Περί… πάρκινγκ, θέσεων και προθέσεων

Δημοσίευση: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 17.28

Όλοι οι μέτοχοι έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους. Ας πει και ο Βγενόπουλος τι θέλει καθαρά, μπας και ανοίξει ο δρόμος για λύση στον Παναθηναϊκό.

Όσο περνούν οι μέρες, καταλαβαίνει και ο πιο αφελής πια, ποιο είναι το πραγματικό έργο που παίζεται στον Παναθηναϊκό και ποιο είναι και το ζητούμενο της κάθε πλευράς.

Τα πράγματα δυστυχώς για το ιστορικό σωματείο είναι πια απλά.

Και είναι με λίγα λόγια, το αν και ποιος, έχει την διάθεση και έχει και τα χρήματα για να μπει και να αναλάβει το βάρος αυτής της ομάδας. Ένα βάρος, το οποίο φυσικά κάποιοι το διαμόρφωσαν και τώρα αρνούνται να αναλάβουν το κόστος που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Αυτό είναι η ουσία. Από κει και πέρα ο καθένας μπορεί και να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Και να στέλνει και μηνύματα και ότι γουστάρει. Η ουσία και η καθαρή αλήθεια για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αυτή την στιγμή δεν αλλάζει.

Και δυστυχώς όσο περνούν οι μέρες, διαφαίνεται και κάτι άλλο επίσης, όλο και πιο καθαρά.

Πως εδώ πλέον, δεν είναι θέμα κόντρας του ενός με τον άλλο, δεν είναι καν θέμα διαφωνίας στον άλφα ή τον βήτα όρο που θέτει ή δεν θέτει ο καθένας και ειδικά οι Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος, αφού σ’ αυτούς εστιάζεται το πρόβλημα.

Το θέμα είναι η αποσαφήνιση πια, του ακριβώς θέλει ο καθένας απ’ τους δυο και γενικότερα κατ’ επέκταση όλοι οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού.

Και λυπάμαι που το λέω, αλλά σε γενικές γραμμές όλοι έχουν ξεκαθαρίσει την στάση τους, εκτός από έναν. Τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Για όλους τους υπόλοιπους, ξέρουμε λίγο πολύ τι θέλουν και τι θα κάνουν, άσχετα από τους λόγους για τους οποίους το κάνει ο καθένας. Για τον μόνο που ακόμα κανείς δεν έχει καταλάβει τι θέλει επιτέλους από τον Παναθηναϊκό είναι ο συγκεκριμένος.

Επί της ουσίας δηλαδή, παρ’ ότι συνηθίζεται να χρησιμοποιείται για επικοινωνιακούς λόγους η φράση «παρκαρισμένες μετοχές» για τον Τζίγκερ, όλοι οι μέτοχοι αυτήν την στιγμή, παρκαρισμένες τις έχουν τις μετοχές τους.

Αν εσείς ξέρετε κάποιον που δεν τις έχει παρκαρισμένες και τις… χρησιμοποιεί ενεργά, να μου τον πείτε και εμένα να τον μάθω.

Όλοι οι μέτοχοι λοιπόν, τις έχουν παρκαρισμένες και επί της ουσίας ανενεργές και όλοι έχουν πει τι θα κάνουν.

Ο Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως στο ποδόσφαιρο δεν μπαίνει και ας καθαρίσουν τα πράγματα αυτοί που τα έφτιαξαν και τα έφεραν ως εδώ.

Ο Πατέρας τόχει ξεκόψει οριστικά ότι δεν ενδιαφέρεται και τέλος. Και οι άλλοι μέτοχοι (όπως οι εκπρόσωποι της πάλαι ποτέ ΠΕΚ, Νίκας, Ζολώτας κ.λπ.) έχουν κουνήσει εδώ και καιρό μαντήλι και έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ξαναβάλουν λεφτά στον Παναθηναϊκό. Εξαίρεση σε όλους αυτούς ο Πολέμης που ναι μεν είπε ότι προτίθεται να βάλει το ποσοστό του, αλλά όταν είδε τι γίνεται και κατάλαβε ότι εδώ γίνεται ένας πόλεμος με στόχο να μην χρειαστούν λεφτά για να πάρει κάποιος τον Παναθηναϊκό, αλλά να τον οδηγήσει στην καταστροφή μπας και τον πάρει τζάμπα, αποχώρησε αξιοπρεπέστατα απ’ αυτή την καρικατούρα και καλά έκανε.

Ο Βαρδινογιάννης τέλος και αυτός έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους, ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να ασχοληθεί αυτός ή η οικογένειά του με τον Παναθηναϊκό.

