Η… προσπάθεια ολοκληρώθηκε. Θερμά συγχαρητήρια

Δημοσίευση: Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 22.03

Ας μην ψάχνει αλλού για αιτίες και δικαιολογίες ο Παναθηναϊκός. Δυστυχώς, «κούρεψε» μόνος του όχι μόνο την διαφορά των πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό, αλλά και τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα.

Κι αυτή τη φορά δεν μπορεί, όσο κι αν ψάξει, να βρει το άλλοθι στα γνωστά… λημέρια. Καθώς ΣΕ ΟΛΑ τα επίπεδα ο σημερινός αντίπαλός του βρίσκεται σε χειρότερη θέση απ’ αυτόν. Και σε διοικητικό και σε οικονομικό και σε ποιότητα έμψυχου υλικού και σε ποσότητα εναλλακτικών λύσεων και στα πάντα.

Ξέρω φυσικά, πως η απάντηση στα σχόλια θα είναι τρία μηνύματα για την… ΓΗΠΕΛ, άλλα τρία για τον Βαρδινογιάννη, τέσσερα για τα… αφεντικά μου και πάει λέγοντας και καμιά δεκαριά ακόμα που θα με βρίζουν σε προσωπικό επίπεδο αλλά που για να μην επέμβει ο εισαγγελέας τα παιδιά του site εδώ δεν θα τα δημοσιεύσουν.

Άλλωστε, φάνηκε για μια ακόμα χρονιά, πως αυτά είναι τα κυρίαρχα. Ούτε η ομάδα, ούτε το παρόν της, ούτε το μέλλον της, ούτε το πρωτάθλημα ούτε τίποτε.

Δυστυχώς. Και σ’ αυτήν την αρρώστια υποτάχθηκε και η ομάδα. Σε πλήρη και… παράλληλη σύνδεση με τις διοικητικές εξελίξεις. Σαν την… μετοχή καλή ώρα. Που από τρία έγινε 0,33 χωρίς κανείς να νοιώθει την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις.

Έτσι και με την βαθμολογία. Κουρευόταν αγωνιστική με την αγωνιστική και από το ΣΥΝ 5 έφτασε στο ΜΕΙΟΝ 4 χωρίς φυσικά και εδώ, κανείς να νοιώθει την υποχρέωση να δώσει μια εξήγηση.

Άλλωστε, σημασία έχει σ’ αυτή την ομάδα, το ότι δεν παίζει ο Βύντρα, ο Σαριέγκι και εναλλάξ οι Σιμάο και Βιτόλο. Αυτή θεωρείται «νίκη» και όχι οι τρεις βαθμοί.

Όσο για τα υπόλοιπα, ειλικρινά πέστε μου τι νόημα έχει να λέμε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά. Αφού κανένας δεν θέλει να ακούσει.

Φωνάζουμε πέντε αγωνιστικές τώρα, ότι ο Παναθηναϊκός πετάει το πρώτο ημίχρονο σε κάθε παιχνίδι. Τσάτσε του Βαρδινογιάννη πες μας για την ΓΗΠΕΛ, είναι το πρώτο μήνυμα που έρχεται.

Ξαναφωνάζουμε, ότι δεν γίνεται, δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να προσπαθεί να παίξει οποιοδήποτε σύστημα με ΕΝΑ ουσιαστικά χαφ όταν δεν παίζουν μαζί οι Σιμάο και Βιτόλο, πάρτο το αφεντικό σου και δρόμο, το δεύτερο μήνυμα.

Ρωτάμε και ξαναρωτάμε, ποιος ο λόγος να χαλάσει το πιο σίγουρο δίδυμο του καλού διμήνου για τον Παναθηναϊκό στα στόπερ, δηλαδή Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι, εδώ δεν χρειάζεται καν απάντηση.

