Το ιστορικό ενός προαναγγελθέντος «θανάτου»

Δημοσίευση: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 16.18

Τώρα μπορείτε ελεύθερα. Και να κλάψετε πάνω από το πτώμα και να ρίξετε και δάκρυα, άλλοι… κροκοδείλια και άλλοι πραγματικά, για την χαμένη αίγλη και ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε ελεύθερα. Να στέλνετε μηνύματα δήθεν οργισμένης Παναθηναϊκοφροσύνης, για την…ΓΗΠΕΛ, για τσάτσους και φερέφωνα και όλα τα όμορφα και γλαφυρά που σαν συντεταγμένες στρατιές στέλνετε συνεχώς σε κάθε χώρο και μέσο, όπου υπάρχει αντίθετη άποψη.

Μόνο ένα πράγμα δυστυχώς, δεν μπορείτε πια να εξακολουθήσετε να κάνετε. Να απαξιώνετε και να καταστρέφετε ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό, Καθώς, δεν υπάρχει πια τίποτε άλλο που να μπορεί να γίνει. Το έργο ολοκληρώθηκε. Και ολοκληρώθηκε και με… χάπι έντ. Ναι με… χάπι έντ. Καθώς σ’ αυτό στόχευαν οι κινήσεις και οι με απίστευτη ακρίβεια συντονισμένες ενέργειες ενός καλολαδωμένου συστήματος στον Παναθηναϊκό. Στην πλήρη διάλυση του συλλόγου. Ή όπως έλεγαν και κάποια καλόπαιδα χρόνια τώρα… καλύτερα στην Δ’ Εθνική.

Μόνο πριν αρχίσω να μπαίνω στην ουσία δυο πραγματάκια.

Το πρώτο είναι, πως πολύ άτυχη η σύγκριση των όσων έγιναν στο ΟΑΚΑ με την Ριζούπολη. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Με πρώτο και καλύτερο, το ότι τα αίσχη της Ριζούπολης είχαν στόχο τον…αντίπαλο. Και το πώς θα κατακτήσει με ανέντιμο τρόπο το πρωτάθλημα η ομάδα αυτών που έκαναν τις αλητείες.

Στο ΟΑΚΑ ο στόχος ήταν η ίδια η ομάδα αυτών που έκαναν τις αλητείες. Ή έστω η ομάδα στο όνομα της οποίας υποτίθεται έκαναν ότι έκαναν. Και έγιναν συνειδητά για να καταστραφεί ολοκληρωτικά η ομάδα και όχι για να βοηθηθεί έστω και ανέντιμα να πάρει κάποιο τίτλο. Δυστυχώς οι… γιαλαντζί Παναθηναϊκάρες της τελευταίας εσοδείας που μας προέκυψαν σαν ιεροεξεταστές της Παναθηναϊκοφροσύνης, ούτε καν στην αλητεία δεν μπόρεσαν να μιμηθούν τα… ινδάλματά τους και αυτούς που αγωνιζόντουσαν χρόνια για να μοιάσουν.

Το δεύτερο. Αν έχει απομείνει έστω και μία τρύπα στο ζωνάρι των παντελονιών κάποιων, περιμένω να βγουν και να που επώνυμα «εμείς είμαστε και το κάναμε γι’ αυτό τον λόγο» όσοι σήκωσαν το εμετικό πανό στο ΟΑΚΑ και απειλούσαν τον Ιάκωβο Χατζηαθανασίου ότι… έρχεται η σειρά του. Βαρέθηκα πια τις κότες τις λειράτες που κρύβονται πίσω από αλλοδαπούς των πέντε ευρώ και πιτσιρίκια που τους βάζουν να σηκώνουν τα πανό της ντροπής για τον σύλλογο και την ιστορία του. Να βγουν και να πάρουν την ευθύνη, για τις απειλές ενάντια σε ένα άνθρωπο που έπαιζε με σπασμένα πόδια και κεφάλια για την φανέλα του Παναθηναϊκού και έγραψε χρυσές σελίδες δόξας με το τριφύλλι στο στήθος. Να βγουν επιτέλους. Αν έχουν το κότσια. Να μάθει και ο κόσμος ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί που τολμάνε και απειλούν όσους τίμησαν αυτόν τον σύλλογο και για ποιο λόγο. Φυσικά και δεν περιμένω να το κάνουν. Άλλωστε και αυτό ακόμα, είναι ένα δείγμα της κατάντιας και της ξευτίλας αυτών που «ηγούνται» και «κάνουν κουμάντο» σ’ αυτό το ιστορικό σωματείο με την ανοχή και την παρότρυνση ταυτόχρονα όλων.

Από κει και πέρα και στην ουσία της ιστορίας.

Ο Παναθηναϊκός οδηγήθηκε εκεί που με μαθηματική ακρίβεια, ήθελαν να τον πάνε, όσοι μπήκαν στον ιστορικό σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Στην πλήρη απαξίωση και στην οριστική διάλυση. Και για να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο, προηγήθηκαν πριν από 5την νύχτα της ντροπής στο ΟΑΚΑ όλα τα υπόλοιπα.

