Η Νέα Σμύρνη, ο Βαρδινογιάννης και ο… Θεός

Δημοσίευση: Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 15.36

Θεωρητικά το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό. Και μάλλον όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Αντικειμενικά είναι καλύτερη ομάδα, αντικειμενικά ο Πανιώνιος δεν βρίσκεται και στα ντουζένια του, έχει λοιπόν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση ο Παναθηναϊκός.

Το θέμα σ’ αυτά τα παιχνίδια λοιπόν, πέρα από το αυτονόητο, δηλαδή την κατάκτηση της νίκης, είναι να φανούν μερικά πράγματα εν όψει και της συνέχειας των υποχρεώσεών του. Για παράδειγμα, λέγαμε εδώ πέρα πριν το ματς με τον ΟΦΗ, ότι το θέμα δεν ήταν μόνο η νίκη αλλά και η επιστροφή στους ρυθμούς και τις εμφανίσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Φάνηκαν σ’ αυτό το παιχνίδι κάποια πράγματα, που στην χειρότερη προειδοποιούσαν για το παιχνίδι με τον Άρη.

Αντίστοιχα στην Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός, πέρα από την νίκη, καλείται να δείξει τρία πράγματα ακόμα.

Το πρώτο είναι, αν ξεπέρασε την κοιλιά που παρουσίασε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, αμέσως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΌΦΗ και ειδικά Άρη.

Το δεύτερο, όσα έδειξε στον καλό του μήνα στο πρωτάθλημα, αποτελούν πια σταθερά χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας, ανεξαρτήτως αν η φόρμα και η μέρα της, τα επιτρέπει να ξεδιπλωθούν σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια μέσα στο γήπεδο. Μιλάω για το καλό πάσινγκ-γκειμ, τους αυτοματισμούς στις επιθέσεις, τα καλά μαρκαρίσματα και τρεξίματα στο κέντρο και όλα τα σχετικά. Αυτά αν τα έχει κατοχυρώσει σαν γνωρίσματα στο παιχνίδι σου, ποτέ δεν σε εγκαταλείπουν. Απλά στην καλή σου μέρα και στην φόρμα σου θα τα ξεδιπλώσεις, στην κακή αντίστοιχα, θα τα παρουσιάσεις μεν σαν στοιχεία στο παιχνίδι σου, αλλά όχι σε βαθμό που να σου επιτρέψουν να πετύχεις ίσως αυτό που θέλεις σαν αποτέλεσμα. Μένει λοιπόν να δούμε, αν ανεξαρτήτως μέρας και φόρμας, ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει ή έστω θα επιχειρήσει να παρουσιάσει στο παιχνίδι του, αυτά τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν στον καλό του μήνα.

Το τρίτο και ίσως το σημαντικότερο για μένα, είναι να δούμε πως θα αντιδράσει σαν ομάδα συνολικά ο Παναθηναϊκός, έπειτα από ένα στραβό αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός δεν είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση για να έχουμε ένα πρώτο δείγμα γραφής για την αντίδρασή του. Είναι η πρώτη φορά που καλείται να αγωνισθεί και εκτός έδρας μάλιστα, μετά από μια ήττα. Έχει λοιπόν ιδιαίτερη σημασία, η αντίδρασή του μέσα στο γήπεδο και ίσως όχι μόνο σ’ αυτό αλλά και έξω απ’ αυτό ανάλογα και με το αποτέλεσμα. Προφανώς εδώ, μια αντίδραση που θα βγάζει ποδοσφαιρικό εγωισμό, τσαμπουκά, αλλά και ψυχραιμία ταυτόχρονα, είναι το ζητούμενο και το ιδανικό. Και τουλάχιστον αυτό περιμένουν να δουν από τον Παναθηναϊκό οι φίλοι του. Απλά βάζουμε ένα ερωτηματικό και περιμένουμε να το δούμε στην πράξη, ακριβώς γιατί είναι η πρώτη φορά φέτος, που αυτή η νέα ομάδα που παρουσιάζει ο Φερέϊρα, βρίσκεται σ’ αυτή την θέση.

Τα υπόλοιπα, λίγο μετά το παιχνίδι.

Υ.Γ. 1: Κάποιοι φίλοι, στα σχόλια τους στο προηγούμενο άρθρο μου με τίτλο «που θα βρω ένα Μώραλη τώρα», μπαίνουν στον κόπο να σχολιάσουν και με μορφή υπόδειξης μάλιστα το… αυτονόητο. Και μιλάω για πραγματικούς φίλους της στήλης και όχι για κάποιους «φίλους» που προφανώς από… σύμπτωση έχουν αγοράσει το ίδιο… πληκτρολόγιο που δεν έχει το… τελικό «ς» ή γράφουν τελικά από ένα πληκτρολόγιο και αν απαντάνε με τρία διαφορετικά ψευδώνυμα. Παρεπιπτόντως, δέστε το, έχει πραγματικά πλάκα.

