Ευτυχώς που υπάρχει και ο ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 14.41

Μπήκαμε πια στη τελική ευθεία. Αυτή η μεσοβέζικη κατάσταση, που μόνο αρρώστια απέπνεε, δεν μπορεί να παραταθεί κι άλλο.

Το ξεκαθάρισμα δεν θα αργήσει. Ως τότε, υπάρχει ένα ματς που μπορεί να αφήσει στην άκρη όλα τα άλλα. Και ευτυχώς που αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή της ΑΕΚ…

Σε τέτοιες στιγμές, είναι σημαντικό να βρίσκεις απέναντι έναν σημαντικό αντίπαλο. Εκτιμώ, πως αν η ΑΕΚ είχε να παίξει στο κύπελλο με τον Θρασύβουλο ή τον Πανιώνιο, πολλοί θα περνούσαν το ματς στα ψιλά και ίσως να μη του έδιναν την πρέπουσα σημασία. Ακόμα και η πρόκριση επί ενός τέτοιου αντιπάλου, δεν αλλάζει τίποτα στην ψυχολογία. Ενώ τώρα, με τον ΠΑΟΚ αντίπαλο, όλα είναι ακριβώς όπως τα θέλει η ΑΕΚ.

Αλλωστε, ο ΠΑΟΚ είναι ο αντίπαλος που θα ήθελε η ΑΕΚ και επειδή έχει την τεχνογνωσία από τη περυσινή περίοδο. Τότε που βρέθηκε και πάλι στον ίδιο παρονομαστή, αλλά έδειξε πως είχε τον τρόπο να πάρει αυτό που ήθελε. Με αντίπαλο μάλιστα, έναν ΠΑΟΚ πολύ πιο ισχυρό απ’ ότι είναι σήμερα, με αντίπαλο που πίστευε πολύ στη πρόκριση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στην Τούμπα ξέροντας πως θα βρεθεί στο πεδίο της «μάχης». Καταστάσεις που έχει αποδείξει πως ξέρει να διαχειρίζεται. Με όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τον Κωστένογλου. Μια προσωπική υπόθεση για τον καθένα εξ αυτών, που οφείλει να δείξει πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Στο χέρι τους είναι, να κάνουν την Τούμπα να σωπάσει, όπως συνέβη και πέρυσι. Να δώσουν μια χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, για να οπλιστεί για τα δύσκολα που έρχονται. Και να έχουν καθαρή συνείδηση, πριν λάβουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους. Και βέβαια, να διατηρήσουν ένα μεγάλο στόχο για τη συνέχεια της ΑΕΚ, με όποιους κι αν συμβεί.

Υ.Γ.: Αν μη τι άλλο, οι μέτοχοι της ΑΕΚ δείχνουν πως είναι ευφάνταστοι και ιδιαίτερα διασκεδαστικοί. Εμφανίστηκε ο μεγάλος σοφός της ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των φωτορεπόρτερς, μέσω της οποίας επιχειρήθηκε να πειστούν όλοι πως δεν την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και προσέφερε μια διασκεδαστική εμπειρία. Τι είπε ο μέτοχος που κατά δήλωση του, έκανε βλακεία ασχολούμενος με την ΑΕΚ;

Πρώτο και σημαντικότερο: Πως το 2008 οι μέτοχοι της ΑΕΚ ήθελαν να πάρουν χρήματα από τον Μελισσανίδη, να τα βάλουν στην τσέπη και να κρατήσουν κάποια κάβα! Δηλαδή, οι αγνοί και καθαροί μέτοχοι, κατά ομολογία ενός εκ των σημαντικότερων, ήθελαν να πάρουν χρήματα πίσω. Αρα, γιατί ενίσταται ο κ. Αδαμίδης, όταν το ίδιο ισχυρίζεται και τώρα η πλευρά Ξενιάδη; Γιατί να ήθελαν λεφτά στην τσέπη το 2008 και να μη θέλουν τώρα; Αλλωστε, ο Παππάς αναφέρει σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης του, πως δεν έχουν χρεώσει την ΑΕΚ, καθώς αν αφαιρεθεί το δάνειο της Morgan Stanley, η εταιρεία είναι όπως την παρέλαβαν το 2004. Αρα, ας πάρουν κάτι τα παιδιά…

Ακόμα, ο Παππάς λέει πως οι παίκτες είναι εξοφλημένοι για τη περυσινή περίοδο. Αναφέρεται σε σεζόν με διοίκηση δικής του επιλογής, που άφησε άνοιγμα 8-9 εκατ. ευρώ. Αρα, αυτό που έχει συμβεί είναι πως είτε ο Παππάς δεν έχει ιδέα τι γίνεται, είτε τον ξεγέλασαν και τα λεφτά που ισχυρίζεται πως έδωσε, έφυγαν για άλλους σκοπούς.