Πρώτα-πρώτα η οικονομική διάλυση και αγωνιστική απαξίωση της ομάδας. Όταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πριν δυο χρόνια ακόμα φώναζε για Τιτανικούς, όλοι έπεσαν να τον φάνε. Κινδυνολογεί ο Θανάσης έλεγαν. Όταν μια σειρά άνθρωποι που είχαν σώας τας φρένας ή πάντως σίγουρα έβαζαν τον Παναθηναϊκό πάνω απ’ όλα προειδοποιούσαν πως με την οικονομική και αγωνιστική τακτική που ακολουθούσε το δίδυμο Βγενόπουλου-Πατέρα είναι θέμα χρόνου η οικονομική καταστροφή του συλλόγου, ξεσηκωνόταν ιερός πόλεμος. Κι όταν το καλοκαίρι του 2010 που ο Παναθηναϊκός ερχόμενος από νταμπλ, χωρίς να έχει φύγει ΚΑΝΕΝΑ από τα αστέρια του και με 30.000 διαρκείας ήδη κομμένα για την νέα χρονιά, σωζόταν ακόμα και ήταν σε θέση να μεγαλουργήσει κιόλας, οι στρατιές αλητείας απέτρεψαν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ προοπτική για πολυετή κυριαρχία του Παναθηναϊκού, δηλαδή την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Παύλο ή τον Θανάση Γιαννακόπουλο, στο όνομα του… γιαλαντζί καπετάνιου των ονείρων τους.

Το θέμα λοιπόν ήταν απλό. Για να μπει σε τροχιά διάλυσης ο Παναθηναϊκός, έπρεπε να αποδιοργανωθεί και διοικητικά. Αποτρέποντας ουσιαστικά μια λύση σιγουριάς και προοπτικής όπως ήταν η χρηματοδότηση Βαρδινογιάννη αλλά και των άλλων μετόχων με διοίκηση και προεδρία Γιαννακόπουλου από την μια και η… εγκατάλειψη της ΠΑΕ αμέσως μετά με αστείες δικαιολογίες ώστε να προκληθεί διοικητικό χάος. Και… ω του θαύματος. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ξαφνικά «αγανακτισμένοι οπαδοί» μπήκαν στο γήπεδο κυνηγώντας την ομάδα του νταμπλ (δηλαδή για να καταλαβαινόμαστε κυνήγαγαν τον Σισέ, τον Ζιλμπέρτο, τον Κατσουράνη κ.λ.π στο όνομα των οποίων μετά… ορκιζόντουσαν) και τον Φερέιρα. Και λίγες ώρες αργότερα, ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος αποχωρούσαν… αηδιασμένοι, με τον δεύτερο μάλιστα να δηλώνει «δεν έχω να δώσω λόγο σε κανένα για την απόφασή μου».

Τόσο καλά. Βλέπετε η… ΓΗΠΕΛ δεν είχε… ανακαλυφθεί ακόμα σαν επιχείρημα τότε. Υπήρχε απλά η… αηδία. Η οποία κάτι μου λέει ότι από ώρα σε ώρα θα… ξαναεπιστρέψει σαν αφορμή για την δέκατη-όγδοη αποχώρηση.

Τέλος πάντων. Από κει και πέρα τα υπόλοιπα λίγο πολύ είναι γνωστά. Τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε στον Γενάρη της φετινής σεζόν. Τότε που ο Παναθηναϊκός ανατρέποντας τα δεδομένα και… τα σχέδια επί χάρτου για διάλυσή του και μείωση στο ελάχιστο της… αξίας της μετοχής του, ξαναπήρε κεφάλι πέντε βαθμών στην βαθμολογία και βάδιζε ολοταχώς για το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που ασφαλώς και θα τον γλίτωνε από την οικονομική καταστροφή και θα έβαζε σε τροχιά εξυγίανσης τον σύλλογο.

Και τότε ξαφνικά, ήρθε η… επανεμφάνιση. Η… νέα ΠΕΚ ήταν εδώ, όλως τυχαίως και πάλι όπως το 2008 την στιγμή που ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά πέντε βαθμούς. Και μαζί της άρχισαν μια σειρά… τυχαία γεγονότα.

Σε καθωσπρέπει καθημερινή «αντικειμενική» εφημερίδα, εμφανίζεται ένα άρθρο με υπογραφή γνωστού «ειδικού Βγενοπουλολόγου» αρθρογράφου, το οποίο με τίτλο «Δεν φεύγει ο Βαρδινογιάννης αν ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα» εγκαλούσε τους… οργανωμένους για την… απάθειά τους σ’ αυτή την προοπτική και αναρωτιόταν ποια θα ήταν η στάση τους από δω και πέρα. Με λίγα λόγια και επειδή σ’ αυτό τον σύλλογο καταλαβαινόμαστε πια μετά από τόσα χρόνια «τι κάνετε ρε… εδώ πάει να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός».

