Η τετραετία Ζαγόρ και ο φασισμός των «κοκκινομάγουλων»

Δημοσίευση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 21.47


Το γεγονός είναι πως είμαι κάπως μπερδεμένος για το τι θέλω να γράψω, νιώθοντας πάντως την ανάγκη της αποτύπωσης έστω και αυτής της ανισσόροπης σκέψης μου.

Από τη μία θέλω να γράψω για την τετραετία Ζαγοράκη. Πολλά τα καλά της, λίγα αλλά κρίσιμα τα άσχημά της.

Από την άλλη, θέλω να αναφερθώ στα όσα συνάντησα το τελευταίο διήμερο στη Καβάλα, με πρωταγωνιστές ιδιοκτήτες ξενοδοχείου τριών αστέρων. Σας δείχνει αδιάφορο το συγκεκριμένο, αλλά νομίζω πως αν το αναλύσω δεν θα είναι τόσο.

Πάμε στη τετραετία Ζαγοράκη. Τα πάντα στήθηκαν γύρω από την εμπιστοσύνη του κοινού απέναντι στο πρόσωπο του πρώην αρχηγού της εθνικής – σας – ομάδας. Είχαμε βαρεθεί τους κλέφτες, τους τυχοδιώκτες, τα «κομματόσκυλα» που εμφανίζονταν στην ομάδα μας την τελευταία σχεδόν εικοσαετία.

Ο κόσμος έπεισε τον Ζαγοράκη να μπει, αλλά ξεκάθαρο πρότζεκτ δεν είχε στα χέρια του. Μαζί με τον κόσμο, έξυπνη διαχείριση και ο Θεός βοηθός. Πολλοί έσπευσαν τότε να μιλήσουν για την αδυναμία του Ζαγοράκη να κυβερνήσει το καράβι, θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Καρπετόπουλο, λόγω της έλλειψης πρότζεκτ. Όμως ο κόσμος αρκούσε για την διεκπεραίωση της πρώτης διοικητικής φάσης του Τέο.

Όταν στην αλυσίδα Ζαγοράκης – κόσμος, προστέθηκε ο Φερνάντο Σάντος, τα πράγματα απλουστευτήκαν, πόσο μάλλον όταν λίγους μήνες μετά, ανέλαβε την τεχνική διεύθυνση της ομάδας ο Ζήσης Βρύζας.

Το καράβι προχώρησε, κατάφερε να διεκδικήσει πρωτάθλημα, κύπελλο, κατάφερε να φτάσει στους 32 του γιουρόπα λιγκ, όμως η «χασούρα» των Σάντος και Βρύζα, έπρεπε να αναπληρωθεί και μάλιστα άμεσα. Ο Ζαγοράκης για τη φυγή του πρώτου αποφάσισε ημίμετρα, για τους δεύτερου, αποφάσισε να φτιάξει ένα νέο τεχνικό διευθυντή, τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Παρόλα αυτά, η χρονιά δίχως πλάνο που τελείωσε πριν από λίγες εβδομάδες, δεν ήταν και καταστροφή. Όμως η συγκυρία είναι τέτοια που εδώ αρχίζουν και εμφανίζονται οι χτυπητές αδυναμίες του Ζαγόρ. Η αδυναμία του να αναπτύξει εταιρικά την ΠΑΕ και να εισρεύσουν στο ταμείο της χρήματα από εναλλακτικές πηγές εσόδων.

Θέλω να πιστεύω πως μυαλό έβαλε. Ο εγωκεντρισμός του, παραμερίστηκε και στην υπόθεση Γιάννη Παπαδόπουλου αλλά και σε αυτή του Ζήση Βρύζα. Άλλαξε άποψη στα περί διεύρυνσης του διοικητικού συμβουλίου, όμως και πάλι δεν φαίνεται να έχει καλύψει συγκεκριμένους τομείς ευθύνης ώστε να λειτουργήσει η ΠΑΕ καλύτερα.