Βέβαια, οι τοποθετήσεις του είναι γεμάτες ανακρίβειες, αστοχίες και λάθη. Διατείνεται πως δεν έχει καμία παρέμβαση στην ΠΑΕ, όταν είναι γνωστό πως ο Αδαμίδης δεχόταν τις απόψεις του σε όλα τα σημαντικά θέματα. Αλλωστε, δική του επιλογή είναι για τη διοίκηση. Καλεί για ακόμα μια φορά ορκωτούς λογιστές για να ξεκατινιαστεί με τους πρώην συμμετόχους του, όταν θεωρητικά αυτοί ήταν καλοί και αγαπημένοι από τη πρώτη μέρα. Καρφώνει ξανά τον Νοτιά για τα χρήματα που βάζει και για τη θητεία Θανόπουλου. Θυμάται ξανά, πως η ΑΕΚ πρέπει να ανήκει στον λαό της (και τα χρέη που δημιούργησε εκείνος και η παρέα του άραγε;), γιατί το επιτάσσει η ΟΥΕΦΑ. Αποκαλύπτει πως υπάρχουν 2 εκατ. ευρώ παραπάνω που δόθηκαν από τους Γκούμα και Χατζηϊωάννου, η τύχη των οποίων αγνοείται. Ισως κάποια στιγμή εμφανιστούν κι αυτά, όπως του Μάκη.

Υ.Γ.1: Πάνω που όλος ο κόσμος εμπέδωσε πλέον πως το κλειδί των ιδιοκτησιακών εξελίξεων στην ΑΕΚ ανήκει στην Morgan Stanley, ήρθε ο Παππάς να πει το αντίθετο. Βάλλοντας ευθέως κατά του Νάσου Θανόπουλου και λέγοντας πως το ομολογιακό δάνειο θα έπρεπε να είχε εξαλειφτεί και είναι στην ευχέρεια του να το πράξει. Δηλαδή, ο Θανόπουλος μπορεί, αλλά δεν θέλει, να βγάλει από την ομηρία την ΑΕΚ. Ενδιαφέρουσα άποψη, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστηρίζει ο Θανόπουλος. Σας θυμίζω, πως τη προηγούμενη εβδομάδα είχε πει ξεκάθαρα, πως δεν θα δεχτούν (ως τράπεζα) να βγουν και κορόιδα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Υ.Γ.2: Όχι, μην ταλαιπωρείστε και ψάχνετε άδικα. Οσες φορές κι αν κοιτάξετε τη συνέντευξη του κ. Παππά, δεν πρόκειται να βρείτε πουθενά καμία ατάκα για το μέλλον της ΑΕΚ. Καμία αναφορά στη λύση που μπορεί να υπάρξει για έναν σύλλογο που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Φαίνεται πως το έργο του κ. Παππά ολοκληρώθηκε με τη μετατροπή του σε φωτορεπόρτερ. Τα υπόλοιπα, ας τα βρει η υπηρεσία…

Υ.Γ.3: Η νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη, έρχεται τη κατάλληλη στιγμή για να κοπάσει τον ενθουσιασμό που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν. Ακόμα κι αν ΑΕΚ μπορέσει κάποια στιγμή να πάρει χρήματα από αυτή τη διαδικασία, θα χρειαστεί πολύς χρόνος και σημαντική προσπάθεια. Είναι σαφές, πως η πλευρά του Ψωμιάδη θα βρει κάθε νόμιμο τρόπο για να καθυστερήσει τη διαδικασία. Αρα, ας μην δημιουργούν την εντύπωση πως έχουν εκατομμύρια στο τσεπάκι γιατί αργεί αυτή η ώρα.