Ο Σαριέγκι απαγορεύεται να παίζει γιατί είχε πει ο Βγενόπουλος σε δημόσια τοποθέτησή του ότι πρέπει να τον πλακώσουν στο ξύλο οι παλαίμαχοι τέτοιο παίκτη και ο Μπουμσόνγκ, χωρίς κανείς να μας εξηγήσει τι γίνεται, δεν παίζει αφού ήταν το υπ’ αριθμόν δύο έγκλημα του καλοκαιριού του 2010, μετά τον μάγο γυμναστή Έμπεν που ήταν το… υπ’ αριθμόν ένα.

Οπότε τι να λέμε τώρα. Κατέβηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, να παίξει με ένα παίκτη στο κέντρο και με ένα δίδυμο στα στόπερ που ο ένας κοίταγε τον άλλον και οι δυο μαζί τον Καρνέζη.

Αποτέλεσμα ένα πρώτο ημίχρονο, στο οποίο στοιχειωδώς σαν ποδοσφαιριστές συμπεριφερόντουσαν μόνο ο Ζέκα που έπαιζε και δεξιά και κεντρικός χαφ και… αναπληρωματικός του Κατσουράνη στον χώρο που… επέβλεπε αφ’ υψηλού ο Κατσούρ και ο Μαρίνος που έκανε το παιδί ό,τι μπορούσε και σαν… ανταμοιβή αντικαταστάθηκε κιόλας, ο Παναθηναϊκός να μην υπάρχει μέσα στο γήπεδο.

Κι όταν για μια ακόμα φορά, στο δεύτερο αντί να μας καθίσει η πρώτη φάση και να τα… ξεχάσουμε όλα, φάγαμε πάλι πρώτοι γκολ, ήρθε η απόλυτη τρικυμία. Καμιά αντίδραση και κανένα πλάνο.

Για να περάσουν δεκαπέντε λεπτά έτσι και να κάνουμε πρώτη αλλαγή τον ένα από τους δύο που συμπεριφερόταν στοιχειωδώς ποδοσφαιρικά τον… Μαρίνο.

Για να παίξει, όπως μας ενημέρωσε ο σχολιαστής του αγώνα, δεξί χαφ ο Κατσουράνης (!!!) και δεξί μπακ (;;;;;) ο Ζέκα.

Ε, αν ήσουν Κωστένογλου και δεν έδινες αμέσως εντολή, την πρώτη φορά που θα πάρεις την μπάλα σαν ΑΕΚ να πας από κει το παιχνίδι, θα έπρεπε την ίδια ώρα να φύγεις από το ΟΑΚΑ.

Αλλά δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό, ο Κωστένογλου δεν έφυγε από το ΟΑΚΑ και απλά έκανε το αυτονόητο. Πήγε το παιχνίδι στον ΑΔΕΙΟ πια χώρο από δεξιά του Παναθηναϊκού και ήρθε σε ρυθμό προπόνησης το δεύτερο γκολ, με τον Καντέ ακόμα να τρέχει για να προλάβει να δει από… κοντά την φάση.

Με λίγα λόγια. Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό ακριβώς που φωνάζαμε καιρό εδώ, ότι πάει να κάνει. Να αυτοκτονήσει δηλαδή. Με μηδενικές αντιστάσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα στις…πιέσεις να αλλάξει όλες τις πετυχημένες συνταγές και σε τακτική ΚΑΙ σε πρόσωπα, που είχαν φέρει τον Παναθηναϊκό πρώτο και με διαφορά ΠΕΝΤΕ βαθμών.

Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Θυσία η ομάδα και οι στόχοι της, στην αρρώστια, στον παραλογισμό και την αμπαλοσύνη που, είτε μέσω των ΜΜΕ είτε μέσω τραμπουκισμών, ξύλου και πάσης φύσεως απειλών, κρατάει όμηρο αυτό τον σύλλογο.

Το έργο λοιπόν… ολοκληρώθηκε. Το πάλεψαν αρκετά είναι η αλήθεια και αρκετοί.

