Ο πρώτος που πέρασε από τους ξενώνες

Δημοσίευση: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 04.08

Η αλήθεια είναι πως είχα ανάγκη μία τέτοια εύκολη νίκη, η οποία θα ήταν και προϊόν τύχης, αφού όπως και να το κάνεις όταν από το 7΄προηγείσαι και έχεις παίκτη παραπάνω σε εντός έδρας παιχνίδι, η τύχη σου έχει χαμογελάσει.

Ήταν η ευκαιρία μου να τσεκάρω κάποια χαρακτηριστικά παικτών που είχα περιέργεια να δω αν λειτουργούν και πώς λειτουργούν μέσα στο σύνολο, αλλά και συνεργασιών που κατ’  εμέ έχουν αδικηθεί.

Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που δεν λέει κάτι. Το αυτονόητο κάναμε και ο Μπόλονι είχε δίκαιο όταν μίλησε για πίεση μέχρι το 2-0, αλλά και έλλειψη πίεσης μετά το γκολ του Παπάζογλου. Η ομάδα δυσκολεύτηκε να πετύχει δεύτερο γκολ κυρίως για λόγους ψυχολογικούς, αλλά όχι μόνο για αυτούς. Υπήρξαν δύο αδύναμοι κρίκοι που δημιούργησαν πρόβλημα στην ανάπτυξη και την εξέλιξη.

Πρώτον, η παρουσία του Σνάουτσνερ στα δεξιά, με τον Πολωνό να μην μπορεί να δώσει κάποια καλή τελική πάσα, γεγονός αναμενόμενο και στη συνέχεια αυτή του Παπάζογλου που στο πρώτο ημίχρονο έδειξε να μην έχει μάθει να κινείται όπως πρέπει μέσα στη περιοχή.

Ο Παπάζογλου είναι ο κλασικός φορ που πληρώνει την έλλειψη ενστίκτου. Σπάνια θα βγει πρώτος στη μπάλα και για αυτό τα γκολ που πετυχαίνει είναι συνήθως από τον αέρα, εκεί δηλαδή όπου ο αντίπαλος δεν μπορεί να τον φτάσει. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, αλλά νομίζω πως αν σταθώ θετικά απέναντί του, δεν τον βοηθάω στη παρούσα φάση.

Από εκεί και πέρα, η επιστροφή του Γκαρσία έφερε μία ισορροπία στην ομάδα και γι’  αυτό μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Ο Γκαρσία και ο Σταφυλίδης ήταν αυτοί που με το «καλημέρα» αιφνιδίασαν τους Αγρινιώτες, βγήκε η πρώτη φάση με τον Μπαλάφα και μετά η δεύτερη που έφερε την αποβολή του Άντι.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι έγινε διαδικαστικό. Και πρέπει να αναλύσουμε λίγο της αλλαγές του Μπόλονι μέσα στην ενδεκάδα.

Πρώτα απ όλα, προτίμησε τον Μπαλάφα από τον Τσιρίλο, τον οποίο μάλιστα πέταξε και εκτός αποστολής. Κάτι μη αναμενόμενο.

Η προτίμηση του Μπόλονι στον Αρτινό, υπήρξε για έναν πολύ απλό λόγο. Ότι δεν νικιέται στον αέρα. Ο Παναιτωλικός, βρήκε μόλις μία ευκαιρία να μεταφέρει τη μπάλα στο μισό του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, γιατί όλες οι μπαλιές προς τους χώρους και τον Καμαρά, σταμάτησαν στον αήττητο στον αέρα Μπαλάφα. Η μοναδική φορά που οι παίκτες του Τενέ έκαναν φάση, ήταν αυτή που ο Μπαλάφας αποσόβησε το γκολ.

Αν θυμηθούμε τι γκολ έχει δεχτεί ο ΠΑΟΚ τελευταία, τα περισσότερα είναι από τον αέρα και σε αρκετά από αυτά πρωταγωνιστεί ο Τσιρίλο. Ο Μπόλονι διαπίστωσε πως υπάρχει πρόβλημα και βέβαια, επέλεξε να ψάξει την γιατρειά μέσα από τον Αρτινό.

Ο Μπαλάφας δεν πιέστηκε πολύ είναι η αλήθεια, αλλά είχε αρκετές πινελιές σε όλους τους τομείς. Σε μία σεζόν που και το δικό του συμβόλαιο αλλά και του Τσιρίλο τελειώνουν, μάλλον πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Ιταλό, για να δείξει αν πρέπει να ανανεώσει. Ο Τσιρίλο τα ψωμιά του τα έφαγε.

