Μίνιμουμ ανάγκες και προτεραιότητες σε παίκτες στον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 15.58

Θα αργήσουμε αρκετά φυσικά στον Παναθηναϊκό να μπορέσουμε να κάνουμε μια νορμάλ ποδοσφαιρική συζήτηση, με βάση τις ανάγκες της ομάδας σχετικά. Κι αυτό γιατί προς το παρόν, δεν επιτρέπουν τα οικονομικά δεδομένα μια τέτοια συζήτηση.

Δεν μπορείς δηλαδή αυτή την στιγμή να λες με άνεση, η ομάδα χρειάζεται εκείνους και εκείνους και τους άλλους, καθώς ξέρεις ότι αυτό, για να έχει νόημα να το συζητήσουμε, θα πρέπει να γίνει κάποιο θαύμα.

Αντικειμενικά λοιπόν, αυτή την στιγμή η ποδοσφαιρική κουβέντα για τον Παναθηναϊκό, έχει περιορισμένη εμβέλεια. Και μπορεί να ιδωθεί, μόνο αν γίνουν γνωστά και τα οικονομικά δεδομένα.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα κι έτσι, μια πρώτη προσέγγιση της κατάστασης έτσι όπως διαγράφεται, θα βοηθήσει. Αν όχι σε τίποτε άλλο, τουλάχιστον στο να έχουμε μια καθαρή εικόνα, για τις δυνατότητες αντικειμενικά αυτής της ομάδας στην σεζόν που έρχεται.

Αν λοιπόν επιχειρήσουμε –σε θεωρητικό καθαρά επίπεδο- μια προσέγγιση των αναγκών του Παναθηναϊκού, έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα αυτή την στιγμή, η εικόνα έχει ως εξής κατά την προσωπική μας άποψη.

Θεωρούμε κατ’ αρχήν –και δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρή διαφωνία σ’ αυτό- πως με Καρνέζη και Καπίνο ο Παναθηναϊκός είναι καλυμμένος στην θέση του τερματοφύλακα. Θα μπορούσε μάλιστα να ισχύει αυτό, ακόμα κι αν δεν μιλούσαμε με τα σαφέστατα περιορισμένα οικονομικά στάνταρ που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Παιανία. Και τα δύο παιδιά έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής, ενώ ταυτόχρονα είναι σε ιδανική ηλικία και για μετεξέλιξη και για βελτίωση και για όλα.

Το ίδιο ισχύει κατά την γνώμη μου και για την θέση του δεξιού μπακ, αν φυσικά εκεί μείνουν ως έχουν τα πράγματα και δεν υπάρχει κάποια αποχώρηση. Νομίζω πως με τα σημερινά στάνταρ, θα είναι πραγματικά πολυτέλεια να αναζητήσει ο Παναθηναϊκός κάτι καλύτερο από τους Βύντρα-Μαρίνο που έχει ήδη σ’ αυτή την θέση. Σαφέστατα βέβαια θα μπορούσε να βρει κάτι πολύ καλύτερο, αλλά ξαναλέω πως με βάση τα δεδομένα, μάλλον αν έχει κάποιες δυνατότητες θα χρειασθεί να τις εξαντλήσει για άλλες θέσεις και όχι για την συγκεκριμένη.

Και μιλώντας για τις άλλες θέσεις, να περάσουμε στην περιβόητη πια θέση του ή πιο σωστά των στόπερ. Κι εδώ πρέπει να δούμε αν θα έχουμε κι άλλες αποχωρήσεις πλην του Καντέ. Ότι και να γίνει όμως, αντικειμενικά ο Παναθηναϊκός θα χρειασθεί ένα τουλάχιστον στόπερ για βασικό και ένα ακόμα για εναλλακτική λύση.

Στα αριστερά τώρα. Με τα λεφτά που έχει κατ’ αρχήν, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να βρει κάτι ιδιαίτερα καλύτερο από τον Σπυρόπουλο. Αν το βρει έχει καλώς, αλλά ακόμα κι αν δεν αποτελέσει το βασικό αριστερό μπακ μια από τις πρώτες του προτεραιότητες, θα χρειασθεί σίγουρα μια ακόμα εναλλακτική λύση εκεί, καθώς πρακτικά αυτή την στιγμή δεν έχει καμία.

