Ο καλπασμός, το άγχος και το φαινόμενο Σιμάο

Δημοσίευση: Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 22.12

Το να επαναλάβουμε ξεκινώντας, ότι ο Παναθηναϊκός πήρε μια ακόμα κρίσιμη και καθοριστική νίκη, προφανώς και δεν χρειάζεται. Αυτό πια είναι έτσι κι αλλιώς το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό από δω και πέρα.

Καθώς πλέον, κάθε νίκη, είναι και μαθηματικά, ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός καλπάζει κυριολεκτικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και μοιάζει να το πιστεύει και ο ίδιος ότι μπορεί πια, που είναι ίσως και το σημαντικότερο σ’ αυτή την ιστορία.

Απλά ο Παναθηναϊκός, με αυτή την νίκη, ολοκλήρωσε αυτό που στην Παιανία αποκαλούσαν «μίνι-Γολγοθά». Το διάστημα δηλαδή με τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη - Κυριακή. Το ότι ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε αυτό το σύνολο αγώνων με νίκη, ασφαλώς και είναι ένα τεράστιο αβαντάζ γι’ αυτόν. Ακριβώς γιατί πια, έχει την άνεση και χρονικά και ψυχολογικά, να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για κάθε παιχνίδι, αφού δεν έχει άλλες υποχρεώσεις, εκτός από ένα αγώνα την εβδομάδα για το πρωτάθλημα.

Κι αυτό το παιχνίδι όμως, το σημερινό με την Δράμα δηλαδή, επιβεβαίωσε, πως ο Παναθηναϊκός κρατάει πια μόνος του την τύχη του στα χέρια του. Στα χέρια του, στο καθαρό μυαλό του και κυρίως στον προσανατολισμό όλου του οργανισμού που λέγεται Παναθηναϊκός, σε ένα και μόνο στόχο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Απ’ αυτή την άποψη, από το παιχνίδι με την Δόξα, ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να κρατήσει μόνο την πολύτιμη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αλλά να δει και διαπιστώσει μερικά πράγματα ακόμα, που στην συνέχεια θα του φανούν αρκετά χρήσιμα.

Η νίκη που πήρε ο Παναθηναϊκός ήταν όντως απ’ αυτές που λέμε αγχωτικές νίκες. Κι αυτό όχι γιατί πιέστηκε, ζορίστηκε ή κινδύνεψε από την Δόξα. Αλλά γιατί πιέστηκε, ζορίστηκε και κινδύνεψε από την… δική του απόδοση.

Κι αυτό είναι που πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός. Εντάξει, το πήρε το παιχνίδι, δεν του κόστισε η μέτρια μέρα των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών του, δεν του κόστισαν ούτε κάποιες επιλογές που αν δεν υπήρχε πρόβλημα τραυματισμού ή αντικειμενικής αδυναμίας δεν μπορεί να αιτιολογηθούν, αλλά αυτό δεν μπορεί να το επαναλάβει χωρίς κόστος.

Το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό, ήταν ένα και το αυτό, το… γνωστό πλέον. Ο χώρος του κέντρου. Που όχι απλά είχε μόνο τον Σιμάο να κόβει και να προσπαθεί να δημιουργήσει ως συνήθως, αλλά κυριολεκτικά δεν συμμετείχε στο παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Αποτέλεσμα, αν γινόταν κάτι, να οφειλόταν μόνο στις ατομικές προσπάθειες του Κουίνσι, που ήταν και χθες εντυπωσιακός. Πράγμα που έγινε άλλωστε και στην φάση του μοναδικού γκολ του Παναθηναϊκού.

Ειλικρινά δεν ξέρω τον λόγο, αλλά να έχεις το καλύτερο αντικειμενικά κέντρο του πρωταθλήματος και να το χαλάς από μόνος σου, δεν βρίσκω τον λόγο. Εκτός κι αν υπήρχε αντικειμενικό πρόβλημα για τον Βιτόλο που δεν το γνωρίζουμε.