Πάμε στον Σταφυλίδη. Είναι το πρώτο παιδί του ΠΑΟΚ που παίζει στη πρώτη ομάδα και έχει ζήσει στους ξενώνες της. Που καμιά φορά πηγαίνει και τρώει από τη μαγείρισσα του ΠΑΟΚ σπιτικό φαϊ. Είναι παιδί μας, προστατευόμενο ον μέσα στο σύνολο που λέγεται ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ.

Δεν έχει ακόμη τη φυσική κατάσταση που πρέπει, δεν έχει τις παραστάσεις, υστερεί λίγο σε θέματα τεχνικής, αλλά στα ούτε κλεισμένα 18 του χρόνια έχει ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία – ο Μπόλονι τη χαρακτήρισε Μακεδονική – ταχύτητα, εξαιρετική τακτική συμπεριφορά για την ηλικία του, γρήγορη σκέψη και πάει καλά στη μπάλα όταν αμύνεται.

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το παιδί να μη παίξει μπάλα, εκτός κι αν τα μυαλά του πάρουν αέρα. Αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχουν αρκετοί τριγύρω του που θα τα τραβήξουν αν αυτό συμβεί.

Ο Σταφυλίδης λειτούργησε μια χαρά στο σύνολο, ήταν θετικός κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και κάποια λάθη που έκανε τα περιμέναμε. Η ουσία είναι μία. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε τον πρώτο του παίκτη της εποχής Ζαγοράκη και έρχονται κι άλλοι.

Στη πρώτη του εμφάνιση κατέγραψε και την πρώτη του ασίστ. Έτσι για να κρατάμε και στατιστικά, ενώ νομίζω πως δικαιώθηκα στο κομμάτι που έγραψα πριν το παιχνίδι για εξαιρετικό ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση λόγω κυρίως της ύπαρξης στο αρχικό σχήμα του συγκεκριμένου μικρού.

Πάμε στον Σπαντάσιο, τη νέα καινοτομία του Μπόλονι. Η κουβέντα για τον Βραζιλιάνο κινείται γύρω από το τι μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ. Εγώ κατέληξα και πιστεύω πως είναι χρήσιμος αλλά για τέτοια παιχνίδια σαν αυτό που πέρασε.

Ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς κυρίως στη Τούμπα, αλλά και εκτός έδρας καμιά φορά. Έξυπνο πάσινγκ γκέιμ, όχι γρήγορος αλλά κινείται καλά στους χώρους, πατάει πού και πού  περιοχή, ψάχνει ορθολογικά το σουτ έξω από αυτή και δεν είναι καλός ανασταλτικά. Θα βοηθήσει, αλλά κυρίως σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με κλειστές άμυνες και ομάδες που δυσκολεύονται να κάνουν παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κλείνοντας, κανένας δεν μπορεί να μιλήσει για εξέλιξη της ομάδας μετά τη σημερινή αναμέτρηση. Εννοείται πως το παιχνίδι γενικά ως παιχνίδι, δεν μπορεί να δώσει κάποια μόνιμα συμπεράσματα ή κάποια στίγματα βελτίωσης της ομάδας. Μπορεί και να υπάρχουν και να μην εντοπίστηκαν. Το πιθανότερο όμως είναι να μην υπάρχουν.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία νίκη μετά από καιρό, υποδέχεται την Κέρκυρα το Σάββατο με το μυαλό στο Λονδίνο, κάτι που σημαίνει πως επιβάλλεται να δείξει ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς.

ΥΓ. Στην Ελλάδα του 2011, το ότι η μπάλα πηγαίνει πάνω κάτω σημαίνει ότι παίχτηκε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μία ομάδα που εκτέθηκε όταν πίεσε ψηλά και το μάζεψε με την κλωτσιά να πηγαίνει σύννεφο, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε με έξι χαφ και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα, κατάφεραν να … μαγέψουν το ελληνικό κοινό. Κατανοώ την ανάγκη για έσοδα, αλλά θα πρέπει να αποδεχτούμε πλέον πως δεν μπορούμε να πιστεύουμε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κανονικό ποδόσφαιρο. Είναι απλά… χωριάτικο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

28 σχόλια
 • Andreas4 Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 10:44 Συντάχθηκε από Andreas4