Η μόνη διαφορά σε όλους αυτούς, είναι ότι ο Βαρδινογιάννης έχει πει εκτός των άλλων και ότι χαρίζει δωρεάν τις μετοχές του σε κάθε ενδιαφερόμενο, αναλαμβάνοντας παράλληλα οποιαδήποτε υποχρέωση πηγάζει απ’ την ΓΗΠΕΛ. Και το κάνει όπως εξήγησε, για να μην υπάρχει στο προσκήνιο απ’ την στιγμή που η παρουσία του είναι αιτία πολέμου και έχει κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό, ώστε να ελευθερωθεί ο δρόμος για κάθε ενδιαφερόμενο.

Στην όλη αυτή ιστορία λοιπόν, ο μόνος που δεν ξέρει κανείς ακόμα τι ακριβώς θέλει και πως πάει να το κάνει, είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Που ναι μεν λέει ότι δεν μπορεί πια, ή δεν θέλει κιόλας ο άνθρωπος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, αλλά από’ την άλλη ούτε ότι δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί ξανά ξεκαθαρίζει, ούτε αν δίνει ή όχι τις μετοχές του. Μιλάμε για πλήρη σύγχυση. Θέλει ή δεν θέλει να μπει; Μπορεί ή δεν μπορεί να καλύψει το κόστος; Θέλει ή δεν θέλει να αποχωρήσει; Πουλάει, χαρίζει, διαθέτει τέλος πάντων τις μετοχές του αν αυτό βοηθάει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ανοίξει ο δρόμος για να μπουν άλλοι άνθρωποι να δώσουν λύσεις;

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά σε κάτι απ’ όλα αυτά. Κι όχι μόνο γιατί εξακολουθεί πάντα να αλλάζει με εκπληκτική ταχύτητα και δραματικές αλλαγές τις θέσεις του ο συγκεκριμένος. Αλλά και γιατί εθελοντικά από ένα σημείο και μετά, προτιμάει να αφήνει τον καθένα να ερμηνεύει και να… προβλέπει για λογαριασμό τις σκέψεις και τις προθέσεις του, διατηρώντας σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης το τοπίο στον Παναθηναϊκό.

Ε λοιπόν για να το ξεκαθαρίζουμε. Όσο υπάρχει αυτό το θολό τοπίο και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι σκέφτονται και τι θα κάνουν ΟΛΟΙ οι μέτοχοι, ή για την ακρίβεια ο ΕΝΑΣ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ μέτοχος αφού όλοι οι άλλοι έχουν ξεκαθαρίσει την θέση του, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι σοβαρό και θετικό στον Παναθηναϊκό.

Και γι’ αυτό λέω ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά, όσο ακριβώς τα είπε στον παρορμητισμό του και ο Βασίλης Κωνσταντίνου χθες στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Να δώσουν και οι δυο τους (Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος) τις μετοχές τους, ν καθαρίσει το τοπίο, να μην υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης ή καχυποψίας, μπας και αποφασίσει κανένας σοβαρός άνθρωπος και με λεφτά να σώσει τον Παναθηναϊκό. Κι αν κάποιος από τους δυο δεν τις δίνει –έστω και να τις πουλάει ρε αδερφέ αν δεν θέλει να τις χαρίσει- τότε ας αφήσει τις δικαιολογίες και ας βγει να πάρει την ομάδα να τελειώνουμε. Αλλιώτικα δεν έχει νόημα να στέκεται εκεί μουλαρωμένος και να λειτουργεί επί της ουσίας σαν εμπόδιο στο να δοθεί οποιαδήποτε λύση που να ξεμπλοκάρει τον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

16 σχόλια
 • Petros Karditsa Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012 22:03 Συντάχθηκε από Petros Karditsa

  Φίλε shamrock, σχετικά με το εισητήριο που ανέφερα, δεν θα είχα πρόβλημα να δώσω λεφτά σε σύνδεσμο γι' αυτό. Το έχω ξανακάνει παλια, άν και τα τελευταία 8 χρόνια είχα πάντα διαρκείας.
  Άκου όμως τι παίχτηκε. Τα εισητήρια τα πήρε κάποιος φίλος μου γιατί δεν πρόλαβα να πάρω προσωπικά, και ξέρεις τι του είπαν? "10 ευρώ το εισητήριο, 5 για το σύνδεσμο, και άλλα 5 νταβατζηλίκι, για τα οποία του είπαν "ξέρει αυτός", εννοώντας εμένα. Όχι ρε, δεν ξέρω! Κι επειδή πήρα 6 εισητήρια κι έδωσα και σε φίλους μου, όταν με ρώτησαν γιατί γράφει 10 και δίνουν 20, δεν ήξερα τι να τους πω. Ή θα έπρεπε να τους πω την αλήθεια πως κάποιος τα παντελόνιασε, ή θα έπρεπε να τους τα δώσω 15 και να πληρώσω από την τσέπη μου 30 ευρώ που σαν άνεργος δεν έχω. Μη μου λέτε λοιπόν πως αυτά δεν είναι παράλογα και πως δεν ξέρω από συνδέσμους. Αυτά.