Μπορούν τώρα να απολαύσουν τους κόπους και τις… προσπάθειές τους. Και φυσικά μπορείτε πια ελεύθερα να στείλετε όσα υβριστικά μηνύματα θέλετε. Μόνο να τα στείλετε πριν κατεβείτε στο Πασαλιμάνι για να πανηγυρίσετε μαζί με τους… απέναντι, το… κατόρθωμά σας.

ΥΓ 1: Ακόμα περιμένω να δω σε ένα κρίσιμο παιχνίδι τους… ηγέτες που με έχετε πρήξει εδώ πέρα ένα χρόνο τώρα. Ακόμα. Αλλά ξέχασα. Μας… τάδειξαν. Με την… Δόξα Δράμας στο ΟΑΚΑ. Καλά κρασιά.

ΥΓ 2: Το πρώτο γκολ, είναι ακριβώς η εικόνα του Παναθηναϊκού φέτος. Ανύπαρκτο τείχος. Στην περιοχή που έρχεται η μπάλα, πηδάνε μόνο ΚΙΤΡΙΝΕΣ φανέλες. Α, φυσικά και κάτι ακόμα. Το γκολ είναι οφσάιντ. Αλλά ποιος να το δει και ποιος να διαμαρτυρηθεί. Και γιατί άλλωστε; Απ’ την στιγμή που δεν παίζει ο Βύντρα, ο Μπουμσόνγκ και ο Σαριέγκι όλα καλά.

ΥΓ 3: Δυστυχώς ο Φερέιρα και με αυτές τις δηλώσεις του με απογοήτευσε. Σαν να μην έγινε τίποτε. Σαν να μην υπάρχει λόγος να πει μια εξήγηση. Απλά… στο επόμενο ματς πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι. Και εγώ μίστερ. Και εγώ πιστεύω ότι στο… επόμενο ματς θα είμαστε καλύτεροι. Και μάλιστα στο… μεθεπόμενο, δυο φορές ακόμα καλύτεροι. Καληνύχτα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

23 σχόλια
 • originalistas21 Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 19:57 Συντάχθηκε από originalistas21

  ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΣΑΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
  ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΗΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ..

 • leone Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 13:22 Συντάχθηκε από leone

  Kwsta geia sou

  eimai Olympiakos alla se diavazw giati eisai pragmati enas antikeimenikos dimosiografos kai filos tou Panathinaikou.

  Se sygxairw dioti exeis to tharros na peis oti o Panathinaikos den aksizei to prwtathlima, kai oti o Olympiakos dikaia enai prwtathlitis.

 • paixtaras74 Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 11:20 Συντάχθηκε από paixtaras74

  Καλα τους κανει ο Τζιγγερ. "Δεν με θελατε ετσι, θελατε να διωξετε ολη την οικογενεια απο την ομαδα που 30 χρονια χρηματοδοτουμε χωρις να υπαρχουν καθυστερησεις στις πληρωμες,διοικητικη αβεβαιοτητα κλπ?"
  Ετσι οπως τα καταφεραν ας τα λουστουνε τωρα. θα ερθει στιγμη που θα κανουν συλλαλητηριο και θα φωναζουν "ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ" αλλα τοτε θα ειναι αργα. Οσο για σενα Κωστα μην δινεις σημασια, σωστα τα λες, αλλα φαινεται οι αληθειες πονανε.

 • VAGIUL Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 22:56 Συντάχθηκε από VAGIUL

  ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑ ΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ Η ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΣΦΜ.
  ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΡΑΣΙΝΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΤΟ 2008 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΣΦΚ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΟΥ.