  Steve, εσύ για να περάσεις στον επόμενο γύρο, έχεις να προσπεράσεις δύο από τις Arsenal, Marseille και Dortmund. Εγώ αντίστοιχα για να περάσω πρέπει να προσπεράσω δύο εκ των Tottenham, Rubin Kazan και Shamrock Rovers. Aν εξαιρέσουμε την Shamrock, η οποία αποδείχτηκε εύκολος αντίπαλος για όλους του ομίλου μου, πες μου ποια από τις τρεις που έχεις στον όμιλο σου είναι καλύτερη από την φετινή Tottenham; Και ποια από τις δύο που έχεις, ουσιαστικά, ν'ανταγωνιστείς για την πρόκριση, είναι καλύτερη της Rubin Kazan; Μπορεί να είμαι Εuropa League αλλά για άλλη μια χρονιά έχω βρει μπροστά μου ομάδες επιπέδου Champions League κι αν όλα πάνε καλά, όπως και πέρυσι, θα χαρώ ακόμα μία πρόκριση. Ακόμα είναι νωρίς για τραγούδια βέβαια αλλά κι εσείς μην σηκώνετε πολύ ψηλά την μύτη για μία, μεγάλη ομολογουμένως άσχετα αν είναι 10η η Marseille στην Γαλλία, νίκη.

 • YZERMAN Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011 08:11 Συντάχθηκε από YZERMAN

  Καλημέρα σε όλους. Ο αρθρογράφος που υπερασπίζεσαι μετά μανίας JordanPAOK έχει δηλώσει διασκεδαστής. Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να τον ευχαριστήσω για τη διασκέδαση που μας προσφέρει. Ούτε το χλεύασα ούτε τον ειρωνεύτηκα, ούτε τον υποτίμησα, απλά του έδωσα συγχαρητήρια. Ο ίδιος υποτίμησε τον εαυτό του με τη συνέχεια που έδωσε. Εσένα αν σε αποκαλέσουν καράβλαχο, τσομπάνη κλπ κάτσε να το καταπιείς ή πες στο μπαμπά σου να τον κάνει ντα. Τα υπόλοιπα περί γαύρου, αγέλης αφρικανών και κερκίδας τα αφήνω σ’ εσένα. Δεν με απασχολεί τίποτα απ’ αυτά. Απλά αντιπαρέβαλα κάποια γεγονότα. Οι συγκρίσεις δικές σας. Πως σου φάνηκε το ματς στην ΝΕΤ την Τετάρτη το βράδυ; @ Θωμάς Ευχαριστούμε για τους χαρακτηρισμούς και τα ρε και ανταποδίδουμε. Προσπάθησε τώρα να γράψεις και να συνομιλήσεις χωρίς αυτά και εδώ είμαστε. Δύσκολο βέβαια γιατί ΠΑΟΚ είσαι, αλλά κάνε μια προσπάθεια να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Από τις ομάδες που αναφέρεις ποια είπες ότι νίκησες στην έδρα της; Το δικαίωμα να γράφουν τις απόψεις τους και να σχολιάζουν στο διαδύκτιο ανήκει σε όλους. Υποχρέωση είναι να σέβονται τις απόψεις των άλλων είτε συμφωνούν, είτε διαφωνούν. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί επιτρέπεται μόνο στους ΠΑΟΚσήδες να μπαίνουν στα site και να σχολιάζουν, υποτιμητικά και ειρωνικά, τις υπόλοιπες ομάδες και δεν επιτρέπεται όλοι οι υπόλοιποι να σχολιάζουν σε ΠΑΟΚσήδικα blogs. Είναι δε εντυπωσιακό ότι μόλις γραφεί κάτι αρνητικό, που τις περισσότερες φορές είναι η αλήθεια, αμέσως πλακώνουν οι αυτόκλητοι υπερασπιστές και σωτήρες της ομαδάρας να μας βάλουν στη θέση μας. Είπαμε «ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα», αλλά αυτό ισχύει για σας όχι για τους υπόλοιπους. Αυτούς αφήστε να βάλουν τον ΠΑΟΚ σε όποια θέση θεωρούν ότι του αξίζει. Αν διαφωνείτε με κάτι τοποθετηθείτε με επιχειρήματα και όχι με άναρθρες κραυγές, χαρακτηρισμούς και πολλά «ρε». Καλημέρα σας. ΥΓ. Αγαπητέ Σταύρο, ο ΠΑΟΚ θέλει πραγματικά να πληρώσει και να τελειώνει με τα χρέη του; Τον συμφέρει διοικητικά κι επικοινωνιακά;

 • Θωμάς Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 15:26 Συντάχθηκε από Θωμάς

  Καλα ρε "Ελληνοκαναδέ" για ποιά Μαρσεϊγ μιλάς την χειρότερη των τελευταίων 10 ετών, ο ΠΑΟΚ μέσα σε 2 χρονιές στο Γιουροπα Λιγκ έχει κάνει περισσότερες εκτός έδρας νίκες απο ότι εσυ τα τελευταία 14 χρόνια στο ΤΣ.Λ. Μπορεί να είναι Γιουρόπα αλλά και εκεί παίξαμε εκτός απο Βαλερέγκα και Σάμροκ και με Φενέρ, Βιγιαρεάλ ,Κλαμπ Μριζ,ΤΣΣΚ Μόσχας, Τότεναμ, Ρούμπιν κ.α. Με όλους αυτούς τους πόντους γελοίοι παίζετε εσείς στο ΤΣ.Λ και πέρνετε τα 15.000.000 και βάλε. Μιλάνε και οι αιώνια βολεμένοι ρε!!!

