Όχι άλλο κάρβουνο

Δημοσίευση: Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 15.04

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Κώστας Γκόντζος εξηγεί γιατί δεν κινδύνεψε το 1,1 του Βγενόπουλου να δοθεί στην Τράπεζα Πειραιώς.

Μπορεί ελεύθερα ο καθένας να πιστεύει ότι θέλει για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί επίσης ελεύθερα να θεωρεί όπως γουστάρει, οτιδήποτε ακούει και διαβάζει και οποιονδήποτε τα λέει ή τα γράφει. Κάποια στιγμή όμως, υπάρχει σε όλα μια διαχωριστική γραμμή. Κι αυτή την γραμμή την βάζουν τα γεγονότα και η πραγματικότητα.

Αυτό βέβαια σε φυσιολογικές συνθήκες. Γιατί στον Παναθηναϊκό, οι συνθήκες εδώ και καιρό δεν είναι φυσιολογικές. Και η γραμμή που προαναφέραμε όχι απλά έχει πια εδώ και καιρό ξεπεραστεί, αλλά έχει ποδοπατηθεί στην κυριολεξία.

Στον Παναθηναϊκό η δημόσια συζήτηση, έχει καθιερωθεί πια να περιέχει ένα και μοναδικό πράγμα σαν σημείο αναφοράς και αφετηρία των συζητήσεων. Το ψέμα. Κι αν η πραγματικότητα και η αλήθεια, το διαψεύδει, τόσο το χειρότερο… γι’ αυτές. Για την πραγματικότητα και την αλήθεια δηλαδή.

Εδώ πια, ο καθένας λέει ότι θέλει. Δεν έχει καμιά σημασία αν είναι ψέματα. Δεν έχει καμιά σημασία αν την ίδια στιγμή κιόλας βγαίνει στην φόρα η αλήθεια που διαψεύδει κατηγορηματικά το ψέμα. Κανείς δεν παίρνει πίσω αυτό που είπε, κανείς δεν νοιώθει την ανάγκη να παραδεχθεί και να ζητήσει συγνώμη για το ψέμα του και έτσι προχωράει η ζωή.

Με τόνους ψέματος και λάσπης και δεκάδες πρόθυμους… υπερασπιστές του ψέματος που αραδιάζει ο καθένας.

Τελευταίο παράδειγμα, αυτή η ιστορία που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, με το 1,1 εκατομμύριο ευρώ που πήρε πίσω ο Βγενόπουλος από τα ταμεία της ΠΑΕ.

Κι αντί να συμβεί το λογικό, να πάρει δηλαδή θέση ο οποιοσδήποτε πάνω σ’ αυτή καθ’ αυτή την ενέργεια, αμέσως μπήκε σε ενέργεια ο μηχανισμός ψευτιάς και παραπληροφόρησης.

Στο… λεπτό πάνω βγήκε η εξήγηση και την υπερασπίζονται με λύσσα κιόλας οι πάσης φύσεως διαδικτυακές στρατιές.

Ο Βγενόπουλος, λέει, το πήρε πίσω το 1,1 εκατομμύριο, γιατί… έμαθε, λέει επίσης, ότι θα πάει σαν αποπληρωμή στο δάνειο της ΠΕΙΡΑΙΩΣ, οπότε γι’ αυτό… έτρεξε να το προλάβει.

Σωρό οι… κραυγές από κάτω. Μπράβο Ανδρέα. Σωστός. Γιατί να πάνε τα λεφτά στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ και στο ενοίκιο για την Παιανία και να μην πάνε στους παίκτες;

Πριν περάσουμε λοιπόν στην ανακρίβεια και το τεράστιο ΨΕΜΑ της ιστορίας.