 • dimpao13 Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012 08:57 Συντάχθηκε από dimpao13

  Καλώ την εφημερίδα που σου , που .. εκπροσωπεί 1.400 το πολύ οπαδούς (;) της ομάδας , να κάνει ένα αφιέρωμα μετά το συμβόλαιο του Κατσουράνη , στο συμβόλαιο του Λουκά Βύντρα , του οποίου την θέση έχει φάει ο Μαρίνος φέτος και σε περίοδο διάλυσης όπως ανέφεραν κύκλοι του Τζίγγερ , αυτός υπέγραψε ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ συμβόλαιο - ΠΡΟΚΛΗΣΗ για μπακ στην Ελλάδα .

 • shamrock Κυριακή, 15 Απριλίου 2012 21:14 Συντάχθηκε από shamrock

  petro esena sou ftaine oi organwmenoi e???toso kynhghto apo OLOUS den exei anteksei kaneis k parola ayta PANTA einai k tha einai konta sthn omada...k ayto to neogayroi p egrapses einai ntroph...h 13 den exei kamia sxesh me YPALLHLOUS...sebomai oti mporei n mhn ksereis kapoia pragmata gyrw apo toys syndesmous alla to oti s edwsan eishthrio se diplasia timh den einai paralogo...ta melh plhrwnoun syndromh..den prepei na exoun kapoio pronomio...oso gia ta prwtathlimata toy kokkali otan h oikogeneia ANEXETAI na ths ta kleboun emena proswpika me enoxlei...ta pragmata einai apla...o pateras k o bgeno dielysan thn paragka..s eferan cisse gilberto katsourani (asteia afta p grafei o gkotzos gi ayton)leto..eixame 50 ekatommyria esoda perysi k milaei o gkotzos gia kakodiaxeirhsh...pistepse ton esy k tote esy eisai neogayros dld PROBATO,apo to 1979 6 prwtathlimata...eisai k 44 exeis dei k alles epoxes...an tote eixan parei thn omada oi giannakopouloi tha eixame shkwsei ouefa sigoyra k sthn ellada tha gelage o kosmos..

 • καλό πάσχα Κυριακή, 15 Απριλίου 2012 02:51 Συντάχθηκε από καλό πάσχα

  Γκόντζο έχεις γίνει πιο γραφικός κι από τη Σαντορίνη και σε βαρέθηκε ακόμη και ο τελευταίος ανυποψίαστος οπαδός της ομάδας. Η γραμμή που κρατάς δεν πουλάει σε κανέναν. Γι'αυτό κάνε τη χάρη στον εαυτό σου κυρίως και σταμάτα να κάνεις πως ασχολείσαι για το καλό του Παναθηναϊκού. Δεν πείθεις κανέναν πλέον!

 • Petros Karditsa Σάββατο, 14 Απριλίου 2012 19:45 Συντάχθηκε από Petros Karditsa

  Επειδή όπως και στα πρασινα νεα βλέπω πως κι εδώ οι μόνοι που γράφουν είναι τα γιουσουφάκια του κυρ Ανδρέα, κανονικά δε θα έπρεπε ν'ασχοληθώ. Θα ξαναπώ όμως μια τελευταία φορά την ταπεινή μου γνώμη και τέλος.
  Είτε το θέλετε μερικοί είτε όχι, είτε είχατε αγνές προθέσεις είτε υστερόβουλία, τα πράγματα έχουν ως εξής.
  Μεχρι που ο εκτοξευτής του γλυκού νερού να αναμιχθεί στα της ομάδας ο σύλλογος είχε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ομαλή λειτουργία, και κανείς ποτέ δε θα διανοούνταν πρωτοδικεία, προσφυγές και γελοιότητες που κοροιδεύαμε σε άλλες ομάδες. Και μη μου πει κανείς πια για τα κλεμένα πρωταθλήματα του Κόκκαλη, γιατί αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μας με τους αρουραίους, η υπερηφάνεια μας δε μας επιτρέπει να πέσουμε στο επίπεδο του πράκτορα της Στάζι. Όποιος διαφωνεί, μάλλον λάθος ομάδα υποστηρίζει.
  Κατηγορώ λοιπὀν τον κυρ Ανδρέα για το ότι εκμεταλλεύτηκε την αγάπη των οπαδών για προσωπικό του ώφελος. Χώρια από την προσωπική προβολή, εξαπάτησε - παρέσυρε με μεγαλοστομίες αρκετούς (που δε θέλαν και πολύ) τάζοντας χίλια δυο πράγματα και δημιούργησε στρατιές ΝΕΟΓΑΥΡΩΝ οι οποίοι εκτός από το Τζίγκερ έδιωξαν από τα γήπεδα με τα καφριλίκια τους ακόμα και τους πιο αγνούς οπαδούς (ναι, θεωρώ και τον εαυτό μου τέτοιον) κι αλωνίζουν και μέσα στο γήπεδο και στα διάφορα φόρα. Αυτό ακριβώς που δε δεχόταν η οικογένεια, δηλ. να κάνει τεμενάδες στους "οργανωμένους" το έκανε ο κυρ Ανδρέας.
  Απώτερος σκοπός να αποδομήσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα τόσο πολύ ώστε να την πάρει τζάμπα μέσω πρωτοδικείου. Κάτι ανάλογο έκανε με το σήριαλ του γηπέδου. Αν δεν έχουμε ακόμα γήπεδο οφείλεται σ' αυτόν και μόνο, πάρτε το χαμπάρι, όλα τ' άλλα είναι παραμύθια.