 • Μιχάλης απο Κυπρο-Matsas1908 Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 18:38 Συντάχθηκε από Μιχάλης απο Κυπρο-Matsas1908

  Απιστευτη πικρα.
  Προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν με νοιαζει, υπαρχουν πραγματα πολυ πιο σημαντικα στην ζωη κ.τ.λ και παλι στον νου μου ερχονται φασεις οπως του αγωνα κυπελλου με Αεκ περσι...Του Κατσουρανη στο καραισκακι που ηταν μονη της αρκετη να καταδικαστουν καποιοι για στημενα... Του Σισε που εφυγε... Οι αγωνες φετος με Παοκ και Αεκ... Ε δεν γινεται ρε γ@@@!
  Τι αμαρτιες πληρωνουμε ρε Κωστα?? Τι καναμε δηλαδη και εδω και 15 χρονια (πλην 2 φορες που τις εχω αγιοποιησει σχεδον στο μυαλο μου) μας τιμωρανε? Ειλικρινα ρωταω, και αν οντως πληρωνουμε παλιες αμαρτιες τοτε οι απεναντι πως πρεπει να πληρωσουν δηλαδη?
  Δεν ξερω πως το βλεπουν οι αλλοι οπαδοι, μερικα απο τα σχολια εδω ειναι αλλου για αλλου αλλα θελω να πιστευω πως δεν ειναι αντιπροσωπευτικα του κοσμου μας. Ακου να "μας πουν για την γηπελ"... Ποιος διαολος νοιαζεται ρε??!!
  Να φανταστεις εγω ειμαι Ελληνοκυπριος και οπαδος επισης του Αποελ και ΔΕΝ μπορω να χαρω την προκριση στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ γιατι με μαρανε φετος να το σηκωσουμε εναντια σε ολους και ολα... Ονειρα χειμωνιατικης νυχτος τελικα, κριμα ρε γ@@@...
  Υστ. Γυρευω να βρω κατι που να με κανει να λεω οτι "τουλαχιστον...". Ξερεις ποιο ειναι το ΜΟΝΟ πραγμα που μου ερχεται στον νου? Οτι δεν γιναμε ολυμπιακος (απο οποια πλευρα και αν το δεις) αλλα και οτι δεν πλουσιεψαν οπαδοι απο αυτην την ομαδα οπως τους αλλους που απο υπευθυνοι... σκουπας στο ΣΕΦ τωρα κυκλοφορανε με καμπριο μερσεντες.
  Ευχομαι σε ολους καλη συνεχεια και καλη τυχη για να βγει επιτελους η Ελλαδα απο το βουρκο (γενικα μιλαω τωρα), δεν νομιζω να αντεξω να ξαναδω αγωνα του Τριφυλλιου φετος, αρα τελος και τα σχολια.
  Συγνωμη για την εκταση του μηνυματος.

 • Sir_13 Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 18:00 Συντάχθηκε από Sir_13

  Περσυ κυνηγουσαμε παικτες και προπονητη και φετος τους ζητουσαμε να μας παρουν και το πρωταθλημα?Ανθρωπους που εχουν προσφερει με τα σωστα τους και τα λαθη τους και ανθρωπους που θελουν να προσφερουν τους βριζουμε επειδη δεν ανηκουν στο δικο μας "στρατοπεδο" ?Για τους μισους παικτες φωναζουμε οτι ειναι αχρηστοι και δεν κανουν για την ομαδα και μετα περιμενουμε να σκιστουν στο γηπεδο για να μας ευχαριστησουν?υπαρχουν και πολλα αλλα ερωτηματα αλλα η ουσια ειναι μια.Μην ψαχνετε μακρια για ευθυνες και στοχους.Απλα κοιταχτειτε στον καθρεφτη.Σταματηστε επιτελους τις βλακειες με τζιγκερ βγενο γηπελ και υποστηριξτε την ομαδα.ΟΛΗ την ομαδα.Απο τον πιο ποιοτικο παικτη μεχρι και τα ball boys.Η αρρωστη νοοτροπια μας και ο διχασμος μας ειναι το μεγαλυτερο προβλημα.We are all PAO

