερο από το άλλο,εκτός από 5-6 τα οποία είναι σοβαρά και οι άνθρωποι που τα έγραψαν δε θέλουν να κοροιδεύουν πρώτα τους εαυτούς τους και μετά τους υπόλοιπους.

  Το κείμενο σου Θέμη είναι εκπληκτικό αλλά ίσως να μην έπραξες καλά που επεκτάθηκες τόσο για τον σεξισμό.Και δεν το λέω για μένα,αλλά για τους άλλους που ενσυνείδητα ή ασυνείδητα,επικεντρώθηκαν σε αυτό το κομμάτι και όχι στην ουσία της υπόθεσης που ήταν το μπουκάλι που πετάχτηκε ή οι αχαρακτήριστες δηλώσεις του Κόντη και των οργανωμένων.Για μένα μόνο και μόνο που έγινε αυτό το πράγμα οι φίλαθλοι και οι οπαδοί τουλάχιστον,του Άρη,δε θα πρεπε να μιλάνε καθόλου,ούτε για δεδικασμένα,ούτε για νόμους,ούτε για τίποτα.Εφόσον έγινε αυτό,τα πάντα τελειώνουν.Το ματς έπρεπε να διακοπεί και μην ακούω ότι ''ναι,αλλά θα πρεπε αυτό να ισχύει από την 1η αγωνιστική'' και τέτοια.Και μιλάω για οπαδούς,φιλάθλους,γιατί οι άνθρωποι της ΠΑΕ λογικό είναι να βρούν και την παραμικρή δικαιολογία (παρεμπιπτόντως,τα όσα είπε ο Κόντης ήταν ανεκδιήγητα) για να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα,αφού αυτοί θα νιώσουν τις συνέπειες.Οι υπόλοιποι γιατί?Λίγο άνθρωποι ρε να μαστε...
  Επίσης,να επισημάνω ότι δεν μειώνω σε καμία περίπτωση το ζήτημα που θέτεις για τον σεξισμό.Απλά θεωρώ ότι υπάρχει τεράστιο χάσμα ανάμεσα στα λόγια και τις πράξεις.Η γυναίκα άκουσε τα εξ'αμάξης,σίγουρα κάτι τέτοιο είναι κατακριτέο,αλλά έχει τεράστια διαφορά από τα να δεχθεί ένα αντικείμενο.Τώρα το να υποστηρίζουν κάποιοι ότι ''σιγά μωρέ ένα μπουκαλάκι ήταν,δεν ήταν και καμια μολότοφ'' ή ότι ''θέατρο έπαιζε,δεν έπαθε τίποτα'' είναι τουλάχιστον γελοία.

  Θέμη συνέχισε να γράφεις και μην αλλάξεις ποτέ το δικό σου ύφος για χάρη κάποιων.Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά,ότι όταν στην Ελλάδα κάποιος είναι αντίθετος με τη στάση οπαδών μιας ομάδας ,όλοι πέφτουν πάνω να τον φάνε.Ώρες ώρες το πιστεύω πραγματικά ότι την οικογένεια τους να έθιγαν,έτσι δεν θα έκαναν για κανένα λόγο...

 • λαρρυ Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 00:02 Συντάχθηκε από λαρρυ

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4RkQ9m5pjbo#t=272s

  Για πειτε μας τι εγινε μολις πριν 10 μερες στο γηπεδο της τριπολης;
  Δεν ειδα τετοια ευαισθησια τοτε.

  Εσυ nikost κατσε ψαξου για τον μετοχο-χρηματοδοτη και αφανη προεδρο της ομαδας σου που συνεληφθει και ασε τα γκεμπελς και τις βλακειες.
  Το βολο και την καβαλα τους εριξαν στη Δ λογω μετοχικης συνθεσης. Θα κανουνε το ιδιο με τον παοκ που εχει στη μετοχικη του συνθεση αυτον που κατηγορειται για ξεπλυμα μαυρου χρηματος; Θα μιλησουν οι δημοσιογραφοι τωρα; Θα εφαρμοστει το δεδικασμενο;

 • λαρρυ Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 00:02 Συντάχθηκε από λαρρυ

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4RkQ9m5pjbo#t=272s

  Για πειτε μας τι εγινε μολις πριν 10 μερες στο γηπεδο της τριπολης;
  Δεν ειδα τετοια ευαισθησια τοτε.