  Αλλά για να τελειώνουμε μ' όλα αυτά η ουσία είναι μια. Ο καρκίνος αυτής της πολύπαθης ομάδας δεν είναι ο Τζίγκερ, δεν είναι καν ο Βγενόπουλος. Ο καρκίνος είναι οι ανεγκέφαλοι οργανωμένοι που νομίζουν πως η ομάδα τους ανήκει, σ' αυτούς και σε κανέναν άλλο, κι έχουν το δικαίωμα να την κάνουν ότι θέλουν.
  Ε λοιπόν λοβοτομημένοι μου φίλοι, η ομάδα ΔΕΝ σας ανήκει περισσότερο απ' ότι στον καθένα μας. ΔΕΝ τη στηρίζετε οικονομικά, αντιθέτως την εκμεταλεύεστε. (Ζήτησα από σύνδεσμο εισητήριο για το ντέρμπυ και μου το έδωσαν στη ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ και παντελόνιασαν τα μισά λεφτά). ΔΕΝ τη στηρίζετε καν ηθικά και ψυχολογικά, έχω δεκάδες παραδείγματα προβοκατόρικης συμπεριφοράς εδώ και πολλά χρόνια. Το μόνο που ξέρετε είναι να τα σπάτε σε κάθε ευκαιρία βρίσκοντας διάφορες αφορμές και να της κάνετε ζημιά. Είμαι 44 χρονών και πρωτοπήγα στη Λεωφόρο στα 10 μου. Δε θα μου κάνει κανείς μαθήματα Παναθηναικοφροσύνης.
  Και λέω το εξής. Το μεγαλύτερο έγκλημα του Τζίγκερ και της οικογένειας είναι που δε διάλυσαν τους συνδέσμους - σφηκοφωλιές παρά τους άφησαν ν'αλωνίζουν, και να το αποτέλεσμα. Καταφέρατε να διώξετε τους πάντες απ' την ομάδα και το γήπεδο. Άντε λοιπόν να σας δω ποιός θα σας χαρτζηλικώνει όταν στο ΟΑΚΑ θα πάτε μόνο οι τζαμπατζήδες.
  Εγώ θα ξαναγυρίσω στο πλευρό της ομάδας μου απ' όπου με διώξατε, αλλά θα το κάνω όταν θα έρθει η κάθαρση, με όποιο τρόπο κι αν γίνει αυτό, όταν ξεβρωμίσει η ομάδα απ' αυτό το συρφετό των στρατολογημένων "Παναθηναικών". Όταν δε θα είστε πια εσείς εκεί. Να ξέρετε όμως πως όσο θόρυβο και να κάνετε, είστε η θλιβερή ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μπροστά στα εκατομμύρια Παναθηναικών σ' όλη την Ελλάδα, και μη βαυκαλίζεστε πως υπάρχετε εσείς και κανείς άλλος, ανθρωπάκια.
  Υ.Γ. Τώρα που τα έγραψα και ξεθύμανα, μπορείτε άνετα να μου προσάψετε ὀποιο χαρακτηρισμό σας αρέσει. Να ξέρετε πως σας τον επιστρέφω στο ακαίραιο και πως δε δίνω δεκάρα τσακιστή για τη γνώμη σας.

 • gp13 Σάββατο, 14 Απριλίου 2012 15:26 Συντάχθηκε από gp13

  Αυριο στην γαυροφυλλαδα σου γραψε και για το συμβολαιο του λουκα!!
  δημοσιευσε κ κανενα μηνυμα!! τοσο πολυ ποναει η αληθεια???

 • COSTA Σάββατο, 14 Απριλίου 2012 11:21 Συντάχθηκε από COSTA

  ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ ΒΓΕΝΟ......ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ....ΑΛΛΟΥΝΟΥ ??????????

  ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ???
  Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ....ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ , ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ .....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ....ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟ.....ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ !!!

  ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ......ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ !!!
  ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ( Ο ΠΑΟ ΔΗΛ.) ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ????
  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ??? ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟ ??? ΟΧΙ !!!
  ΕΔΩ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ......Ο ΞΕΜΠΑΡΚΟΣ !!
  ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ?????

  ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ........ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ !!!
  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ???

  ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ....???......ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ......ΤΡΑΠΕΖΑ ????
  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ......

  Ε....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ....ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ !!!

  ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ....ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ !!!