Αυτά για την άμυνα, που κατά την γνώμη μου με βάση την εικόνα της ομάδας δυο χρόνια τώρα, αλλά και τα δεδομένα που έχουν υπάρξει μέχρι τώρα, αποτελεί και το πιο εύκολο κομμάτι της ιστορίας και αν θέλετε όχι το πρώτο σε προτεραιότητα

Κι αυτό γιατί αν ρίξετε μια ματιά από κει και μπροστά, θα διαπιστώσετε ότι οι ανάγκες είναι απελπιστικά περισσότερες και σε ποσότητα και σε ποιότητα.

Στα χαφ λοιπόν. Μετά και την αποχώρηση του Σιμάο, ο Παναθηναϊκός μένει εκεί με θεωρητικά μόνο δύο αμυντικά χαφ σε πλήρη δράση. Τον Κατσουράνη και τον Βιτόλο δηλαδή. Κι αν πάρουμε επίσης σαν δεδομένα, το ότι πρακτικά ο Κατσουράνης δεν ανταποκρίνεται ουσιαστικά στον συγκεκριμένο ρόλο, πέρα από την φυσιολογική κούραση από το ΕΥΡΟ που αναγκαστικά θα πάει αρκετά πιο πίσω και την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία αλλά κυρίως τη ενσωμάτωσή του στην ομάδα, ο Παναθηναϊκός θέλει επειγόντως αυτή την στιγμή δύο αμυντικά χαφ με προσόντα και χαρακτηριστικά, που θα τους επιτρέπουν να θεωρούνται και να υπολογίζονται σαν βασικοί.

Από κει και πέρα. Και σ’ αυτό που γενικά ονομάζουμε μεσοεπιθετικό και επιθετικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός μπορεί πρακτικά εκεί να υπολογίζει αυτή την στιγμή, μόνο στους Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο, Τοτσέ, Πετρόπουλο, Μαυρία και να δούμε και σε τι κατάσταση θα είναι πια και αν θα συνεχίσει ο Καραγκούνης.

Όποιο σύστημα λοιπόν και αν επιλέξει ο Φερέϊρα, με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει την διάθεσή του αυτή την στιγμή κανένα πλάγιο μεσοεπιθετικό. Τις θέσεις αυτές κάλυπταν συνήθως φέτος κατά διαστήματα και οι Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος από τους παραπάνω, αλλά κανένας από τους δυο δεν είναι κλασσικός πλάγιος και ειδικά παίκτης γραμμής δεξιά ή αριστερά.

Αν λοιπόν υποθέσουμε, ότι οι οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού δεν του επιτρέπουν και πολλά-πολλά, οπότε θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι οι αιχμές του θα είναι οι Τοτσέ και Πετρόπουλος και αν επίσης υποθέσουμε ότι οι Λάζαρος και Ζέκα θα καλύπτουν εναλλάξ ή και ταυτόχρονα τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό ή δίπλα στα αμυντικά χαφ σε πιο δημιουργικό ρόλο, γίνεται φανερό πως για τα πλάγια δεν υπάρχει καμιά «εσωτερική λύση» και θα πρέπει να ψάξει ο Παναθηναϊκός για δύο τουλάχιστον βασικούς (δεξιά-αριστερά) και κανά δυο ακόμα αναπληρωματικούς γι’ αυτές τις θέσεις.

Αν με ρωτούσατε προσωπικά και αν μιλάγαμε για νορμάλ συνθήκες, σαφέστατα θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός εκτός από πλάγιους, θέλει επειγόντως και φορ και μεσοεπιθετικό και αυτό που ονομάζουμε «οχτάρι» με δημιουργικές δυνατότητες. Αλλά αν προσθέσω κι αυτά σε όσα έχουμε πει μέχρι τώρα, θα είναι σαν να μιλάμε εντελώς στον αέρα, γιατί αποκλείεται να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να τα κάνει όλα αυτά, εκτός φυσικά κι αν γίνει κάποιο θαύμα και αλλάξουν εντελώς τα δεδομένα.