  Εσυ nikost κατσε ψαξου για τον μετοχο-χρηματοδοτη και αφανη προεδρο της ομαδας σου που συνεληφθει και ασε τα γκεμπελς και τις βλακειες.
  Το βολο και την καβαλα τους εριξαν στη Δ λογω μετοχικης συνθεσης. Θα κανουνε το ιδιο με τον παοκ που εχει στη μετοχικη του συνθεση αυτον που κατηγορειται για ξεπλυμα μαυρου χρηματος; Θα μιλησουν οι δημοσιογραφοι τωρα; Θα εφαρμοστει το δεδικασμενο;

 • Andrew Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 18:08 Συντάχθηκε από Andrew

  Προς φίλους του αδικημένου Άρεως.

  Κάτι που λέγεται ατομική ευθύνη σας λέει κάτι;

 • Andrew Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 18:08 Συντάχθηκε από Andrew

  Προς φίλους του αδικημένου Άρεως.

  Κάτι που λέγεται ατομική ευθύνη σας λέει κάτι;

 • Ευχαριστω Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 15:57 Συντάχθηκε από Ευχαριστω

  και φτανω στο σημειο να ξανασχολιασω..

  " Πεταξτε ελευθερα.Και αμα βαρεθειτε,κοψ'τε και καμια γυρα στο γηπεδο να γδαρετε και καναν φιλοξενουμενο ".

  Α ΡΕ Γ Ε Λ Ο Ι Α ΣΟΥΠΕΡ- ΛΙΓΔΑ!

 • nikost Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 15:41 Συντάχθηκε από nikost

  βγηκε ο Γκεμπελς παγανια παλι...

 • λαρρυ Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 11:20 Συντάχθηκε από λαρρυ

  nikost@

  Σου δειξαμε ενα ματς της ισπανιας και αρχισες τις δικαιολογιες. Προκαλεις κιολας, μαλλον οπαδακος του συμπολιτη θα εισαι που ξαφνικα την ειδε και προστατης των διατητων.
  Αυτοι που μονο φετος σε 4 αγωνες (οσφπ Αρης πρωταθλημα και αεκ ατρομητος κυπελλο) εχουν κανει τρισχειροτερα και δεν εχουν τιμωρηθει συνολικα οσο ο Αρης.
  Οι δυο αποφασεις ακομα εκρεμουν και για τα Αρης και οσφπ τιμωρηθηκαν με 51χιλιαδες και χωρις αγωνιστικη.
  Μιλανε αυτοι που περισυ κοντεψαν να καψουν παικτη. Το ιδιο ισχυει και για τους παναθηναικους που εξισωνουν τις μολοτωφ με ενα πλαστικο μπουκαλι. Το παιζουν και αδικημενοι, θα μας τρελλανουν.

  Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα. Το ΣΤΗΣΙΜΟ δεν περασε, το αιμα που ζητουσανε τα μμε και οι "δημοσιογραφοι" δεν το πηρανε, ο Αρης τιμωρηθηκε υπερβολικα πολυ (55χιλ και 1αγωνιστικη για ενα μπουκαλακι), οι ΣΤΗΜΕΝΟΙ τριτσωνης κουρουμπυλια πρεπει τουλαχιστον να μην ξανασφυριξουν, να αποδωθουν ευθυνες σε ολους οσους -παρα τις θεσμικες τους θεσεις- προσπαθησαν να επηρεασουν τους Δικαστες (γερουλανος μπιτσαξης και σαρρης)και καποια στιγμη οι δημοσιογραφοι ας κοιταξουν στον καθρεπτη και ας διαλεξουν τι θελουν να ειναι. Πιστοι δουλοι των αφεντικων τους και της αιμοδιψους κοινης γνωμης, ή υπηρετες της αληθειας και της αντικειμενικοτητας;
  Παντως παρα πολλοι δημοσιογραφοι καλυτερα ας ξεχασουν το Βικελιδης για πολυ καιρο. Προκαλεσατε ολο τον κοσμο του Αρη, μεγαλη εβδομαδα, υποκριτες και φαρισαιαοι. Θα το θυμομαστε, δεν ξεχναμε.