Και φυσικά αν μια φορά χρειαζόταν ή φαινόταν να έλειπε ο Βιτόλο στην διάρκεια του αγώνα, φαινόταν και φώναζε περισσότερο αναγκαία η χρησιμοποίησή του μετά το 0-1, εκεί που ουσιαστικά ήθελες να κλειδώσεις το παιχνίδι, να πάρεις με συνοπτικές διαδικασίες το τρίποντο και να φύγεις.

Φυσικά όλα αυτά, είναι τόσο προφανή, που πιστεύω ότι και ο Φερέιρα τα έβλεπε, απλά είχε κάποιους λόγους που μόνο ο ίδιος ξέρει, που έκανε διαφορετικές επιλογές.

Πιθανόν η κούραση, πιθανόν ο προγραμματισμός που είχε στο μυαλό του για τα συνεχόμενα αυτά παιχνίδια, πιθανόν οτιδήποτε άλλο.

Εν πάση περιπτώσει να μην το πολυκουράζουμε πλέον, πόσο μάλλον που δεν κόστισε κιόλας πρακτικά. Απλά σαν ποδοσφαιρική περιγραφή των όσων είδαμε, έχει μόνο κάποια σχετική αξία η όλη κουβέντα.

Από κει και πέρα, υπάρχει φυσικά και ο επίσης ποδοσφαιρικός αντίλογος, Που λέει και σωστά, πως αν μια ομάδα ακόμα και με τέτοιες εμφανίσεις ή και… ανορθογραφίες, έστω, στην διαχείριση του αγώνα, παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς, πάει να πει πως και το έχει και μπορεί και το δούλεψε και το δικαιούται. Κι απ’ αυτή την άποψη, Φερέιρα και παίκτες, πιστώνονται μια ακόμα αγωνιστική που τελειώνει με αγωνιστικό και βαθμολογικό όφελος για τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, στα αξιοσημείωτα για τον Παναθηναϊκό. Η επανεμφάνιση του Λάζαρου, που πάντως για να ενταχθεί και πάλι ομαλά στην ομάδα, χρειάζεται λεπτά συμμετοχών σε πιο… άνετα από πλευράς εξέλιξης για τον Παναθηναϊκό και πιο… ανοικτά σαν εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Ακόμα. Το άστρο, η φόρμα ή η ικανότητα του Καρνέζη, είναι όντως εντυπωσιακή. Η γνώμη μου είναι πως πρόκειται και για τα τρία. Και το αξίζει όντως το παιδί.

Τέλος. Αυτό που συμβαίνει με τον Σιμάο, δεν έχει προηγούμενο. Ο άνθρωπος όχι μόνο κάνει συνεχόμενα συγκλονιστικά παιχνίδια, αλλά δείχνει να μην επηρεάζεται, ούτε καν όταν η ομάδα συνολικά δεν είναι σε καλή μέρα και οι συμπαίκτες του δίπλα του δεν βοηθάνε και δεν συμμετέχουν όσο πρέπει στο παιχνίδι. Ίσα-ίσα που ακόμα και τότε, λες και πατάει ακόμα περισσότερο γκάζι και βγάζει πολλαπλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο, καλύπτοντας με εντυπωσιακά αποτελεσματικό τρόπο και τα κενά των συμπαικτών του.

Δεν ξέρω ποια είναι τα ασφαλή κριτήρια που βγάζουν τον MVP μιας χρονιάς σε μια ομάδα, αλλά αν πάντως ένα από τα κριτήρια είναι η διάρκεια και η σταθερότητα, τότε ο Σιμάο μακράν κερδίζει τον σχετικό τίτλο μέχρι στιγμής.

