Όταν προκαλείς την τύχη σου, θα την πατήσεις

Δημοσίευση: Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 22.22

Θα ερχόταν η στιγμή, που ο Παναθηναϊκός θα πλήρωνε ακριβά την επιλογή να… ξεκινάει τα παιχνίδια του από το δεύτερο ημίχρονο, πετώντας στα σκουπίδια το πρώτο.

Θα ερχόταν επίσης η στιγμή, που ο Παναθηναϊκός θα πλήρωνε ακριβά τις «μονιμότητες» στην επιλογή της ενδεκάδας, αλλά και στις αλλαγές. Και τέλος θα ερχόταν επίσης η στιγμή, που κάποιο παιχνίδι θα του στράβωνε και τότε θα έπρεπε να αποδείξει ότι έχει πλάνο, ενέργεια και δυνατότητα για να το ανατρέψει.

Του έτυχαν δυστυχώς και τα τρία μαζί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο από τα τρία κρίσιμα παιχνίδια που είχε μπροστά του. Και φυσιολογικά έχασε. Τόσο φυσιολογικά, μάλιστα, που ούτε καν γι’ αυτόν τον απίστευτο Βοσκάκη να μην μπορεί να γίνει κουβέντα.

Για να τα πάρουμε από την αρχή όμως.

Κατ’ αρχήν να μην ξεχάσω να δώσω συγχαρητήρια, σε όσους «κατάφεραν» να στείλουν τον Παναθηναϊκό στον πρώτο από τους τρεις τελικούς που είχε μπροστά του, με άδειες εξέδρες και χωρίς τον κόσμο μαζί του. Πρόκειται ασφαλώς για τεράστιο επίτευγμα. Να δοθούν μάλιστα άμεσα με απόφαση της ΠΑΕ… παράσημα και ευχαριστήρια σε όσους… μόχθησαν γι’ αυτό, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα. Από ένα σημείο και μετά, τι να κάνουμε ρε παιδιά, θα πρέπει δυστυχώς να το ξαναπούμε κι ας βρίσει όποιος θέλει. Ποδόσφαιρο σημαίνει τρέξιμο.

Το ξαναλέω. ΤΡΕΞΙΜΟ. Δεν γίνεται να περπατάς για ένα ημίχρονο μέσα στο γήπεδο και να θες να κερδίσεις. Πώς να το κάνουμε δηλαδή. Δεν γίνεται να βλέπεις να βγαίνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από την φυσούνα για το δεύτερο ημίχρονο και να φαίνεται ότι τρέχουν πιο πολύ για να παραταχθούν στο γήπεδο, απ’ ό,τι έτρεχαν μέσα σ’ αυτό για σαρανταπέντε λεπτά. Δεν γίνεται.

Φαίνεται όμως πως στον Παναθηναϊκό αυτό δεν υπάρχει λόγος να μας προβληματίζει. Το πολύ - πολύ βρίσκουμε κάθε φορά κανα - δυο να τρέχουν και να κάνουν την δουλειά για όλους και μετά αρκεί μια… γιόμα για να βγάζουμε και τους ΜVP να είμαστε όλοι χαρούμενοι κι αγαπημένοι. Μόνο που στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν είχαμε ούτε καν… κανα - δυο. Είχαμε ένα. Τον Βιτόλο, καθώς ο Σιμάο μας έλειπε. Έτσι απέμεινε μόνος του αυτός να προσπαθεί να κόψει, να κάνει παιχνίδι, να κατεβάσει και να οργανώσει ταυτόχρονα. Οι άλλοι γύρω του, με εξαίρεση τον Ζέκα και σε δυο προσπάθειες τον Κουίνσι, απλά τον κοιτούσαν και του… έδιναν κουράγιο. Τόσο καλά.

Τώρα, αν εγώ ξαναπώ για την ασυλία και το ακαταλόγιστο που μοιάζει να έχουν κάποιοι παίκτες σ’ αυτή την ομάδα, θα γίνω κακός. Τρακόσιες φορές αλλάξαμε τις πτέρυγες, τα χαφ, το σύστημα και την τακτική μας μέσα στο γήπεδο, με μοναδικό κριτήριο κάθε φορά να… χωράει ο Κατσουράνης.

Εντάξει λοιπόν. Αφού αυτό είναι το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό πάσο.

