Η διαχρονική αξία «Γιαννακόπουλος», οι «δεν έχω» και η απελευθέρωση του Παναθηναϊκού

Δημοσίευση: Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 17.37

Όσο κυλάνε οι μέρες, τόσο και πιο ξεκάθαρα γίνονται τα πράγματα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Κι όσο πιο ξεκάθαρα γίνονται, τόσο αγωνιούν μήπως αυτό το καθάρισμα αποκαλύψει θέσεις και προθέσεις, μια σειρά άνθρωποι που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να φτάσει ο σύλλογος εδώ που έφτασε.

Μετά και το νέο μπαράζ πληροφόρησης και παραπληροφόρησης, νομίζω ότι δύο ειδών άνθρωποι δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δουν πια την πραγματικότητα.

Αυτοί που έτσι κι αλλιώς ζουν απ’ αυτή την ιστορία και την έχουν «δέσει» σε προσωπικό επίπεδο με το συμφέρον τους και όχι με τον Παναθηναϊκό, οπότε δεν έχει και νόημα να συζητήσεις οτιδήποτε μαζί τους, καθώς δεν υπάρχει ζητούμενο, αλλά μόνο η… επιβίωσή τους.

Και δεύτερον, αυτοί που πια ξέρουν και κατάλαβαν, αλλά δεν μπορούν ή νοιώθουν άσχημα να παραδεχτούν, ότι έπεσαν θύματα και πίστεψαν ανθρώπους που δεν άξιζαν, κάνοντας έτσι τον εαυτό τους και την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό συνένοχους στο έγκλημα.

Τα πράγματα δυστυχώς είναι απλά. Και δεν αλλάζουν όσο κι αν σκούζουν οι επικοινωνιακές και όχι μόνο στρατιές του καθενός και όσα μηνύματα υβριστικά ή δήθεν… σοβαρά στείλετε από κάτω.

Και τα πράγματα έχουν ως εξής.

Όλοι έχουν πει και έχουν ξαναπεί εκατό φορές ο καθένας τις απόψεις τους. Από δω και πέρα δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε και να επαναλαμβάνονται.
Ή έχει κάποιος λεφτά και θέλει να τα βάλει, ή αν δεν έχει ή δεν θέλει να τα βάλει, καλό είναι να φεύγει σιγά-σιγά από το προσκήνιο.
Κι αυτό ισχύει για όλους. Το ότι υπάρχουν σαφείς διαφορές ανάμεσα στους μετόχους υπάρχουν. Για παράδειγμα ο Βαρδινογιάννης δεν είπε ξαφνικά μια μέρα, δεν βάζω άλλα λεφτά και αποχωρώ, αλλά τον διώξαμε και μάλιστα με ιερό αγώνα.

Ο Βγενόπουλος αντίθετα, έλεγε σε όλους τους τόνους, φύγε και θα έρθω εγώ.

Ο Πατέρας έφυγε και δεν είπε ποτέ ότι θα γυρίσει.

Οι άλλοι μικρομέτοχοι ανάλογα.

Στην όλη ιστορία, ευτυχώς παραμένει διαχρονική Παναθηναϊκή αξία η οικογένεια Γιαννακόπουλου, με την θέση της ξεκαθαρισμένη όσο πιο ανάγλυφα γίνεται και με την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια να ενισχύει να στηρίζει αυτή τους την θέση. Δεν μπλεκόμαστε πια στην ιστορία, δεν έχει νόημα η δημόσια διαμάχη, δεν κάνω τον καραγκιόζη λέγοντας για τα μάτια του κόσμου θα βάλω αν βάλουν και οι άλλοι ξέροντας εκ των προτέρων ότι οι… άλλοι δεν θα βάλουν και όσοι έφταιξαν για την ιστορία ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τόσο απλά και τόσο καθαρά.

Από κει και πέρα, ειλικρινά αναρωτιέμαι, τι νόημα έχει πια η όλη κουβέντα; Και ακόμα, ποιος και γιατί την κάνει;

Κι εδώ δεν εξετάζω ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Για μένα και το ξέρετε ήδη απ’ όσα λέω και γράφω, η ευθύνη είναι μία και μοναδική και έχει ονοματεπώνυμο. Ανδρέας Βγενόπουλος. Κι αυτό όχι γιατί λέει ή δεν λέει το οτιδήποτε, ή συμφωνεί ή δεν συμφωνεί με τον Τζίγκερ. Αλλά για την ουσία της ιστορίας.

Καθώς δεν μπορεί ένας άνθρωπος, που πλέον ομολογεί δημόσια ότι δεν έχω πια τα λεφτά που είχα όταν σας έταζα σαράντα και πενήντα εκατομμύρια, να κρατάει όμηρο ένα ολόκληρο σύλλογο για το αν θα βάλει πια 1,7 εκατομμύρια.

