Προσφορά, δύο blog σε ένα

Δημοσίευση: Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 12.18

Σήμερα λόγω κρίσης λέω να βάλω δύο μπλογκ σε ένα, έτσι ως προσφορά προς το αναγνωστικό κοινό. Θα ξεκινήσω με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Και μέσα από τις ομάδες που έφτασαν στον τελικό και τον τρόπο που συνέβη αυτό, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Νομίζω πως ζούμε την εποχή της Ισπανίας και όχι τόσο γιατί σηκώνει της κούπες, αλλά γιατί το ποδόσφαιρο που παίζει είναι μία ιδέα που μπορεί κατά την άποψή μου να απελευθερώσει το ποδόσφαιρο. Να οδηγήσει τις ομάδες σε μία διαφορετική προσέγγιση των αγώνων, εκεί όπου ο κλεφτοπόλεμος δεν θα έχει θέση.

Ακούω συζητήσεις είτε φίλων μου, είτε από παρέες που τυγχάνει να κάθονται δίπλα μου, που μιλάνε για κουραστικό ποδόσφαιρο των Ισπανών. Εγώ θεωρώ, πως αυτή είναι η πιο όμορφη προσέγγιση απέναντι σε ομάδες που πιέζουν στο μισό γήπεδο και προσπαθούν να κλέψουν αγώνες.

Ουσιαστικά η Ισπανία παίζει ένα ποδόσφαιρο εξευτελιστικό για τον αντίπαλο. Ο τρόπος που έχει κατοχή μπάλας, είναι τέτοιος ώστε η ψυχολογική φθορά του αντιπάλου να είναι τεράστια. Να τον κάνει να αισθάνεται βλάκας.

Το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι πυρηνική επιστήμη. Ποιοτικοί παίκτες δεν κάνουν περιττά πράγματα, παίζουν στους σωστούς χώρους και χρόνους και κινούνται ακριβώς όσο χρειαστεί για να δημιουργήσουν πλεονέκτημα.

Σε ένα τουρνουά μάλιστα που ο Ντελ Μπόσκε είναι επιεικώς τραγικός στον τρόπο που έχει διαχειριστεί την υπόθεση σέντερ φορ, η Ισπανία στηρίχτηκε καθαρά στην ποιότητα των χαφ της, αλλά και στην εξαιρετική κατάσταση των δύο στόπερ της και του Κασίγιας.

Μπορώ να φανταστώ το πώς αισθάνεται μία ομάδα που φτύνοντας αίμα έφτασε να κάνει φάση στους Ισπανούς και έπεσε πάνω στον Κασίγιας που κάνει τα δύσκολα να φαίνονται εύκολα.

Η Ισπανία μάλιστα, έφτασε στον τελικό με πολυτιμότερους, παίκτες σαν τον Πικέ, τον Σέρχιο Ράμος, τον Ζόρντι Άλμπα, τον Τσάμπι Αλόνσο , τον Μπουσκέτς και λίγο από Ινιέστα. Ούτε ο Σίλβα θεωρώ πως έκανε ένα συγκλονιστικό τουρνουά, ούτε κανένας άλλος επιθετικογενής.

Και το ποδόσφαιρο που παίζει η Ισπανία, ανάγκασε έναν πολύ μεγάλο προπονητή όπως τον Πραντέλι, να εμφανίσει μία Ιταλία πολύ διαφορετική από αυτή που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Αν δεν τον έκανε αυτό, δεν θα έφτανε μέχρι εδώ.

Η πρακτική σκέψη που έχουν οι Ιταλοί για το ποδόσφαιρο, είναι ένα βασικό αντικείμενο μελέτης για εμάς που ασχολούμαστε με αυτό. Ο τρόπος που αυτή συνδυάστηκε σε ένα σύνολο με εξαιρετικούς χαφ, έφερε τους Ιταλούς στον τελικό.

Με τον Πίρλο να κάνει ότι ο Τσάβι και λίγο παραπάνω στον άξονα, τον Ντε Ρόσι, τον Μοντολίβο και τον Μαρκίσιο να γνωρίζουν που πατάνε και που βρίσκονται ανά πάσα στιγμή, οι Ιταλοί κατάφεραν να ξεπεράσουν ότι εμπόδιο εμφανίστηκε μπροστά τους, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να μην έχουν το γκολ και τον αρχηγό της Ρόμα που το έχει, να είναι σε κακό φεγγάρι στον τομέα αυτό.