Το θέμα όμως είναι, πως όταν σε όλο το πρώτο ημίχρονο, μετράς μόνο μια ατομική προσπάθεια του Κουίνσι και την πρώτη ουσιαστική απειλή από την ατομική προσπάθεια του Λάζαρου στο… 41’, μην έχεις και πολλές απαιτήσεις.

Για την ακρίβεια, όχι πολλές, μην έχεις ΚΑΜΙΑ απαίτηση.

Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω, όσες φορές και αν το συζητήσουμε, είναι το γιατί ο Παναθηναϊκός δεν προσπάθησε να τρέξει όσο έτρεξε μετά το γκολ που δέχτηκε; Γιατί; Με ποια λογική; Και ποια τακτική;

Όσο για την διαχείριση του παιχνιδιού, δυστυχώς και σ’ αυτό όλα πήγαν στραβά.

Κατ’ αρχήν, το ότι στο 50’ και κάτι ενός παιχνιδιού χάνεις 0-1 στο γήπεδό σου, δεν σημαίνει ότι… τελείωσε κιόλας το παιχνίδι ή έστω, έχεις μόνο πέντε-έξι λεπτά για να κάνεις κάτι. Έχεις μισή ώρα και βάλε.

Εκεί όμως έτσι συμπεριφερθήκαμε. Κάναμε και τις δύο αλλαγές ταυτόχρονα, αντί για την μία την προφανή, που ήταν ένας παίκτης (ο Κάρα ή δεν ξέρω γω ποιος άλλος) στην θέση του Κατσουράνη που περπατούσε κυριολεκτικά μέσα στο γήπεδο. Αντί γ’ αυτό, όχι απλά μπήκε ο Κάρα σε μια… αδιευκρίνιστη θέση κάπου στα χαφ και… πίσω, αλλά γυρίσαμε και τον Κατσουράνη στα στόπερ, φωνάζοντας έτσι στον Μπόλονι, πως αν θέλεις να σιγουρέψεις το ματσάκι, βάλε μέσα κι ένα γρήγορο παίκτη και τόχεις δικό σου ότι και να γίνει. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να περιγράψω την αντίδραση του αμυντικού (;) διδύμου στο γκολ του Σαλπιγγίδη.

Το θέμα για μένα ήταν άλλο. Ότι τραβώντας τον Κατσουράνη πίσω με αντολή προφανώς να… κάνει παιχνίδι και βάζοντας ταυτόχρονα και τον Κάρα μέσα, εξασφάλισες με σιγουριά, ότι ο Παναθηναϊκός για τριάντα λεπτά περίπου θα επιχειρεί με… γιόμες από πίσω, να κάνει κάτι στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Τακτική που μπορεί μερικές φορές να είναι αποδοτική, αλλά μόνο για τα πέντε τελευταία λεπτά της απελπισίας και όχι για τριάντα λεπτά παιχνίδι που μπορείς με άνεση και ψυχραιμία να κάνεις ό,τι γουστάρεις.

Κι επειδή ξέρω την μόνιμη επωδό στις στραβές, που είναι η… ποιότητα που δεν έχει ο Παναθηναϊκός, οι εναλλακτικές λύσεις που δεν έχει και όλα τα σχετικά, σωστό αυτό και όντως φάνηκαν και σήμερα αυτά. Μόνο που για να φτάσουμε να μιλάμε γι’ αυτά, θα πρέπει πρώτα να θεωρήσουμε δεδομένο, ότι έγιναν πρώτα όλα τα φυσιολογικά από ποδοσφαιρική άποψη. Δηλαδή ήμασταν οργανωμένοι, είχαμε πάθος στο παιχνίδι μας, τρέξαμε, κυριαρχήσαμε, αλλά δεν είχαμε την ποιότητα ή τις λύσεις να πάρουμε το παιχνίδι.

Όμως, ούτε τρέξαμε, ούτε πάθος είχαμε μέχρι να δεχθούμε το πρώτο γκολ, ούτε οργανωμένοι ήμασταν. Οπότε, ειλικρινά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γινόταν αν τα κάναμε.