Δεν γίνεται. Πέρα από συμπάθειες και πέρα από αντιπάθειες. Αν η όλη κουβέντα πια γίνεται για το αν ο Βγενόπουλος θα βάλει 1,7 τότε με το συμπάθιο αλλά παραείμαστε θύματα όλοι στον Παναθηναϊκό.

Να έλεγε δηλαδή αν το ένα, αν το άλλο, αν το παράλλο και αν το δέκατο θα βάλω τριάντα και σαράντα εκατομμύρια θα εκτοξεύσω τον Παναθηναϊκό και πάει λέγοντας, άντε να το καταπιείς, έστω κι αν το έχει πει και το έχει… ξε-πεί καμιά δεκαριά φορές μέχρι τώρα. Αλλά να παρακολουθούμε καθημερινά ένα τέτοιο νταβαντούρι, από ένα άνθρωπο που δηλώνει πια ότι… εκτός των άλλων… δεν μπορώ κιόλας, ε τότε τι να πω ειλικρινά.

Συν κάτι ακόμα που κι αυτό περνάει στο ντούκου. Όσο ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβαράκι, καταλαβαίνετε όλοι, πως στο περιβόητο θέμα της ΓΗΠΕΛ και του γηπέδου συνολικά, πρόβλημα ή… ερωτηματικά, θα υπάρξουν μόνο αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να φύγει από τον Βοτανικό. Εδώ λοιπόν, υπάρχουν δύο ερωτήματα.

Πρώτον, το γήπεδο, γίνεται ή δεν γίνεται; Μπορεί ή δεν μπορεί; Κι αν μπορεί γιατί να φύγει ο Παναθηναϊκός.

Δεύτερον. Ποιος είναι ο Βγενόπουλος που προεξοφλεί ότι θα φύγει ο Παναθηναϊκός από τον Βοτανικό; Με ποιο δικαίωμα; Με το 10%που έχει; Με το 1,7 που… θα βάλει, αν και εφόσον και όταν; Τον Ερασιτέχνη τον ρώτησε; Γιατί αν δεν κάνω λάθος ο Ερασιτέχνης είναι το αφεντικό στην ιστορία. Επομένως, το σόϊ θράσος είναι αυτό και ποιος είναι αυτός που κάνει άνω-κάτω ένα ολόκληρο σύλλογο και πριν καν βάλει τα 1,7 που λέει… προεξοφλεί κιόλας ότι θα φύγει από τον Βοτανικό και θα τινάξει στον αέρα το όνειρο και την Διπλή Ανάπλαση;

Σε ότι αφορά στον Βαρδινογιάννη τώρα κι εδώ τα πράγματα είναι απλά. Με διώξατε, έφυγα. Μου λέγατε πούλα, χάρισα. Αν δεν είχε σκοπό να πάρει τις μετοχές ο Βγενόπουλος, θα μπορούσε να το πει από το 2010 και να άνοιγε τον δρόμο για να τις πάρει κάποιος άλλος που και θα είχε και θα ήθελε. Μου ζητήσατε την ΓΗΠΕΛ την πήρα. Τώρα μην μου ζητάτε τίποτε άλλο. Ξεχάστε με.

Τόσο απλά και τόσο καθαρά. Και προσέξτε. Εγώ δεν λέω αν κάνει καλά ή όχι. Λέω απλά τι λέει και τι κάνει. Πιθανά εγώ στην θέση του και αν είχα τα λεφτά και την δύναμή του, δεν θα έκανα το ίδιο.

Για την ακρίβεια, όχι πιθανά, σίγουρα δεν θα έκανα το ίδιο. Θα έλεγα εγώ είμαι και άλλος δεν είναι, μίστερ Ανδρέα σε δοκίμασα είσαι… φούμαρο, βάζω τα λεφτά, καθαρίζω το τοπίο σε ομάδα, διοίκηση και εξέδρα, λέω και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου βάλε εσύ όποιον θες πρόεδρο από την οικογένειά σου ή όποιον άλλο θέλεις, θα έλεγα και στους υπόλοιπους οι εποχές είναι δύσκολες γι’ αυτό ελάτε όσοι θέλετε, θα έστελνα μια και καλή εκτός Παναθηναϊκού τους αεριτζήδες σωτήρες και τους στρατούς τους και θα προχωρούσα.