Ας πούμε πως είναι έτσι. Και λοιπόν; Τι πάει να πει… γιατί να πάει στο δάνειο το 1,1 εκατομμύριο; Δεν είναι υποχρεώσεις της ΠΑΕ αυτές; Και δεν αναφέρω καν το ψέμα ότι η ΠΕΙΡΑΙΩΣ είναι του Βαρδινογιάννη, καθώς και μικρά παιδιά ακόμα ξέρουν ότι έχουν αποχωρήσει και αν έχουν κρατήσει κάτι είναι ένα απειροελάχιστο ποσοστό. Αλλά έστω κι έτσι να μην ήταν; Τι πάει να πει… να μην πάνε εκεί τα λεφτά;

Από την στιγμή που μπήκαν, ανήκουν ή δεν ανήκουν στην ΠΑΕ; Πρέπει ή όχι να χρησιμοποιηθούν για τις υποχρεώσεις της;

Αλλά ξέρετε κάτι; Αυτό το αυτονόητο, δεν… βολεύει. Δεν βολεύει όσους θέλουν να κρύψουν την πραγματικότητα και το πόσο τελικά ξεγελάστηκαν από τους πάσης φύσεως γιαλαντζί σωτήρες πίσω από τους οποίους στοιχήθηκαν και τίναξαν τον Παναθηναϊκό στον αέρα. Και επειδή πάντα με ένα σμπάρο πρέπει να χτυπήσουμε δυο τρυγόνια, βάζουμε μέσα και ολίγον από ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι για να πέσει μαλακά η… απρέπεια της απόσυρσης των χρημάτων στα πιο καθυστερημένα μυαλά της απανταχού Παναθηναϊκοφροσύνης. Με την απίστευτη… νέο-παναθηναϊκή λογική, ότι,,, εντάξει, λάθος που το έκανε, αλλά αν ήταν να τα πάρει ο… Βαρδινογιάννης, καλά έκανε και του… δίνω δίκιο. Τώρα το ότι δεν θα τα πάρει ο… Βαρδινογιάννης, ή το επόμενο που θα αποκαλύψω το ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ στην ιστορία, δεν ισχύει, μικρή λεπτομέρεια είναι. Ποιος να το σκεφτεί και ποιος να το πει αλήθεια;

Για να τελειώνουμε λοιπόν και με αυτή την αστεία και προσβλητική για τον Παναθηναϊκό ιστορία και ενέργεια.

ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ότι κινδύνευαν τα λεφτά να δοθούν στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ σαν μέρος της οφειλής για το δάνειο που έχει πάρει η ΠΑΕ. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την σχετική σύμβαση των δύο πλευρών, η ΠΕΙΡΑΙΩΣ μπορεί να πάρει από την ΠΑΕ για την εξόφληση του συγκεκριμένου δανείου, ΜΟΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 30% ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ της ΠΑΕ. Μόνο από κει και από πουθενά αλλού. Ακριβώς γιατί το δάνειο είχε την μορφή ταμειακής διευκόλυνσης της ΠΑΕ.

Το ξαναλέω μπας και δεν το κατάλαβαν μερικοί, ή επιμένουν… να μη θέλουν να καταλάβουν.

Το «επιχείρημα» που έπεσε για να πέσει στα μαλακά η ενέργεια του Ανδρέα Βγενόπουλου να αποσύρει το 1,1 εκατομμύριο ευρώ απ’ αυτά που είχε βάλει στην ΠΑΕ και ξεσήκωσε θύελλα πρωί-πρωί στα σάιτ, ότι δηλαδή… έτρεξε να προλάβει να μην δοθούν στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ για το δάνειο, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Καθώς η ΠΕΙΡΑΙΩΣ με βάση την σύμβαση που έχει υπογράψει με την ΠΑΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ακουμπήσει αυτά τα λεφτά και γενικότερα ότι λεφτά υπάρχουν στα ταμεία της ΠΑΕ ή μπαίνουν σαν κεφάλαιο σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ μπορεί να πάρει μόνο ποσοστό σε λεφτά που ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΠΑΕ. Δηλαδή παίρνει εκατό χιλιάδες η ΠΑΕ από τις εισπράξεις ενός αγώνα στο ΟΑΚΑ, παίρνει η ΠΕΙΡΑΙΩΣ το ποσοστό της. Παίρνει εκατό χιλιάδες από τον ΟΠΑΠ ή από μια χορηγία, ή από οποιοδήποτε έσοδο, παίρνει η ΠΕΙΡΑΙΩΣ το ποσοστό της.

Μόνο από εκεί δηλαδή. Μόνο από λεφτά που πιθανά να εισπράξει η ΠΑΕ και όχι από τα λεφτά που υπάρχουν σαν κεφάλαιο στα ταμεία της.