Καθώς δεν νομίζω ότι η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ είναι τόσο ανώτερη. Με πιτσιρίκια έπαιζε ο ΠΑΟΚ. Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο κέντρο. Με παίκτες που και έκοβαν και κυρίως πάταγαν συνεχώς τις δύο περιοχές. Αντίθετα με τον Παναθηναϊκό, που όποτε δοκίμαζε να παίξει στοιχειωδώς γρήγορα, ο παίκτης που έφτανε κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ από πλάγια, κοίταζε δίπλα και πίσω του και δεν έβλεπε ΚΑΝΕΝΑ να τον έχει ακολουθήσει.

Κι αντίστροφα, όταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έβγαιναν στην αντεπίθεση, προσπαθούσες να δεις στο πλάνο της τηλεόρασης έναν με πράσινα να τρέχει ξοπίσω τους και δεν τους έβλεπες, παρά μόνο αν έκοβαν τα στόπερ και ερχόντουσαν στο… ρελαντί να πάρουν την απόκρουση για να… γυρίσουν πίσω στο περπατητό και πάλι την μπάλα.

Ε, μετά, καλύτερα να μην μιλάμε, ούτε για ποιότητες ούτε για τίποτε. Εδώ μιλάμε για αντιποδοσφαιρική συμπεριφορά κατ’ εξακολούθηση, που απλά αυτή τη φορά κόστισε και κόστισε και ακριβά μάλιστα στον Παναθηναϊκό.

Από κει και πέρα, σαφέστατα και δεν τελείωσε τίποτε. Από την στιγμή που αν πάρει τα παιχνίδια που απομένουν, ο Παναθηναϊκός παίρνει και το πρωτάθλημα, προφανώς και είναι ακόμα στο χέρι του. Μόνο που θα πρέπει να αλλάξει. Να αλλάξει και πολύ μάλιστα. Κι από πολλές απόψεις.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

16 σχόλια
 • giannispatra Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 19:59 Συντάχθηκε από giannispatra

  Ξέρω κώστα οτι οι παναθηναικοί μετα την ηττα απο το ΠΑΟΚ δεν εχουν ορεξη να γραψουν γιατι ειναι ολοι ανηδεοι απο ποδοσφαιρο
  Οποιος ξερει απο μπάλα ηξερε οτι αυτο θα συμβει διοτι ο παναθηναικος απο τυχη ηταν στην κορυφη και με αυτούς τους παικτες και η τριτη θεση θαναι επιτυχια.
  ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
  .Εσεις ομως γράφατε τι μπαλαρα παιζει ο παναθηναικος τι παιχτουρα ειναι ο λετος και ο νινης\

  και τώρα λετο και νινης που ειναι ;;
  για αυτο και δεν αγοράζει πλεον κανεις αθλητικη εφημεριδα


  Ειναι που ειμαστε μια χωρα της πλακας που μας κοροιδευει ολη η υφηλιος και οι κρετινοι οι πολιτικοι μας τουλαχιστον στο ποδοσφαιρο που ειναι απλο να μη λεμε ψεματα.
  Φαινεται ποιος εχει καλη ομαδα μεσα στο γηπεδο.
  Και μη εχουμε αλλοθι τα κοράκια τωρα
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ.
  Ας καθησουν οι οπαδοι του να τα δουν αυτα και να μην τους επιβαλλουν την γνωμη τους οι εφημεριδες οπως και στην πολιτικη.
  Ειναι δυνατον μια χώρα να παει ποτε μπροστα οταν εχει στην βουλη τον βενιζέλο τον βαγγέλη.
  Εκεινα τα ορνια στη θεσσαλονικη τι ψηφιζουν ρε παιδι μου.

 • Andre-4-Sal Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 14:08 Συντάχθηκε από Andre-4-Sal

  Κύριε Γκόντζο συγχαρητήρια για το αμιγώς ποδοσφαιρικό άρθρο σας, την ώρα που συνάδελφοι σας οπαδοί-δημοσιογράφοι, αναλώνονται σε παραμυθάκια με σφαγμένους και διαιτητικά εγκλήματα.

  Φιλικά,
  Αντρέας.