Υ.Γ.4: Σκέφτονται λέει στην ΠΑΕ να βγάλουν ανακοίνωση για τη διαιτησία. Ας μην βιαστούν. Ας αφήσουν να τους περάσουν μερικά χειρουργεία ακόμα και στο μέλλον βλέπουμε. Την ώρα που ο πόλεμος μαίνεται, στην ΑΕΚ μαζεύουν πεταλούδες. Η κόντρα ΟΣΦΠ – ΠΑΟ βρίσκεται σε απόλυτη εξέλιξη και η ΑΕΚ είναι ανυπεράσπιστη ακόμα και στον περίεργο. Ο ένας γκρινιάζει ακόμα και για τη μετάδοση, βάζει τον Σάββα να λέει για τα φάουλ. Ο άλλος μιλά για φιλικά και κάνει παράπονα για τον πάγο (θαρρείς και θα έπαιζαν σε κλειστό!). Και η ΑΕΚ παρακολουθεί τα βουβάλια να τσακώνονται στη λίμνη, χωρίς καμία αντίδραση. Ας μην έρθουν τα χειρότερα την Τετάρτη τουλάχιστον.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

18 σχόλια
 • Αβραάμ Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 09:10 Συντάχθηκε από Αβραάμ

  Στο καβούκι σου τώρα... μέτρα πόσοι θα μείνουν

 • g4 paokaras Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 08:39 Συντάχθηκε από g4 paokaras

  *Αλλωστε, ο ΠΑΟΚ είναι ο αντίπαλος που θα ήθελε η ΑΕΚ και επειδή έχει την τεχνογνωσία από τη περυσινή περίοδο. Τότε που βρέθηκε και πάλι στον ίδιο παρονομαστή, αλλά έδειξε πως είχε τον τρόπο να πάρει αυτό που ήθελε.

  ree kazamia otan ta egrafes ta pisteves ,mallon ligmena pernis to oti mpori na fas apoklismo apo tin UEFA gia arketa xronia thelo na do otan tha grafis poso texnognosia tha exis
  exis genika mnimi elefanta xaxasate ston persino teliko me ton atromito ti egine.

 • AEK_IOANNINA Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 08:26 Συντάχθηκε από AEK_IOANNINA

  ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 2008 Η ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ (ολυμπιακακι ΚΑΙ βαζελακι). ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ Η ΑΕΚ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΔΟΞΑ, Η ΚΕΡΚΥΡΑ, Η ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ: ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ. Η ΑΕΚ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ: ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ: Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΙΣΧΥΡΗ, ΕΥΡΩΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ...

 • GIORGOS PAOK Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 07:57 Συντάχθηκε από GIORGOS PAOK

  AEK? XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX AEK?!? AXAXAXAXXAAXAXAXAXA

 • takispaokchios Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012 06:35 Συντάχθηκε από takispaokchios

  αεΚΟΥΥΥΛΑΑΑΑΑ μου δεν πειραζει θα σου βαλω κ γρασο για να γλιστραει

 • Σάντυ Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 23:02 Συντάχθηκε από Σάντυ

  Τελικά φίλτατα χανούμια δεν έπεσα ακριβώς μεσα...Βλέπετε μετά το 2-0 κάνανμε συντήρηση δυνάμεων...γιατί τι να κάνουμε?Εμείς δεν έχουμε μπάρμπα στην κορώνη και παίζουμε Κυριακή-Τετάρτη-Σάββατο σε αντίθεση με σας...Κι όμως...ούτε έτσι μπορείτε...Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό..... Ειδική αφιέρωση στον mk21....

 • basia Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 22:55 Συντάχθηκε από basia

  καλα που ειναι και ο παοκ ρε αρθρο44 στηνυγεια σου απο τους πελατες 5 0 σε εχω φετος

 • petza Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 22:33 Συντάχθηκε από petza

  "Ευτυχώς υπάρχει και ο ΠΑΟΚ",ρε μεγάλε Καζαντζόγλου!Πάλι εκτέθηκες! Άντε γεια!

 • Ierissiotis4 Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 14:37 Συντάχθηκε από Ierissiotis4

  ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..

 • TO MANAVOSKILO Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 12:36 Συντάχθηκε από TO MANAVOSKILO

  ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ [ΜΑΝΩΛΑΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ Η ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΜΕ]ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ FAIR PLAY.ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΡΙΟ

 • γιοργος4 Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 11:53 Συντάχθηκε από γιοργος4

  Ελατε σας περιμενουμε για να σας φιλοξενησουμε στην κολαση της Τουμπας.
  Ακους εκει η αεκ ομαδα μεγαλης εμβελειας,μαντηλι δεν εχετε να κλαψετε θελετε να περασετε και την μεγαλη ΠΑΟΚΑΡΑ....