Το… σύνθημα ελήφθη. Από το επόμενο παιχνίδι, ξαφνικά άρχισαν πάλι τα γνωστά… τραγουδάκια στην εξέδρα. Η ομάδα άρχισε να κατεβάζει τον διακόπτη και ο Φερέίρα να αλλάζει χωρίς προφανή λόγο συστήματα και παίκτες που μέχρι τότε είχαν την ομάδα πρώτη. Οι κακές γλώσσες θέλουν το ίδιο διάστημα να έχουν κλειστεί ραντεβού για δείπνα του προπονητή του Παναθηναϊκού με διάφορες… προσωπικότητες της αυθεντικής Παναθηναϊκοφροσύνης, που του… εξηγούσαν με… διάφορους τρόπους, ποιους παίκτες θέλει να βλέπει ο… κόσμος και ποιους δεν θέλει.

Και φτάσαμε έτσι στην Λειβαδιά με την ΠΑΕ να επιλέγει σ’ αυτό το παιχνίδι να αποκτήσει «ευθύνη σαν Παναθηναϊκός» την στιγμή που όλοι ήξεραν και έλεγαν ότι θα γίνουν επεισόδια.

Και τα υπόλοιπα επίσης είναι γνωστά. Τα επεισόδια φυσικά και έγιναν «γιατί… μας προκάλεσαν» ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε και η πολυπόθητη Γενική Συνέλευση μείωσε επί τέλους την μετοχή στο 0,33 ώστε να… επιτραπεί η… επένδυση που θα… εκτόξευε τον Παναθηναϊκό στην επόμενη μέρα…

Από κει και πέρα ο… δρόμος ήταν ανοιχτός. Ο Παναθηναϊκός σε συνθήκες μπάχαλου να χάνει το ένα ντέρμπι μετά το άλλο και όλοι να ασχολούνται με την… ΓΗΠΕΛ και την… ηγετική εμφάνιση του κυρίου Αντρέα.

Μέχρι που ήρθε μια ακόμα εξέλιξη που δεν ήταν προφανώς στο… πλάνο. Στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκαν άνθρωποι σοβαροί και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Ο Πολέμης, ο Αλαφούζος και φυσικά ο Βασιλάκης. Μόνο που οι συγκεκριμένοι είχαν ένα σαφέστατο μειονέκτημα. Πρώτον δεν δεχόντουσαν να μπουν κάτω από την ομπρέλα κανενός, δεύτερον δεν έβαζαν… όρο την ΓΗΠΕΛ    για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και τρίτον δεν ήταν πλήρως «ελεγχόμενοι» ως προς τις διαθέσεις τους και πάντως σε καμιά περίπτωση δεν ήθελαν να ταυτιστεί η επένδυσή τους στον Παναθηναϊκό με τις κορώνες διχασμού, διάσπασης και επίθεσης σε άλλους μετόχους που υιοθετούσε υπό τις επευφημίες της στρατιάς της αλητείας ο Βγενόπουλος.

Εδώ λοιπόν το πράγμα… κινδύνευε να βγει… εκτός ελέγχου. Και ο Παναθηναϊκός… κινδύνευε όχι απλά να… διασωθεί από την χρεοκοπία, αλλά να αποκτήσει και σιγουριά για το μέλλον.

Οπότε τέθηκε σε ισχύ το… τελευταίο πλάνο του έργου. Η πλήρης καταστροφή του παρόντος και του μέλλοντος αυτού του συλλόγου, σαν το έσχατο μέσο αποθάρρυνσης όλων των υγιών ανθρώπων που ήθελαν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό, αλλά και της… προειδοποίησης τι κινδύνευαν να πάθουν αν τυχόν επέμεναν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, αλλά χωρίς την… έγκριση και υιοθέτηση της αλητείας.

Τα υπόλοιπα ήταν απλά θέμα… καλής και πειθαρχημένης εκτέλεσης του σχεδίου. Όπως κι έγινε.

Το έργο λοιπόν ολοκληρώθηκε. Ο Παναθηναϊκός… απελευθερώθηκε πια… οριστικά. Συγχαρητήρια σε όσους το πέτυχαν, πολλά περισσότερα συγχαρητήρια σε όσους το ανέχτηκαν και παρακολουθούσαν απαθείς τόσα χρόνια στο όνομα του να μην τους… χαρακτηρίσουν και να μην πάρουν θέση και βεβαίως να ευχηθούμε σε όλους αυτούς καλή τύχη στην… απελευθερωμένη πια πορεία του Παναθηναϊκού που μετά από τόσο… αγώνα, ξέφυγε από τα χρόνιας της μιζέριας και της έλλειψης τίτλων και μπαίνει ολοταχώς ισχυρός και υγιής στην νέα του εποχή.