Κάνοντας λοιπόν την σούμα, ακόμα και με τις πιο μέτριες εκτιμήσεις, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πάση θυσία να αναζητήσει ένα τουλάχιστον στόπερ, δύο τουλάχιστον αμυντικά χαφ και δύο έως τρεις πλάγιους μεσοεπιθετικούς.

Τώρα, το για πόσους απ’ αυτούς θα αναζητήσει λύσεις έτοιμες από μεταγραφές και για πόσους θα κινηθεί να τους καλύψει από τα τμήματα της Παιανίας, θα το αποφασίσει ο Φερέϊρα και η διοίκηση, που θα έχουν σαφέστατα πιο ολοκληρωμένα δεδομένα από όλους μας.

Αν πάντως μπορούσαμε να επιχειρήσουμε μια κατά την γνώμη μας προτεραιότητα με βάση την εικόνα που έχουμε και τις δικές μας προσωπικές απόψεις, θα τελείωνα λέγοντας, πως τουλάχιστον τον ένα αμυντικό χαφ και τους δύο πλάγιους, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει αναγκαστικά να τους αναζητήσει στην μεταγραφική αγορά και μάλιστα του εξωτερικού.

Κι επαναλαμβάνω, καταλήγω σ’ αυτό, κάνοντας όσες εκπτώσεις επιτάσσει η λογική και η αντικειμενική οικονομική και όχι μόνο κατάσταση του Παναθηναϊκού συνολικά σαν οργανισμού αυτή την στιγμή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

14 σχόλια
 • tsim Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 09:01 Συντάχθηκε από tsim

  αν δεν σας αρεσει ο γκοντζος να διαβαζετε πανουτσο. οτι και να λετε ο τυπος ειναι παναθηναικος μεχρι το κοκκαλο.

 • Θανασης Μαρκο πολο Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 21:58 Συντάχθηκε από Θανασης Μαρκο πολο

  Αυτο που λεει στα ελληνικα ο Γκοτζος ειναι η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ αποψη οτι δεδομενου του χαμηλου μπατζετ θα πρεπει ΦΕΤΟΣ να κοιταξει να καλυψει θεσεις που εχει τρανταχτα κενα και οχι αυτες που κουτσα στραβα καλυπτονται.

 • tsarla Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 02:02 Συντάχθηκε από tsarla

  Βλέπω ότι οι περισσότεροι διαφωνούν,δεν γίνεται να είναι δυσαρεστημένοι οι περισσότεροι οπαδοί μας γενικά,με τους αμυντικούς μας. Δεν είναι δυνατόν η άμυνά μας να συνεχίζει να συγκροτείται από τους Βύντρα,Σπυρόπουλο και Σαριέγκι...Δεν κάνουν για Παναθηναϊκό οι άνθρωποι,τα χουμε δει και τα χουμε πει τόσες φορές. Δεν το βλέπει κανένας προπονητής και καμιά διοίκηση; Όσο για τον Μαρίνο που λες, είδαμε πως δεν εμπνέει σιγουριά για μπακ(αμυντικά χάθηκε στα δύσκολα ματς,όταν είχε να αντιμετωπίσει κανένα Μιραλάς ας πούμε). Ο Κατσουράνης όσο πιο σύντομα φύγει τόσο πιο καλό θα κάνει στην ομάδα και στο ποδόσφαιρο γενικά...Μπορεί να μην παίζουμε σε κάποιο δύσκολο πρωτάθλημα και γι αυτό να αποκαλείς πολυτέλεια με βάση τα οικονομικά μας δεδομένα τους προαναφερθέντες, όμως σκέψου ότι σε αυτό το πρωτάθλημα μέτριου επιπέδου ο Τοτσέ βάζει 11 γκολ και αυτούς τους αμυντικούς τους χαζεύουν σχεδόν όλοι όσοι αγωνίζονται στα άκρα,που είναι γρήγοροι και να έχουν και λίγο ντρίπλα. Επομένως,θεωρώ αναγκαία την ανανέωση της άμυνάς μας.Και δεν λέω να πάρουμε τους παίκτες που δεν μπορούμε να πληρώσουμε.Ας έρθουν νέοι ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας, είτε Έλληνες είτε ξένοι. Έπειτα σαφώς και χρειαζόμαστε έναν κεντρικό χαφ στο ρόλο του Καραγκούνη,που να μπορεί να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι,αλλά και να πιέζει. Υπάρχουν αρκετοί νεαροί Έλληνες χαφ που θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε γι αυτό το ρόλο,όπως και εξτρέμ που επίσης χρειαζόμαστε.Καιρός για ανανέωση...