 • giannispatra Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 11:12 Συντάχθηκε από giannispatra

  To ότι ο παναθηναικος θα χανε την πρωτοπορια ηταν θέμα χρόνου.
  Οταν κινδυνευεις απο τον παναιτωλικο, χάνεις απο τον πεθαμενο λεβαδειακο το να χανεις απο τον παοκ ειναι αναμενομενο οπως και να χασεις απο την πεθαμένη αεκ και να συντριβεις απο τον καλο ολυμπιακο.
  Δεν εχει υλικο ο παναθηναικος για πρωταθλητισμο.
  Ο λετο ο γνωστος οστις παιζει αρχες φθινοπωρου εως αρχες χειμωνα και μετα
  τέλος της ανοιξης
  Οπως οι αρκουδες που πεφτουν σε χειμερια ναρκη
  Ο Νινης δεν υπάρχει πουθενα μονο οτι τον ζηταει η μιση υφηλιος και περιμενε εσυ κυριε παναθηναικε να κανεις προκοπη με τον παλαιμαχο κατσουρανη που αμα δωσει καμμια μπαλια καλη του γραφουν οι δημοσιογραφοι υμνους για κανα μηνα και απο τον καραγκουνη που παιζει ποδοσφαιρο της δεκαετιας του 20
  ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
  Οποια ομαδα γουσταρει και εχει σοβαρο προπονητη τον νικαει ανετα.
  Προχθες δεν πατησε περιοχη.
  Το λοιπον την αεκ δεν την κερδιζει και απο τον ολυμπιακο θα χασει διοτι αν ανοιχτει να παρει την νικη που ετσι πρεπει εδω που εφτασε θα γραψει πετναρα το κοντερ.
  Εξ αλλου γιατι να παει στο τσαμπιον ληγκ σαμπως θα κανει μεταγραφες .
  Θα παει τσαμπιον ληγκ με τον τοτσε καιμε τον κουινσι καιμε τον κατουρανη . ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.
  ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ

  Τώρα να τον φτασει ο παοκ στην δευτερη θεση δεν το θεωρω απιθανο
  ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΟΥ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΒΥΝΤΡΑ ΜΠΙΑΡΣΜΙΡ ΜΑΡΙΝΟ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΝΗ
  θα εισαι τρελος αν θελεις πρωτάθλημα .ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΑΒΥΣΣΟΣ.
  ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΤΟΧΟΥΝ ΔΕΙ
  ΤΕΛΟΣ
  Τι να σου κανει ο φερειρα . Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 3 ΤΕΜΑΧΙΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ
  Πάντα το ελεγα οτι δεν φταινε οι προπονητές αλλα το κακης ποιοτητας υλικο.
  ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
  ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
  Δεν ειμαστε κρετινοι να μας δουλευουν.

 • Alexis 50 Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 08:45 Συντάχθηκε από Alexis 50

  Η ομάδα μας ο ΠΑΟ, φέτος έχει μια καταπληκτική ομοιότητα με το πράσινο χρεωκοπημένο ΠΑΣΟΚ.
  Ψέματα, Ψέματα, Ψέματα.
  ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει κάποιος άλλος. Η ατυχία, ο Μαρινάκης, η ΕΠΟ, όλη η διαιτησία, η Αστυνομία.
  Οτι δεν βολεύει το αποσιωπούμε ή είπα ξείπα. Βλεπε τα παραμύθια με Λέτο, με Τσάκα και ΣΙΑ.
  Τελικά είμαστε πολύ τυχεροι στο -1, και θα έρθουν τα χειρότερα.
  Πέρασε πια η εποχή που με τα Ψέματα, φτιάχνεις ομάδα.
  Κύριοι Ξυπνήστε, Λίγη σοβαρότητα, ο κατήφορος θα γίνει γκρεμός.

 • faGATE7 Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 22:52 Συντάχθηκε από faGATE7

  re gontzo tha mas trelaneis afou ta episodeia htan stimena stn livadeia apo enan k mono batso ase pou sthn sigekrimenoi thira htan gnostoi panathinaikoi paixtes k paragontes gt pali ta rixneis stn kosmo?eleos pia grafikos katanthses.gia tn sariegi pou mas exei stixisei 6 vathmous sta mats me arh k paok ti exeis na peis?mono gia tn katsourani akouw na les pou kanei thn kalyterh tou xronia

 • Andreas4 Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 12:30 Συντάχθηκε από Andreas4