Το νέο πλάνο, προβλέπει ανάδειξη παικτών από τις ακαδημίες, όμως όλοι γνωρίζουμε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει τη δυνατότητα της Ξάνθης για παράδειγμα, να ποντάρει σε έναν πιτσιρικά 30 παιχνίδια μέχρι να πάρει υπεραξία. Καλές οι ακαδημίες, αλλά δεν μπορεί να είναι ο βασικός άξονας του νέου πλάνου.

Για εμένα, το αγωνιστικό είναι δευτερεύον, υπό την έννοια πως κουτσά στραβά θα κυλήσει γιατί είμαστε καλή ομάδα. Ακόμη κι αν γίνουν πωλήσεις, είναι τέτοια η αγορά, που θα καλυφθούν τα κενά.

Για εμένα το πρόβλημα είναι τεχνοκρατικό. Ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να απορροφήσει σε έσοδα τη δυναμική του και καλύπτεται από τα χρήματα που φέρνου τα εισιτήρια, είτε αυτά είναι μεμονωμένα, είτε διαρκείας. Και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, έχει αποδειχτεί πως τα εισιτήρια και τα τηλεοπτικά δεν φτάνουν.

Η χρονιά που ξεκινά, είναι σημαντική για το κατά πόσο ο ΠΑΟΚ μπορεί να γυρίσει σελίδα με έξυπνο τρόπο και να γείρει προς όφελός του την κρίση. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν βελτιώσει τις αδυναμίες του.

Πάμε τώρα στα δικά μου, γιατί είναι γεγονός πως μου έχει γυρίσει το μυαλό. Κλείνει κολλητός μου ξενοδοχείο στη Καβάλα, τριών αστέρων, αξιόλογο ως χτίσμα και με πολύ καλή θέα.

Μας κάλεσε στον γάμο του και εννοείται πως δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι τέτοιο. Φτάνουμε λοιπόν στο ξενοδοχείο και το πρώτο πράγμα που μας λέει μία κοπέλα μπροστά, είναι πως το εστιατόριο κλείνει στις 10:00 μμ, όπως και το μπαρ.

Αναρωτιέμαι τους λόγους που αυτοί δεν θέλουν τα λεφτά μου, αλλά την καταπίνω και οργανώνουμε να καβαντζωθούμε από κάβες. Το πρόβλημα βέβαια, είναι ένα. Ο πάγος.

Το βράδυ, αφού αγοράζουμε από ένα κοντινό χωριό βότκες και τα παρελκόμενα, πηγαίνω στο εστιατόριο να ζητήσω λίγο πάγο. Με κοιτάει στραβά ένας κωλόβλαχος και μου λέει αφού μου δίνει λίγο «αυτός είναι, μην ξανακατέβεις γιατί θέλουμε να πάμε να ξεκουραστούμε».

Αφού τελειώνει ο πάγος στη πρώτη φάση, στέλνουμε τις γυναίκες για να γεμίσουν ξανά και είναι ο ίδιος κωλόβλαχος που περιμένει κάτι Βούλγαρους ή Ρώσους να φάνε. Ξαναμιλάει στραβωμένα σε αυτές, αλλά δίνει πάγο αφού ήταν έτσι κι αλλιώς εκεί.

Σκέφτομαι τη μανούρα, αλλά λέω μέσα μου, σε γάμο θα πας Σταυράκη, μη χαλάσεις τη παρέα.

Ξέχασα να αναφερθώ σε αυτό το σκάνδαλο με το πρωινό. Και στην Ελλάδα παραμένει το πρωινό 8 με 10 το πρωί. Να βάλω με το ζόρι ξυπνητήρι για να φάω. Δικαίωμα στο πρωινό έχουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οικοδόμοι και όσοι έχουν συνηθίσει να ξυπνάνε πρωί.