Και κάτι ακόμα σαν φινάλε. Ο Φερέιρα είχε απόλυτο δίκιο, που στις δυσκολίες του παιχνιδιού,. Συμπεριέλαβε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα και τον αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου. Όντως. Δεν γίνεται να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους. Και ειδικά όταν θέλεις να παίξεις με την μπάλα κάτω. Δεν ξέρω τι θα γίνει, νομίζω πρακτικά τίποτε. Αλλά πάντως έτσι κι αλλιώς το γεγονός είναι απαράδεκτο. Όπως για μένα, απαράδεκτο είναι να ενοχλεί και να αναγκάζει να το επισημαίνουν μόνο οι ξένοι που βρίσκονται στο ποδόσφαιρό μας, ακριβώς γιατί έχουν συνηθίσει διαφορετικά. Θεωρητικά, θα έπρεπε να ενοχλεί το ίδιο και τους Ελληνες προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

11 σχόλια
 • themis65 Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2012 17:58 Συντάχθηκε από themis65

  Είναι το 2ο γκολ του Τότσε που ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ. Είχε μεσολαβήσει ένα πεντακάθαρο γκολ του ίδιου παίκτη στην ήττα της ομάδας στο Ισραήλ (0-3).

  Οσον αφορά το πρωτάθλημα το φετινό δεν χάνεται αγωνιστικά!!! Δεδομένου του προγράμματος που έχουν οι ομάδες και ειδικά ο ολυμπιακός που αμέσως μετά τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (εκτός) και ΑΕΚ (εντός) υπάρχουν τα παιχνίδια με την Ρωσική Ρούμπιν. Παιχνίδια που οδηγούν σε κούραση και ενδεχομένως σε βαθμολογικές απώλειες που θα οδηγήσουν σε μεγάλωμα της ψαλίδας των ΠΕΝΤΕ βαθμών.

  ΥΓ: Το μόνο που πρέπει να φοβάται η ομάδα είναι ΤΙΜΩΡΙΑ από Ευρώπη, λόγω Fair-play.

 • Δ.Μ. Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 15:44 Συντάχθηκε από Δ.Μ.

  Βλέπω με ικανοποίηση πως στην εφημερίδα σου "σήκωσες" το θέμα που επισήμανα πιο κάτω, με την αναβολή του αγώνα στη Λιβαδειά. Αν κι είναι αργά πλέον... Έλεος όμως, σε επικοινωνιακή πολιτική είμαστε έτη φωτός πίσω. Και δεν εννοώ φυσικά αυτό που γίνεται με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να απαντά στον Σάββα: αυτά είναι γραφικότητες, για να μην πω γκαιμπελισμοί. Στο γήπεδό τους δεν μπορείς να τους νικήσεις. Εννοώ σοβαρή διαχείριση όσων γίνονται εις βάρος του Παναθηναϊκού. Φαντάζεσαι, αντίστροφα, να πρόσθεταν εκτάκτως ένα ματς του Λεβαδειακού μεσοβδόμαδα; Και τώρα, που αναβάλλεται προγραμματισμένη από τον Νοέμβριο αναμέτρηση για να είναι φρέσκοι οι Κομπότηδες, δεν γράφει κανείς "αντικειμενικός" κουβέντα!

 • Κώστας (όχι ο Γκόντζος) Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 14:55 Συντάχθηκε από Κώστας (όχι ο Γκόντζος)

  Έχω μια θεωρία για την κόντρα διαιτησία στον ΠΑΟ. Είναι δύσκολο να κερδίσεις ή να κρατήσεις στο Χ τον ΠΑΟ με διαιτητικές αποφάσεις. Κι αυτό γιατί παίζει μπάλα, έχει ρυθμό στο παιχνίδι του έστω και κατά διαστήματα, γουστάρει η ομάδα κι ο προπονητής να κινείται το τόπι και όλοι οι παίχτες συμμετέχουν στη δημιουργία. Να μη σταματά το παιχνίδι με φάουλ, να μη σταματάει ο ρυθμός ακόμα και σε κερδισμένο φάουλ. Πώς να παίξεις και να αντιμετωπίσεις μια τέτοια ομάδα που ακόμα και σε κερδισμένο φάουλ γουστάρει το πλεονέκτημα; Πώς να τη σταματήσεις; Το ερώτημα γίνεται για το ελληνικό πρωτάθλημα, της Δόξας, των Ιωαννίνων της Τρίπολης και της Λιβαδειάς. Όχι για την Πριμέρα... Μόνος τρόπος είναι λοιπόν οι πλαινοί. Το 1ο δείγμα του Δούρου ήταν 2 οφσάιντ που έκοψαν τετ-α-τετ του Τοτσέ προχθές. Πόσα να σου κόψουν όμως; Θέλουν χοντρά πράγματα, τύπου περυσινού Καραϊσκακη για να σου το πάρουν. Μπορούν; Έχουν τα άντερα να έρθουν στο ΟΑΚΑ; Ο Ολυμπιακός για να πάρει πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον +4 από τον ΠΑΟ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Στο +3 θα χάσει από τον Φερέιρα στο χαλαρό!!!