  Το μόνο αξιοπρεπές, από τα πολλά που έχω διαβάσει σήμερα, σχόλιο από ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Που επικεντρώνεται στα λάθη της ομάδας του, όπως τα είδε αυτός και χωρίς να μπορώ να κρίνω αν είναι ή όχι κατευθηνόμενα υπέρ ή κατά του Βαριδνογιάννη μιας και δεν ασχολούμαι τόσο πολύ με το ρεπορτάζ του Παναθαηναϊκού πλην των μεταξύ μας ματς. Και χωρίς να γράψει ούτε μία γραμμή ή ένα Υ.Γ. για τον Βοσκάκη που εντέχνως οι λοιποί δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού αποκρύπτουν ότι αδίκησε και τους δύο. Και ότι οι καλύτερες φάσεις του Παναθηναϊκού, πλήν της κεφαλιάς του Τότσε και της ενέργειας του Χριστοδουλόπουλου στο 1ο ημίχρονο, προήρθαν από ανύπαρκτα φάουλ και κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν οι παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. (Νιμανί και Φωτάκης), έξω από την περιοχή μας. Ένα στο 1ο ημίχρονο κι ένα στο 2ο. Φυσικά και έχει φάσεις που αδικήθηκε κι ο Παναθηναϊκός με κυριότερη το τράβηγμα της φανέλας του Τσιρίλο στον Σαριέγκι, μέσα στην περιοχή, στο 2ο λεπτό. Αλλά ντόμπρα τώρα ποιος δεν θα δικαιολογούσε τον Βοσκάκη αν την ίδια ακριβώς παράβαση δεν την έδινε στον Π.Α.Ο.Κ. ή αν την έδινε, δεν θα λέγανε πάλι για το πόσο "εύκολα" έδωσε το πέναλτι; Ήταν πέναλτι, αλλά χωρίς να είναι αυτό που λέμε μαρς και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να του ξέφυγε ή να μην το είδε. Όσο για τον πάνκ να του θυμίσω ότι πέρασε κι αυτός από την Τούμπα και μάλιστα με 1-3 και το 1 τιμής ένεκεν σαν το πέναλτι που κέδρισε ο Χριστοδουλόπουλος χθες. Κι έχοντας όλο κι όλο 4 σουτ εντός εστίας. Και κάπως έτσι πέρασε και πέρσι με 0-1 και 2 σουτ εντός εστίας. Τότε οι παίκτες ήταν παλικάρια που άντεξαν στην "κόλαση της Τούμπας"; Κι ο Π.Α.Ο.Κ. από εσάς πήρε ένα ματς Πρωταθλήματος, στα χέρια σας είναι ακόμα να πάρετε τον τίτλο. Από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια έχει κόψει ένα Ch.L. κι ένα ντάμπλ. Άιντε κοντόφθαλμοι όλοι.

 • kos Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 12:03 Συντάχθηκε από kos

  πες τα ρε κωστα.δε γινεται ο γκαρσια που ειναι και μεγαλυτερος σε ηλικια και με διπλασια παιχνιδια να τρεχει παντου και ο δικος μας ο ΄εγκεφαλικος΄ να περπαταει συνεχεια και να παιρνει και τα διπλασια λεφτα...

 • ΚΩΣΤΑΣ Λ. Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 10:47 Συντάχθηκε από ΚΩΣΤΑΣ Λ.

  ΚΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

 • fast eddie Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 09:16 Συντάχθηκε από fast eddie

  Πραγαμτικά σοβαρό εύστοχο και αναλυτικό σχόλιο.κΓκόντζο πιστέψτε με δεν σασ αναγνωρίζω σασ μειλάω ειλικρινά ξαναπήγα στην κορυφή του σχολίου να επιβεβαιώσω ότι είναι δικό σσς Αλλο Γκόντζο άκουγασ τισ μεταμεσονύκτιες εκπομπές του Sport Fm.Μόνο με τέτοιες ψύχραιμεσ το ποθετήσεις μπορούμε να πάμε μπροστά και όχι με τα άθλια πρωτοσέλιδα. Πάντωσ ποδοσφαιρικά ο Παο μέχρι τα Χριστούγεννα έπαιζε εξαιρετικό ποδόσφαιρο το καλύτερο τησ τελευταίασ δεκαετίασ αλλά μετα τισ γιορτές δεν βλέπετε και μόνο από τύχη βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται.Πάντωσ είναι όλα ανοικτά γιατίο και ο ολυμπιακός που όντς είναι σε πολύ καλήκατάσταση έχει αρκετά δύσκολα παιχνίδαι εκτός του ντέρμπι στην επαρχία εμ ομάδες που θα μάχονται για παραμονή.