Με αυτή τη πα...ιά έχω συμβιβαστεί βέβαια, γιατί έχω μάθει να παραγγέλνω πρωινό στο δωμάτιο μόλις ξυπνάω, έστω και αν χρειαστεί να το πληρώσω για δεύτερη φορά, αφού είναι και στην αρχική τιμή του ξενοδοχείου.

Παίρνω τηλέφωνο μόλις ξυπνάω, λέω σε μια γκόμενα να μου φέρει δύο καφέδες και πρωινό για δύο άτομα. «Δε σερβίρουμε πρωινό στο δωμάτιο» μου λέει με μία ψιλή φωνή στυλ Ελευθερίας Αρβανιτάκη. «Ρε ανέβασε πρωινό, θα το πληρώσω» της λέω και η απάντηση ήταν η εξής. «Δεν ανεβάζουμε πρωινό στο δωμάτιο, χρειάζεται πολλά… πιάτα».

Το ότι ήθελα να την λιώσω την πατσαβούρα είναι κάτι που όσοι είστε στην ηλικία μου και έχετε πάνω κάτω τους ίδιους ρυθμούς δουλειάς, είναι απλό να το καταλάβετε. Όμως δεν το έκανα, πλην από κάποια παραδοσιακά αγουροξυπνημένα γαλλικά.

Αυτό που με τρελαίνει, είναι πως πρέπει να ζήσω στην ίδια χώρα με αυτούς τους τύπους. Όπως πρέπει να ζήσω στην ίδια χώρα με τους αγρότες που ζητούσαν επιδοτήσεις για γη που όταν προστέθηκε ήταν μεγαλύτερη από την Ελλάδα, όπως πρέπει να χαρακτηριστώ συνάδελφος με ανθρώπους που έπαιρναν το ένα γραφείο Τύπου πίσω από το άλλο και μόλις κόπηκε η μαρμίτα έγιναν επαναστάτες.

Όπως είμαι υποχρεωμένος να λυπηθώ το ελληνικό δημόσιο στο οποίο μπήκαν ελάχιστοι με αξιοκρατικά κριτήρια και το μεγάλο ποσοστό με βίζμα.

Και εγώ ο μα...κας, να σκίζομαι στον ιδιωτικό τομέα να πληρώνω τις μα...ίες όλων αυτών και για κανέναν τους να μη καίγεται καρφί για την κατάσταση που επικρατεί.

Καταλήγοντας, το συναίσθημά μου μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, είναι πως όλοι αυτοί με έκαναν να μισώ τον Έλληνα. Ή τέλος πάντων, αυτό το πράγμα που κατάντησε να λέγεται Έλληνας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

15 σχόλια
 • Stavros Kolkas Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 10:55 Συντάχθηκε από Stavros Kolkas

  Αυτό που αναφέρει ο Επίκουρος, περί των εργασιακών σχέσεων έχει βάση και δεν το συζητάω. Όπως και σε όλους τους κλάδους, έτσι και στον τουρισμό, οι εργαζόμενοι βιώνουν ακραίες καταστάσεις. Στη περίπτωση που αναφέρω, δεν μιλάω για τον απλό εργαζόμενο, αλλά προφανώς για διευθυντικά στελέχη τα οποία προκαλούν χυδαία, κόντρα μάλιστα στη κατάσταση που επικρατεί.


  mais: αν νομίζεις πως να ζητήσεις πρωινό στο δωμάτιο είναι μία σούπερ παροχή που την έχουν μόνο τα 5άστερα, μάλλον έχεις να πατήσεις σε ξενοδοχείο καμιά 30ετία. Ξεχνάς προφανώς πως λόγω δουλειάς πηγαίνω τουλάχιστον 20 φορές το χρόνο σε ξενοδοχείο, άρα έχω μία εμπειρία για το τι είναι υπερβολή και τι όχι.
  Επίσης, όσοι με γνωρίζετε καλύτερα, καταλαβαίνετε πως δεν είμαι ο τύπος που νομίζει πως πρέπει να του κάνουν στοματικό επειδή θα δώσει 90 ευρώ για ένα βράδυ. Τα πολύ βασικά θέλω, με λίγα λόγια τη δυνατότητα να ξεκουραστώ χωρίς να μου γυρίσει το μυαλό κανένας καράβλαχος που την είδε κολλητός του Χίλτον