  Υ.Γ Βλέπεις ότι όλα τα σχόλια σου δημοσιεύονται γιατί πάντα στο τέλος γράφεις : σιγά μη δημοσιευθεί? αυτά τα κάνουν κάποιοι άλλοι δημοσιογράφοι υπάλληλοι απο τις ομάδες του ΠΟΚ που όπως λες δεν είναι οπαδοί μας δουλεύεις ρε άσχετέ?

 • Jordan Paok Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 14:09 Συντάχθηκε από Jordan Paok

  otan xlevazeis kai milas me asximo kai ipotimitiko tropo gia ton arthrografo tou opoiou to keimeno sxoliazeis(enw kanei mpam pws dn to exeis diavasei kan)pistevw tha itan pio swsto na peis oti exeis na peis epwnima.egw mia xara sevomai ton arthrografo kai apla ekfrazw ti diki mou apopsi,dn prosvalw kanenan pisw apo tin anwnimia mou.se kathe ma se kathe arthro esi kai kana 2 akomi kanete akira sxolia.edw sas lene oti taktika to derby itan metrio kai esi milas gia opadismo sto keimeno tou kolka,diladi eleos...kai epeidi o olimpiakos sta 20xronia champions league petixe tin 3h niki tou ektos edras apenanti se mia ageli afrikanwn pou to paizoun galloi e kai ti...afou o olimpiakos oi galacticos einai....dn einai aftonoito na perasei ston epomeno giro? kai nai omades opws h dordmund kai h marseig einai mesaies omades...katse twra klaige epeidi sas paizoun 50-50 stin ellada...to akousame kai afto,kai otan oloi lene ma einai dinaton na diamartireste gt sas paizoun 50-50,na lete dn ennooume afto apla oti paizoun xesmenoi sto karaiskaki.eleos.exei apokalifthei oli i gimnia fetos...kai opadika me kati ntountoukes kai ton tsoukala na vrizei manes gia na ginei kerkida gt alliws....katixitiko.kathiste grafete stous dikous sas pou lene pws paiksate diastimiki mpala kai patisate tin marseig na xaireste,kai oso gia ton pao to gia poso tha einai prwtos tha fanei,tous vgike twra afto me to leto alla poso tha paei pia tha ksefouskwsei tah vgei moufa kai o prigkipas kai meta tha arxisei i katrakila...kai mia erwtisi.enas ellinokanados olimpiakos ti gkaila exei na grafei sinexeia ma sinexeia se arthra gia ton paok...?

 • remember Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 14:02 Συντάχθηκε από remember

  Να σου θυμήσω πως με την ομάδα που παίζει "με 6 χαφ και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα" έχεις παίξει από τότε που ανέλαβε το ίνδαλμα σου πρόεδρος 13 αγώνες για πρωτάθλημα και play off.
  Ξέρεις τι έχεις φέρει;
  Να σου θυμήσω λοιπόν:
  10 ήττες 1 ισοπαλία 2 νίκες
  Όσο για τα γκολ:
  έφαγες 21 και έβαλες 5
  Μιλάμε πως η πιο καλοδουλεμένη ομάδα των ποδοσφαιρανθρώπων κατάφερε και έβαλε σε 13 αγώνες 5 γκολ,
  πανδαισία ποδοσφαιρική και μαγεία μαζί.