Με επιθετικό δίδυμο μάλιστα τη χαρά της ανισορροπίας, οι Ιταλοί κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ. Και αυτό συνέβη γιατί ως ένα βαθμό μιμήθηκαν τους Ισπανούς. Βγήκαν πιο μπροστά, πίεσαν πιο ψηλά, σκότωσαν τον αντίπαλο όταν πέτυχαν πρώτοι γκολ, διαχειρίστηκαν παιχνίδια που το γκολ τους έλλειψε και γενικά, έδειξαν πως δεν είναι απλά μία υπολογίσιμη παραδοσιακή δύναμη, αλλά η μοναδική που μπορεί να χτυπήσει τους Ισπανούς εντός της Ευρώπης.

Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στον τελικό, αλλά σίγουρα αυτοί οι δύο άξιζαν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Και πάμε τώρα στο μπόνους μπλογκ. Αυτό που αφορά την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή, τα ανοιχτά μέτωπα είναι πάρα πολλά. Η παρουσίαση του φακέλου της ΠΑΕ στην ΟΥΕΦΑ, ο προγραμματισμός της ομάδας, η υπόθεση Σαββίδη και πολλά άλλα που τρέχουν ταυτόχρονα.

Αν τα πάρουμε ένα – ένα, θα κατανοήσουμε πως το έργο είναι εξαιρετικά δύσκολο και πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την κατανόηση ανθρώπων που κέρδισαν από αυτόν.

Στο κομμάτι των διακανονισμών, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει πολλά. Αναγκάζεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν, χωρίς να μπορεί να τους δώσει ευρώ.

Ο Βρύζας, ετοίμασε ένα πλάνο ώστε να μπορέσει σε βάθος διετίας να κλείσει το άνοιγμα, εξηγεί στους παίκτες πως θα πρέπει να παίξει Ευρώπη για να λειτουργήσει καλύτερα το πλάνο αυτό και να πάρουν πιο γρήγορα τα λεφτά τους απ ότι τους λέει και οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν δεχτεί.

Το σημαντικότερο μέτωπο εμφανίζεται στη τριάδα Χαλκιά, Ίβιτς και Τσιρίλο, οι οποίοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υπογράψουν, κάτι που αν συμβεί ο ΠΑΟΚ ρισκάρει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι παίκτες δεν είναι υποχρεωμένοι να δείξουν κατανόηση, πόσο μάλλον όταν το έχουν κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά και η ΠΑΕ που έβρισκε λύσεις πάντα τέτοια εποχή λόγω εισιτηρίων διαρκείας, πλέον αδυνατεί να το κάνει γιατί απλά δεν πωλούνται εισιτήρια διαρκείας.

Ο βασικός λόγος που δεν υπάρχουν πωλήσεις κατ εμέ είναι η κρίση και κατά δεύτερο λόγω η απαξίωση που βιώνει ο ΠΑΟΚ μέσα απ όσα έγιναν μέσα στη σεζόν, αλλά και γενικότερα η απαξίωση που προσφέρουν οι έλληνες παράγοντες στο προϊόν.

Η ΠΑΕ είναι με δεμένα τα χέρια, εκτός κι αν μπει ο Σαββίδης. Η υπόθεση του ομογενή παράγοντα προχωράει και νομίζω πως όλοι οι ρεπόρτερ συνειδητά την έχουμε βγάλει από το πρώτο πλάνο. Και αυτό γιατί δεν κούρασε μόνο τον κόσμο, αλλά και εμάς αυτή η αναμονή για τη σωτηρία.

Και κλείνουμε με το αγωνιστικό. Πρώτα απ όλα, θεωρώ πως ο τρόπος που διαχειρίστηκε ο Δώνης το προσωπικό θέμα που προέκυψε ήταν άψογος. Πάμε παρακάτω.

Μέχρι στιγμής, κάναμε μία μεταγραφή, αυτή του Κουμαλό που νομίζω πως έχει ένα αρκετά σοβαρό ρίσκο γιατί προέρχεται από μία μέτρια έως κακή σεζόν.

Επίσης, τα 250 χιλιάρικα καθαρού ποσού που παίρνει συν τους φόρους, είναι ένα ποσό που το δίνεις για κάποιον που πρέπει να στα παίξει πάση θυσία.