Και λυπάμαι αν μιλάω τόσο σκληρά και ειρωνικά, αλλά κάτι πρέπει να πως γιοα να διασκεδάσει η πίκρα εκατομμυρίων Παναθηναϊκών που ήταν Παναθηναϊκοί και πρίν τρία χρόνια και με απέραντη θλίψη βλέπουν αυτή την στιγμή να διαλύεται οριστικά το καμάρι της καρδιάς τους και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υ.Γ. Μαθαίνω ότι ο Δημήτρης Γόντικας θέλει να παραιτηθεί απογοητευμένος από τις εξελίξεις. Δυστυχώς και γι’ αυτόν είναι αργά πια. Προτίμησε όλο αυτό το διάστημα την κολακεία των κονδυλοφόρων και την ασυλία από τις στρατιές της αλητείας, αντί να παλέψει για το συμφέρον του συλλόγου. Μπορώ να κατανοήσω την δύσκολη θέση την οποία ήταν, καθώς δεν έχουν όλοι τα κουράγια και τις αντοχές να τα βάζουν σε καθημερινή βάση με όλο αυτό το συρφετό και να γίνονται στόχος. Παρ’ όλα αυτά, ίσως κι αυτός να κατάλαβε έστω και αργά πως το να επιλέγεις να βαδίζεις χέρι-χέρι με όλη αυτή την αλητεία, το να τους αναγορεύεις σε ισότιμους συνομιλητές του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το να τους ανέχεσαι να προπηλακίζουν μετόχους και δημοσιογράφους έξω από την ΠΑΕ, το να τους κάνεις όλα τα χατίρια, το να τους παρέχεις πάσης φύσεως… διευκολύνσεις σε σημείο μάλιστα που να έχεις ανοιχτά συνυπευθυνότητα όπως στη Λειβαδιά ή χθες στο ΟΑΚΑ, αργά ή γρήγορα θα σε οδηγήσει όχι απλά σε αδιέξοδα, αλλά σε καταστροφή. Σε τέτοια καταστροφή μάλιστα που καταλαβαίνεις πια και ο ίδιος, πως το… αντάλλαγμα να βρίζουν ομαδικά τον εργοδότη σου και όχι εσένα, από κάποιο σημείο και μετά δεν έχει και καμιά πρακτική αξία.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

32 σχόλια
 • tsarla Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 15:39 Συντάχθηκε από tsarla

  Φίλε giannispatra ούτε θέλω να υπερασπιστώ κανέναν, ούτε να επιτεθώ σε σένα,απλά για να κάνουμε κουβεντούλα,να πω κι εγώ αυτά που θέλω:
  1)ο Γκόντζος στα τελευταία άρθρα του, ασκούσε έντονη κριτική στον Κατσουράνη και άμα άκουγες και στην περιγραφή του ματς, δεν νομίζω ότι τον εκθείαζε...Μην λέμε ότι να ναι,και μη στοχεύουμε τώρα έναν παίκτη.Ούτε εγώ τον θέλω στην ομάδα,μακάρι να είχαμε τον Τάισον στη θέση του, αλλά έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα.Και πραγματικά είναι ντροπή να βρίζετε τον Καραγκούνη.Μπορεί να πρέπει να το κόψει και αυτός,αλλά δεν μπορείς να λες ένα παίκτη που έχει δώσει την ψυχή του στην ομάδα τόσα χρόνια,που τον είχαμε με τρεις κι εξήντα παλιά,που έχει μεγάλη συμβολή στις πορείες τις εθνικής, να τον λέμε τώρα σάπιο.Είναι μεγάλος,έχει κουραστεί αλλά δεν πρέπει να είμαστε ασεβείς.Μια ζωή οι Παναθηναικοί αυτά κάνουμε. Αχαριστία.Λες για τον Κάρα, ο Γιούρκας που υπάρχει μόνο για να συντηρεί τα αμάξια του δεν σε πείραξε, σε ενόχλησε ο Κάρα που μπαινει μεσα με το ίδιο πάθος που ειχε πριν 10 χρόνια,άσχετα με το αν πιστευεις οτι ειναι μπαλομένος η οχι. Η Ιντερ δεν θα τον επαιρνε αν δεν ηξερε μπαλα.Ουτε θα είχε βαλει τα γκολ που χει καρφωσει στο Τσαμπιονς Λιγκ, ουτε θα βαζε φαουλ αμα ηταν αχρηστος.

  2)Μάτια έχουμε όλοι και βλέπουμε.Δηλαδή τι περιμένετε από τους δημοσιογράφους να κάνουν;Να βγάλουν άρθρα του τύπου" Ο Βύντρα, ο Κατσουράνης, ο Μπίαρσμιρ,Ο Βάσκος,ο Καντέ, ο Καρα,ο Ζέκα,ο Ιωαννίδης ,ο Τοτσέ, ο Πετρόπουλος,ο Σειταρίδης και ο Πετρόπουλος δεν κάνουν για Παναθηναικό πρέπει να φύγουν;Αφού δεν υπαρχει διοίκηση να πάρει αποφάσεις,να βάλει λεφτά,να προστατέψει την ομάδα. Και να σταματήσει σήμερα ο Κατσουράνης και ο Κάραγκούνης, θα ανασάνει λίγο το μπάτζετ των παικτών.Ωραία;Θα συμβάλει αυτό όμως στο να υπάρξουν λεφτά για μεταγραφές;Όχι αφού με το ζόρι υπάρχουν για αυτούς που έχουμε.Αρα και να βρεθούν κατι ψηλά, για καλό παίκτη δε φτάνουν.Να προωθήσουμε τους μικρούς;Αυτό ναι,μάλιστα να παίξουν πιτσιρικάδες, αν και από χαφ μόνο το Φουρλάνο έχουμε δει που δεν έχει πάρει χρόνο. Αλλά και ταλέντα να βγάλουμε,θα τους κάψουμε σαν το Νίνη και μετά θα τους πετάξουμε η θα τους γυρίσουμε την πλάτη,αυτοί ήμαστε.Από Ελλάδα, φτηνόυς καλούς παίκτες δεν θα προλάβουμε να πάρουμε,γιατί θα τους έχει κλείσει όλους ο γαύρος πάλι και θα γεμίσει μετά το πρωτάθλημα με δανεικούς. Ήδη μια λύση φτηνή για την άμυνα,το Σιοβα την χάσαμε(δεν λεω οτι θα ήταν επιπέδου Μπουμσονγκ,αλλά από τους υπόλοιπους που εχουμε καπως θα την παλευε.


  Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ένας μάγκας,που να πονάει την ομάδα και να βάλει το χέρι στην τσέπη, να διώξει και όλα αυτά τα πρεζόνια και τους βρωμιάρηδες από το γήπεδο, που πάνε μόνο για πιουν τα "τσιγαράκια" τους,να κάνουν κανένα πέσιμο έξω από το γήπεδο και να κλέψουν. Ας τους βάλει κάποιος στη θέση τους αυτούς τους αλήτες. Αυτοί ούτε μπάλα ξέρουν ούτε θέλουν να δουν. Γιατί να φοβόμαστε πια να πάρουμε το τρένο για πάμε στο γήπεδο;Μπροστά στα μάτια μας έχουν γίνει τόσα σκηνικά και ποτέ ουτε αστυνομία θα βρεθεί να κάνει κατι αλλό ούτε ο υπολοιπος κόσμος θα βοηθήσει,ακόμα και αν σε σπάσουν στο ξύλο για να σου κλεψουν ένα κασκόλ. Ας δίνουν μόνο ονομαστικά τα εισιτήρια και η αστυνομία να κάνει τη δουλεία της και να μην τους αφήνει να περνάνε μέσα, ούτε καπνογόνα ούτε επικίνδυνα αντικείμενα.Εναν έλεγχο σωστό δεν θυμάμαι να μου έχουν κανει ποτέ.

  Ας αναλάβει λοιπόν την ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ να κανουν σωστα τη δουλεια τους και να κανουν πραξεις που να τημωρουν τους πραγματικους υπαιτιους και οχι την ομαδα.Γιατί να χάσουμε βαθμούς για ένα μάτσο πρεζόνια-χουλιγκάνους; Τόσος κόσμος πήγε να δει την ομάδα που αγαπάει και στηρίζει, γιατί να πρέπει να ανέχονται αυτά τα τσογλάνια;Άντε γιατί έχει καταντήσει αηδία η Ελλαδίτσα, που χει γεμίσει με ψευτόμαγκες μπαφιάρηδες καγκουρες οπαδους,κουκουλοφόρους κατευθυνόμενους,διευθαρμένους μπάτσους,πολιτικούς,προέδρους,παράγοντες. Κανένας δεν πρέπει να είναι ευχαριστημένος με αυτά που γίνονται,ούτε οι Ολυμπιακοί που τους ταίζουν με τίτλους. Ίσα ίσα που αυτοί είναι ο νούμερο ένα στόχος,να τους έχουν καλά,στα όπα όπα, γιατί είναι ίσως οι περισσότεροι και θέλουν να τους ελέγχουν.
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΗΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΦΟΡΑΣ.
  Αφήσαμε τη χώρα μας να φτάσει σε αυτή την άθλια κατάσταση.Ας κάνουμε ότι μπορούμε για να υπάρξουν καλύτερες συνθήκες για τις επόμενες γενιές.Sorry αν σας κούρασα με την έκταση του κειμένου,αλλά η αγανάκτηση είναι μεγάλη και κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.Παρακαλώ πολύ να δημοσιευθεί.

 • Neikos Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 09:16 Συντάχθηκε από Neikos

  η περιπτωση του xios13 ειναι η κλασικη του κομπλεξικου παναθηναικου. ΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ οτι δεν θελουμε πουλημενα πρωταθληματα. οχι οτι βριζουμε και συχαινομαστε τοσο καιρο να το κανουμε. Κ. Γκοτζο εγω θελω να συμπληρωσω στα λεγομενα σας μια φραση η οποια απαντα και καλυπτει εν πολλοις πολλα κενα τα οποια αδραττουν πολλοι απο οσους σχολιασαν παρακατω. ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ δεν χαιρεται μονο ο κλεφτης, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ΟΛΟΙ.