 • Gnomo Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 12:25 Συντάχθηκε από Gnomo

  Σταύρο, άσε ρε.
  Κάθησε και είδα χθες το Μίλαν-Μπαρτσελόνα και πόνεσαν τα μάτια μου...Τι ήταν αυτό; Ο Αμπιντάλ και ο Πουγιόλ να βγαίνουν μπροστά με γιούργια και να αφήνουν πίσω χώρους για αντεπιθέσεις.
  Ο Βίγια και ο Μέσι να μην καλύπτουν με τίποτα τα νώτα τους και να είναι συνέχεια στην επίθεση.
  Η Μπαρτσελόνα, τραγική τακτική συμπεριφορά. Εκεί που βάζει το γκολ και πρέπει να μεινει πίσω για να το κλειδώσει, ανοίγεται και τρώει 2 γκολ απο την Μίλαν.
  Δηλαδή, το σκορ τα λέει όλα. 2-3, είναι αυτό σκορ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο; Που είναι η κάλυψη επι καλύψεων, που είναι η άμυνα, που είναι οι ζώνες. Είναι δυνατον να πηγαίνει πάνω κάτω η μπάλα, οι αμυντικοί να μην μπορούν να μαρκάρουν τις καθαρά ατομικές ενέργειες κάποιων παικτών, και να λένε "κάποιοι" άσχετοι οτι αυτό ήταν ματσάρα;
  Ελπίζω να ήμουν ο μοναδικός που είχα την ατυχία να δω αυτό το ποδοσφαιρικό έκτρωμα χθες, γι'αυτό έβαλα αμέσως στο βίντεο κάποια απο τα θρυλικά ματς όπως Άρης-ΠΑΟΚ 0-0, ΠΑΟΚ-Ξάνθη 1-0, ΠΑΟΚ-Ηρακλής 1-0, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0 για να στανιάρω λίγο και να επιστρέψω στο "φυσιολογικό" ποδόσφαιρο, γιατί η μπάλα πάνω-κάτω μπορεί πραγματικά να αρρωστήσει έναν σημερινό οπαδό του ποδοσφαίρου.

 • psy13 Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 08:12 Συντάχθηκε από psy13

  Ο οπαδοί του παοκλή νομίζουν ότι το europa και to ch.l ιδρύθηκαν πέρσι.
  Όταν έπαιζε ο ΠΑΟ ευρώπη εσείς προσπαθούσατε να διώξετε τον Βουλινό.

 • STEVE YZERMAN Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011 08:04 Συντάχθηκε από STEVE YZERMAN

  Καλημέρα σε όλους.

  Εσένα που γράφεις με ονοματεπώνυμο έχω να σε ρωτήσω μερικά πραγματάκια :
  1. Ο δικηγόρος του Κόλκα είσαι ή ο μέντοράς του και του δίνεις συμβουλές;
  2. Στο ονοματεπώνυμό σου το Jordan είναι το όνομα ή το PAOK;
  3. Το βράδυ στη ΝΕΤ τι ώρα είχε τσόντα; Το παιχνίδι του γαύρου είχε μέχρι της 00:00 και μετά οι κουρασμένοι της ΕΡΤ συνέχισαν το θεάρεστο έργο τους.
  4. Η Μαρσέιγ δηλαδή που έχασε από το γαύρο στην έδρα της και η Ντόρντμουντ που άρπαξε τρία είναι μικρομικρές ευρωπαϊκές ομάδες; Σίγουρα δεν είναι ψαράδικα μεγαθήρια τύπου Βαλερέγκα ή μπαρόβιοι τιτάνες τύπου Σάμροκ αλλά κάτι έχουν κάνει κι αυτοί στη ζωή τους. Έχουν πάρει από ένα CL ας πούμε.
  5. Ευτυχώς στον ΠΑΟ έφαγαν το άκυρο του Βρύζα κι αυτή τη στιγμή είναι πρώτοι. Ο Βρύζας σε ποια ομάδα είπαμε ότι μεγαλουργεί; Στον αιώνια αδικημένο τεταρτοπέμπτο;
  6. Το ποδόσφαιρο είναι επιχείρηση. Αν δεν το καταλάβεις δεν έχεις προκοπή. Αγοράζεις φτηνά πουλάς ακριβά. Ακριβά αλλά λογικά. Δε ζητάς ας πούμε 15.000.000 € για ημίπαλτο πολυτελείας. Κοίτα τι έχει βγάλει φέτος ο γαύρος και βάλε τα κλάματα. Σε αγοράζει και σε πουλάει 3 - 4 φορές.
  7. Δεν ψηφίζω στις εκλογές. Δεν μπαίνω στη διαδικασία επιλογής του λιγότερα χειρότερου οπότε κράτα τα επιχειρήματά σου για την πάρτη σου.
  8. Μικρό και τρυφερό πετεινάρι, πρόσεχε, εκεί στην Τούμπα κυκλοφορεί μια ευρωπαϊκή αλεπού. Πρόσεχε μη σε δαγκώσει.

  Καλή σας μέρα.