 • ΓιαννηςΦ Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 23:17 Συντάχθηκε από ΓιαννηςΦ

  Ειμαι κι εγω υπαλληλος στην υποδοχη, σε αντιστοιχο ξενοδοχειο σε πολη της Β.Ελλαδας...οσα μου γραφεις μου ακουγονται κωμικοτραγικα, ειλικρινα δε μπορω να φανταστω συναδελφους να συμπεριφερονται ετσι σε μια εποχη που κυνηγαμε τους πελατες με την καραμπινα...αληθεια,αν το αφεντικο του συγκεκριμενου γυρισει αυριο και του πει "Λυπαμαι αλλα το κλεινω γιατι δεν βγαινω οικονομικα και χανεις τη δουλεια σου", θα σκεφτει αυτος οτι γλιτωσε απο τον καθε Κολκα που του ζητουσε παγο βραδιατικα (η δικαιολογια της ξεκουρασης ειναι για γελια, πληρωνεσαι για να εξυπηρετεις, οχι για να ξεκουραζεσαι) ή θα βγει στα καναλια αγανακτισμενος να μιλησει για την ανεργια που εχει επιβαλει το Μνημονιο? Σε μια εποχη που πρεπει ολοι να αναλαβουμε τις ευθυνες μας, δυστυχως καποιοι εξακολουθουν να εχουν την αρρωστημενη νοοτροπια του "με πληρωνουν για να καθομαι γιατι ετσι μου εχουν υποσχεθει οι συνδικαλιστες μου".Δουλεψτε για τα λεφτα σας ρε, κανεις δε σας χρωσταει πλεον, το παραμυθι τελειωσε...

  Υ.Γ. Δε με νοιαζει πως θα αντιδρασουν μερικοι εδω μεσα σε αυτα που λεω, αλλα τουλαχιστον στη δουλεια που ειμαι και ειδικα στη σημερινη κατασταση, εχω μαθει να εχω μεγαλο σεβασμο στην εννοια του εργοδοτη (του σωστου και δικαιου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) και του πελατη που αφηνει τα ωραια του λεφτα σε μενα...που δεν του περισσευουν κιολας.

 • mais Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 23:00 Συντάχθηκε από mais

  sorry stauraki alla an itheles proino sto domatio na to epsaxnes noritera stis paroxes tou ksenodoxeiou,i na pigaines se kanena 4-5 asteria kai na to plirones 200 euro tin vradia.neoellina

 • sax Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 22:12 Συντάχθηκε από sax

  Θα μας τρελανετε... Θα μαζεψω οτι εχω και δεν εχω, για να παω με την δικια μου να γουσταρω ενα ΣΚ στην Καβαλα και θα πεσω επανω στα μουτρα των ξυνισμενων υπαλληλων, οι οποιοι δεν εχουν τα κοτσια να τα βαλουν με το αφεντικο τους, οποτε θα αφησω εγω τα γουστα μου και θα μοιραζω αγκαλιτσες...
  Ουτε σωστοι σερβιτοροι δεν ειμαστε αξιοι να γινουμε. Τι φταιει ο πελατης; Που πηγατε εξω και ειδατε τετοια μουτρα να σας εξυπηρετουν;

 • Επίκουρος1917 Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 21:51 Συντάχθηκε από Επίκουρος1917