 • ektoras Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 09:19 Συντάχθηκε από ektoras

  κωστα...μακαρι να βγω λαθοσ...το θελω παρααα πολυ...αλλα μου φαινεται οτι κατι θα γινει και στο τελοσ δεν θα κοψουμε πρωτοι το νημα...οι λογοι...1ον εχει ξαναγινει και μαλιστα με χειροτερο τροπο(2003-2005-2008)...2ον δεν παιζουμε με αερα ρε παιδι μου...καποια στιγμη αυτο το 1-0 θα φερει την γκελα...δεν γινεται να μην την φερει...3ον εχουμε ριξει απιστευτο βαροσ σε εχθρουσ εκτοσ ομαδασ...οσο αφορα διαιτησια μπορει να εχουν δικιο αλλα μεχρι στιγμησ δεν εχουμε δει και τιποτα πιστολιεσ οπωσ καποτε...οταν λεω οτι μπορει να εχουν δικιο εννοω στουσ επομενουσ αγωνεσ...4ον ναι η διαιτησια μπορει απο εδω και περα να επηρεασει...οταν ομωσ δεν παιζεισ και εσυ μπαλα...στο ελληνικο πρωταθλημα οπωσ ειναι τωρα αν παιξεισ...ποσα να σου κανουν;;;5ον δεν υπαρχει βαθοσ σε ποιοτητα...π.χ λειπει ο λετο και λεμε αντε να βγει ο αγωνασ...ισωσ αν ηταν οκ ο νινισ και ο λαζαροσ,να ειχαμε καποιεσ λυσεισ παραπανω...6ον εχω την αισθηση οτι ο κοσμοσ ακομα δεν ειναι ενωμενοσ οσο θα επρεπε...ακουγα για 60000 διαρκειασ με φυγη τζιγκερ...σιγουρα υπερβολη αλλα θα επρεπε να ειναι σε καθε αγωνα 40000...να δειχνει μια δυναμη...με φωνη και παλμο...μου φαινεται λοιπον οτι με την πρωτη γκελα θα πεσουν τα γνωστα μπινελικια στουσ γνωστουσ...τελοσ ειχα την ελπιδα οτι εστω και τωρα καποιοι απο τουσ μετοχουσ θα βοηθουσαν εστω και λιγο...ισα για να παρουμε ενα παικτη ρε παιδι μου...ξερεισ τι διαφορα μπορει να κανει ενασ παικτησ αν βγει καλοσ τωρα;;δινει αερα σε ολουσ...ομαδα-κοσμο...αυτο ισχυει και για τουσ νεουσ αλλα και για τον τζιγκερ...ξερεισ δεν τον βριζουν ολοι...και στην τελικη θα μπορουσε να πει εγω φευγω οκ,σε 15 μερεσ ερχονται οι αραβεσ...αλλα αφου ειμαστε 1οι παιρνω εναν εγω απο μονοσ μου...ετσι μυστικα...να τουσ αφησει λαλακεσ τουσ αλλουσ...να μου πεισ παλι θα βριζανε οι γνωστοι...οκ...κανε εσυ τωρα το καλο...αν ειμασταν 10 ποντουσ πισω δεν θα ελεγα κατι...οσο για βγενο και σια...καλα...χωρισ λογια...ευχαριστω...και μακαρι να βγω λαθοσ...ετσι κιαλλιωσ απο το υστερημα μου...μεσα θα ειμαι...στο γηπεδο...