  ΥΓ. Αγαπητέ Σταύρο, αν ο γαύρος δεν ήταν ατάλαντος πόσα θα είχε βάλει στον Ολυμπιακό της Μασσαλίας; Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις μια ακόμη συγκλονιστική, βαθυστόχαστη, εμπεριστατωμένη κι αντικειμενική παρουσίαση της άλλης όψης των πραγμάτων. Σε ικετεύω. Δώσε μας τα φώτα σου. Δείξε μας το δρόμο. Αποκάλυψε την αλήθεια.

  ΥΓ 1. Σήμερα γράφω με ονοματεπώνυμο. Ελληνοκαναδός είμαι τι να κάνω; Να το κάνω Υζερμανόπουλος; Δε γίνεται.

  Σιγά μη δημοσιευτεί...........

 • saravalos-4 Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 18:54 Συντάχθηκε από saravalos-4

  Γεια σου ρε φιλε YZERMAN......καλά ρε φίλε, πως μπορεις και τα λες τόσο ωραία????Θαμπωθηκα!!!!!!

  αυτη η ομαδαρα που εχεις φετος.....που ειναι στην Ευρωπη????

  άξιε αντιπροσωπε της Ελλαδος στην Ευρωπη!!!χεχεχε

 • Jordan Paok Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 13:42 Συντάχθηκε από Jordan Paok

  stavre ti kathesai kai asxoleisai me tous pouthenades.....twra kati kotes opws o chris kai o yzerman pou vgainoun ananwnima kai lene mparoufes dn aksizei na ksodeveis faia ousia gia na apantas...eipes oti to derby ok eixe faseis alla oi 2 omades taktika itan katw tou metriou kai se vgalan opado kai fanatiko kai ipokeimeniko....dld eleos...oi panathinaikoi to kalokairi evrizan kai tous evgazan axristous kai fagan kai to akiro tou vriza kai twra pou paizoun ena paixnidi to 10hmero nomizoun pws einia h real kai oi gavroi ok nomizoun pws einai h iperomada.dn lew apo emas kaliteroi einai,alla to derby edeikse olofanera tin alitheia.einai 2 kales omades gia tin ellada alla mikres gia tin evrwpi,an opoia apo tis 2 omades eixe antipalo mia mesaia evrwpaiki sovari omada tha eixe arpaksei 3 kai 4 goal.profanws kathontai kai asxolountai me ton arthrografo tou paok gt mono edw mporoun na deixtoun kai mono fetos pou eimaste psiloxali.dn peirazei stavre,ti na kanoume otan ektithesai dimosia se arthra me sxolia apo katw tha prepei na dexteis tin amamia tou allou pou kanei sxolia gia na xarei kai na ta deiksei stous filous tou.meta se leei dimokratia...alla dn ftaei i dimokratia...kati tetoioi tipoi oute tha prepei na psifizoun gt apo kati tetoious ftasame opou ftasame kai oute kaneis prepei na tous dinei simasia.tespa apo tin epomeni fora elpizw na mn anevei sxolio apo aftous para mono an exoun onoma kai epitheto,alla ennoeitai oi idiioi siga mn exoun ta kotsia na grapsioun oti grafoun epwnima.chris perimene ton ronaldinho kai yzerman pare 15miria apo champions league kai pare javito monje kai abdoun eleftherous kai lege ton proedro sou theo....provata.....mpeeeeeee..a kai mn ksexniomaste exei tsonta simera to vradi sti net....pouthenades

 • tsikaboum Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 12:18 Συντάχθηκε από tsikaboum

  Ορμάτε... ταγκαλάκια...
  Με τις μεγάλες ομάδες που αγοράζουν το πρωτάθλημα όσο όσο
  Ζήτω ο βαζελόγαυρος έτσι ποια κρίση ρε κλάϊν ο μαρινοτσάκας να ναι καλά...

  Να δω πόσοι θα σα σταν εσείς αν 90 χρόνια είχατε ότι και μεις...
  μπεεεεε ....

  Κόλκα γερά πάρτους τα λεφτά...

 • paok4 Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 12:15 Συντάχθηκε από paok4

  ρε παιδια κι εγω παοκαρα ειμαι αλλα οι ολυμπιακοι οπου μας βρισκουν μας γαζωνουν.εχω βαρεθει πια.τι θα γινει?ενταξει ειναι πολυ μεγαλυτερη ομαδα απο τη δικη μας,ειναι ΘΡΥΛΟΣ ,αλλα κατι πρεπει να κανουμε.με ποναει ολο το κορμι οποτε παιζουμε μαζι τους

 • Λεωνίδας Τιτόπουλος Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 10:53 Συντάχθηκε από Λεωνίδας Τιτόπουλος

  Επειδή έχει γίνει κουραστικό να σχολιάζει ο μπομπ σφουγγαράκης 13, η πίπι η φακιδομύτη 7 και ο superman 3 γιατί δεν καθιερώνεις ένα σύστημα σχολιασμού με ονοματεπώνυμο το οποίο είτε θα δημοσιεύεται είτε θα παραμένει στο αρχείο.
  Γιατί δηλαδή ο δημοσιογράφος ή αρθρογράφος με ονοματεπώνυμο να πρέπει να απαντάει σε κάθε έναν που κρύβεται πίσω από ένα ψευδώνυμο?
  Είναι πολύ δύσκολο αυτό που ρωτάω?