Δεν γνωρίζω τον παίκτη και περιμένω να τον δω, αλλά υποψιάζομαι από αυτά που έχω μάθει πως για Αφρικανός είναι εξαιρετικά καλλιεργημένος, ενώ ποντάρει στα αθλητικά του χαρακτηριστικά. Μία ατάκα που μου είπε άνθρωπος που τον ξέρει και μου άρεσε, ήταν το ότι «βαράει και τη μάνα του». Τώρα το πώς είναι καλλιεργημένος και βαράει τη μάνα του, είναι κάτι που θα πρέπει να το ζήσω για να το πιστέψω.

Θεωρώ πως μέχρι την Πέμπτη που θα φύγουμε για Ολλανδία, θα έχουμε πάρει έναν ακόμη παίκτη πρώτης γραμμής και έναν συμπληρωματικό, μάλλον τον φορ που θα είναι ένας εκ των Μπούντιμιρ – Μπανγκουρά.

Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφές θα σταματήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα γιατί απλούστατα όσο περνάει ο καιρός, τόσο βελτιώνονται οι προτάσεις που έρχονται και ως ποιότητα και ως κόστος.

Ήδη, το τελευταίο πενθήμερο αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και νομίζω πως ο Γεωργιάδης θα το πει στη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει Δευτέρα ή Τρίτη.

Ένας ακόμη λόγος να περιμένεις, αφορά και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων. Πρέπει να διώξεις για να πάρεις, για να διώξεις χρειάζεσαι χρήματα και αυτά δεν υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Απλά η αγορά είναι τέτοια, που πρέπει να διώξεις συμβόλαια που έγιναν σε άλλες εποχές γιατί απλούστατα με τα μισά λεφτά μπορείς να βρεις καλύτερους παίκτες.

Το καλοκαίρι θα είναι μακρύ, αλλά εγώ λέω να πάω μία βόλτα στο Άρνεμ να ηρεμήσει το κεφάλι μου…

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

13 σχόλια
 • J Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 19:32 Συντάχθηκε από J

  jordan οι δηλώσεις μένουν...

 • babisfa Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 22:59 Συντάχθηκε από babisfa

  Το ποδοσφαιρο που παιζει η Ισπανια δυστυχως για τους αντιπαλους δεν ειναι αποτελεσμα μονο της συνυπαρξης πολλων και καλων παικτων.Η Ισπανια κανει αυτο που εκαναν οι πλαβι και οι λιθουανοι πριν πολλα χρονια στο μπασκετ και αλλαξαν το αθλημα δηλαδη γρηγορη περιφερειακη κυκλοφορια της μπαλας και ενεργητικη συμμετοχη των ψηλων στα συστηματα και τις κομπινες για να βγει το καλαθι να ανεβει ψηλα να αλλαξει θεση με τον κοντο να τραβηχτει και ο αντιπαλος ψηλος να καθαρισει η ρακετα και να μπει το καλαθι,οπου ψηλος βαλε τσαβι ινιεστα σιλβα οι οποιοι γρηγορα παρεμβαλονται στο πασινκ γκειμ το οποιο εχει κουρασει και υπνωτισει τον αντιπαλο ακολουθει και η προσωπικη ενας εναντιον ενος και να η κομπινα και το γκολ.Αυτο που λεγεται οτι παιζουν χωρις σεντερ ειναι το αντιστοιχο που συνεβη στο μπασκετ οτι δεν χρειαζεται να εισαι 2,5 μετρα ψηλος και βιδωμενος σαν διαβητης στην ρακετα να γυρνας σαν μπαλαρινα.Μεσουψεις παικτες ευκινητοι με καλο σουτ απο τα 2-3 μετρα μεχρι το τριποντο ,ολοι οι ισπανοι ειναι μια κοψια στο υψος στην εκρηξη.Αυτα για χθες οσον αφορα τον ΠΑΟΚ με εξιταρει το γεγονος οτι ενας φιλοδοξος προπονητης στα καλυτερα του και στο ανεβασμα επιλεγει τον προβληματικο ΠΑΟΚ,γιατι πολυ απλα η πιστη στην προσπαθεια δεν τελειωνει μονο σε ενα γεματο μπατζετ αλλα ξεκιναει οταν πονταρεις στο ροστερ που θα καλιεργησεις

 • τσακ δε φλίπερ Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 08:47 Συντάχθηκε από τσακ δε φλίπερ

  "Σε ένα τουρνουά μάλιστα που ο Ντελ Μπόσκε είναι επιεικώς τραγικός στον τρόπο που έχει διαχειριστεί την υπόθεση σέντερ φορ"

  Κοίτα Σταύρο, Σάντος δεν είναι σίγουρα ο Ντελ Μπόσκε αλλά το παλεύει και ίσως κάποια στιγμή να τον φτάσει, δύσκολο το ξέρω αλλά με δουλειά, υπομονή και επιμονή ίσως τα καταφέρει....

 • ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 20:02 Συντάχθηκε από ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

  Πρώτα από όλα,σε ευχαριστώ που ξόδεψες χρόνο για να μου απαντήσεις.Οφείλω να εξηγήσω ότι εννοούσα ότι δε σε πολυγουστάρω καθαρά σα ραδιοφωνικό παραγωγό.Τίποτα προσωπικό δεν έχω μαζί σου και αυτό αποδυκνείεται από το ότι δεν γνωριζόμαστε,αλλά και από το οτι σαν ρεπόρτερ σε ακολουθώ και μάλιστα από την εποχή του ήλιου του βορρά.Όντως δεν άκουσα ,παρά μόνο διάβασα,για την αιτιολόγηση της ψήφου του Βρύζα γιατί έχω σταματήσει να ακούω αθλητικά ραδιόφωνα.Το γύρισα στη μουσική γιατί είχα χάσει τη μπάλα.Σου εύχομαι η καινούργια σου δουλειά να αντικατοπτρίζει το επίπεδο το οποίο εσύ ο ίδιος θέλεις να της δώσεις,και να κάνεις και εμάς που κλείσαμε τα ραδιόφωνα να τα ξανανοίξουμε!
  ΥΓ1.Καλά κάνεις και δε με πολυγουστάρεις, γιατί δεν είμαι πολύ συμπαθητικός τύπος.Άρα και που δεν ξέρεις τα μούτρα μου δε χάνεις και τίποτα.
  ΥΓ2.Τελικά αυτό το ΄΄εμείς δε φύγαμε ποτέ''εκτός από το ότι έιναι συνθηματάρα το γουστάραμε τρελά όλοι

 • Antropos Sidero Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 11:13 Συντάχθηκε από Antropos Sidero

  Σταυραρα μια διευκρινηση.Λες οτι η υποθεση Σαββιδη προχωραει?Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος?Θενκς.

 • sax Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 10:10 Συντάχθηκε από sax

  JordanPaok, απο παικτες που εχεις διωξει, δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις. Κι o Χαλκιας σου εφερε 230 χιλιαρικα απ την εθνικη. Αν δεν μπορουμε να δεσμευτουμε ουτε γι αυτα, δεν φταιει αυτος.

 • μεταξα Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 04:47 Συντάχθηκε από μεταξα

  ...ρε φιλε...με ξενερωσες μεχρι το κοκαλο !!!!!!!!......ακριβως,οσο αγαπαω την ΠΑΟΚαρα μου !!!!!!!!!!μεχρι το κοκαλο......αμα λοιπον,σε ευχαριστη η γαμ..ενη μπαλα που πεζει η Ισπανια-ρε μηπως εισαι σκουλικης-ε τοτε,βαλε καλωδιακη,πλατφορμα-,ασε μας να βγαλουμε γουστα με τον μπακ να χορευει τρεις αμυντικους και να βγαζει παρτο-βαλτο στον καμενο,ασε μας να βλεπουμε το στο χερι ραμενο τοπι,να φευγει με 120 khm,και πιες τσιπουρα και ονειρεψου τον Σαβιδη να σου δινει χωμι να τρως !!!!!!!!!!!!..........την αγαπας ρε την ομαδα η μηπως ειναι τροροπς για να βγαζεις τα προ ζην ;;;;;;;;;

 • JordanPaok Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 03:24 Συντάχθηκε από JordanPaok

  Αν δεν πάρουμε άδεια εξαιτίας των 3 που δεν υπέγραψαν πρέπει να πέσει πολύ φωτιά και τσεκούρι....Οι υπόλοιποι είναι οι χαζοί που υπέγραψαν και αυτοί οι 3 οι έξυπνοι? Δεν καταλαβαίνουν πως με αυτό που κάνουν κρεμάνε πέρα από την ομάδα και τους συμπαίκτες τους?
  Κύριε ίβιτς για τα ''τους πηδήξαμε'' καλός είσαι....
  Κύριε τσιρίλο όταν πανηγύριζες στα κάγκελα καλά ήταν..
  Καλά για τον χαλκιά που είναι και έλληνας δεν υπάρχουν καν λόγια...
  Δεν με ενδιαφέρει από πότε έχουν να πληρωθούν,αυτό που έκαναν είναι εχθρική πράξη κατά του Παοκ και αν ο Παοκ τιμωρηθεί εξαιτίας τους πρέπει να κυνηγηθούν όσο δεν πάει...