 • Theodore Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 22:01 Συντάχθηκε από Theodore

  Από τα σχόλια των μισών εδω, καταλαβαίνει κι ο πλέον αδαής, ότι εδω και πολλά χρόνια (και εποχής Τζίγκερ συμπεριλαμβανόμενης) έχουμε πάψει να μιλάμε ποδοσφαιρικά....κολλάμε ταμπέλες, τσίχλες οπαδικές...μέχρι εκεί.
  Τα υπόλοιπα φαίνονται μετά στο γήπεδο....που παμε και δεν βλέπουμε.

 • -νικος- Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 18:07 Συντάχθηκε από -νικος-

  xaxaxaxa τι λες ρε κωστα
  σιγα μη το ξαναδιαβασουμε
  ξεχασες εντοι δημουτσο και ενακαριρε
  πεσειρο για κοουτς και βελιτς μανατζερ

  ακου εκει "πολυτέλεια να αναζητήσει ο Παναθηναϊκός κάτι καλύτερο"
  "δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να βρει κάτι ιδιαίτερα καλύτερο"
  για βυντρα και σπυροπουλο..που κανουν παρτι σε καθε αγωνα απο δεξια και αριστερα ..σα δε ντρεπεσαι

  καλα τον κατσουρανη τον βλεπεις στον υπνο σου και πεταγεσαι οπως και καποιους φευγατους ετσι ?

 • ΠΑΟ 13 ΡΕ Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 15:22 Συντάχθηκε από ΠΑΟ 13 ΡΕ

  ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.
  ΤΕΛΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ.
  ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΠΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ!
  Α!ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ

 • LIVADIA 13 Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 09:35 Συντάχθηκε από LIVADIA 13

  To "μυστικό της επιτυχίας" την δεδομένη στιγμή και με τ ε λ ε υ τ α ι α ευκαιρία το επόμενο πρωτάθλημα είναι το εξής Μ Η Δ Ε Ν Ι Κ Ο

  ΜΗΔΕΝ ΛΑΘΗ ΠΑΝΤΟΥ
  Είτε αυτά αφορούν στη στελέχωση του ρόστερ - δηλ. να πάρεις το μέγιστο αποτέλεσμα με τα λιγότερα λεφτα (αυτά που θα υπάρχουν δηλαδή ),

  Μόλις αυτό επιτευχθή (δύσκολο πράγμα βέβαια),
  μηδέν λάθη στη διαχείριση του ρόστερ απο τον κόουτς

  Μηδέν λάθη απο τον κόσμο (ΜΗΔΕΝ ΤΙΜΩΡΙΕΣ) και σ υ ν ε χ ή ς στήριξη της ομάδας

  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ
  ΜΗΔΕΝ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ σε όλο το φάσμα ενεργειών της εκτός γηπέδου , δηλαδή σωστή αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που θα προκύψουν κατα τη διάρκεια της σεζόν (πιο τρανό παράδειγμα απο τον Λέτο δεν υπάρχει)και η περιβόητη προστασία της ομάδας απο όλες τις "αντιξοότητες"

  όπως καταλαβαίνετε αυτά είναι δύσκολα πράγματα .Απλά μεν ,πολύ δύσκολα δε
  και αν τα "διαβάσετε" θα καταλάβετε επίσης οτι είναι οι αιτίες που η ομάδα μας δεν σηκώνει κεφάλι διαχρονικά ...