 • κορέα/εκουαντόρ Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012 01:16 Συντάχθηκε από κορέα/εκουαντόρ

  Κώστα,
  κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να μιλάμε για καλπασμούς και άγχη ούτε για
  φαινόμενο Σιμάο.
  Αυτό το οποίο υπάρχει, πάντα κατά τη γνώμη μου, αυτή τη στιγμή στον Παναθηνα'ι'κό, είναι μια ΣΟΒΑΡΗ προσπάθεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
  Μια σοβαρή προσπάθεια η οποία ΠΑΝΤΑ υπήρχε και στις...μίζερες εποχές,
  όπως κάποιοι τις χαρακτηρίζουν,ασχετα αν αυτή η σοβαρή προσπάθεια στον ελληνικό χώρο δεν καρποφορούσε με την έννοια της κατάκτησης τίτλων.
  ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ.ΦΡΟΝΤΙΖΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.
  Αναφέρομαι στο ποδοσφαιρικό τμήμα ειδικά, γιατί θέλω να το διαχωρίσω από
  το διοικητικό κομμάτι.
  Γίνεται λοιπόν η σοβαρή προσπάθεια από προπονητή και παίκτες και από
  την άλλη αυτή η προσπάθεια δε βρίσκει την ανάλογη στήριξη από τη διοίκηση.
  Βλέπουμε το Φερέιρα να αναλαμβάνει και αυτό το βάρος και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΝΤΙΚΑ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΓΕΛΟΙΟ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ το μόνο που να απαντά να είναι ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ.
  Εγώ δε λέω να του ανταποδώσει με χειρότερα μπινελίκια.
  Έχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ, στον διάλογο που έγινε, να υπενθυμίσει ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ
  σ αυτόν που τον προκαλεί και τον θίγει σε προσωπικό επίπεδο με ελεεινό τρόπο,
  τις παραπάνω ποινικές διώξεις, ότι απλά και με την τιμιότητα,που τον διακρίνει,να βάλει το νέο... επενδυτή στη θέση που του ανήκει,
  δηλαδή αυτή του ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.
  Έχω τονίσει στο παρελθόν ότι ο Παναθηνα'ι'κός είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να μπει επικεφαλής για την ΚΑΘΑΡΣΗ του ελληνικού ποδοσφαίρου.
  Ήταν μια καλή ευκαιρία αυτή στο Δ.Σ της σούπερ λιγκ.
  Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα θα ήταν μια επικοινωνιακή νίκη και
  επί πλέον θα έβγαινε μπούμεραγκ για το νέο... επενδυτή και τους φίλους του.
  Κατά τα άλλα, και με τις ετσιθελικές αλλαγές σε ΚΕΔ,που όλοι βλέπουμε
  ποιους εξυπηρετούν,παρά τις κραυγές των γραφικών,η ομάδα κάθε αγωνιστική
  έπαιζε και παίζει με τους διαιτητές εναντίον της.
  Το κανονικό γκολ του Τοτσέ ήταν ένα ακόμα κερασάκι στην τούρτα μαζί με
  τ άλλα που προηγήθηκαν τις προηγούμενες αγωνιστικές.
  Εδώ να διαφωνήσω κάθετα με κάποιους φίλους που λένε ότι είμαστε γκρινιάρηδες εμείς που μιλάμε για διαιτησία και να ζητήσουμε από την
  ομάδα να βάζει τρία γκολ για να μας ακυρώνουν οι διαιτητές δυο.
  Εάν το λέμε για πλάκα,ο.κ
  Αλλά εάν πρόκειται για αφ υψηλού αναλύσεις, εγώ δε συμφωνώ.