Ο ίδιος δεν το κάνει. Δικαίωμά του, αλλά ας μην ξεχνάμε, ότι αυτό το… δικαίωμα, του το δώσαμε. Και μην μου λένε μερικοί φίλοι τώρα, μα καλά επειδή τον βρίζουν εκατό, τετρακόσιοι, άντε πεντακόσιοι, την πληρώνουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που ποτέ δεν βρίσαμε και ο Παναθηναϊκός; Γιατί θα σας πω, πως κομματάκι εύκολα τους ανεβοκοτεβάζουμε τους αριθμούς. Αυτό το «εκατό» και το «πεντακόσια» που μου λέτε συνεχώς τελευταία και τώρα που έφτασε ο Παναθηναϊκός στο πάτο, δεν το άκουγα τόσα χρόνια. Τόσα χρόνια κάτι για πενηνταριά χιλιάδες στο Πεδίο του Άρεως άκουγα, κάτι δημοψηφίσματα που έβγαινε… 99,99% πούλα και φύγε διάβαζα και κάτι τέτοια. Τώρα λοιπόν που ήρθαν τα ζόρια, δίκιο έχετε όσοι το λέτε, αλλά μάλλον αργά και το διαπιστώσατε και το λέτε. Τουλάχιστον δημόσια.
Καταλήγοντας.

Το θέμα στον Παναθηναϊκό είναι απλό. Και είναι να απελευθερωθεί επιτέλους από την ομηρία οποιοδήποτε δεν έχει σκοπό να βάλει λεφτά ή δεν έχει λεφτά να βάλει. Όποιος παρ’ όλα αυτά επιμένει να απασχολεί ή για την ακρίβεια να ταλαιπωρεί τον σύλλογο με ανακοινώσεις, διχαστικές ενέργειες και όλα τα σχετικά, εν γνώσει του ότι δεν έχει σκοπό να κάνει οτιδήποτε ή δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε πρακτικά, καλό είναι να μας αδειάζει την γωνιά. Μπας και ηρεμήσει λόγο η κατάσταση, μπας και θυμηθούν μια σειρά σοβαροί άνθρωποι για ποιόν τεράστιο σύλλογο μιλάμε και αποφασίσουν να μπουν και να βοηθήσουν, αλλά με πραγματικά λεφτά και όχι στο μιλητό. Προυπόθεση όμως γι’ αυτό, να σταματήσει όλο αυτό το θέατρο χωρίς σκοπό και αντίκρισμα και να αποκτήσει υγεία ο Παναθηναϊκός μακριά από τραμπουκισμούς, αλητείες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

16 σχόλια
 • trifillos Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 23:03 Συντάχθηκε από trifillos

  Περισσότερο και από τους καυγάδες του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλου έχει ενδιαφέρον να απαντήσει κάποιος στην ερώτηση γιατί δεν έχει εμφανιστεί κανείς να αποκτήσει την ΠΑΕ.

  Ο Βγενόπουλος έχει 11% περίπου: δεν θα μπορούσε να μπλοκάρει καμία εξέλιξη. Ο Τζίγκερ λέει ότι χαρίζει το 55% που κατέχει: το σε ποιον θα το δώσει είναι δικαίωμά του, μόνο που ούτε έχει εμφανιστεί κανένας, (πέρα από το μεσσία Τσάκα…), ούτε έχει καταφέρει να πείσει κάποιον ο ίδιος να αναλάβει έστω το μάνατζμεντ. Πως γίνεται να μην ενδιαφέρεται κανείς; Κατά τη γνώμη μου η απάντηση βρίσκεται στις λεπτομέρειες της ιστορίας που λέγεται «Γήπεδο στο Βοτανικό»: μόνο οι λεπτομέρειες αυτές εξηγούν το σημερινό μπλέξιμο αλλά και το επερχόμενο χάος.

  Τι ήταν το «Γήπεδο στο Βοτανικό»; Κάποιοι λένε μια ωραία μπίζνα του Τζίγκερ και του φίλου του Αρη Βωβού – όμως εγώ αυτή τη λογική δεν τη δέχομαι. Πιο πολύ πιστεύω πως το συγκεκριμένο σχέδιο, αν υλοποιούνταν, θα ήταν για το Γιάννη Βαρδινογιάννη η ευκαιρία ν αλλάξει άπαξ και δια παντός τη σχέση του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού τοποθετώντας την σε νέα βάση: με ένα δικό του καινούργιο γήπεδο ο ΠΑΟ θα είχε άλλη αξία και άλλη δυναμική και ο Τζίγκερ θα ήταν για τον κόσμο ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου προικίζοντάς τον με το ωραιότερο και πλέον μοντέρνο γήπεδο στην Ελλάδα.

  Όταν ο Τζίγκερ ξεκίνησε την προσπάθεια ήταν μάλλον δύσκολο να φανταστεί που θα κατέληγε. Δε θέλω να σας ζαλίσω με λεπτομέρειες – απλά υπενθυμίζω τα βασικά κεφάλαια της συγκεκριμένης ιστορίας. Το γήπεδο θα γίνονταν στο Βοτανικό μαζί με το γήπεδο μπάσκετ, το νέο Δημαρχείο, ένα πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων, κάποιες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη (κολυμβητήριο κτλ) και φυσικά το εμπορικό κέντρο του Αρη Βωβού.