Επομένως ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ περίπτωση να πειραχθεί ούτε ένα ευρώ από το 1,7 του Βγενόπουλου για να δοθεί στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Αν λοιπόν τα πήρε… υποτίθεται γι’ αυτό τον λόγο, άδικος κόπος. Αν τα πήρε πίσω γιατί τα… χρειαζόταν ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, ας τον πει να τελειώνουμε.

 Πάντως ότι και να έγινε, ας αναζητηθεί άλλη δικαιολογία μετά απ’ αυτή την αποκάλυψη. Ότι γράφτηκε και ότι ειπώθηκε μέχρι τώρα… πάει στράφι.

Στην τελική μάλιστα, δεν ξέρω καν γιατί χρειάζεται και… δικαιολογία; Τα ήθελε τα πήρε πίσω. Δικά του είναι. Τώρα αν αυτό… δεν συνάδει με όσα διάφοροι εξακολουθούν να πιστεύουν για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.

Και ξέρετε και κάτι ακόμα; Είναι καιρός, να σταματήσουν να γελοιοποιούνται –έστω και… ανωνύμως στο διαδίκτυο- με ψέματα και ανακρίβειες που θέμα χρόνου είναι να βγουν στη φόρα.  Ας το πάρουν απόφαση ότι στην καλύτερη… ξεγελάστηκαν και αν μη τι άλλο, αν είναι ειλικρινείς ότι νοιάζονται πάνω απ όλα για τον Παναθηναϊκό και όχι για τα πρόσωπα, ας αφήσουν την στοίχιση πίσω από τόνους ψέματος και λάσπης και ας λειτουργήσουν στοιχειωδώς λογικά και Παναθηναϊκά.

Πάντως παρατράβηξε η ιστορία και το ΨΕΜΑ.

Εν ολίγοις, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

23 σχόλια
 • Φώτης 13 Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 17:05 Συντάχθηκε από Φώτης 13

  Τώρα εσύ φίλε lorcan πού τα διάβασες τα επιχειρήματα είναι ένα μεγάλο ερώτημα. Η πραγματικότητα είναι ότι ο καθένας ερμηνεύει τα επιχειρήματα ή την έλλειψή τους, το δίκιο ή το άδικο, το σωστό ή το λάθος, με βάση εν τέλει αυτό που ο ίδιος θέλει να πιστέψει. Γω μπορώ να σου πω π.χ. το αντίθετο. Ότι ο Γκόντζος έχει τα επιχειρήματα και κάποιοι άλλοι τις παρωπίδες, αλλά και πάλι δε θα σου αλλάξω άποψη.

  Το θέμα είναι δυστυχώς ότι η μεγάλη πλειοψήφία των φίλων της ομάδας μας σκέφτονται με βάση τον μέτοχο που θέλουν να υποστηρίξουν, αγνοώντας ότι υπάρχει και η ίδια η ομάδα ρε γμτ...

  Γω είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Αυτό είναι το μόνο που ξέρω.

 • lorcan Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 10:21 Συντάχθηκε από lorcan

  Οπως έχω παρατηρήσει τα λιγοστά μυνήματα υποστήριξης του εκδότη των 500 φύλλων (τα πραγματικά είναι πιό λίγα) δεν έχουν ούτε ένα επιχείρημα παρά μόνο ατάκες του στυλ "πέστα ρε Κώστα", "τι τους κάνεις ρε Κώστα" και άλλα τέτοια φαιδρά.

  Αντιθέτως η πλειοψηφία των αντιπολιτευόμενων μυνημάτων του εκδότη των 500 φύλλων (τα πραγματικά είναι πιό λίγα) βριθούν επιχειρημάτων, τα οποία ουσιαστικά μένουν αναπάντητα.

  Οσον αφορά τα επιχειρήματα του εκδότη των 500 φύλλων (τα πραγματικά είναι πιό λίγα) στα άρθρα του (είτε ηλεκτρονικά, είτε εντύπα) τα επιχειρήματα κατά του Βγενόπουλου (αυτός είναι το προβλημά του στο Παναθηναϊκό) είναι άλλα λόγια τα μισιόμαστε.

  Δηλαδή ο Παναθηναϊκός είναι μία υπόθεση των λίγων, όπου οι πολλοί έχουν εξαπατηθεί τόσο πολύ από τους εχθρούς της οικογένειας και μόνο οι λίγοι έχουν το δίκιο και την σωστή ενημέρωση;

  Εάν έχω κάπου λάθος παρακαλώ κάποιος να με διορθώσει.