  με αφορμή το κακό service , εδώ είναι η λεπτή γραμμή που θέλει προσοχή , στο σύνολο τους οι περισσότεροι εργαζόμενο στην Τουριστική Βιομηχανία υφίσταντο τρομερή εκμετάλλευση είναι η κατεξοχήν μαύρη και κακοπληρωμένη εργασία(βάση ωρών,συνθηκών εργασίας κτλ) οπότε είναι πολύ σπάνια περίπτωση εργαζόμενοι να είναι "αγενής" , και αυτό αν συμβαίνει συμβαίνει σε οικογενειακές επιχειρήσεις που δεν υπάρχει τόσο εντατικοποίηση (και μάλλον κάτι τέτοιο σου έκατσε Κόλκα).
  Τώρα θα κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου (γενικά και όχι ειδικά με το παράδειγμα του Κόλκα ), αυτό που με εκνευρίζει είναι η νοοτροπία "πλερώνω" έρχεται ο κάθε ταγαρόβλαχος που τρώει την φάπα κάθε ημέρα από το αφεντικό του και θέλει να νιώσει άρχοντας και ξεσπάει στον κάθε σερβιτόρο , καμαριέρα, ζαχαροπλάστη , Ρεσεψιόν , κτλ. Και δεν είναι τυχαίο που όταν ο Ελληνάρας πάει στο Πουκέτ , Ταϊλάνδη , Μαλδίβες κτλ έχει νοοτροπία σεΐχη, και γενικός γαμ...ώ και όταν πας καμία Αγγλία , Γερμανία , Αυστρία, Ιταλία και σε λέει ο σερβιτόρος απο της 11μμ τον πούλο Last orders κατεβάζει τα αυτιά το βουλώνει και φεύγει. Έχω δει βλάχο να απευθύνετε στην Ουγγαρία (οδική 350 € Εφοριακός παρακαλώ ο Χουβαρντάς) άντε πεινασμένοι λιμάρηδες και διάφορα τέτοια χαριτωμένα και να τρέχει σαν τον τρελός να πάρει σαλάμια αέρος σε κάποιο Σούπερ Μάρκετ (ο χορτάτος) και να μην δίνει λεφτά να μπει στο Μουσείο . Το όριο της Ξιπασιάς απο το σωστό services στον Ελληνάρα είναι δυσδιάκριτο .
  Υ.Γ. Το σωστό servic θέλει άτομα και όταν το καθεστώς στο ελληνικό Ξενοδοχείο που δεν θέλει να πάρει προσωπικό και θέλει να την βγάλει με ένα εργαζόμενο λάστιχο που τα κάνει όλα και συμφέρει η πρακτικά ασκούμενους που εργάζονται τσάμπα (η ψίχουλα) υπερεντατικά (με το όνειρο να προσληφθεί ) ε και κάποια μουτσουνάκια δεν πρέπει να μας ξενίζουν .

 • thrax Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 20:58 Συντάχθηκε από thrax

  η σοσιαλιστική προσέγγιση του τουριστικού προϊόντος σύμφωνα μα τον ξ.μαζ θα θέλει τον ένοικο να σηκώνεται πρωί πρωί να φτιάχνει τον καφέ του υπαλλήλου...και άλλη φορά Σταύρο φεύγοντας να στρώνεις και το κρεββάτι σου...μπορεί να σε κατηγορήσει καμιά καμαριέρα για εργασιακή βαρβαρότητα...