 • Ευκλείδης Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 03:57 Συντάχθηκε από Ευκλείδης

  1. Επιλέγεις ξανά να μην ασκήσεις κριτική σε παίκτη που έχει φέρει ο Τζίγκερ στον Παναθηναϊκό και επικεντρώνεσαι μόνο στον Κατσουράνη, ο οποίος και όλως τυχαίως ήταν επιλογή των Πατέρα-Αντωνίου.
  2. Ενώ για μία ακόμη φορά ο Σαριέγκι υποπίπτει σε ένα ασυγχώρητο λάθος που μας στοιχίζει όλο το παιχνίδι, εσύ με γνώμονά σου να μην θίξεις τις επιλογές του Βαρδινογιάννη, μας ρίχνεις στάχτη στα μάτια και βρίκσεις 1002 δικαιολογίες για την χθεσινή ήττα ούτως ώστε να μην αναφερθείς στο προσωπικό λάθος του Βάσκου, αλλά και αυτών που τον έφεραν στον Παναθηναϊκό.
  3. Πολύ σωστά έπραξε ο Φερρέιρα και τον έκανε αλλαγή διατηρώντας τον Κατσουράνη στον αγώνα. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ δεν βγάζεις από το παιχνίδι τον πιο δημιουργικό σου παίκτη για να κρατήσεις τον πιο επιρρεπή στο λάθος.
  Λυπάμαι αλλά δεν έχεις καμία απολύτως αξιοπιστία. Ευαγγελίζεσαι το καλό της ομάδας, ενώ το μόνο που εξυπηρετείς είναι τον Βαρδινογιάννη και το δικό του καλό.

 • PUNK GATE13 Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 02:21 Συντάχθηκε από PUNK GATE13

  @ante geia...PERIMENE LIGO ELA OAKA KAI META TA LEME...VLEPEIS ΤΑ ΜΠΑΟΚΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΣΚΟΥΖΑΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΔΙΠΛΟ ΑΠ ΤΟ 15'.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΤΕ

 • Ηλιας απο Αστορια Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2012 00:35 Συντάχθηκε από Ηλιας απο Αστορια

  Συμφωνω απολυτα. Πεταμε το πρωτο ημιχρονο στα σκουπιδια λες και το ματς αρχιζει απο το βου ημιχρονο. Νομιζω ηταν αστοχη η αλλαγη του Ζεκα. Το πρωταθλημα πιστευω χαθηκε και την κυριακη με την ΑΕΚ δεν το βλεπω να κερδιζουμε οπως παιζουμε και πολυ περισσοτερο με τον ΟΣΦΠ την παραπανω κυριακη. Ειναι απαραδεκτοι με ενα παιχνιδι την εβδομαδα να παιζουνε ετσι χαλια χωρις ορεξη και ψυχη. Κανουνε τους αλλους τσαμπα μαγκες. Μηπως πιστευει κανεις οτι ο Αρης την αλλη κυριακη θα κοψει βαθμο ή βαθμους στο καραισκακης? Θα εχει 2 μπαλακια απο τα αποδητηρια οταν εμεις θα αρχιζουμε το ματς στο δευτερο ημιχρονο. Περαστικα μας..και του χρονου.

 • Καβαλα13 Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 23:43 Συντάχθηκε από Καβαλα13

  Οποιος θεωρει οτι και σημερα μας φταιει η διαιτησια εχει τουλαχιστον το μυαλο νεροχελωνας... Οκ η διαιτησια δεν ηταν καλη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν μας φταιει αυτο... Ημασταν κατα πολυ κατωτεροι του αναμενομενου... Δεν τρεξαμε, δεν πιεσαμε, δεν παιξαμε απλα, ολοι επαιρναν την μπαλα και πηγαιναν μονοι τους μπροστα να περασουν ολους τους παικτες του ΠΑΟΚ... Δεν ξερω αν φταιει ο Κατσουρανης, ο Καραγκουνης, ο Κουινσι ή οποιος αλλος... Εγω ξερω οτι με αυτους μεσα καθαριζαμε στην εδρα μας καθε ομαδα σαν αυγο πριν 3 μηνες... Κατι δεν παει καλα και αυτο πρεπει να το κοιταξουμε μεσα στην ομαδα και στην καθημερινη δουλεια... Σιγουρα το τελευταιο που μας βοηθα ειναι να δινουμε αλλοθι στους παικτες λεγοντας οτι για ολα φταιει η διατησια... Ας παρουσιαστουμε οπως πρεπει και μετα ας εχουμε τα μουτρα να μιλαμε για διαιτησια... Ακομα και ετσι ομως 7/7 σημαινει πρωταθλημα... ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ!!!!!!!!!