 • Δουκας Ευαγγελος Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 18:17 Συντάχθηκε από Δουκας Ευαγγελος

  Δηλαδη κριτικαρεις την αποφαση του κοουτς για το ποιους παικτες αποφασιζει να εχει στο κεντρο..?Δηλαδη σε εχει φερει πρωτο και αρχισες παλιτην γκρινια?Ελεος...

 • NASTAZIA Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 09:25 Συντάχθηκε από NASTAZIA

  Βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια από όλους τους μίζερους Παναθηναϊκούς!!!!
  Μην ασχολείστε μωρέ με τα κοράκια!!!!!Έλεος πια!!!!

  Όπως φάνηκε χτες , ότι και να κάνουν , αν ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει θα το κάνει με νύχια και με δόντια!!!

  Αφήστε πια την κλάψα και την γκρίνια!!!
  Ακούστε τον Φερέιρα που λέει «Όλοι τους και μόνοι μας», σταματήστε να γράφετε τα ίδια και τα ίδια χρόνια τώρα, πάψτε να βλέπετε δράκους και φαντάσματα παντόύ και μάθετε να ζητάτε από την ομάδα περισσότερα γκολ για να μας ακυρώνουν και κανά 2 σε κάθε αγώνα!!!

  Έχουμε καταντήσει γραφικοί τόσα χρόνια!!
  Απορώ δεν βαρεθήκατε να μιζαριάζετε??????????

 • Γιάννης-13 Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 02:29 Συντάχθηκε από Γιάννης-13

  Δεν έκοψε τον Τοτσέ μόνο στο 4΄,αλλά και μετά το 1-0,στην άλλη εστία,όταν ήταν έτοιμος να κλειδώσει το ματς.Το Σάββατο κάτι μου λέει ότι δεν θα γίνει το ματς εκει πάνω,λόγω χιονιού.Αναμένεται μεγάλος χαμός.Ετσι και ο Κουίνσι θα αποθεραπευθεί,και τους Λεβαδιακούς θα τους συναντήσουμε αργότερα,όταν θα έρχονται και πάλι απο συνεχόμενα ματς.

 • DeadMan Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 23:48 Συντάχθηκε από DeadMan

  Ο Σιμαο δεν ειναι απλα ο καλυτερος στη θεση του στην Ελλαδα...κανει ΠΛΑΚΑ φετος

 • Jake Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 23:39 Συντάχθηκε από Jake

  Καλά τα όσα γράφεις και στα περισσότερα συμφωνώ.

  Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ΟΛΟΙ και ΟΛΑ τα μμε έχουν υποβαθμίσει το ακυρωθέν (ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΦΣΑΪΝΤ) γκολ του Τοτσέ στο 4ο λεπτό...

 • Δ.Μ. Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 23:26 Συντάχθηκε από Δ.Μ.

  Το έγραψα και στον παραδίπλα σου ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, αλλά το επαναλαμβάνω γιατί παραείναι "χοντρό"...
  Έχετε πάρει χαμπάρι όλοι οι ρεπόρτερ Παναθηναϊκού τι έγινε με την αναβολή του αγώνα του Λεβαδειακού μεσοβδόμαδα; Το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη ήταν βάσει του αρχικού προγράμματος να γίνει την Τετάρτη 1/2, αλλά για άγνωστο λόγο η Σούπερ Λίγκα των υπαλλήλων του Μαρινάκη έδωσε ρεπό - μετά από 7 ολόκληρες εβδομάδες που παίζουν μεσοβδόμαδα - σε Λεβαδειακό, Δόξα. Όλως τυχαίως, αυτό έγινε τώρα που και οι δυο τους έπαιζαν με Παναθηναϊκό κι έχουν δυνατότητα ξεκούρασης.
  Να ξέρετε, στη Λιβαδειά θα γίνει μεγάλο μπλόκο... Περιμένετε να δείτε και διαιτητή. Χωρίς Κουίνσι θα είναι πρόβλημα, τουλάχιστο να γυρίσει ο Λέτο

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.