 • Επικουρος1917 Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 19:09 Συντάχθηκε από Επικουρος1917

  Κόλκα δεν χάνεις και τίποτα με αυτά που γράφει ο henriksen και εγώ που έκανα τον κόπο και έβγαλα τα μάτια μου το μόνο που έμεινε είναι η απίστευτη μονοτονία που έχει επιβάλει το σύγχρονο οπαδικό μάρκετινγκ , γράφει της μπαρούφες παρμένες από το "ΙΕΚ Γκειμπελς Θούπερ 3" που ως γνωστών έκανε σχολή και έχει άξιους μαθητές. Δηλαδή ρε μεγάλε το να ζητάς να εφαρμοστεί ο νόμος και να γίνει αυτό που έγινε σε εσένα είναι στήριξη η κρατάω την ίδια στάση παντού και δεν κάνω διπλό φλικ φλάκ θα μου πεις πες πες πες κάτι θα μένει είπαμε ΙΕΚ ? μάλλον έτσι έμαθες εσύ το πρωί γιουβέτσι και το βράδυ στουπέτσι. Για το περσινή σφαγή δεν το συζητάω ,ρε τσομπάνε λίγο δυνατά έπαιξε ο ΠΑΟΚ και απέβαλε 2 παίκτες σε 10 λεπτά για την κάρτα Γκαρσία στο 90ό δευτερόλεπτο ? ξανά δες το δεκάλεπτο βιντεάκι με την ατιμώρητη κλοτσοπατινάδα του Άρη και τα ξαναλέμε , άλλα τη λέω ξέχασα τις σπουδές σου . Άλλα άσε αυτό όλοι ξεχνάνε ότι εκείνη την ημέρα έγινε και ένα άλλο μάτς στην Τρίπολι (που πέρασε στα ψιλά) και ξεχνάνε την εκπληκτική αλλαγή του Βλάχου να βγάλει τον καλύτερο του παίκτη (Γκαρντόζο) γιατί ήταν ο μόνος που ήταν εκτός κλίματος και έπαιζε μπάλα , πιστεύω όλοι θυμάστε την αντίδραση του παίκτη στην αλλαγή και το γιατί . Αποθέωση το τελευταίο κόρνερ του Αστέρα από αριστερά απευθείας αράουτ δεξιά με σέντρα για τα πουλιά σου λέει μη γίνει καμία στραβή και έχουμε κανένα ατύχημα Βύντρα είναι αυτός και είναι επιρρεπής στην καραμπόλα . Γιατί ο άχρηστος Βάζελος έβαλε γκόλ που ο Βύντρα ακόμα δεν κατάλαβε αν ήθελα να κάνει σέντρα η σουτ η κάτι άλλο .
  Αρέσει δεν αρέσει εμείς θα πάμε μπροστά συνεχίστε εσείς τον Γκεμπελισμό σας εμείς χρόνο το χρόνο από το μείον φτάσαμε ένα βήμα πριν το πρωτάθλημα και χρειάστηκε μία σφαγή πέρυσι και ένα OFF side 2 μέτρα φέτος και τα δύο κερδισμένος ο βάζελος τυχαίο ? δεν νομίζω .
  Κάποτε ένας μεγάλος επαναστάτης είπε
  "όταν σε παινεύει ο εχθρός σου ψάξε να δεις που έχεις κάνει λάθος"
  και δόξα το Θεό από λάσπη ,ψέμα , κόμπλεξ , προπαγάνδα μπόλικη άρα πάμε καλά .
  Υ.Γ. Σταύρο να με συμπαθάς άλλα καθεστωτικούς δημοσιογράφους τύπου Καρπετό-Πανούτσους (είναι οι διάφοροι Καψήδες ,Πρετεντέριδες ,Τρέμη, Πρωτοσάλτε των αθλητικών)τους έχω χεσμένους . Άξιος ο μισθός τους για την εξυπηρέτηση των αφεντικών τους οπότε ότι και να πουν, να!!! .........όλους τρέλα σας πουλάμε και θα σας........

 • stavros kolkas Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 16:06 Συντάχθηκε από stavros kolkas

  Xένρικσεν: Μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις στα ελληνικά το σχόλιό σου; Δεν μπόρεσα να το διαβάσω και είμαι σίγουρος πως οι αστειότητες που θα έγραψες θα με διασκέδαζαν.