 • YZERMAN Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 10:48 Συντάχθηκε από YZERMAN

  Καλημέρα σε όλους.

  Αγαπητέ Σταύρο συγχαρητήρια. Ακόμα μία φορά αποδεικνύεις πόσο μικρός και λίγος είσαι. Συμπάθεια σε κάποια ομάδα έχουν όλοι οι δημοσιογράφοι αλλά δεν τη δείχνουν. Φανατισμένοι οπαδοί είστε λίγοι και την αγάπη σας για την ομάδα την κάνετε σημαιάκι και την κουνάτε πέρα δώθε. Προσωπικά αν σε έβρισκα μπροστά μου θα σου έλεγα πολύ περισσότερα απ' αυτά που σου γράφω. Για έναν πολύ απλό λόγο, δε θα είχες τη δυνατότητα να τα κόψεις. Εσύ, θα μπορούσες να με αποκαλέσεις τσομπάνη, καράβλαχο κλπ. καταπρόσωπο, διαδυκτιακέ βαρύμαγκα; Δε νομίζω. Όπως κατηγορείς τον κάθε φελό (johnnywalker) όπως το βάπτισες άδικα γιατί έχει χίλια δίκια, για τη μαγκιά μέσω pc, το ίδιο ΦΕΛΟΣ είσαι κι εσύ που φροντίζεις να εξαπολύεις επιθέσεις με αστήριχτους και χοντροειδέστατους χαρακτηρισμούς για να καλύψεις τη γύμνια των επιχειρημάτων σου χωρίς να απαντάς και κόβοντας τις "δύσκολες" ερωτήσεις. Εντάξει ΠΑΟΚ είσαι, το ξέρουμε, τα μυάλα σου βράζουν και είναι δύσκολο να τα βάλεις σε μια τάξη. Συνέχισε να πιστεύεις ότι ο γαύρος είναι ατάλαντος κι ο βάζελος ασύνδετος και ΠΑΟΚ θα παραμείνεις, τεταρτοπέμπτος δηλαδή.

  Την καλημέρα μου, μικρέ και ασήμαντε οπαδέ, δημοσιογράφε, διασκεδαστή, ραδιο-φονικέ παραγωγέ, άξιε απόγονε του Μπούζα.

  Σιγά μη δημοσιευτεί........ω! ΠΑΟΚάρα το......σκοτάδι ειναί βαθύ.

 • Chris13 Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 10:24 Συντάχθηκε από Chris13

  Στάυρο φαίνεται πως σε χαλάει που φέτος θα ανταγωνίζεσαι τον Ατρόμητο ε? Μου ήθελες και μεγαλεία στις αρχές και συγκρινόσουν με τον Παναθηναικό. Και το πιο αστείο ειναι ότι στη σύγκριση έβγαινες και από πάνω κιόλας! Τραγικέ! Αλλα δε βάζεις μυαλό. Δεν εχεις καταλαβει ακομα μετα απο 90 χρονια υπαρξης της ομαδας σου οτι είσαι μονο για να συναγωνιζεσαι τον Αρη, μια ακομα μικρομεσαια ομαδα που θα παει καλα την εκαστοτε χρονιά και στην καλυτερή σου, την Αεκ.

 • saravalos-4 Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 21:42 Συντάχθηκε από saravalos-4

  Σταυρο το λαθος ειναι δικο σου.....που ανοιξες κουβεντα με τους τιποταδες.

  παρατα τους φιλε και μην χαλας την ζαχαρενια σου.

 • stavros kolkas Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 19:00 Συντάχθηκε από stavros kolkas

  Johnnywalker αν είσαι τόσο φελός που πιστεύεις πως στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου υπήρξε δημοσιογράφος που δεν ήταν οπαδός κάποιας ομάδας, δεν σου φταίω εγώ ούτε και κανένας συνάδελφός μου.

  Και τώρα ακολουθεί μία οπαδική απάντηση σε εσένα για να καταλάβεις τη διαφορά.