 • ΑΣΤ-ΠΑΟΚ Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 16:03 Συντάχθηκε από ΑΣΤ-ΠΑΟΚ

  Αν κοιταξεις την παραδοση του κυπελου θα δεις οτι το ακλονητο φαβορι ειναι ο ΠΑΟΚ.Η περυσινη εξαιρεση απλα επιβεβαιωνει τον κανονα.Αρα δεν νομιζω να σου ηρθε κουτι η κληρωση.Μην φερεστε σαν ξεπεσμενοι νεοπλουτοι.

 • stavros 21 Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 10:38 Συντάχθηκε από stavros 21

  Καμία συγνώμη για τη κοροϊδία που επεφύλαξες στο λαό της ομάδας για τους επιχειρηματίες απο το Κατάρ έχεις να μας ζητήσεις;Κρίμα γιατί απογοητεύτηκα πολύ μαζί σου.Αλλά πάνω από όλα οι πωλήσεις.Όσο για το αυριανό ματς, ο Τιτανικός βουλιάζει και εμείς ασχολούμαστε με το αν σερβίρουν καλά τα γκαρσόνια του.

 • rizzlas4 Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 10:12 Συντάχθηκε από rizzlas4

  Πολύ αντικειμενικο το αρθρο,η ΑΕΚ λεει εχει τον πρωτο λογο σε ματς νοκ-αουτ μεσα στην τουμπα...το ακουσαμε και αυτο...ουτε καν 50-50 ε?μαλιστα!!!

 • AEK_IOANNINA Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012 08:22 Συντάχθηκε από AEK_IOANNINA

  Οπως έχω ξαναπεί οι αντίπαλοι της ΑΕΚ εν Ελλάδι είναι το ολυμπιακάκι και το βαζελάκι. Ολοι οι υπόλοιποι είναι μικρότερης εμβέλειας σύλλογοι από κάθε άποψη. Επομένως με βάση τη λογική η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο στο αυριανό παιχνίδι. Ομως στο ποδόσφαιρο δεν πηγαίνουν τα πράγματα πάντα με βάση τη λογική, ιδιαίτερα δε σ' αυτή τη δύσμοιρη χώρα. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες ικανοί να διαμορφώσουν αποτέλεσμα...

 • ΠΑΡΟΥΛΗΣ Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 21:02 Συντάχθηκε από ΠΑΡΟΥΛΗΣ

  Εχω να σου πω οτι διασκεδασα παρα πολυ. Δηλαδη εσυ αφιερωσες 2 ωρες απο τη ζωη σου για να γραψεις αυτά? Οι παιχτες της ΑΕΚ πιο λιγο εχουν ασχοληθει με το θεμα να εισαι σιγουρος. Οταν ποτε σου δεν εχεις παιξει ζωντανα ποδοσφαιρο και κρινεις καταστασεις απο τον καναπε, δεν περιμενω κατι καλυτερο. Κανε την αυτοκριτικη σου και σταματα την αθλητικη αρθρογραφια.

 • mk21 Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 18:53 Συντάχθηκε από mk21

  αχ σαντυ μας μας εχεις χωσει τοσα πολλα 3μπαλα τα τελευταια χρονια που σου εχουν γινει συνηθεια...αχ σαντυ εσυ ειδικα δεν εχεις ευνοηθει απο το κρατος ειδικα το 04, μεχρι και γηπεδο σου φτιαξαν επειδη πηρες ενα κυπελουχων στο μπασκετ...αχ σαντυ κατσε και κοιτα τους τιτλους που τους μετρας στο δαχτυλο του ενος χεριου πιες μια μαλαματινα και ονειρεψουν τον μαλεζα μαλντινι... σε αφηνω τωρα επαθα φουιτττττ....και να μην ξεχνιομαστε ο πελατης εχει παντα δικιο ετσι σαντυ?????

 • Σάντυ Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012 14:56 Συντάχθηκε από Σάντυ

  Σώπα ρε...Άκου ευτυχώς που υπάρχει κι ο ΠΑΟΚ...Το 3μπαλο το φετινό το ξέχασες?Κάθε μέρα δε θα κοιμάται ο Θεός και θα νικάτε στην Τούμπα...Άντε τάξτε κανα euro στην ομαδούλα σας μπας και προσπαθήσουν να μας κοντράρουν. Ομαδούλα του άρθρου 44! Θα τα πούμε την Τετάρτη.

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.