 • ΑνδρέαςΗλιούπολη Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 09:04 Συντάχθηκε από ΑνδρέαςΗλιούπολη

  Κύριε Γκότζο και πάλι δε περάσατε το σχόλιο που σας έστειλα. Δε πειράζει. Πάμε πάλι από την αρχή. Μετά από τέτοιο αγώνα, ο κύριος Κώστας μας υπενθυμίζει πόσο κακοί ήμαστε σαν Παναθηναϊκοί που δεν επιλέξαμε τη σιγουριά του κύριου Βαρδινογιάννη (Μεγάλη η χάρη του, Αμηηηηήν). Αλήθεια ποια σιγουριά κύριε Γκότζο;;; Της δεύτερης θέσης;;; Επίσης μας δείχνει το θαυμασμό για τα όσα έγιναν στην Ριζούπολη και βοήθησαν τον Οσφπ να πάρει άλλο ένα πρωτάθλημα. Αλήθεια κύριε Γκότζο αν μπορείτε στο επόμενο άρθρο σας βάλτε εκείνο το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μετά τη Ριζούπολη και δίπλα το πρωτοσέλιδο που βγάλατε τη Δευτέρα. Τέλος Κύριε Κώστα για πείτε μας. Ποιο είναι το ενδιαφέρον του συλλόγου για το οποίο πρέπει να παλέψει ο κύριος Γόντικας;;; Να ενημερώνει τις αντίπαλες διοικήσεις και την αστυνομία στα εκτός ότι έρχονται οπαδοί της ομάδας, ώστε να μην τους αφήσουν να μπουν;;; Η μήπως ο Βοτανικός;;;
  ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ

 • ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 08:07 Συντάχθηκε από ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ

  Κώστα πότε επιτέλους θα πείτε σε όλους τους υγιείς φιλάθλους του Παναθηναικού ποιοί είναι αυτοί που με όλες τις μεθόδους που αναφέρεις θέλουν να φτάσει εδώ που έφτασε ο Παναθηναικός μας??????????Γιατί δεν τους ξεσκεπάζετε επιτέλους?????Εμείς οι 55.000 που στηρίζαμε και την Κυριακή την ομάδα μας και δεν κουνηθήκαμε απο τη θέση μας, το δικαιούμαστε!!!!!!!!!

 • xios13 Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 02:51 Συντάχθηκε από xios13

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΡΑ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ

 • godsavethequeen Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 02:35 Συντάχθηκε από godsavethequeen

  Φυσικά Κώστα και δεν έχει σχέση η Ριζούπουλη με το προχτεσινό ΟΑΚΑ..τότε ήταν κάφροι Ολυμπιακοί εναντίον ΠΑΟ,προχτες ήταν κάφροι Παναθηνακοί εναντίον ΠΑΟ..φυσικά και τα όσα έγιναν τότε στη Ριζούπολη είναι απολύτως καταδικαστέα,προχτες όμως υπήρχε διχόνοια και αυτό είναι ακόμα χειρότερο..

 • ΚΩΣΤΑΣ Λ. Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 01:02 Συντάχθηκε από ΚΩΣΤΑΣ Λ.

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΕΡΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑΦΘΑΣΕΙ Ο ΠΑΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ .ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

 • Hλιας Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 23:00 Συντάχθηκε από Hλιας

  δεν ξερω γιατι τα βαζετε με των κωστα, αδικο εχει? Ετσι δεν εχουνε τα πραγματα δηλαδη? Οι οργανομενοι εισαστε καλα παιδακια? Ολοι ναρκομανεις εισαστε που οποιος σας δεινει μαστουρα πατε απο εκει. Στρατοι αλητειας δηλαδη. Ελπιζω να σας κλεισουνε μεσα για παντα και τους να σας διαλυσουν μια για παντα. Διαλυσατε ενα σωματειο απο τα εργα και τις ημερες σας.

 • Βασίλης Δάσκας Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 20:59 Συντάχθηκε από Βασίλης Δάσκας

  Πέστα (μάλλον ξαναπέστα) χρυσόστομε άντε πια 5χρόνια τώρα με τους καθοδηγούμενους πληρωμένους «οπαδούς - φιλάθλους».
  Όσο για το φίλο Ανδρέα, σήμερα θα είχαμε και εμείς γήπεδο, αλλά αν θυμάσαι καλά ο Βαρδινογιάννης είχε πει έκανα λάθος που το είπα στο Δ.Σ. πριν την υπογραφή για τη συμφωνία και όλος τυχαίος εμφανίστηκαν οι ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΙ.
  Υ. Γ. Η ομάδα με τη συμπεριφορά της στο γήπεδο πήγε για να κερδίσει; Μάλλον το αντίθετο έδειξε.

 • panathinaikos Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 20:19 Συντάχθηκε από panathinaikos

  Πραγματικά δεν κατάφερα να τελειώσω την ανάγνωση του ορθού. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει και κάποιο νόημα.
  Σχέδιο για την διάλυση του Παναθηναϊκού – τον οποίο ο κειμενογράφος δεν υπηρετεί – υπάρχει.
  Και στο κόλπο είναι πολλοί. Ακόμα και αυτοί που για το θεαθήναι κοντράρονται και αλληλοκατηγορούνται. Βέβαια αρχιτέκτονες του σχεδίου είναι αυτοί οι οποίοι ο κειμενογράφος υπερασπίζεται.
  Δεν χρειάζονται αναλύσεις. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει και το γιατί.
  Μόνο ο κύριος Γιαννακόπουλος (Θανάσης) έχει πει τα πράγματα με το όνομα τους. Ίσως όχι όλα. Δυστυχώς όμως τα χρόνια έχουν περάσει και είναι αργά για κάποιους γνησίους Παναθηναϊκούς να αναλάβουν.
  Τι απομένει. Να προστατέψει ο κόσμος την ομάδα του με κάθε τρόπο και μέσο.