  Ξ Μαξ ή πως αλλιώς σε λένε: Πλήρωσα 90 ευρώ την ημέρα και απαιτώ να έχω υπηρεσίες που αρμόζουν σε αυτό το ποσό. Έχω πληρώσει και παραπάνω, αλλά τουλάχιστον με σεβόντουσαν. Αν εσύ τρως τα λεφτά του μπαμπάκα σου, εγώ τρώω αυτά που με κόπο βγάζω. Θα πάω εξωτερικό να αφήσω εκεί τα λεφτά μου γιατί αυτοί τα αξίζουν

 • karlos Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 14:37 Συντάχθηκε από karlos

  symfonw apolita me ton xerkisnen k.kokkinofroure kolka..................

 • don pablo Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 14:30 Συντάχθηκε από don pablo

  Ξ.ΜΑΖ

  Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Σταυρο αν και σε παω πολυ και μ΄ αρεσει η γραφη σου σε αυτο εισαι τελειως φαουλ και απαραδεκτος

 • Βασιλης21 Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 12:41 Συντάχθηκε από Βασιλης21

  Κλαιω απο τα γελια ρε Κολκα.. Ωραια πολη παντως η Καβαλα ασχετα με τους ρεσεψιονιστ!

 • henriksen Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 12:31 Συντάχθηκε από henriksen

  gia sou kolka mou, proton ke pio simantiko, then thelo na nevriazis ke na anxonese me ta dedomena tis elladistan. tha sou anevi kamia piesi (xtipao ksilo)ke tha se valoun ne pernis xapakia apo tous giannakopoulous. skepsou oti ta xrymata sou bori na pane ston kenourgio texniko diefthinti tis panathas!!! tora gia ton k. zagoraki. o arxigos pou to sikose to 2004, ke thelo na pistevo oti ixe tin ektimisi ke to sevasmo apo exthrous ke filous. i parousia tou os paragontas sto ellhiniko podosfero ekane polous (oxi mono paoktzides) na elpizoun oti tha evaze plati stin prospathia na katharisi to vromiko paraskineio. alla vlepoume oti opos aneferes sto keimeno, o zagor eval mialo!! pistepse oti kapioi tou eklepsan to protathlima persi....ke fetos gia na feri ta pragmata sta isia erikse....lefko!!! ke meta vevea, stirikse me anakinosi ton k. mpeo os ekprosopo tis soupa league stin epo!!! i dimosiografi opadi tou paok, ipan bravo proedre, ke kapioi (kolka mou) stazan meli grafontas gia ton podosferanthropo k. mpeo. pragmati evale mialo o proedros legane i paoktzides, giati na min imaste ke emis me tous isxeirous xontrous mipos doume kamia aspri mera....VRE TRELATHIKATE TELEIOS EKI STIN POLI;; PIOS SAS EKLEPSE PROTATHLIMA; ETSI INE I PARAGKES; ERXOUNTE STIN TOUMPA GIA PEXNIDI MISO PROTATHLIMA, INE KALITERI, KE XANOUN; XANI STO OAKA MPROSTA SE 60,000 APO TON OLYMPIAKO AFTOS POU ELENXI TO PARASKINEIO; IPARXI ENAS FILATHLOS SE OLOKLIRO TON PLANITI POU IDE TO PERSINO DERBY ARIS-PAOK POU PISTEVI OTI O PAOK DEIKEOTAN KATI PARAPANO ME TIN EMFANISI POU EKANE STO GIPEDO EKINI TIN IMERA; META TIN 4RA STO PROTO MATCH, KE TO DEDOMENO OTI DIEKDIKOUSATE TO PROTATHLIMA THA SAS AFINE O ARIS, O ARIANOS, O COUPER, NA FIGETE APO EKI MESA ME TO 2. ITAN TELIKO CHAMPIONS LEAGUE x 1000 GIA TON ARI. KE THEN IPIRXE PAOK STO GIPEDO EKINI TIN IMERA. TELOS. O SANTOS IXE ROUFIKSI TIN TELEFTEA STAGONA IDROTA APO AFTO TO ROSTER, KE MEXRI EKI. FANIKE POLI KATHARA STA EPOMENA PEXNIDIA. GIA AFTO EXASE O PAOK TO PROTATHLIMA. 2-3 ANTALAKTIKES LISEIS NA IXE STO PAGKO O SANTOS KE TA PRAGMATA BORI NA ISANTE DIAFORETIKA. AFTI INE I PRAGMATIKOTITA POU KANENAS APO ESAS THEN EGRAPSE, ALLA DIALEKSATE TO PARAMITHY TIS PRASINIS PARAGKAS. KE MAZI ME ESAS KE O PROEDROS. PES MOU VRE KOLKA, GIATI O PANATHINAIKOS ANEVENI STIN POLI MONO ME TON GONTIKA GIA SECURITY; STO AERODROMIO SAN TOURISTES IMASTE, KE STO KSENOTHOXIO ME ANIXTES TIS PORTES. XANOUME, KERDISOUME, LEME EFXARISTO GIA TIN FILOKSENEIA KE TIN IPEROXI ATMOSFERA STO GIPEDO KE FEVGOUME. PIA PARAGKA; PIOS EXTHROS; INE TIXEO OTI MONO ME TIS DITHEN PRASINES PARAGKES O PAOK EXI TIN EFKEREIA NA DIEKDIKISI TO PROTATHLIMA; KSEXASE TA KLYDIA TIS PARAGKAS O KAPETANIOS TO 85';; o k. zagorakis tha metaniosi pou dialekse afton ton dromo. sigoura tha girisi boumerang kapia mera. krima, giati me tin stiriksi tou paok,ta pragmata stin soupa leauge tha borousan na alaksoun gia to kalo tou ellynikou podosferou. krima k.zagoraki. krima k. kolka.