  Εκδότη των 500 φύλλων (τα πραγματικά είναι πιό λίγα) πάρε τον εγγυητή σου (γιατί στην πραγματικότητα είναι μόνο εγγυητής της θλιβερής υπαρξής σου και τίποτα άλλο) και μακριά από τον Παναθηναϊκό. Πηγαίνετε στην πραγματική σας ομάδα, να την υποστηρίξετε. Εχέτε κάνει αρκετό κακό στον Παναθηναϊκό.

 • gp13 Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 14:04 Συντάχθηκε από gp13

  Φιλε Φωτης 13 του στελνουμε καθημερινα μηνυματα αλλα δεν τα δημοσιευει! Απλως αυτος δημοσιευει αυτα που θελει να δημοσιευσει! μεχρι κ εδω προπαγανδα! δεν υπαρχει σωτηρια μαγκες! λεει για διχονοιες κ αλλα τετοια κ αν κοιταξετε τα πρωτοσελιδα του ειναι λες και γραφει ο Πρωταθλητης!! ουτε αυτο περιμενω να δημοσιευτει αλλα δεν πειραζει!! μου αρκει να το διαβασεις εσυ κ αυτο!!!

 • Παλιοψευτες Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 12:40 Συντάχθηκε από Παλιοψευτες

  ΠΟΥ ΝΑΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΒΡΕ ???? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΒΡΕ!!!!??? ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ κ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...ΟΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΧΩ 55% ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ.

  ΠΑΝΤΩΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΣΥ,ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ!

  Το παραξενο βεβαια ειναι πως τα βγαζεις περα με τις 500(και αν)πωλησεις πανελληνιως ?? Την προηγουμενη εκδοση του ντερμπι την κλεισανε,μετα ιδρυσες καινουργια...ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΕΙ,ποιος σας πληρωνει ολα αυτα ? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ? καλη καρδια βλεπεις...

  Α και χαιρετισματα ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ Πετρακη Κοκκαλη και Σαββα Θεοδωριδη,ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΦΕΡ.Να πατε καμαρωτοι και με καμηλες αν θελετε,δανεικες απ τους φιλους σας τους αραβες.

  Γεια χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν κυριε Γκοντζο.Συνεχισε τα ψεμματα και την διχονοια,οπως μονο εσυ ξερεις.Εσεις δεν ειστε Παναθηναικοι...

 • stiv Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 09:22 Συντάχθηκε από stiv

  οφειλεις ενα μεγαλο ευχαριστω στον κυρ σαββα για την στηριξη που παρειχε στο αφεντικο σου μεσω των δηλωσεων του.μπορει ο κολλητος πετρακης να αποχωρησε αλλα η αγαπη ολων των ακατανομαστων θα σας ακολουθει για παντα

 • Φώτης 13 Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 21:31 Συντάχθηκε από Φώτης 13

  χαχαχα! Είμαστε για πολλά γέλια οι βάζελοι. Στο άρθρο με τον Πετρόπουλο ούτε ένα σχόλιο. Τώρα που μας κατηγόρησε τον αγαπημένο μας ΒΓΕΝΟ βουρ να κράξουμε τον Γκόντζο και να υπερασπιστούμε τον ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟ με τα 1,7...

  Δυστυχώς είμαστε για πολλά γέλια ή κλάματα...

  ΖΗΤΩ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ

 • ΑΝΤΡΕΑΣ Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 20:45 Συντάχθηκε από ΑΝΤΡΕΑΣ

  Α ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΒΓΕΝΟ Ο ΒΓΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΧΑΛΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ,ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ?ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΤΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ.
  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΩΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ.ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.
  ΒΡΕΘΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

 • Nacho Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 19:56 Συντάχθηκε από Nacho

  Ποσα αρθρα θα γραψεις για τα ιδια και τα ιδια ?