  Ο Δήμος θα έπαιρνε ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση των εκτάσεων τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να την κάνει ό,τι θέλει και θα αναλάμβανε τη χρηματοδότηση του project (κάπου 200 εκατ ευρώ!) αφού θα είχε τα μεγαλύτερα οφέλη: η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟ θα πλήρωναν κανονικά ένα μισθωτήριο για την ενοικίαση των χώρων που θα περνούσαν στην κυριότητα τους μετά από πενήντα χρόνια.

  Εμοιαζαν όλοι ευχαριστημένοι, ο Σουφλιάς έφτιαξε και το σχετικό νόμο που άλλαζε τους συντελεστές δόμησης, ο δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης υπόσχονταν ότι θα γίνει παράλληλα κι ένα μεγάλο πάρκο και το μόνο που έμενε ήταν να εκδοθούν οι άδειες και ν αρχίσουν τα έργα: και τότε ήρθαν οι Κορμοράνοι. Η προσφυγή τους στο Συμβούλιο Επικρατείας (με βάση ένα νόμο του Λαλιώτη που έλεγε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να γίνει μόνο Μητροπολιτικό Πάρκο με ήπιες εμπορικές χρήσεις) τίναξε το σχέδιο στον αέρα.

  Ενώ η υπόθεση εκκρεμούσε στο ΣΤΕ ο ΠΑΟ θα μπορούσε να απαγκιστρωθεί, όμως πιστεύοντας ότι θα κερδίσει δεν το έκανε. Τι έκανε; Για να διευκολύνει προφανώς τον Κακλαμάνη που στο Δημοτικό Συμβούλιο δέχονταν επιθέσεις από τις παρατάξεις της Αριστεράς έθεσε το θέμα σε νέα βάση: στις 26 Φεβρουαρίου του 2008 (πολύ πριν την πολυμετοχικότητα) η ΠΑΕ (προσοχή η ΠΑΕ και όχι ο Ερασιτέχνης ή η ΓΗΠΕΛ ή οποιοσδήποτε άλλος…) δεσμεύτηκε με το Δήμο ότι

  - Το γήπεδο κατασκευάζεται αποκλειστικά με δαπάνες της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ καταβάλει το σύνολο του κόστους κατασκευής και ο Δήμος απαλλάσσεται από οποιαδήποτε καταβολή.

  - Η ΠΑΕ δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει από τον Δήμο Αθηναίων ποτέ οποιοδήποτε ποσό που κατέβαλε για την κατασκευή.

  - Ο Δήμος Αθηναίων αποκτά στην κυριότητα του αμέσως και αυτοδικαίως όλα όσα θα κατασκευαστούν με δαπάνες της ΠΑΕ, δηλαδή αποκτά ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο χωρίς κανένα κόστος και αυξάνει αντίστοιχα την περιουσία του.

  - Σε αντιστάθμισμα αυτής της ωφέλειας και αύξησης της περιουσίας του Δήμου, η ΠΑΕ δικαιούται να καταβάλει μειωμένο μίσθωμα που πάντως ποτέ δεν είναι κατώτερο από 50.000 €.

  Αυτά δεν είναι κρατικά μυστικά και μπορεί να τα βρει και να τα διαβάσει ο καθένας ανατρέχοντας σε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων. Η υποχρέωση της ανάληψης της χρηματοδότησης του γηπέδου από την ΠΑΕ σημαίνει ότι σήμερα όποιος αναλάβει τον ΠΑΟ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό που ξεπερνά τα 100 εκατ ευρώ (!) για να φτιάξει το γήπεδο. Όμως το πράγμα είναι ακόμα χειρότερο από ό,τι φαίνεται.

  Όταν το ΣΤΕ δικαίωσε τους Κορμοράνους, τον Τσίπρα και τον αγώνα τους, χρειάστηκε νέος νόμος αφού η απόφαση του δικαστηρίου όριζε και τι ακριβώς μπορεί να κατασκευαστεί στο Βοτανικό και με ποιες προδιαγραφές. Μετά από συζητήσεις, καυγάδες, διενέξεις και υποχωρήσεις προέκυψε ο νόμος της Τίνας Μπιρμπίλη που επιχείρησε κατά κάποιο τρόπο να τους ικανοποιήσει όλους.