  Και επειδή με ρωτούν τι θα έκανα εγώ αν είχαν να με πληρώσουν πχ ένα χρόνο απαντώ:Αν δούλευα κάπου και όλοι οι συνάδελφοι μου έχουν υπογράψει διακανονισμό για να βοηθήσουν την επιχείρηση και πάω εγώ σαν άπλειστος και αχάριστος και εγωιστής και δεν υπογράψω βάζοντας σε κίνδυνο την επιχείρηση αλλά και τους συναδέφλους μου ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΣΒΕΡΚΟΥΣ....
  Ντροπή τους απλά,από τον παοκ κανείς δεν έχει χάσει λεφτά...ούτε άρης η αεκ είμαστε με άρθρα 44 και νέα ΑΦΜ ούτε ολυμπιακός με κοσκοτάδες...και 3 άτομα που τα τελευταία 15 χρόνια αμοίβονται με πάνω από 200.000 το χρόνο πιστεύω μια χαρά μπορούσαν να βοηθήσουν λίγο την κατάσταση ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.Δεν λέω πως δεν βοήθησαν,ειδικά ο ίβιτς αλλά αυτό που έκαναν είναι εσχάτη προδοσία.

  ΥΣ: Σταύρο από 103 έφυγες και είπες ότι αλλάζεις συχνότητα αρά εκεί σίγουρα όχι,στο λίμπερο έχουν να πληρωθούν από την εποχή του Νώε άρα σε κόβω για κανά μετρόπολις εκτός αν υπάρχουν και άλλα αθλητικά ραδιόφωνα στη πόλη και δεν τα ξέρω...Το κλάψα fm δεν μετράει...

 • Γκαγκατσης + paok = LOVE FOR EVER Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 23:18 Συντάχθηκε από Γκαγκατσης + paok = LOVE FOR EVER

  Και ποτε ειπε ''οχι'' ο παοκ στην λιγκα ρε Σταυρο?Μας δουλευεις?Μελος της συμμοριας ειστε εδω και χρονια...Δες μονο ποιες ομαδες πηρανε αδεια και βγαλε συμπερασμα.Εδω φτασαμε ο Κομποτης να ειναι αψογος και η Τριπολη να παιζει ευρωπη!!Στην παραγκα της superleague υπαρχουν οι δικοι μας και οι αλλοι,Ο ολυμπιακος και οι φιλοι του.Και ο παοκ ειναι φιλος και καλος μαλιστα..Και επειδη συνεχεια διαφωνω μαζι σου αντε και μια φορα να τα βρουμε σε κατι.Το μοντελο Μπαρτσα και Εθνικη Ισπανιας ειναι η μοναδικη ελπιδα του ποδοσφαιρου.Ειναι ομαδες που προσπαθουν να κερδισουν και οχι να κλεψουν το ματς. Οι πασες και η κατοχη εχουν σκοπο να επιτεθουν ορθολογικα σε μια κλειστη αμυνα και οχι με σεντρες και γιομες.Υπαρχουν ομαδες αυτη την στιγμη που παιζουν με εντεκα ,οχι κατω απο την σεντρα, αλλα με εντεκα μεσα στην μεγαλη περιοχη!!Αυτες οι ομαδες δεν κουραζουν?Ειναι ποδοσφαιρο το ταμπουρι και εαν κατσει μια αντεπιθεση πηραμε και το ματς?Το ποδοσφαιρο ειναι βαρετο σημερα γιατι οι περισσοτερες ομαδες παιζουν παθητικα.Αυτο πρεπει με καποιο τροπο να αλλαξει και γρηγορα μαλιστα..

 • stavros kolkas Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 21:12 Συντάχθηκε από stavros kolkas

  Απάντηση στον Άσε μας ρε φίλε

  Σταμάτησα το ραδιόφωνο γιατί θεωρώ πως το Ερωτοδικείο είχε περισσότερη ποιότητα από αυτό και θα επιστρέψω, σε άλλη συχνότητα, τον Σεπτέμβρη. Ήθελα να φύγω μακριά από αυτή την ιστορία γιατί κάθε ώρα που περνούσε γινόμουν και πιο δυστυχής ..