 • Φώτης13 Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 20:02 Συντάχθηκε από Φώτης13

  Ντρέπομαι για όσα έγιναν...

  Ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός...

  Οργίζομαι για την αλητεία μερικών στο όνομα της ομάδας που αγαπάω...

  Οργίζομαι για την ασυλία που έχουν...

 • NASTAZIA Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 19:55 Συντάχθηκε από NASTAZIA

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ «nikosgr13» ΚΑΙ «GeoPan».ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΙ,ΕΙΤΕ ΚΙΤΡΙΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΟΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΕΡΕΦΟΝΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΤΛ ΚΤΛ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ..........ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ!!!

  ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ..........ΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ «ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥΣ».

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ................ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!

  ΑΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!

  ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΦΡΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ!!!

 • stiv Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 19:46 Συντάχθηκε από stiv

  ενω επι εποχης εγγυητη η παναθα μεγαλουργουσε...
  γεια σου γκοτζο μυαλοπωλη εκδοτη των 500 φυλλων

 • giannispatra Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 19:15 Συντάχθηκε από giannispatra

  Κώστα σε ακουγα χθες που μετεδιδες τον αγώνα με το αλλο το παλληκάρι.
  Εσύ ρε παιδι μου προσπαθουσες να δικαιλογησεις και παικτες και προπονητη για το αισχος που παρουσιαζαν
  Ομως αυτα που δεν ελεγες ελεγαν πολλά
  Το αλλο το παλληκάρι τά ελεγε στα ισια οτι με αυτα τα σαπακοειδη δεν ειναι δυνατον να γινει κάτι.
  Ελεγε πχ οτι ο παναθηναικος ενδιαφερεται για την νικη και δεν βγαινει στην επιθεση και ελεγε οτι με αυτην την ποιοτητα παικτων που εχει ειναι αδυνατον αλλα οι παικτες μεταξυ τους δεν ειχαν ουτε συνεργασια ουτε τιποτα .ΤΟ ΟΥΖΕΡΙ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΡΑ .
  ΠΑΛΙ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΟΘΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ .ΠΕΡΣΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ο ΜΠΕΟΣ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
  ΦΕΤΟΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
  ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
  Τα ξερεις πολυ καλα εδω και χρονια οτι με παικτάκια ομαδουλα θα φτιάξεις.
  Εβλεπα χθες τον κατσουράνη και αν ειχα τηλεπάθεια θα τον σκοτωνα με την σκέψη.
  Του φερειρα του καλιασε καποια στιγμη μια συγκηρια και εδειξε οτι κατι θα κάνει αλλα μαλον ο άνθρωπος ειναι εκτος τοπου και χρονου
  Ναι μεν δεν εχει παικτες αλλά και αυτος εκανε εγκληματα
  ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΤΡΕΠΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΑΔΙΑ..
  Ηταν θεμα χρονου.
  Με φυστικια μαιμουδες αγοραζεις ελεγε ο Βγενοπουλος.
  Τον ειδα ολο τον αγώνα και ακουσα και τις κριτικες σου.
  ουτε χαφ συμετειχαν στο παιχνιδι ουτε εξτρεμ μονο η αμυνα πέταγε μακρια την μπαλα διοτι τα χαφ μαρκαραν με τα ματια βιτολο κατουράνης
  ΓΡΑΦΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ
  Θα τον εχουμε πάλι και του χρονου στην καμπουρα μας και αυτον και τον καραγκουνη και ολα αυτα τα σαπάκια.
  ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΩΣΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΣΙΓΟΥΡΗΣ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΑΚΟ.
  Ο ολυμπιακος οπως τον ειδα δεν μπηκε να κτυπησειτο παιχνιδι
  Με σβηστες μηχανες μπήκε για την ισοπαλια ακομα και για ηττα δεν θα ελεγε οχι.
  Αλλά τι να κάνει να βάλει τα γκολ μονος του
  Στην επιθεση δεν πιεσε απλα εκανε χαβαλε γιατι ήξερε οτι θα ειναι θεμα χρονου να γινει καποια γκαφα ή να τους βρει ξεχασμενους μπροστα.
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ.
  ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
  θΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.
  ΑΜΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΑΚΙΣΑΝ
  Βεβαια τα ελεγε το παιδι χθες που μεταδιδατε μαζι αλλα εσυ τα μασαγες.
  Δεν γινεται δουλεια ετσι ρε κωστα
  Σαν τα μεγαλα καναλια ειστε που προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο οτι το πασοκ και η νδ θα σωσουν την ελλάδα
  Τους πιστευει κανεις αυτους .Μονο τα κοματοσκυλα
  Και λογω των κοματοσκυλων κατρακυλαει η ελλαδα και λογω των πρασινων δημοσιογραφων κατρακυλαει ο παναθηναικος.