  Πες τον εγγυητη αυτα που λες εδω δεν πειθεις κανενα

 • kostass Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 19:52 Συντάχθηκε από kostass

  Θα κάνω ένα ερώτημα: Γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι συνδεδεμένος με τη ΓΗΠΕΛ και με την Παιανία; Δε μπορεί να κάνει προπόνηση αλλού και να παίζει Λεωφόρο;

 • Βαζελος Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 19:42 Συντάχθηκε από Βαζελος

  Τα λεφτά που έβαλε την προηγούμενη περίοδο ο Βγενό και ο Πολέμης πήγαν κατευθείαν στους παίκτες με μεταφορές από τον σχετικό λογαριασμό της ΠΑΕ. Στην σύμβαση όντως προβλέπεται μόνο ποσοστό επί των εσόδων και όχι οι μλκ που λέει ο Βγενό... Ο πόλεμος μεεταξύ τους είναι επιχειρηματικός και μόνο και το θύμα τους είναι η ΠΑΝΑΘΑ....
  Αλλά φίλοι Βαρδινογιαννικοί και Βγενοπουλικοί όλοι αφού αγαπάμε τόσο την ομάδα γιατί δεν συμμετέχουμε όλοι στην ΑΜΚ για να την σώσουμε????? Εξάλου μόνο 50 € κοστίζει να αγοράσεις μετοχές και ήδη κάποιοι απλοί Παναθηναϊκοί το έχουν κάνει!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ και ας πάνε στον αγύριστο όλοι!!!!!!
  ΥΓ¨: Τα στοιχεία για τα δάνεια είναι πραγματικά

 • S...TELIOS Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 19:35 Συντάχθηκε από S...TELIOS

  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΓΕΝΟ......---(Σ.Σ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ)

 • LOUKIS 13 Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 18:37 Συντάχθηκε από LOUKIS 13

  ΨΕΥΤΗ

 • ΜΑΝΗ13 Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 18:08 Συντάχθηκε από ΜΑΝΗ13

  α ρε κακομοίρη σου μείωσε το μεροκάματο το αφεντικό και τώρα κράζεις για την πειραιώς?μη βιαζέσαι όταν τα πάρει θα σου δώσει και σένα το μερίδιακι σου...είσαι ο τσουκαλάς των παναθηναϊκών λείαν επιεικώς και στο ψέμα αρχηγός.δεν περιμένω να το δημοσιεύσεις όπως και τις άλλες φορες γιατί η αλήθεια πονάει για τον εγγυητή των δανείων και της κατάντιας του παο.

 • Peiraias7 Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 17:55 Συντάχθηκε από Peiraias7

  Kwsta psyxara olympiakara.oloi oi gavroi sthrizoume Gontzo kai Tzigger.
  sas glentaei o Vardinogiannhs

 • Sir_13 Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 17:47 Συντάχθηκε από Sir_13

  Επειδη εχουμε να κανουμε με μεγαλους επιχειρηματιες με βαρυ προφιλ,ΠΟΤΕ δεν προκειται να μαθουμε την πασα αληθεια.Και ο βγενο και ο τζιγκερ και οι υπολοιποι δεν προκειται ποτε να παραδεχτουν κατι που θα ζημιωσει την εικονα τους και αρα τα οικονομικα τους.Οποιαδηποτε κινηση και αν κανουν ( οπως αυτη τωρα ) σιγουρα θα ψαξουν κατι να δικαιολογηθουν ή να τη μασκαρεψουν για να επιβιωσουν επικοινωνιακα.
  Και ετσι μενουμε εμεις να κανουμε υποθεσεις,να προσπαθουμε να αναλυσουμε τις κινησεις τους και τα λεγομενα τους μπας και βγαλουμε ακρη.Το κακο ειναι οτι συνηθως αυτο οδηγει σε κοντρες μεταξυ μας.Παιρνει τα λεφτα πισω ο Βγενο ας πουμε και μεχρι να πει Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ το πως και το γιατι,πλακωνομαστε γιατι ο καθενας ΠΙΣΤΕΥΕΙ κατι διαφορετικο.Προσεξτε,οχι ΞΕΡΕΙ , ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
  Η αληθεια φιλοι μου υπαρχει μεσα στο κεφαλι τους και οχι στις κινησεις τους.Αυτο το οποιο φιλτραρεται και φτανει σε εμας ειναι απλα μια καλοσερβιρισμενη δηθεν πραγματικοτητα.
  Τωρα αν εσεις θελετε να συνεχισετε να τσακωνεστε μεταξυ σας, υποστηριζοντας ο καθενας αυτη τη δηθεν πραγματικοτητα που σας συμφερει ( αναλογα με το αν ειστε με τζιγκερ ή βγενο ) τοτε καλως να κανετε.Αν παλι τωρα νομιζετε οτι με το να τα βαλετε με ενα δημοσιογραφο,θα λυθει το προβλημα τοτε και παλι καλως να το κανετε.
  Εγω παντως εχω να πω το εξης.Μακαρι αυτη τη μαχητικοτητα που δειχνετε και υποστηριζετε με θερμη τον εναν ή τον αλλο να τη δειχνατε και στα υπολοιπα κομματια της ζωης σας.Αν υποστηριζατε την ιδια την ομαδα με τετοια θερμη και λυσσα,ισως να μην ηταν σε αυτην την κατασταση.Και ισως αν υποστηριζατε και τα ιδια σας τα συμφεροντα και τη ζωη σας με τετοια μανια,τοτε ισως και η χωρα να μην ηταν σε αυτην την κατασταση
  Παντως το γεγονος οτι η ομαδα ειναι σε αυτην την κατασταση δειχνει οτι μαλλον λανθασμενα επιλεξαμε να χρησιμοποιησουμε τη μανια και τη θερμη μας για τον πολεμο και τη στοχοποιηση και οχι για την ειρηνη και την ενοτητα