  Το ότι ανακαλύφθηκε το ίντερνετ και κάθε βλάκας μπορεί να γράφει ότι γουστάρει σε συνανθρώπους του, χωρίς να έχει διαβάσει καν το κείμενο, είναι μεγάλη κατάρα. Που βρε γκαζμά έχω τοποθετηθεί οπαδικά στο συγκεκριμένο κείμενο; Οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τη δικιά σου λογική είναι οπαδικό; Πιστεύεις πως άμα με πετύχαινες φάτσα κάρτα ποτέ θα είχες τα κότσια να μου μιλήσεις σε αυτό το ύφος;

  Η παραπάνω λοιπόν, είναι όντως μία οπαδική προσέγγιση και αντίδραση που πηγάζει από τη συμπεριφορά σου. Την επόμενη φορά που θα κάνεις τον μάγκα από το pc σου και τον αγανακτισμένο, να θυμάσαι πως και εγώ είμαι κόσμος και εγώ πληρώνω παπάδες επειδή ο μπαμπάκας σου ψήφιζε κόμματα εξουσίας και ήλπιζε πως θα μπει ο κανακάρης του στο δημόσιο. Ελπίζω να κατάλαβες νεοελληνικάκι ...

 • Johnnywalker Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 12:23 Συντάχθηκε από Johnnywalker

  Σταματήστε να γράφετε επιτέλους......Δεν σας θέλει ο κόσμος καταλάβετέ το!!!Πάρτε ένα τύμπανο και πηγαίνετε να το χτυπάτε στις κερκίδες του γηπεδου τις ομάδας σας.Οχι μόνο δεν ξέρετε τα στοιχειώδη του ποδοσφαίρου αλλά έχετε αποπροσανατολίσει πολλούς που σας διαβάζουν και τους έχετε φορέσει γυαλιά,κόκκινα-μαύρα-πράσσινα-κίτρινα κτλ!Δεν το λέω μόνο για σένα αλλά και για όλους τους οπαδούς-δημοσιογράφους!Είστε κ εσείς συμμέτοχοι στην κατάντια του ποδοσφαίρου μας.Τέτοιο ποδόσφαιρο έχουμε,τέτοια δημοσιογραφία μας αξίζει!

 • YZERMAN Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 08:05 Συντάχθηκε από YZERMAN

  Καλημέρα σε όλους.

  Αγαπητέ Σταύρο, ευχαριστώ, μου απέδειξες περίτρανα πόσο πιο μικρός μπορείς να γίνεις. Τα συγχαρητήριά μου και εις κατώτερα, γιατίμόνο για εκεί είσαι.
  Την καλημέρα μου.

  Δεν πιστεύω ότι θα δημοσιευτεί, γιατί θα το φάει το σκοτάδι μαζί με την απάντησή μου στο σχόλιό σου. Δεν πειράζει, καλή καρδιά να έχουμε και μπόλικο χρόχο για να σε ακούμε, να σε διαβάζουμε και να διασκεδάζουμε. Έχεις δηλώσει "διασκεδαστής" και τιμούμε αυτή σου τη δήλωση.

 • ADRIAN MONK Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011 07:58 Συντάχθηκε από ADRIAN MONK

  Σταύρο καλημέρα. Μην ασχόλεισαι με τους γαυροβάζελους κι άστους στην κοσμάρα τους. Τώρα που μειώθηκε η διαφορά θα αρχίσουν τα τρελά τους. Ας κερδίσει η ομάδα την Κέρκυρα κι αστους αυτούς να χαϊδεύονται. Σιγά την μπάλα που παίξανε. Άσε για τα παραμυθάκια σε Καραϊσκάκης και Τούμπα. Τον είδαμε το γαύρο, με καφέ σορτσάκι έφυγε απ' το γήπεδο. Αν το βαζε κι ο Γεωργιάδης στο 90+ δε θα έβγαιναν απ' τον αγωνιστικό χώρο. Στην Τούμπα ο βάζελος τζακ ποτ. Δύο στημένα που δεν ήταν και μια καραμπόλα. Ποια Μπαρτσελόνα, ΠΑΟ είσαι. Για αυτό σου λέω αστους να κοιμούνται γιατί όταν ξυπνήσουν θα είναι αργά. Η ομάδα παίρνει μπροστά. O Vieirinha βρίσκει τη φορμά του και τα πατήματά του, ο Ivic επιστρέφει ξεκούραστος, ο Pablo έκανε ματσάρα με Παναιτωλικό, Lino Etto μπαίνουν δυνατά κι ο Κλάους επέστρεψε. Μόλις γυρίσει με το καλό κι ο Κοντρέρας, γιατί θα γυρίσει, και σφίξει η άμυνα να τους δω τους αιώνιους......ευνοημένους.

«12»
Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.