  υ.γ Ο παναθηναικος πρεσβευει κατι το διαφορετικο.Ειμαστε παναθηναικοι γιατι θελουμε να ειμαστε διαφορετικοι.Δε γουσταρουμε ουτε στημενα πρωταθληματα, ουτε βιες,ουτε παραγκες ουτε τιποτα.Στηριξτε την ομαδα την Κυριακη,δωστε της το χειροκροτημα που της ανηκει για την υπερπροσπαθεια που εκανε.Την κερδισαν αυτη τη στιγμη και με το παραπανω.Οσοι σκεφτονται αντιποινα,σκηνες βιας και λοιπες λαλακιες ειναι το ιδιο εχθροι της ομαδας οσο οι απεναντι που κατηγορουν.ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΜΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 • fotisk Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 16:47 Συντάχθηκε από fotisk

  Κώστα συμφώνω με την ανάλυσή σου και στεναχωριέμαι για την όμαδα μας και τη κατάντια της. Αρρώστια και μόνο η λέξη που τη χαρακτηρίζει.

  Είσαι από τους λίγους συντάκτες, ή να γράψω καλύτερα "συντάκτες", που κατέχουν από ποδοσφαιρική ανάλυση και τα λες σωστά αν θες. Επίσης, είσαι από τους ακόμα πιο λίγους που ξέρουν να διαχωρίζουν και να κατανέμουν σωστά την ευθύνη της ομάδας από την ευθύνη της διαιτησίας στις ήττες... Τι να το κάνεις όμως μέσα στην αρρώστια της ομάδας μας.

  Μακάρι να έρθει η μέρα που θα μιλάμε μόνο για τα αγωνιστικά θέματα και τπτ άλλο...

 • Epaggelmatias Diamartyromenos Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 16:03 Συντάχθηκε από Epaggelmatias Diamartyromenos

  Τι περιμενεις δηλαδη να ακουσεις απο τους φιλους του Παναθηναϊκου? Αυτα που πρεπει σου γραφουν.Ησουν και εισαι ξενο σωμα.Σου προκαλει απορια κιολας...

  Παρτε τις συμβασεις σας,την ΓΗΠΕΛ σας και τους Τσακες σας και αντε στην ευχη του Θεου.

 • pap13 Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 15:18 Συντάχθηκε από pap13

  Μπράβο σας ψευτόμαγκες(για κάτι σαν και εσάς δεν πάει γήπεδο ο κόσμος),ψευτοπαναθηναικοί,το μόνο που ξέρετε είναι να βρίζετε τον Γκόντζο και να υμνείτε τον αφράγκοβιτς....πληρωμένοι τσάτσοι!!

 • Ευκλείδης Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 14:40 Συντάχθηκε από Ευκλείδης

  1. Φυσικά και είναι σημαντικό να μην αγωνίζεται ο Σαριέγκι τη στιγμή που με τις καθυστερημένες αντιδράσεις του και την ροπή του στη γκάφα, ανά πάσα στιγμή, δημιουργεί ο ίδιος κινδύνους για την άμυνα της ομάδας (βλέπε παιχνίδια με Άρη και ΠΑΟΚ).
  2. Πρέπει να το καταλάβεις ότι μερικοί παίκτες είναι έγκλημα να αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό. Και σαφώς λάθη θα γίνονται και χωρίς αυτούς στην 11αδα, αλλά σε βάθος χρόνου θα είναι συνολικά πολύ λιγότερα.

  3. Με τον καλύτερό του παίκτη τραυματία για πάνω από ενάμιση μήνα, με τον Ρούντολφ και τον Νίνη off όλη τη χρονιά, με την επιλογή του Τοτσέ για αντικαταστάτη του Σισέ, με τις γκάφες του Σαριέγκι και με την αδυναμία της διοίκησης να αποκτήσει είτε το περασμένο καλοκαίρι είτε τον περασμένο χειμώνα έναν αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό ή έστω ένα αξιόπιστο αριστερό μπακ, ο Παναθηναϊκός θα ήταν θαύμα αν κατάφερνε να κερδίσει το πρωτάθλημα από τον πληρέστερο Ολυμπιακό.