  ΟΧΙ.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΙΚΟΣ.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΙΚΟΣ...!!!
  ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !!!!
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ !!!
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ !!!
  ΙΣΑ - ΙΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!
  ΕΜΕΙΣ....ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ????
  ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΣ ΤΟΥ , ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΩΣ Ο ΑΡΧΩΝ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ - ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ !!!

  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ???
  ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΙ ???
  ΟΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ???
  ΜΗΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΣΟΥΓΙΑΣ , ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ( ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ) ??

  ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!
  ΠΟΣΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ ???
  ΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ......ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ !!!
  ΑΠΛΑ-ΑΠΛΑ-ΑΠΛΑ !!!
  ΑΡΑ.....?????????

 • gianispatra Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 20:07 Συντάχθηκε από gianispatra

  Kάνει προσφυγή ο Μπιαρμιρ λέει.Εγώ λεω μακάρι να κανουν προσφυγη ολα τα σαπακοειδη του αντωνιου μπάς και ξεβρωμισει ο τοπος απο αυτα τα παλτα και παιξει κανενας πιτσιρικας μπας και αποκτησουμε ενδιαφερον
  Ξερει ο τζιγκερ τι κάνει.
  Σιγά μην αναλάβω λεει ο Γιάννης τον παναθηναικο και να αρχισω να κανω ανανεωσει σε ολα αυτα τα κουφάρια.
  Ασε να κανουν προσφυγη να φυγουν ολα τα σαπάκια να ξεβρωμισει ο τοπος και μετα να ξανα αναλάβω γιατι αν περιμενετε παιδια να αναλαβει αυτος γιαλατζη επιχειρηματιας βγενοπουλος θα περιμενετε πολυ.

 • Δημητρης Γιαννενα Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 17:02 Συντάχθηκε από Δημητρης Γιαννενα

  Δεν μπαίνω στον κόπο να διαβάσω Κώστα ούτε εσένα,αλλα ούτε και κάποιο άλλο σχόλιο,για έναν και μονο λόγο...
  ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!

  Κουράστηκα γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το καλο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

  Γιατί κανένας δεν θέλει να δώσει μια λύση αλλα αντιθέτως,το μονο που θέλουν όλοι τους είναι να αποποιηθούν των ευθυνών τους και να τις φορτώσουν στους άλλους...

  Γιατι κανένας δεν θέλει να βάλει το χέρι στην δικη του τσέπη αλλα σε αυτή του διπλανού...κάποιοι εξ αυτών μάλιστα θέλουν να γίνουν και αφεντικά με τα λεφτά των άλλων...

  Γιατί απλα βαρέθηκα τον μπαίνωΒγενόπουλο...

  Γιατι κανένας δεν έχει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ να πει την αλήθεια...είτε αυτός είναι "επαγγελματίας οπαδός",είτε A-μέτοχος,είτε "δημοσιογράφος"-εκπρόσωπος τύπου του κάθε μετόχου...

  Γιατι δυστυχώς εδώ και χρονια ο "περίγυρος" της μεγαλύτερης Ελληνικής ομάδας μου προκαλεί ΘΛΙΨΗ και ΟΡΓΗ!!!

  Γιατι θα ήθελα όλα αυτά τα χρονια να δω την οικογένεια να υπερασπίζεται το όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ όπως κάνει τώρα με το δικό της όνομα...τόσα χρονια που άφηναν τους "απογόνους" να "αλωνίζουν" σε όλα τα επίπεδα αναρωτιόμουν:"...καλά ρε,δεν έχουν λίγο εγωισμό πάνω τους αυτοί οι άνθρωποι,πως ανέχονται τέτοια πράγματα?"
  Tώρα για να συντελέσουν στην καταστροφή της ομάδας τον βρήκαν???

  Γιατι από τους...Αμπράμοβιτς πήγαμε στους...Άραβες και από εκεί δυστυχώς στο...ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ!!!

  Γιατί επιτέλους ΑΡΚΕΤΗ μαυρίλα έχουμε όλοι μας από τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης που μας έχουν καταδικάσει οι πολιτικοί μας φωστήρες και προσωπικά δεν θέλω άλλη...ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ!!!

  Δυστυχώς η κατάσταση στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ αλλα και γενικότερα στο δύσμοιρο Ελληνικό "ποδόσφαιρο" με έκαναν να ΣΙΧΑΘΩ και να ΑΗΔΙΑΣΩ αυτό που μέχρι πρότινος ΛΑΤΡΕΥΑ...μακάρι να μπορούσα να ξεριζώσω από μέσα μου την ΑΡΡΩΣΤΙΑ που λέγεται μπάλα και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αλλα...

 • Apla egw Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 15:36 Συντάχθηκε από Apla egw

  αφου ο "αναξιοπιστος" Βγενοπουλος οπως λες ειναι ο μονος που δεν εχει ξεκαθαρισει τη θεση του, ας υπογραψει ο σωτηρας Τζιγγερ να τον ξεμπροστιασει.
  τσουβαλιασμα....τι ευκολο πραγμα
  και που 'σαι...
  ΕΣΥ δεν χωρας στον Παναθηναικο μας!

