Θα βρεθεί το… φάρμακο;

Πράξη έγινε, έστω και καθυστερημένα, η προτροπή του Onsports, μετά τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου, στο ΟΑΚΑ, να κατεβάσει τα «ρολά» ο Σοφοκλής Πιλάβιος στο… μαγαζάκι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν υποστηρίζω ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ αποφάσισε να βάλει… λουκέτο επειδή ένα νέο αθλητικό site το πρότεινε ως την καλύτερη δυνατή λύση, προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν με απασχολεί ποια ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», όπως αυτός το αντιλαμβάνεται. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος αποφάσισε, έστω κι αργά, να σταματήσει όλες τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες, έτσι ώστε το ποδόσφαιρο να βρει και πάλι το δρόμο του. Πρόκειται, η αλήθεια είναι, για μια απόφαση που θέλει… άντερα, για να μην γράψω κάτι άλλο, όπως θ’ άρμοζε καλύτερα στην περίσταση.

Τα σημαντικότερα ρεπορτάζ των τελευταίων μηνών γύρω από το ποδόσφαιρο είχαν να κάνουν με μπράβους, «στημένα», κασέτες, ξυλοδαρμούς, περίεργα ραντεβού, προκλητικές δηλώσεις, διαιτητές, δικαστήρια, αποφάσεις, εφέσεις και διάφορα άλλα, για τα οποία θα έπρεπε κάποιοι… μάγκες να τιμωρηθούν. Η αλήθεια είναι ότι για την τιμωρία του παραδειγματισμού έχω πάψει εδώ και καιρό να ελπίζω όχι μόνο σε ότι αφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά παντού.

Πίστεψα, δεδομένων των νέων… συνθηκών, κυρίως μετά τον Γενάρη, ότι κάτι θα γίνει. Πίστεψα ότι κάτι θ’ αλλάξει, αφού η… μυρωδιά από τη βρώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε πολλές φορές το γύρο της Ευρώπης.

Έπρεπε να φτάσει καλοκαίρι για να παρθεί μια γερή απόφαση, η οποία θα ταρακουνούσε τα θεμέλια (αν υπάρχουν) του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν πειράζει. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Αν έπρεπε ν’ ανασταλεί η λειτουργία της ΕΠΟ, προκειμένου να φορέσει και πάλι το καλό του… κουστούμι το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας είναι. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο νομίζω ότι θα σταθούν δίπλα στον Σοφοκλή Πιλάβιο, αφού ο κόμπος, παιδιά, έχει φτάσει στο χτένι.

Το διάστημα των 15 ημερών δεν ξέρω αν είναι αρκετό ή όχι, ούτως ώστε να ξεπεράσει την… αρρώστια του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι να είναι. Αν πάλι, όχι, προτείνουμε εκ νέου στον Σοφοκλή Πιλάβιο να παρατείνει την αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ γι’ άλλες δέκα μέρες και πάει λέγοντας. Μέχρι να βρεθεί το… φάρμακο.

Rating
(5 ψήφοι)
3 Σχόλια
  • sporty sporty 15.06.11 11:32

    Ας γίνει η ανστολή για όσα καιρό χρειάζεται.Βέβαια κατά την γνώμη μου τα "μεγάλα κεφάλια" πάλι δεν θα αφήσουν να ανασταλλούν οι ποδοσφαιρικές λειτουργείες χρησημοποιώντας κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο.Η ουσία μια είναι να εξυγιανθεί επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο.Σαφώς και με αυτόν τον καθαρισμό πολλοί θα είναι αυτοί που θα αποδειχθούν και επίσημα ανίκανοι αλλά και πολλοί αυτοί οι οποίοι θα πρέπει να συνεχίσουν πιστά την κερδοφόρα υπηρεσία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου.Εύχομαι να μην μείνει κανείς στα λόγια αλλά να περάσει και για μια φορά στις ουσιώδεις πράξεις.

  • omil4 omil4 10.06.11 01:28

    poio farmako re file? gia ton ofi eginan ola, akoma na to pareis xampari?

  • giorgos 13 petroupoli giorgos 13 petroupoli 05.06.11 01:38

    kleiste to gia ena xrono mpas kai alaxei kati

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2012 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Developed by DPG DIGITAL MEDIA