 • nikost Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 09:41 Συντάχθηκε από nikost

  Προς φιλους του κυνηγημενου Αρεως

  προφανως αναφερεστε στην οριστικη διακοπη του αγωνα Σεντ Παουλι-Σαλκε στο 87' παρακαλω, οταν ο εποπτης δεχθηκε πλαστικο ποτηρι με νερο
  http://beergifts.biz/videos/view.php?id=YDFk6jEzYAA&feature=youtube_gdata_player

  Οσο για το περιστατικο στο Γραναδα-Μαγιορκα ο δραστης συνεληφθη αυτοστιγμει, το γηπεδο τον πεταξε εξω με τις κλωτσιες φωναζοντας "Εξω,εξω!", δεν διαβασα επισης πουθενα στελεχη της διοικησης της Γραναδα να κατηγορουν τον τραυματισμενο διατητη για θεατρινισμους και ψυχολογικα προβληματα. Σε ενα μισοαδειο Βικελιδης τοσο δυσκολο ειναι με την χρηση καμερων να βρεθει ο δραστης? Να μια ενεργεια που θα εδειχνε οτι η ομαδα του Κοντη εχει αγαθες προθεσεις. Αλλα το πιο πιθανο ειναι να ισχυει αυτο που εγραψε ο "μια πολη μια ομαδα"

 • Ξ.ΜΑΖ Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 09:02 Συντάχθηκε από Ξ.ΜΑΖ

  Η ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ..ή ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΕΞΙΣΜΟΣ..ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙΣΑΡΗ..ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΛΟΓΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ...

 • Kanthar0s Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 01:57 Συντάχθηκε από Kanthar0s

  Συμφωνώ ότι ο Κόντης στις δηλώσεις του φάνηκε ανεπαρκής. Μαζί σου είμαι -το ίδιο ισχύει και για την ΠΑΕ που ανακοίνωσε ότι δεν φέρει ευθύνη για την ανεύρεση του δράστη. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως αυτό οριοθετείται ως επιχείρημα. Το ποιόν του Κόντη το γνωρίζουμε. Τι σημαίνει, όμως; Ότι ο Άρης έχει άδικο που διαμαρτύρεται για την διακοπή; Η είδηση της ημέρας δεν είναι ο σεξισμός στα γήπεδα. Κι αυτό υποκριτικό είναι. Όπως η επόπτρια αποκαλείται από τον κόσμο ''π...'', αναλόγως αποκαλείται ο επόπτης ή ο διαιτητής. Προσοχή: από τον κόσμο. Και φυσικά, αυτό δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Δλδ, όταν ο οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης βρίζει τον Μέσι, τι πρέπει να κάνει ο Αργεντινός; Επαναλαμβάνω: ο κόσμος. Το κοινό. Ο οπαδός. Στο κείμενό σου αναφέρεις περιστατικά από Αγγλία που αφορούν έναν σπίκερ και έναν προπονητή. Όχι, τον κόσμο στις κερκίδες. Για να ξέρουμε και τι λέμε. Δεν τίθεται, λοιπόν, θέμα φαλλοκρατισμού και δεν πρόκειται για ''έτσι εξηγούνται οι άντρες''. Αυτός που πέταξε το μπουκάλι θα το πετούσε ούτως ή άλλως. Ακόμα κι αν ήταν ερμαφρόδιτος ο επόπτης. Πιθανότατα, να το είχε αποφασίσει πριν καν φύγει από το σπίτι του. Και φυσικά, το κίνητρο πρέπει να τιμωρηθεί, όχι η ευστοχία του σουταδόρου. Θέλετε να διακόπτεται το παιχνίδι οριστικά, όταν πέφτει ένα αντικείμενο; Θαυμάσια. Εφαρμόστε το με μαθηματική ακρίβεια από την πρώτη αγωνιστική. Όχι, την 28η αγωνιστική.