  4. Ο Βγενόπουλος έβαλε το ποσοστό του στην αύξηση του Μ.Κ και ανακούφισε, σε μικρό έστω βαθμό, την ομάδα. Περιμένω τώρα να δω τον λόγο που θα επινοήσεις για να αποδοκιμάσεις την κίνησή του (π.χ δεν έβαλε 15εκ, αλλά μόνο 1,7).

 • Angelos Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 14:28 Συντάχθηκε από Angelos

  Απο τη μια καταδεικνυεις την επιχειρηματολογια των καφρων απεναντι σου. Απο τη δικη σου πλευρα η επιχειρηματολογια σου ειναι η εξης:

  "Άλλωστε, σημασία έχει σ’ αυτή την ομάδα, το ότι δεν παίζει ο Βύντρα, ο Σαριέγκι και εναλλάξ οι Σιμάο και Βιτόλο. Αυτή θεωρείται «νίκη» και όχι οι τρεις βαθμοί"

  "Ο Σαριέγκι απαγορεύεται να παίζει γιατί είχε πει ο Βγενόπουλος σε δημόσια τοποθέτησή του ότι πρέπει να τον πλακώσουν στο ξύλο οι παλαίμαχοι τέτοιο παίκτη και ο Μπουμσόνγκ, χωρίς κανείς να μας εξηγήσει τι γίνεται, δεν παίζει αφού ήταν το υπ’ αριθμόν δύο έγκλημα του καλοκαιριού του 2010, μετά τον μάγο γυμναστή Έμπεν που ήταν το… υπ’ αριθμόν ένα"

  "Με μηδενικές αντιστάσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα στις…πιέσεις να αλλάξει όλες τις πετυχημένες συνταγές και σε τακτική ΚΑΙ σε πρόσωπα"

  Αν νομιζεις οτι διαφερεις σε κατι εισαι γελασμενος. θα ηλπιζα σε μια απαντηση αλλα ειμαι σιγουρος οτι για σενα ανηκω στις στρατιες του πατερα και του βγενο.. Καληνυχτα και καλη τυχη!

 • faGATE7 Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 13:26 Συντάχθηκε από faGATE7

  oso uparxei tziger logiko einai na mn exw pago k na paizw me paixtes typou sariegi k spiropoulo giafto pare tn gipel k dromo

 • yiannis82 Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 13:19 Συντάχθηκε από yiannis82

  Για τα αγωνιστικα που λες θα συμφωνησω οτι εγιναν λαθη στο κοουτσαρισμα,αλλα ποιος προπονητης δεν κανει λαθη στο ποδοσφαιρο και μαλιστα σε ενα παιχνιδι που σου εχει παει στραβα.Τωρα απ'οτι βλεπω θα φατε τον προπονητη.Ο ιδιος προπονητης ηταν που μας ειχε πρωτους τοσο καιρο και μαλιστα χωρις διοικηση χωρις λεφτα χωρις μπατζετ και με εμφυλιο στην μεση.
  Τωρα για το οτι φταινε οι οπαδοι που τα ριχνουν ολα στον Βαρδινογιαννη και σε εσενα εχω να πω οτι και πριν 3-4 μηνες το ιδιο συναιβαινε και ομως η ομαδα πεταγε αγωνιστικα.Αρα δεν νομιζω να ειναι αυτη η αιτια.Αυτη ειναι η ευκολη δικαιολογια απο μερους σου.Θα μιλησω μονο για την φετινη χρονια.Αυτο που φταιει για την φετινη χρονια ειναι μονο τα δυο παιχνιδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ οπου κατα την γνωμη μου η ομαδα ξεφουσκωσε στα δυσκολα και εκει φανηκε η ανυπαρξια διοικησης, χρηματων, μπατζετ,ο εμφυλιος μεσα στις ταξεις των οπαδων που προειπα,τα λάθη προηγουμενων ετων του βαρδινογιαννη κυριως, και ο εμφυλιος με τον Βγενο.
  Αυτα, και ελπιζω πως οποιος γραφει τις αιτιες της αποτυχιας να γραφει με γνωμονα το καλο του Παναθηναικου και οχι απο εμπαθεια.