  Δεν υπάρχει πλέον στο σχέδιο ούτε γήπεδο μπάσκετ (αυτό έχει διαγραφεί ήδη από το 2009 γεγονός που έκανε τότε έξαλλο τον Παύλο Γιαννακόπουλο), δεν υπάρχει ούτε Δημαρχείο και πολυχώρος για το Δήμο, το mail του Βωβού θα είναι μικρότερο αλλά και οι εμπορικές χρήσεις του γηπέδου σημαντικά περιορισμένες. Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι στο νόμο της Μπιρμπίλη προβλέπονται εμπορικές χρήσεις και για το Δήμο (!) – δηλαδή ο ΠΑΟ, όχι μόνο έχασε τη δυνατότητα να έχει κάποια μαγαζιά που να του φέρνουν χρήματα, αλλά απέκτησε κι ανταγωνιστή.

  Όταν ο νόμος παρουσιάστηκε αρχικά, καλοκαίρι του 2010, ο Γενικός διευθυντής της ΓΗΠΕΛ Βαγγέλης Σαμαράς είχε δηλώσει ότι η εξέλιξη δεν ικανοποιεί την ΠΑΕ και θα πρέπει να γίνει αιτία για να υπάρξει νέα συμφωνία με το Δήμο. Όμως ο ίδιος ο Κακλαμάνης πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα επιστολές με τις οποίες η ΠΑΕ δήλωνε ότι θα σεβαστεί τη συμφωνία αρκεί να υπάρξουν προβλέψεις για τα πάρκινγκ, να υπάρξει νέος διαγωνισμός για την ονοματοδωσία (γιατί στο μεταξύ ο Τζίγκερ είχε τσακωθεί με το Βγενό..) και να μην χρεωθεί και την κατασκευή των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη.

  Νομίζετε ότι το μπλέξιμο τελείωσε; Λάθος! Βλέποντας ότι με μειωμένες έως ανύπαρκτες εμπορικές χρήσεις το έργο δε βγαίνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον Οκτώβριο του 2010 κατήγγειλε μεν τη συμφωνία με το Δήμο, πλην όμως δήλωσε ότι δεν παραιτείται από την πιθανότητα της υλοποίησης του. Ακολούθησαν οι ανακοινώσεις του Ακτορα, που έχοντας αναλάβει τα έργα περιφρούρησης και καθαρισμού του οικοπέδου αξιώνει χρήματα καθώς και οι πρόσφατες δηλώσεις του Βωβού που απειλεί με αγωγές αν το έργο δεν γίνει. Τι έχει προηγηθεί; Η ψήφιση του νόμου της Μπιρμπίλη που μοιάζει καλή για το Βωβό, ικανοποιητική για το Δήμο και άθλια για τον ΠΑΟ, αφού το γήπεδο που μπορεί να κατασκευαστεί δεν «βγαίνει» με τις συγκεκριμένες εμπορικές χρήσεις ποτέ!

  Πάμε λοιπόν στην αρχική ερώτηση: γιατί κανείς δεν εμφανίζεται ν αναλάβει τον ΠΑΟ; Οποιος εμφανιστεί πρέπει α) να ξοδέψει 100 και βάλε εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή του γηπέδου ή β) να τρέχει με το Δήμο και το Βωβό στα δικαστήρια και σίγουρα να αποζημιώσει τον Ακτορα. Πόσες μπορεί να είναι οι αποζημιώσεις; Αν ο ΠΑΟ χάσει, σύμφωνα με τη συμφωνία που έχει υπογράψει με τον Κακλαμάνη, πάνω από 30-40 εκατ ευρώ!

  Αν ο Τζίγκερ δεν ξεμπλέξει το πράγμα απορώ ποιος τρελός θα βρεθεί…

 • Sir_13 Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 20:19 Συντάχθηκε από Sir_13

  Σεναριο νουμερο 1:
  Μολις ξυπνησα.Φτιαχνω ενα καφε και ανοιγω λαπτοπ να κοιταξω τα νεα της ημερας...Ωχ!!! Επιτελους οι παναθηναικοι συμφωνησαν μεταξυ τους!! Πλεον κινουνται ολοι στην ιδια κατευθυνση! Πως εγινε αυτο? Πλεον ολοι συμφωνουν οτι φταιει ο τζιγκερ για ολα,οτι πρεπει να απελαθει και οτι η γηπελ ειναι το μονο εμποδιο που στεκεται μπροστα στη σωτηρια της ομαδας.Ειμαστε πλεον ολοι στον ιδιο δρομο!!Χωρις τσατσους,υπαλληλους και λοιπες "ομορφιες"...
  Καταληξη: Η ομαδα χωρις λεφτα καταστρεφεται και οι ενωμενοι πια παναθηναικοι μενουν απλα να κοιτανε