  υ.γ απ'τα πιο ηλιθια κειμενα που εχω διαβασει

 • poulo Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 09:51 Συντάχθηκε από poulo

  me to 54% boris na figis;; xoris kamia ipoxreosi;; mono na ise xorigos se mia efimerida arki...gia na to perasis afto os nomimo ke ithiko;; ksipniste provata, ton katestrepse ton PANATHINAIKO o parkadoros ke i akrivo-pliromeni tsatsi vromisan ton topo me tin propaganda ke ta psemata tous.

 • lorcan Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 09:47 Συντάχθηκε από lorcan

  Πρώτον ο παρκαδόρος δίνει δωρεάν χρέη, άρα κόψε το παραμύθι ότι χαρίζει και καλά. Η ομάδα μέχρι το καλοκαίρι χρειάζεται 15 εκατομμύρια.
  Δεύτερον, λες ψέματα όταν γράφεις ότι ο παρκαδόρος αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση πηγάζει από την ΓΗΠΕΛ. Αν ήταν τόσο απλό θα το είχε κάνει εξαρχής και θα είχε υπογράψει και το μνημόνιο του Συντάγματος. Και εν πάση περιπτώσει όταν ο Βγενόπουλος είπε την τελευταία φορά στον παρκαδόρο έλα να αναλάβεις τις ευθύνες σου εγγράφως και όχι στα λόγια, ο παρκαδόρος προφασίστηκε ότι τον πιέζουν (το παιδάκι) και ότι του ζητάνε παράλογους όρους. Ο μόνος παράλογος στην όλη ιστορία είναι ο εγγυητής – εφιάλτης με το ποσοστό του 54%.
  Επίσης, για τους άλλους μετόχους δεν ξέρουμε τι θέλουν, αλλά όσο αφορά τον Πατέρα και τον Βγενόπουλο, ξέρουμε πολύ καλά ότι θέλουν να ΞΑΝΑ κάνουν τον Παναθηναϊκό πρώτο στην Ελλάδα και μια σίγουρη δύναμη στην Ευρώπη, με γεμάτο γήπεδο ΠΑΝΤΑ. Αυτό δηλαδή που καταφέρανε στα δυο χρόνια διακυβέρνησης τους, που έβλεπες χαμογελαστές φάτσες και υγεία μέσα στο γήπεδο. Η μόνες φάτσες που ήταν μουτρωμένες τότε ηταν η δικια σου και του αφεντικού σου (του κύριου αφεντικού, γιατί έχεις και άλλο) Όπως δηλαδή είναι τα πράγματα και στο μπάσκετ. Ε, λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους κατάφεραν και τους ξενέρωσαν ο παρκαδόρος και κάτι τύποι σαν και σένα που τους πολεμήσατε με ψεύτικα εξώφυλλα και πουλώντας διχόνοια. Δεν αντέχετε να βλέπετε παικταράδες στην ομάδα και να είναι πρώτη, γιατί δεν είστε Παναθηναϊκοί.
  Όσο πιο γρήγορα φύγουν από τον Παναθηναϊκό ο ακατανόμαστος και το σινάφι του, όπως είναι η αφεντιά σου τόσο πιο γρήγορα η αγάπη μας και η τρέλα μας θα ξανά ανθίσει και θα τραβήξει την ομάδα από εκεί που εσείς την έχετε ρίξει. Και μέρες που είναι δεν θέλω να κατονομάσω.

 • We need to talk about Gkotzos Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 05:10 Συντάχθηκε από We need to talk about Gkotzos

  Αστείο κείμενο και πάλι.

  Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά που γράφεις δεν είναι πραγματικές απορίες αλλά προσχηματικά ερωτήματα με σκοπό να στηριχτεί η στρεβλή εικόνα που προσπαθείτε να περάσετε εδώ και μέρες: ότι το καλύτερο είναι να σηκωθούν να φύγουν και οι δύο δίνοντας τις μετοχές τους - με την υπόνοια βέβαια να είναι ότι αφού αυτοί οι δύο είναι το πρόβλημα, αν φύγουν και οι δύο μπορεί και να λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι έτσι βέβαια διότι δεν είναι 'αυτοί οι δύο' το πρόβλημα αλλά ο Βαρδινογιάννης μόνος του. Και όποιος δεν έχει φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα απλώς είτε δεν έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα (που είναι και λογικό για την πλειοψηφία μιας και έχει σοβαρότερα προβλήματα αυτή την εποχή ειδικά), είτε έχει κάποιου είδους συμφέρον από την υπεράσπιση των θέσεων του Βαρδινογιάννη.