 • skyman36 Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 13:02 Συντάχθηκε από skyman36

  Α) Τσάτσε του Βαρδινογιάννη πες μας για την ΓΗΠΕΛ.

  Β) Πάρτο το αφεντικό σου και δρόμο.


  Όταν γίνουν αυτά τα 2 (ΚΑΙ ΤΑ 2) θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα - γιατί αυτά είναι (όχι οι βασικές, αλλά) οι αποκλειστικές αιτίες για τα πάντα. Αυταπόδεικτο και αναντίλεκτο.

  Μέχρι τότε χάνεις εσύ χρόνο γράφοντας κι εμείς διαβάζοντας.  ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

 • Nikolask Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 11:06 Συντάχθηκε από Nikolask

  τελικα αποδεικνύεται οτι ο φερειρα στάθηκε ΤΥΧΕΡΟΣ το καλοκαιρι που τραυματίστηκαν τα 2 σεντερφορ,γιατι απο μονος του ποτε δεν θα εβαζε το λετο στη θεση που επαιξε και εγινε πρωτος σκορερ.

  η ομάδα παιζει οπως τον αυγουστο....ενα τιποτα....3 συνεχόμενες πάσες δεν εγιναν ποτε
  εχουμε γινει βουτυρο στο ψωμι των ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ των γαυρων,αυτοι αγωνιούσαν πως θα μας στήσουν και τελικα του βοηθάμε εμεις.

  πιο αυτοκαταστραφικη ομαδα δεν πιστευω οτι υπαρχει στον κοσμο.
  εμφυλιος παντου....πως περιμενετε να πηγαινει καλα η ομαδα...

  για μενα η μονη σωτηρια ειναι να μεινουμε απο εξω απο ολες τις ευρωπαικες υποχρεωσεις,να ερθει στην ομαδα ενας προπονητης τυπου Δωνη...Ελληνας να φυγουν αρκετοι δημοσιοι υπαλληλοι υψηλα αμοιβομενοι και να παρουμε νεους παικτες που να τρεχουν και να εχουν ορεξη για μπαλα και οχι μονο για γκομενες και φωτογραφισεις......

  η διοικηση θα παιξει σημαντικο ρολο,φρου φρου και αρωματα ,πουρα,δηλωσεις και κοτερα,μονο κακο θα κανουν
  η σκληρη δουλεια και τα κεφαλια μεσα ειναι το αντιδοτο...

 • ΜΠΡΑΧΑΜΙ 13 Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 10:01 Συντάχθηκε από ΜΠΡΑΧΑΜΙ 13

  ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΩΜΕΝΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥ!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ!!!!!

 • Τάσος Χανιά Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 09:03 Συντάχθηκε από Τάσος Χανιά

  πράγματι καληνύχτα ..... άλλη μια χρονιά άστα να πάνε σε όλα τα επίπεδα ..... και που σαι ακόμα ..... Κώστα έχεις χίλια δίκια , αλλά κάπου και ο Τζίγγερ έπρεπε να χειριστεί πιο καλά . πιο "συναισθηματικά" κάποια πράγματα .... ο φίλος danis λέει πολλά σωστά ....

 • Raul Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 05:09 Συντάχθηκε από Raul

  Σωστές κουβέντες από τον λάθος άνθρωπο...