  Σεναριο νουμερο 2:Μολις ξυπνησα.Φτιαχνω ενα καφε και ανοιγω λαπτοπ να κοιταξω τα νεα της ημερας...Ωχ!!! Επιτελους οι παναθηναικοι συμφωνησαν μεταξυ τους!! Πλεον κινουνται ολοι στην ιδια κατευθυνση!Πως εγινε αυτο? Πλεον ολοι συμφωνουν οτι φταιει ο Βγενοπουλος για ολα,οτι πρεπει να αφησει τα μπες-βγες και να παρει τη γενναια αποφαση να φυγει αφου πρωτα ζητησει γονατιστος συγγνωμη,οτι οι υποσχεσεις τους ηταν ψεμματα και οτι η γηπελ δεν ηταν τιποτα παραπανω απο αλλη μια δικαιολογια.Ειμαστε πλεον ολοι στον ιδιο δρομο!!Χωρις τσατσους,υπαλληλους και λοιπες "ομορφιες"..
  Καταληξη: Η ομαδα χωρις λεφτα καταστρεφεται και οι ενωμενοι πια παναθηναικοι μενουν απλα να κοιτανε.

  Συμπερασμα:Μηπως τσακωνομαστε για λαθος λογους? Μηπως θα επρεπε να κανουμε κατι αλλο απο το να τσακωνομαστε?Μηπως οταν κερδιθει η μαχη υπερ του ενος στρατοπεδου ή του αλλου, θα ειναι πλεον αργα?

  Χμμ....κοιταζοντας παντως τα σεναρια αυτα,εγω λεω καλυτερα να συνεχισω τον υπνο μου...καλυτερα να μην ξυπνησω σημερα....

 • ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΕΑΣ Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 20:10 Συντάχθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΔΕΑΣ

  ΤΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΄΄ΙΕΡΟ΄΄ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ 2 ΠΙΖΑΡΟ ΟΙ 3 ΣΙΣΕ,ΤΟ HUMMER ΚΑΙ Ο ΚILLER.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ.... ΚΩΣΤΑΣ Λ.

 • d Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 16:07 Συντάχθηκε από d

  Διωξαμε τον Τζιγγερ η εφυγε απο μονος του επειδη δεν μπορει να σταυρωσει ενα πρωταθλημα..?Ο ιδιος ειπε οτι δεν μπαινει στο τριπακι να "προστατευει'' την ομαδα.Αυτο ειχε σαν φυσικη συνεπεια ο κοσμος να κουραστει απο την εμμονη του να ακολουθει ο ΠΑΟ το προσωπικο του και ηθικο του ..δογμα.Ξεχνας κι εσυ και το αφεντικο σου ομως οτι η ομαδα ειναι του λαου της και οχι του ιδιοκτητη και των δημοσιογραφων της.Η ομαδα θα κανει αυτο που θελει ο λαος της.
  Ακομα εδω εισαι..?

 • ΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 15:33 Συντάχθηκε από ΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ Η ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΝΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΙΣΧΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΩΝ 700 ΦΥΛΛΩΝ....ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΕΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ Κ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ....ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...

 • XRIKAV Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 12:35 Συντάχθηκε από XRIKAV

  ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ VARNIWTHS 13 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΤΟ ΒΓΕΝΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥ

 • kavALA Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 12:29 Συντάχθηκε από kavALA

  ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ Η ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ - Η ΤΙΜΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΙΣΕ - ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ
  " ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ " ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΟΓΑΝΕ ΒΓΕΝΟΧΟΡΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΕΝΑΣΤΑΤΕΣ "ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΙΣΚΩΝ " ΚΑΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΛΟΥ

 • ROJO BOTON Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 12:21 Συντάχθηκε από ROJO BOTON

  Πού είναι ο όρος "γηπέλ" στην ανακοίνωση αποχώρησης μετά τα επεισόδια με την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου (πρίν το σκάνδαλο με τις κασέτες) κύριε Ανδρέα Βγενόπουλε όταν αποχωρήσες μαζί με τον Πρόεδρο της πολυμετοχικότητας Νικόλα Πατέρα και όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης "δίδαξε ήθος" είσασταν ΑΦΑΝΤΟΙ χωρίς(;) πειστικό λόγο ;;;

  Ανδρέας Βγενόπουλος:
  "Δεν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Δεν σκοπεύω να δώσω καμία εξήγηση για την απόφασή μου αυτή. Αυτό το δικαίωμα το έχω «πληρώσει» με 20 εκατ. ευρώ πριν δύο χρόνια, με 1,8 εκατ. ευρώ πριν δύο μήνες και με τόνους λάσπης και κακίας που δέχθηκα και δέχομαι από `Παναθηναϊκούς` διαφόρων επιπέδων. Το σκηνικό για `ενότητα` και `συσπείρωση` που ξαναστήθηκε δεν με αφορά πλέον" !!!