 • giorgos pan Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 18:59 Συντάχθηκε από giorgos pan

  Xaνεις τα λογια σου κ.Γκοτζο.Εκανες την πιο σωστη αναλυση που εχω διαβασει για το χαλι και ποιος το καθοδηγει αλλα δυστυχως ειναι βαθεια η βλακεια ριζωμενη και η τυφλα .Ας ρωτησουν αν ξερουν κανεναν αυτοι που σε βριζουν για την καταστροφη που επαθαν οσοι αφελεις πιστεψαν και αγορασαν ΜΙΓΚ,υγεια .ΜΑΡΦΙΝ και αλλες τετοιες μετοχες και κλαινε μαυρο δακρυ ,και ισως καταλαβουν κατι ,αλλα δυσκολο μου φαινεται.Αντε συνεχιστε το βρισιμο τωρα ,δεν καταλαβαινετε τιποτε.

 • JAFAR IRISMETOV Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 18:35 Συντάχθηκε από JAFAR IRISMETOV

  Πωπώ Κώστα έχεις ξεφύγει τελείως.

  Κρίμα.

  Με το ζόρι να κάνετε τον Παναθηναϊκό αεκ.

  Και όσοι υπάρχουν να βοηθήσουν τους απαξιώνετε και τους βρίζετε.

  Το ψέμμα όμως ανέκαθεν είχε κοντά ποδάρια Κώστα.

  Και η ιστορία έγραψε για το τι ακριβώς κάνατε στον Παναθηναϊκό τόσα χρόνια. Προσπαθήσατε να τα καλύψετε με αισχρά ψέμματα, ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.

  Ένας από τους χαζούς που σε είχα για Παναθηναϊκό πολύ καιρό.

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

 • Cy13 Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 18:32 Συντάχθηκε από Cy13

  Αγαπητέ Κώστα, αν ο Τζίγγερ ήταν εντάξει, αν είχε έστω και τη μισή τρέλα του Καπετάνιου, αν είχε όρεξη, αν είχε ικανότητα, δεν θα χρειαζόταν κανένας άλλος... ΥΓ: Ο Τζίγγερ δεν δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα με τον Πατέρα?
  (Δεν βρίζω, παρακαλώ να δημοσιευθεί...)

 • Navouxodonosoridis13 Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 18:29 Συντάχθηκε από Navouxodonosoridis13

  Γελαει ο συμπαντας. Εφτασε η ωρα της προωρης συνταξης σου Γκοτζοοοοοοε

 • Ανδρε Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 18:19 Συντάχθηκε από Ανδρε

  κυριε Γκόντζο
  αληθεια ο Τσακας που πουλόυσε ελπίδα επί 2 μήνες με τουσ ε ξουσιοδοτημένους δικηγόρους του κ Βαρδινογιάννη δεν μιλούσε? Αφού ηταν αναξιόπιστος γιατι συντηρήσατε επί 2 μήνες το θέμα του και εσεις αλλά και η πλευρά του κ Βαρδινογιάννη?

  Αλλά από την άλλη μεριά θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:
  ο κ Βγενόπουλος (καλός κακός) δεν με ενδιαφέρει έβαλε την προηγούμενη εβδομάδα 1,7 εκ. Θα τον χλευάσουμε γιαυτό ? Μιλάτε για κακοδιαχείριση της εποχής Πατερα-Βγενόπουλου κι αναρωτιέμαι αν έχετε μιλησει ποτε για τη διαχείριση της εποχής του κ Γ. Βαρδινογιάννη. Εσείς είχατε μείνει ικανοποιημένος τότε? Κι αλήθεια αφου ο κ Βαρδινογιάννης δέχτηκε δις τη συμμαχία με τον κ Βγενόπουλο γιατι δεν είχε συμμετοχήστις αυξήσεις του Μ.Κ. κατά το ποσό που ορίζει το ποσοστό του?
  Ναι το θέμα της ΓΗΠΕΛ μας καίει γιατί από κακούς χειρισμούς του κ. Βαρδινογιάννη δεν αξιόθηκε ο σύλλογος να αποκτήσει γήπεδο. Εαν έκανε κακοδιαχείριση δεν το γνωρίζω αλλά το αποτέλεσμα λέει ότι ο Ο.ΣΦ.Π. έχει ιδιοκτητο γήπεδο (με δικα μας λεφτα) και μεις δεν μπορέσαμε να κάνουμε γηπεδο ούτε με τα λεφτα των μετόχων. Αυτά εγώ τα έκανα?

 • giwrgos 144444 Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 18:18 Συντάχθηκε από giwrgos 144444

  Για να σε πιστέψει κάποιος πρέπει να είναι είτε πέντε (5) χρονών, είτε ανόητος. Πάντως ό,τι και να γίνει στον κόσμο εσύ θα συνεχίζεις το παραμυθάκι σου! Συγχαρητήρια

«12»
Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.