 • GIANNOS Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 16:58 Συντάχθηκε από GIANNOS

  KWSTA DEN EINAI SWSTO NA MILAS GIA PSEMATA ESY POY SXEDON KATHE MERA GRAFEIS STHN EFHMERIDA GIA PRIGKIPES KAI KAMYLES.GI' AYTO POYLAEI 300 FILA KAI THA PESEI AKOMA PIO KATW ME TA PARAMYTHIA.KRINE TON EAYTO SOY PRWTA.GIANNIS 13

 • hp Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 16:46 Συντάχθηκε από hp

  Ο Βγενόπουλος δεν είπε ότι τα πήρε για να μην πάνε στην Πειραιώς.
  Είπε ότι τα πήρε γιατί δεν υπάρχει διοίκηση (Δ.Σ.) και δεν εμπιστεύεται τους υπαλλήλους της ΠΑΕ (aka υπαλλήλους α/α) να τα διαχειριστούν.

 • ROJO BOTON Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 16:28 Συντάχθηκε από ROJO BOTON

  ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΕΛΕΟΣ!
  ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ!
  ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...
  ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?
  ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.

 • lorcan Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 16:10 Συντάχθηκε από lorcan

  Afto leme oloi, na leitourgisoun logika kai Panathinaika. Diladi, na traviksoun ta meli tou D.S. gia na kanoune mpaxalo tin omada. Otan vlepoune ta skoura na lene "pigainte sta dikastiria" me oti synepeies exei afto. Na exoun fygei alla tin idia stigmi na exoune to 54% twn metoxwn kai ousiastika ta kleidia tou magaziou xwris na exoun skopo na fygoun (giati den exoun skopo na fygoun). Na afinoune ton kathe tsaka na alwnizi prokalwntas zimia. Na prokaloune adieksodo me tis energeies tous kai tin idia stigmi me perisio thrasos na lene den asxolountai kai na min kanoun kamia apolytws, oxi protasi, alla oute kan nyksi gia lysi. Genika na voithame stin diamorfwsi enos wraiou klimatos.

 • Theo Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 16:01 Συντάχθηκε από Theo

  Brahami13 θες και τα γράφεις αυτά; Που κολλάει εδώ η ΓΗΠΕΛ; Αυτό είναι το θέμα του άρθρου;
  ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!
  Ο άνθρωπος δεν έχει φράγκο (για τον ΠΑΟ) και αντί να μας αδειάσει την γωνιά μήπως βρεθεί κάποια λύση, όπως έκανε ο ΙΒΒ, παραμένει και μας κάνει άνω κάτω.
  Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινίζει. Και να μην υπήρχε η ΓΗΠΕΛ θα έφταιγε κάτι άλλο.
  Νισάφι πια με το γινάτι κάποιων. Κερδίσατε, έφυγε η καταραμένη οικογένεια. Τώρα, αν δεν υπάρχει κανένας να την αντικαταστατήσει θα έπρεπε να το είχατε σκεφτεί ΠΟΛΥ νωρίτερα.

«12»
Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.