 • ΜΑΡΙΟΣ11 Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 10:15 Συντάχθηκε από ΜΑΡΙΟΣ11

  ΡΕ ΚΟΝΤΖΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΝΕ?
  ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ : ΜΕ ΒΡΙΖΑΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΖΑΤΕ, ΩΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ!
  ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ, Ε ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ! ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΠΑΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ 1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΩ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.

 • Κων/νος Παπαδόπουλος Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 09:57 Συντάχθηκε από Κων/νος Παπαδόπουλος

  BΑΡΕΘΗΚΑΜΕ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού! Το εναλλάξ επικοινωνιακό παιχνίδι Βγενόπουλου – Βαρδινογιάννη κούρασε. Οι μηνύσεις που έγιναν, οι επόμενες που θα ακολουθήσουν, η μετοχική απραξία, η κρίση ευαισθησίας των παλαιμάχων, η οξύμωρη οργή των οργανωμένων η «Τσακαλιάδα», που δυστυχώς συνεχίζεται, και γενικότερα η γύρω γύρω εικόνα… «παιχνιδικής χαράς» (που λέει και η διαφήμιση) τράβηξε τόσο πολύ που δεν πάει άλλο. Όλα στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Ήμαρτον! Λυπηθείτε μας!

  Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να παίζει ο καθένας ανάλογα με τις ορέξεις του. Έχεις ρε φίλε μεράκι, αγάπη για την ομάδα και διάθεση να χρηματοδοτήσεις τον σύλλογο; Άσε τα πολλά λόγια, κάνε τις κινήσεις σου και προχώρα. Παράτα τις «Τσακιές» και τους τακτικισμούς! Η ομάδα χρειάζεται άμεσα λύσεις. Την Ευρώπη εντάξει να την ξεχάσουμε (ποιός αλήθεια πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα αποκλειστεί), όσο κι αν δύσκολα «καταπίνεται» αυτό! Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον …Panathinaikos που πριν λίγο καιρό μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στην γηραιά ήπειρο από την Ελλάδα. Άντε να πάει το παλιάμπελο… Το αύριο όμως το σκέφτεται κανείς; Όλοι αυτοί οι «κύριοι» μαλλιοτραβιούνται για το ποιος θα μπεί στη μαρκίζα με κεφαλαία γράμματα, ως ο κύριος υπεύθυνος διάλυσης του ιστορικού σωματείου της Αθήνας! Αλλάξτε ρότα ή κουνήστε μας μαντήλι!

  Τουλάχιστον να το πάρουμε απόφαση και να ησυχάσει και το κεφάλι μας. Μας ζαλίσατε! Αν ο Παναθηναϊκός είναι να αναγεννηθεί από τις στάχτες του, αφήστε τον τουλάχιστον να το κάνει! Όση ντροπή κι αν κρύβει μια χρεοκοπία, ότι συνέπειες και αν φέρει, αφήστε τον να μαζέψει τα κομμάτια του και να στηλωθεί ξανά στα πόδια του! Με σας, πλέον, δεν γίνεται τίποτα! Εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα!

  Έτσι όπως τα καταφέρατε όμως για να υπάρξει ΑΝΑΣΤΑΣΗ πρέπει να προηγηθεί η ΣΤΑΥΡΩΣΗ!!!

  Καλό Πάσχα!

 • Lorcan Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 09:25 Συντάχθηκε από Lorcan

  Kwsta kalimera, exeis skeftei pote oti grafeis asynartisies kai arthra aystira kai mono gia lovotomimenous.

 • varniwths13 Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 09:03 Συντάχθηκε από varniwths13