  Έχω περάσει πολύ πιο δύσκολες ραδιοφωνικές στιγμές από αυτές που έρχονται, ενώ πίστεψέ με... εγώ δεν έφυγα ποτέ. Απλά τη συγκεκριμένη εποχή δεν έχω ρόλο. Δεν μπορώ να τα βάλω με κομπλεξικούς που νομίζουν πως επειδή έχουν μικρόφωνο ή ένα μπλογκ, μπορούν να λένε ότι τους κατέβει. .

  Για το θέμα της Λίγκας, γράφτηκε τι έγινε και πως ο ΠΑΟΚ είπε ναι για τους τύπους ενόψει συζήτησης για φορολογικό με κράτος και για μείωση της Νόβα. Διαφωνώ κάθετα με το ναι, αλλά σε αυτο το μπουρδέλο που ονομάζεται λίγκα, τύποι σαν τον Βρύζα δεν μπορούν να βγάλουν άκρη. Απορώ πάντως πως δεν διάβασες το τι έγινε.

  Τέλος, υπάρχει πλάνο και θα στο πει ο Γεωργιάδης τη Τρίτη. Ας τον ακούσουμε και βλέπουμε.

  ΥΓ Ούτε εγώ σε πολυγουστάρω, παρότι δεν ξέρω τα μούτρα σου και δεν έχω συζητήσει ποτέ μαζί σου.

 • kermit Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 20:21 Συντάχθηκε από kermit

  Σταύρο αληθεύει ότι ο ολυμπιακός είχε να πάρει ταλεντάκι σε μικρή ηλικία από Βόρεια Ελλάδα εδώ και 2-3 χρόνια; Γι' αυτό μόλις πήρε τον 15χρονο από Γιαννιτσά τον έκανε πρωτοσέλιδο, μπας και τσιμπήσουν κι άλλοι;
  Τώρα για τον Σαββίδη η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ είναι στις 10/7 αν δεν καταθέσει τα χαρτιά μέχρι τότε...

 • ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 19:53 Συντάχθηκε από ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

  Σε ό,τι αφορά την ποδοσφαιρική σου προσέγγιση για το EURO σχεδόν συμφωνώ.δεν μπορώ όμως να αγνοήσω ότι
  1.Ομάδα χωρίς σεντερ φορ είναι σαν γυναίκα χωρίς βυζιά
  2.Η Ιταλία βγάζει μεγαλύτερη τρέλα και θέληση στο γήπεδο και αυτό το γουστάρω.
  Πάμε στα του ΠΑΟΚ.Μεγάλο πούλημα και κωλοτούμπα η συνεδρίαση της σούπα λίγδας.Σίγουρα θα υπάρχουν λόγοι που θα γράψεις ή θα ακούσουμε και φαινομενικά θα δείχνουν πειστικοί ,αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι φουσκώσατε ένα θέμα που έσκασε στα μούτρα μας.Επιπροσθέτως,ήταν ένας χειρισμός που ήρθε κόντρα στα πιστεύω του κόσμου αλλά και κόντρα στην ποδοσφαιρική κοσμοθεωρία του ΠΑΟΚ όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι.Όλα αυτά μάλιστα σε εποχή που ο κόσμος επιδυκνύει επιφυλακτική εως απαξιωτική στάση.Μιας και αναφέρθηκα σε αυτό οι δικαιολογίες δεν φείδουν,η αλήθεια όμως είναι ότι τίποτα από αυτά που έγιναν από το Σεπτέμβρη του 11 μέχρι τώρα δε μας δίνει ένα συγκεκριμάνο πλάνο για το μέλλον του ΠΑΟΚ μας.Εκτός κι αν αυτό είναι απλά πλέον η επιβίωση.
  Επί προσωπικού τώρα,παρά το γεγονος ότι δε σε πολυγουστάρω αν σταμάτησες το ραδιόφωνο γιατί πίστευες ότι το κακό γύρω από τον ΠΑΟΚ παραέγινε,θα σου πιστώσω το αγαθό της πρόθεσής σου.Αν το σταμάτησες γιατί από νωρίς κατάλαβες ότι ο χειμώνας θα είναι βαρύς και δύσκολος,τότε απλώς επιβεβαιώνεις ότι είσαι μεγάλη γάτα.

 • vasilis pantzios Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 18:04 Συντάχθηκε από vasilis pantzios

  gia ton savvidi re stayro kouventa?

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.