  Ευχαριστώ

 • Αντώνης Χ Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 21:59 Συντάχθηκε από Αντώνης Χ

  Κώστα, εγώ πιστεύω οτι πρέπει να πάρουμε τον Ποτουρίδη που παίζει σε δύο θέσεις της άμυνας (αριστερό μπακ και αριστερό στόπερ) που όπως είπες κι εσύ υπάρχει πρόβλημα. Απ' οτι διαβάζω δίνεται δανεικός με λίγα λεφτά. Στην επίθεση τώρα, τον Μόνχε τον πήρε ο Κούπερ στην Ορντουρσπόρ άρα μπορούμε να κινηθούμε για Νέμεθ, Γιαννιώτα ή Νηκλιτσιώτη (Κατίδης και Καρέλης είναι πολύ καλοί επίσης). Επίσης ο Πάντελιτς* δεν έχει υπογράψει ακόμα.
  *αν έρθει πρέπει πρώτα να κουρευτεί.

 • ROJO BOTON Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 20:24 Συντάχθηκε από ROJO BOTON

  ΚΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ.
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΠΑΣΟ.
  ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ FAIZAL ΤΟΣΟ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.

 • kostas gkontzos Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 20:01 Συντάχθηκε από kostas gkontzos

  Η εμπάθεια μπορεί και να συγχωρείται κάποιες φορές ή έστω να αποδίδεται στο γνωστό χριστιανικό «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι». Η ηλιθιότητα όμως είναι και ανίατη και ασυγχώρητη πια. Ειδικά όταν έχει προκαλέσει τόσα δεινά στον σύλλογο. Όσοι στείλατε λοιπόν αυτά τα όμορφα μηνυματάκια, κάντε μόνο ένα κόπο. Ξαναδιαβάστε το άρθρο και μετά ξαναδιαβάστε και τα σχόλια σας. Και μετά ίσως και να καταλάβετε κάποια στιγμή γιατί κατάντησε έτσι ο Παναθηναϊκός. Μια... δοκιμή θα σας πείσει.

 • ΠΑΟ 13 ΡΕ Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 17:49 Συντάχθηκε από ΠΑΟ 13 ΡΕ

  ΝΑΙ ΓΚΟΝΤΖΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΣΟΦΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΗΚΟΤΗΤΑΣ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΕΝΑΚΑΡΙΡΕ ΚΑΙ ΑΝΤΟΝΣΟΝ.ΔΕΞΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ Ε?
  ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ?
  ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ 2010 ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ Η ΑΚΟΜΑ?Γ

 • ROJO BOTON Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 17:21 Συντάχθηκε από ROJO BOTON

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA.
  ΚΩΣΤΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

 • ΣΤΑΥΡΟΣ pao Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 17:09 Συντάχθηκε από ΣΤΑΥΡΟΣ pao

  KΥΡΙΕ ΚΟΝΤΖΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!800 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΒΥΝΤΡΑ!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 • Ευχαριστω Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 16:32 Συντάχθηκε από Ευχαριστω

  Αποψη μου παντα,η ομαδα σου και φετος θα εχει προοπτικες 2ης θεσης,η τελος παντων πλει οφ.Οποτε,γιατι να μην στηριχθει σε λυσεις απο ελληνικη αγορα?Πιο φθηνες θα ειναι,και ισως να ανεβει και η αξια αυτων των παικτων.Ειναι ενα ρισκο.Αλλωτε,με τοσο μειωμενα εξοδα,γερη ομαδα δεν φτιαχνεται,οποτε καλυτερα να καλυφθουν ολοι οι απαιτουμενοι χωροι,απο παικτες με οικονομικα συμβολαια,που μπορει να σου κατσουν την τελικη σε λαχειο!Αλλωστε ολες οι ομαδες θα ειναι στα ιδια κυβικα οποτε αξιζει το ρισκο κατα την αποψη μου...

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.