  Κύριε Γκόντζο κουραστηκάμε από αυτή την ιστορία...Εγώ ξέρω ότι έχουμε μπλέξει με 2 μεγαλοεπιχειρηματίες που τρώγονται σαν τα κοκόρια για να κερδίσουν ο ένας τον άλλον και όχι για δεν κόπτεται κανείς για το καλό του ΠΑΟ...Από την μία είναι ο Τζίγκερ ο οποίος δεν θέλει να δώσει την ΠΑΕ με τίποτα στον Βγενόπουλο και από την άλλη ο Βγενόπουλος ο οποίος δεν μπορεί να αγοράσει την ΠΑΕ γτ δεν έχει τα λεφτά του Τζίγκερ...Κ παίζουν ένα σκάκι οι δύο τους και η υπομονή εξαντλείται...ο μεν προσπαθεί να εκθέσει τον δε και ο δε προσπαθεί να κάνει την ΠΑΕ να πτωχεύσει στα χέρια του μεγαλομετόχου της για να την πάρει πεντακάθαρη από χρέη αν την πάρει.Όσο αφορά το γήπεδο του Βοτανικού δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για το αν μπορεί να γίνει...Είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσε θα το είχε ξεκινήσει και ο Τζίγκερ...Κάπου κολλάει η όλη ιστορία...Μπορεί να μην είναι θέμα αποζημιώσεων...Μπορεί να μην ξεκινάει για οποιοδήποτε λόγο...Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι ότι εφόσον ο Βγενό θέλει να μάθει τι γίνεται με την ΓΗΠΕΛ και με τον Τζίγκερ δεν μπορεί να συνεννοηθεί από ότι λέει γτ δεν κλείνει ένα ραντεβού με τους Βωβό,Μπόμπολα και Δήμο να μάθει από εκεί τι ακριβώς γίνεται και τί μπορούν να αξιώσουν από την ΠΑΕ???Δυστυχώς ο ΠΑΟ διαλύεται και ευθύνη έχουν όλοι...ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...Οι μέτοχοι και οι δημοσιογράφοι τους φταίνε για αυτό που γίνεται...Άμοιρος ευθυνών δεν είναι κανείς τους...Ούτε και εσείς οι δημοσιογράφοι κύριε Γκόντζο που πολεμούσατε οι μεν τον έναν μέτοχο και οι δε τον άλλο...Ο μόνος που δεν φταίει είναι ο κόσμος...Είναι όλοι αυτοί που τρέχουν παντού,που πάνε παντού,που οι περισσότεροι εξ αυτών είναι ανέργοι και δίνουν όμως 10 20 30 ευρώ για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα...Λάθος τους όταν κάνουν τα επεισόδια..Είναι το μόνο αρνητικό που τους καταλογίζω...Αλλά κανείς δεν αμφισβητεί την αγάπη τους για τον σύλλογο...Κ αυτοί κύριε Γκόντζο είναι οι οργανωμένοι του ΠΑΟ...Κ ακόμα και τα ακραία που μπορεί να κάνουν όπως ντου σε εφημερίδες μια μικρή μερίδα από τους οργανωμένους να είστε σίγουρος ότι το κάνουν γτ ζουν με το ονείρο και την ελπίδα ότι κάπως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση...Κ από την αγάπη τους για το σύλλογο κάνουν τα περισσότερα...Ο Τζίγκερ θα έπρεπε τόσα χρόνια να είχε φτιάξει ένα διάυλο επικοινωνίας με αυτή την μερίδα του κόσμου...Γτ καλώς η κακώς είναι το μόνο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟ που είναι παντού...Θα έπρεπε να ακούει την γνώμη τους και από κει και πέρα να βρίσκανε μια κοινή γραμμή...Δεν λέω να συμφωνεί σε όλα...Αλλά ας συζήταγε...Κ να είστε σίγουρος κύριε Γκόντζο πως ακόμα και τώρα αν γυρίσει ο Τζίγκερ βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και κάτσει να μιλήσει με αυτό το κόσμο και βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους τότε και ο κόσμος 8α σταματήσει να είναι απέναντι του...Αλλά δεν γίνεται κύριε Γκόντζο στην τελευταία συνάντηση του με τους οργανωμένους να τους υπόσχεται ότι θα βάλει έναν σπουδαίο πρόεδρο κοινής αποδοχής ο οποίος θα παράγει έργο και 2 μέρες μετά να βγαίνει ο Κωνσταντόπουλος..Αυτό είναι η κοροιδία σε όλο της το μεγαλείο...

 • Brahami13 Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 08:39 Συντάχθηκε από Brahami13

  K.ΓΚΟΝΤΖΟ!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ!!!ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ?ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ???ΓΙΑ ΠΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ??ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!!!ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΤΟΧΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!30.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕ ΚΕΦΙ ΣΤΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΓΓΕΡ,ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

 • LeonK-Loyal Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 19:48 Συντάχθηκε από LeonK-Loyal

  ΚΟΥΪΖ:Ποιός κερδίζει άν υποβιβαστεί η ομάδα λόγω χρεών & έρθει εκ των υστέρων "σωτήρας " να την αναλάβει χωρίς βάρη & την ευθύνη να λέει ότι την είχε άλλος;
  Αυτό ... Δεν το ξέρω (!) Ξέρω όμως ποιός έχασε, διότι όταν πουλιόταν δεν εισέπραξε .

 • dimitris kiousis Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 19:25 Συντάχθηκε από dimitris kiousis

  xaxaaxaxaaxaxaaxxaax re kosti den mas niazi re a topiko na pezoume alla na litrothoume apo to kavourogiani re pote tha to paris xampari !!! akoma o agonas tis apeleftherosis den teliose as mas pari kai o pio ftoxos elinas aftos toulaxiston tha agapah tin omada!!!

 • ΧΡΗΣΤΟΣ 13 Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 18:49 Συντάχθηκε από ΧΡΗΣΤΟΣ 13

  ΚΩΣΤΑ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ:

  ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗΠΕΛ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ??
  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.

  ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ!

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.