 • danis Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 04:20 Συντάχθηκε από danis

  καλημερα φιλε μου..... καταρχην συγχαρητηρια γιατι εχεις εναν απλο λογο που ειναι σαν να μιλας με φιλο σε καφετερια..... αυτο σε κανει πιο ευαναγνωστο και ειναι καλο διοτι με αυτο τον τροπο δεν πλατιαζεις.... Δευτερον ειμαι οπαδος του ΠΑΟΚ..... διαβαζοντας διαφορα να περασει η ωρα μου..... καλως ή κακως ο Ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα..... με λυπει αυτο που λεω ως αντιολυμπιακο.... αλλα ειναι η αληθεια..... πως να μην ειναι οταν εχει τοσα χρηματα να ξοδεψει..... ειναι σαν ο Μπραντ πιτ να εχει για γυναικα μια χοντρη με τριχα στην μασχαλη.... δεν γινεται.... αργα η γρηγορα ο Παναθηναικος θα ξεφουσκωνε..... διοτι εχει ενα ροστερ καλο.... οχι πληρες..... και εχει εναν προπονητη πολυ πολυ μετριο.... αλλα πολυ τυχερο.... του βγηκε αναγκαστικα και μη το εγχειρημα με τον Λετο ως φορ..... και απο εκει η ομαδα σου εκτοξευθηκε..... βεβαιως κατ'εμε αδικα.... διοτι δεν επαιξε καποιο ποδοσφαιρο που μας εκανε να πουμε ωωωωω..... η εικονα του Παναθηναικου πανω κατω ειναι αυτη..... χωρις Λετο ειδικα εχοντας χονδροπαθεια..... κατι στο οποιο εκανα εγχειρηση εγω πριν 15 μερες...... Η Αεκ ωντας απληρωτη με παιχτες μετριους..... με εναν Λυμπεροπουλο εναν Καφε..... εκανε μια ευκολη νικη εναντιον της ομαδας σου..... Θα πω κατι μπορει να φανει κακο.... ή μικροτητα.... στην κατασταση την οικονομικη που ειναι ο Παναθηναικος,ο ΠΑΟΚ ειναι ολη την νεοτερη ιστορια του..... χωρις χρηματα..... με χρεη.... με ροστερ μικρομεσαιας ομαδας.... αλλα αυτη η ομαδα αδικα προπερσι δεν πηρε το Πρωταθλημα.... αδικα δεν βγηκε περυσι champions league.... ο Παναθηναικος δυστυχως δεν μπορει να διαχειριστει μια τοσο δυσκολη οικονομικα συγκυρια.... αλλα ειναι το πληρωμα του χρονου..... πρεπει να πεσουν ολα τα μπατζετ ολων των ομαδων για να υπαρχει πιο πολυ ισονομια..... εσυ επαιζες με ΣΙΣΕ και εγω επαιζα με Αθανασιαδη..... τελος να μη πλατιαζω.... ειναι γελοιο και εσεις αλλα και ο Ολυμπιακος να μιλατε για διαιτησια..... σιγουρα δεν εχετε κανει τα εγκληματα του Ολυμπιακου.... αλλα και εσεις καποτε μεσουρανουσατε...... τους οπαδους ολους τους σεβομαι... αγαπανε με παθος την ομαδα τους.... αλλα παραγοντες που εχουν βιασει το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν σεβομαι.... ευτυχως ή δυστυχως παλι αυτοι περνουν πρωταθληλα λογω ανυπαρξιας αλλων..... να εισαι καλα..... και συγνωμη για το κατεβατο αυτο.....

 • xaxaxa Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 03:53 Συντάχθηκε από xaxaxa

  ειναι η πρωτη φορα που σου αφηνω σχολιο και η τελευταια...

  Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα παει μπροστα μονο οταν απελευθερωθει απο εσενα και τα αφεντικα σου...
  και δεν εννοω αυτο το σαιτ...

«12»
Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.