  Εν πάσει περιπτώσει, για να μην παιδεύεσαι, έχω εγώ τις απαντήσεις που γυρεύεις από τον Βγενόπουλο (τις έχει δώσει κατ'επανάληψη και ο ίδιος βέβαια, αλλά ας είναι):
  - "τι θέλει να κάνει ο Βγενόπουλος": θέλει να φύγει ο Τζίγκερ από τα πόδια του αφού δεν προτίθεται ο ίδιος - ο Βαρδινογιάννης - να ασχοληθεί ποτέ ξανά με τον Παναθηναϊκό (όπως έχει πει στην συνέντευξη τύπου "με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξανασυνεργαστώ") αναλαμβάνοντας ό,ποια δέσμευση της ΠΑΕ τυχόν έχει συμφωνήσει με ο,ποιονδήποτε σχετικά με το γηπεδικό. Με αυτή την θέση επί της ουσίας ο Βγενόπουλος αναγνωρίζει ότι το "άνοιγμα" στην ΠΑΕ από το 2008 και μετά είναι δική του ευθύνη, αφού αυτός και ο Πατέρας ουσιαστικά 'έτρεχαν' την ΠΑΕ - γι'αυτό και αποδέχεται να αναλάβει το 'κλείσιμο' αυτού του 'ανοίγματος' - αλλά αρνείται πεισματικά να αναλάβει ο,τιδήποτε έχει να κάνει με το γήπεδο, μια και αυτό το έτρεχε αποκλειστικά ο Βαρδινογιάννης (κατ'απαίτηση του, από ό,τι γνωρίζω). Οπότε ουσιαστικά η θέση του είναι "ο καθένας να πληρώσει τα δικά του" και πάμε παρακάτω. Ο Βαρδινογιάννης βέβαια αυτό αρνείται να το πράξει, και γι'αυτό έχει κολλήσει το θέμα: "είναι παράλογο και άνανδρο" κλπ. Φυσικά ο καθένας καταλαβαίνει τι γίνεται με αυτή την ιστορία, και αν δεν καταλαβαίνει ας αναρωτηθεί γιατί η DerbyNews δημοσίευσε ουσιαστικά τις απαντήσεις του Τζίγκερ στο γηπεδικό αποφεύγοντας επιμελώς να δημοσιεύσει τις ίδιες τις συμβάσεις για τις οποίες γίνεται τόσος λόγος - κάτι που θα μπορούσε να απαντήσει την ό,ποια απορία του ο,ποιουδήποτε. Και προφανώς το "αναλαμβάνει την ΓΗΠΕΛ" είναι φράση άνευ σημασίας γιατί αυτό που του ζητείται δεν είναι να αναλάβει την ΓΗΠΕΛ, αλλά ό,τι μπορεί να απορρέει από την όλη ιστορία του γηπεδικού σε σχέση με μελλοντικές αποζημιώσεις (για να ξεκαθαρίσουμε: μπορεί και να μην απορρέει τίποτα από όσα φοβάται ο Βγενόπουλος, όπως ισχυρίζεται ο Βαρδινογιάννης. Αλλά δεν το ξέρει κανείς μια και οι συμβάσεις δεν δημοσιοποιούνται. Μπορεί, από την άλλη, ο Βαρδινογιάννης να πιστεύει ότι δεν απορρέει τίποτα αλλά ο ΑΚΤΩΡ και ο Βωβός να πιστεύουν κάτι άλλο. Εκεί θα αποφασίσουν τα δικαστήρια, και ο Βγενόπουλος δεν θέλει το βάρος της ευθύνης υπεράσπισης των υπογραφών και των χειρισμών κάποιου άλλου - του Βαρδινογιάννη).
  - "θέλει ή δεν θέλει να μπει": πού να θέλει ή να μην θέλει να μπει; Είναι ήδη μέσα στην ΠΑΕ, απλώς αρνείται να φύγει. Το θέμα είναι ότι έχει κάνει μια πρόταση για να αναλάβει την προσπάθεια χρηματοδότησης της ΠΑΕ, αλλά ο Τζίγκερ δεν συμφωνεί στους όρους της πρότασης αυτής, με την μόνη (προς το παρόν) εναλλακτική να είναι ΚΑΝΕΝΑΣ.
  - "μπορεί ή δεν μπορεί να καλύψει το κόστος": έχει δεσμευτεί να προσπαθήσει να το καλύψει, κάνοντας "το καλύτερο που μπορεί", εάν και εφόσον ο Τζίγκερ αποδεχτεί τον όρο για το γηπεδικό (που προφανώς δεν τον αποδέχεται). Και με τις κινήσεις του μέχρι την στιγμή που αποφάσισε ο Τζίγκερ να διαλύσει το ΔΣ με τις παραιτήσεις των τριών, φαινόταν να είναι σε καλό δρόμο σε πρώτη φάση (αδειοδότηση από την UEFA και εξόφληση των περσινών και φετινών υποχρεώσεων). Σε κάθε περίπτωση, ιδανική δέσμευση ασφαλώς δεν είναι, αλλά είναι σίγουρα καλύτερη από την εννοηθείσα πρόταση του Τζίγκερ που είναι να μην γίνει τίποτα και να παραμείνει η κατάσταση ως έχει μέχρι νεωτέρας ("μπας και αποφασίσει κανένας σοβαρός άνθρωπος και με λεφτά να σώσει τον Παναθηναϊκό", όπως γράφει ανερυθρίαστα και ο Γκότζος).
  - "θέλει ή δεν θέλει να αποχωρήσει": ξεκάθαρα δεν θέλει να αποχωρήσει. Έχει δεσμευτεί δημόσια να στηρίξει κάθε μελλοντική προσπάθεια χρηματοδότησης (εξαιρουμένης προφανώς τέτοιας προσπάθειας εκ μέρους του Βαρδινογιάννη), εάν η δική του προσπάθεια πέσει στο κένο, συνεισφέροντας το μετοχικό ποσοστό του.
  - "πουλάει, χαρίζει, διαθέτει τέλος πάντων τις μετοχές του αν αυτό βοηθάει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ανοίξει ο δρόμος για να μπουν άλλοι άνθρωποι να δώσουν λύσεις": άλλοι άνθρωποι όπως οι Άραβες του Τσάκα και του Γκότζου; Το έχει ξεκαθαρίσει αυτό το σημείο: θα βοηθήσει τον ο,ποιονδήποτε αναλάβει την χρηματοδότηση εφ'όσον η δική του πρόταση δεν τύχει ανταπόκρισης. Ως προς το κατά πόσον θα ήταν διατεθειμένος να μεταβιβάσει τις μετοχές του σε κάποιον άλλον εφ'όσον του ζητηθεί, δεν έχει πάρει θέση - όπως είναι και λογικό εφ'όσον δεν του έχει ζητηθεί από κανέναν κάτι τέτοιο.