  ps. afti i viomixaneia pou vgazi kenourgious opadous gia ton paok (albanous, rosous ktlp. san mia ali omada tis athenas) gia ton paok mipos to kani is varos allon omadon;;;; meta apo tin tragodia tou apollona tora tha xtisete epano sta kokkala tou hrakli;;;; pou ine o sevastos k.zagorakis na pi dio logia gia tous fakelous ke na ipostiriksy tous simpolites tou. o asteras tripolis aneveni pali vre kolka; ke o gagatsis estile ton xavomourinho eki; fovera pragmata.

  pss. na ta x--o ta 20 protathlimata, ta xarizo stous alous na ta valoun me ta kalpika tous. alla ekane o pao na kerdisi ton sevasmo tou ellhna filathlou. kseris ti leo, san to goal tou musli pou xirokrotousame oli gia parti sas.

 • Ξ.ΜΑΖ Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 12:01 Συντάχθηκε από Ξ.ΜΑΖ

  ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ????
  ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΟΥ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΡΙΟ..ΓΡΑΦΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

 • Δούκας Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 10:28 Συντάχθηκε από Δούκας

  To μοναδικό λάθος - και δεν ειναι του Ζαγοράκη, αλλά του Κατσαρή και του καταστατικού που και καλά δεν μπορεί να αλλάξει - είναι ότι δεν κατορθώσαμε να κατασκευάσουμε μεγαλύτερο γήπεδο.
  Πολλαπλά τα έσοδα από εισητήρια, διαφημίσεις.
  Επενδυτής μία τράπεζα, η οποία θα έχει την εκμετάλλευση των εμπορικών χώρων.
  Βλέπε Βajern Allianz Arena.
  Θα ήθελα να γράψεις ένα άρθρο γι αυτό, να μας πεις περισσότερα.

 • legoto Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 22:57 Συντάχθηκε από legoto

  Σε λίγο θα μας πεις και ότι το ξενοδοχείο δεν είχε και ίντερντετ!

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.