 • ΣπύροςGr Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 23:38 Συντάχθηκε από ΣπύροςGr

  Ο παναθηναικός σέρνεται εδώ και πολλές αγωνιστικές για αυτό καλό είναι αντί η διορισμένη διοίκηση του να κάθεται να βγάζει ανακοινώσεις περι διαιτησίας να κτλπ να αρκεστούν στην πραγματικότητα!Και θα δείς ότι το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στο μεταξύ μας αλλά στην επόμενη αγωνιστικη.

 • tsarla Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 23:14 Συντάχθηκε από tsarla

  Έχεις δίκιο.Τα κατάφεραν,έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.Χωρίς κόσμο και με αγωνιστική απραξία,αλλά και με κακή διαιτησία του Βοσκάκη, οποίος για 2η φορά φέτος μας έπαιζε κόντρα. Και πάλι όμως, Παναθηναικός είμαστε θα έπρεπε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά για άλλη μια φορά(έχουμε συνηθίσει) και να πάρουμε το ματς, μιας και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάτι καλό να παρουσιάσει. Με αυτούς που κατέβηκε ειδικά, είχαμε πολύ καλύτερη 11αδα. Όμως τόσο η αναρχία που επικρατούσε στο σύστημά μας, όσο και η ανικανότητα των Σαριέγκι,Κατσουράνη και Ζέκα να ανταπεξέλθουν στα αμυντικά κι επιθετικά τους καθήκοντα,σε συνδιασμό με την χαλαρότητα του Κουίνσι και των υπολοίπων μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Χωρίς λόγο ήταν αυτό το πέναλτι,είχαμε καιρό να χάσουμε ματς εξαιτίας τέτοιου λάθους από τον "αρχηγό"...Τον Κάτσο δεν θέλω να τον κράξω για το ότι δεν έτρεχε και δεν μπορούσε να μαρκάρει και στο γκολ πήγαινε με χαλαρό περπάτημα αφού του είχε ξεφύγει ο Σάλπι.Τον ξέρουμε.Έχει ελαττώματα έχει και τα καλά του.Το θέμα είναι γιατί ρε κόουτς τον γυρνάς πίσω στο τέλος,να ρισκάρεις τόσο αφού το βλέπεις ότι δεν πάει καλά σήμερα,γιατί ρισκάρεις να φας και 2ο; Μόνο από το Μαρίνο είδα όρεξη και ήταν ο μόνος θεωρώ που προσπάθησε όσο μπορούσε. Κάναμε βέβαια κάποιες φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει το σκορ και το ματς, όμως κατέβασε ρολά ο Χαλκιάς.Τουλάχιστον να μην λένε για μας μετά οι γαύροι για "φιλικό με τον ΠΑΟΚ". Τα φιλικά τα είδαμε όλοι ποια ήταν.Απλά απογοήτευση να χάνεις από αυτόν τον ΠΑΟΚ, και δεν το λέω με κακία, συγχαρητήρια που προσπάθησαν και πήραν το 3ποντο,αλλά δεν μπορεί να κυνηγάς πρωτάθλημα και να χάνεις στην έδρα σου από μια ομάδα με πιτσιρίκια,από το Σάλπι και το Νιμανί.Είσαι απλά ασόβαρος και δεν έχεις εγωισμό...

 • ante geia Κυριακή, 04 Μαρτίου 2012 22:39 Συντάχθηκε από ante geia

  gt epai3e sto 2o gia na les oti den epai3e sto prwto?xaxaxa ante geia 8elate kai prwta8lhma gatakia..twra exei megueri oxi costanzo;)

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.