 • mitsos 13 Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 20:44 Συντάχθηκε από mitsos 13

  Καλησπέρα φίλε. Μακάρι να μας πει και ο Βγενό τί ακριβώς θέλει μπας και βρεθεί καμιά λύση. Του χρόνου βλέπω έτσι όπως πάμε να παίζουμε με παιδιά από τις ακαδημίες!!!!!! Άντε μετά κάνε ομάδα που να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Από την άλλη όμως εαν φύγουν τα 'ονόματα' η κάψα των μικρών για διάκριση θα είναι μεγάλη. Όμως έχουμε τις σωστές ακαδημίες που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε τέτοιες συνθήκες????

  Τέλος πάντων , αγχωνόμαστε και σπάμε τα κεφάλια μας κάθε μέρα γιατί την πονάμε την Πανάθα και οι μέτοχοι κάνουν σαν μικρά παιδιά.

  Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και υγεία να έχουμε να αντέξουμε όλη την παλιοκατάσταση στην Ελλάδα μας.

 • Nameless 13 Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 19:46 Συντάχθηκε από Nameless 13

  Αγαπητέ Κώστα, έχεις φτάσει να είσαι περισσότερο Τζιγγερογράφος, Βγενοπουλογράφος, και Πατερογράφος παρά δημοσιογράφος/αθλητικογράφος... σας έχουμε βαρεθεί... τα πράγματα είναι απλά (το λες και στον επίλογο): Έξω από τον ΠΑΟ ο Τζίγγερ (εκτός κι αν περιμένουμε ακόμα 10 χρόνια για να δούμε αν είναι ικανός ως πρόεδρος της ΠΑΕ), έξω και ο ασταθής Βγενόπουλος... Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟ έχει απηυδήσει... λες κι εσύ πως μας έφαγε η εσωστρέφεια, αλλά 8 στα 10 άρθρα/πρωτοσέλιδα σου την τρέφουν... πρέπει να σπάσει το απόστημα... το μόνο που νοιάζει την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι Ο ΠΑΟ... Αναμένουμε ρεπορτάζ για το δύσκολο καλοκαίρι, για το αν θα γίνει τότε πλάνο, πως θα πορευτεί η ομάδα, πως θα χρησιμοποιηθούν οι λιγοστοί μας πόροι... Με ευχές, καλό πάσχα σε σένα και την οικογένεια σου

 • Δ. ΑΛΕΞ. Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 18:03 Συντάχθηκε από Δ. ΑΛΕΞ.

  Και ποιος σου είπε ότι επειδή ξεκαθάρισε τη θέση του ο Τζίγγερ είναι και δικαιολογημένος; Ουδέποτε έπαψε να είναι μεγαλομέτοχος, συνεπώς τα χρέη συνεχίζουν να τον βαραίνουν. Κι αν η ομάδα διαλύσει επί των ημερών του, ας είναι έτοιμος να δεχτεί και τις συνέπειες. Κι ο Βγενόπουλος επίσης, αλλά στο μέγεθος που του αναλογούν. Κι ας έχουν υπόψη αμφότεροι - πρώτιστα όμως ο μεγαλομέτοχος - πως οι συνέπειες των πράξεών τους θα είναι ανάλογες του μεγέθους του συλλόγου...

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.