  Ξεφύγαμε, όμως. Επιστρέφω στην είδηση. Η είδηση της ημέρας, λοιπόν, προσδιορίζεται στο ότι η Αθλητική Δικαιοσύνη πήρε την σωστή απόφαση, ήτοι την συνέχιση του αγώνα. Παράδοξο κι όμως αληθινό. Να υπενθυμίσω ότι η δικαίωση του Άρη προήλθε βάσει κανονισμού κι όχι από τα θέλω των φυλλάδων, δήθεν αντικειμενικών, και των οπαδών που πάσχουν από την ανίατη ασθένεια της επιλεκτικής μνήμης. Αυτή, λοιπόν, είναι η είδηση. Ότι εφαρμόστηκε ένας καταραμένος κανονισμός. Καλός, κακός ή μέτριος, δεν είναι επί του παρόντος. Αυτός είναι κι αυτός εφαρμόστηκε. Και το θλιβερό είναι ότι, αντί να χαρούμε ως φίλαθλοι του ποδοσφαίρου που -επιτέλους!- εφαρμόστηκε ένας κανονισμός, μας ξινίζει κιόλας. Αλλά η κοινή γνώμη είναι σαν τον όχλο της αρένας: διψάει για αίμα, χωρίς να λογαριάζει τα γεγονότα και τα αντικειμενικά πειστήρια.

  Ευχαριστώ.

  Υ.Γ. Προς τον φίλο Νίκο που διαρρηγνύει τα ιμάτια του ότι ''σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου δεν υπήρχε περίπτωση να συνέβαινε αυτό'', οφείλω να τον ενημερώσω να ψάξει το πρωτάθλημα της Ισπανίας. Θα βρει ενδιαφέροντα στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και στην Γερμανία ως προς την απόλυτη -κι όχι επιλεκτική- τήρηση νόμων και εφαρμογή κανονισμών.

 • λαρρυ Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 01:49 Συντάχθηκε από λαρρυ

  Επειδή πολλοί επικαλούνται άλλες χώρες για να δούμε μια παρόμοια περίπτωση στην Ισπανία:

  Στις 7 Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση της Γρανάδα με τη Μαγιόρκα, η οποία είχε διακοπεί λόγω ρίψης... ομπρέλας από την κερκίδα στον διαιτητή!

  Το ματς είχε σταματήσει στο 61`, με την γηπεδούχο Γρανάδα να προηγείται με 2-1, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε ματώσει από την ομπρέλα που δέχτηκε στο κεφάλι και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

  Οι γηπεδούχοι τιμωρήθηκαν με 6.000 ευρώ πρόστιμο και όπως αποφάσισε η ισπανική Ομοσπονδία, το ματς θα συνεχιστεί από το σημείο που σταμάτησε στις 7 Δεκεμβρίου, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

 • nikost Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 01:01 Συντάχθηκε από nikost

  Η αποφαση συνεχισης του αγωνα ειναι ενα ανευ προηγουμενου σκανδαλο. Σε καμια αλλη χωρα του κοσμου δεν υπαρχει περιπτωση να συνεβαινε αυτο. Ειναι και ακρως επικινδυνη γιατι νομιμοποιει την βια κατα των διατητων. Απο δω και περα σε καθε περιπτωση τραυματισμου διατητη ο αγωνας θα διακοπτεται προσωρινα, θα περιμενουμε το θυμα να αναρρωσει απο τις πληγες και τα τραυματα του, και θα συνεχιζουμε κανονικα τον αγωνα σαν να μην συνεβη τιποτα. Επισης μια καλη ιδεα θα ηταν να επιβαλλεται εξοντωτικο προστιμο στον τραυματισμενο διατητη για την αναστατωση που δημιουργησε στο εν ειρηνη κοιμωμενο ελληνικο ποδοσφαιρο. Για την ακριβεια απορω πως του ξεφυγε του Κοντη αυτη η προταση, περιμενω να δρασει σχετικα τις επομενες μερες, ελπιζω να μην με απογοητευσει.

 • Nacho Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 20:02 Συντάχθηκε από Nacho

  Κυριος Θεμης Καισαρης ο δικηγορος του κακομοιρη Σουαρεζ για την γνωστη υποθεση με τον Εβρα γραφει αρθρο να μας μιλησει για τον σεξισμο στα γηπεδα.
  Μαλιστα

  Να πω την αμαρτια μου στο βιντεο της νοβα συγκλονιστηκα με την κιτρινη μοικανα του Καστιγιο

«123»
Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.