Τέλος πάντων για να γυρίσουμε στην ουσία. Γράφουν στο σχολιασμό τους και υπό μορφή ερώτησης μάλιστα, μα ποιος φταίει γι’ αυτό που λες ο Βαρδινογιάννης δεν φταίει;

Μια ματιά προσεκτική στο κείμενο, θα τους έδινε από μόνη της την απάντηση. Όταν δηλαδή λέω, ότι ο Παναθηναϊκός χρόνια τώρα, δεν είχε ποτέ αυτή την λογική αι δεν ήταν δομημένος σαν σύλλογος έτσι, ποιος φταίει ρε παιδιά γι’ αυτό;

Εγώ που το επισημαίνω, εσείς που το διαβάζετε, ή ο… δομημένος από μόνος του;

Προφανώς και η ευθύνη είναι αυτού που δόμησε έτσι από πλευράς νοοτροπίας τον σύλλογο και δεν δούλεψε το επικοινωνιακό του κομμάτι. Κι αυτός προφανώς και πάλι είναι ο Βαρδινογιάννης.

Αλλά ξέρετε κάτι όμως φίλοι με την… ευκαιρία;

Όταν πάνω από δέκα χρόνια φωνάζω και λέω, πως το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν ήταν αγωνιστικό, δεν ήταν θέμα παικτών, δεν ήταν θέμα χρημάτων, δεν ήταν ο… Ραγκουέλ και ο Μίτου που τόσο πολύ αρέσει σε μερικούς να πιπιλάνε, με κοιτάγατε όλοι σαν να ήμουν από άλλο πλανήτη. Και οι πιο πολλοί ανακάλυπταν σ’ αυτό, προσπάθεια να… δικαιολογήσω τον «καβούρια» που δεν βάζει λεφτά.

Παρ’ όλα αυτά, επέμενα, μάλλιασε η γλώσσα μου τόσα χρόνια, να φωνάζω πως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα του Παναθηναϊκού ήταν και είναι διοικητικό. Με την έννοια ότι ήταν ένα σωματείο που πια δεν παρήγαγε ιδεολογία, δεν απαιτούσε από τους ανθρώπους του να κάνουν τα πάντα για τον σύλλογο, δεν δούλεψε ποτέ επί της ουσίας το επικοινωνιακό του κομμάτι. Μάλλιασε η γλώσσα μου και πρήστηκαν τα δάχτυλά μου, να λέω και να γράφω, πως χωρίς αυτά, τα λεφτά από μόνα τους, οι παικταράδες από μόνοι τους και τα περιβόητα… κέντρα εξουσίας από μόνα τους, δεν φέρουν προκοπή. Μόνος μου τα έλεγα μόνος μου τα άκουγα.

Κι η πλάκα είναι, πως όχι μόνο δεν τα ακούγατε εσείς, αλλά δεν τα άκουγε και αυτός που πρέπει. Άλλωστε και μεταξύ μας, δεν είναι τυχαίο που έφτασαν εδώ που έφτασαν τα πράγματα και σε προσωπικό επίπεδο σε ότι αφορά στον Βαρδινογιάννη και στην γενικότερη εικόνα του.

Για μένα θέλει πραγματικά προσπάθεια. Να λέγεσαι δηλαδή Βαρδινογιάννης, να έχεις την δύναμη και τα λεφτά που έχεις και το αποτέλεσμα να είναι το εξής.

Να βάζεις τα λεφτά σου τόσα χρόνια και να πετύχεις να σε βρίζουν. Να βάζεις συνεταίρους μέσα στο μαγαζί σου, να ξοδεύουν διακόσια εκατομμύρια σε τρία χρόνια, να την κοπανάνε και να αφήνουν μισοδιαλυμένο το μαγαζί και αντί να βρίζουν αυτούς, να βρίζουν εσένα που… έμεινες και δεν… την κοπάνησες και να σου ζητάνε να φύγεις. Να φεύγεις και να χαρίζεις κιόλας τζάμπα τις μετοχές σου και αντί να βρίζουν αυτούς που δεν εμφανίζονται, να βρίζουν πάλι εσένα που δεν… γυρνάς να βάλεις λεφτά να σώσεις το μαγαζί.

Ε, με το συμπάθιο κιόλας αδέρφι, φίλοι και εχθροί, αλλά αυτό θέλει όντως μεγάλη προσπάθεια για να το… πετύχεις. Κι η πλάκα είναι πως το… πέτυχε, χωρίς καν να το… προσπαθήσει.

Μεταξύ μας, όμως, πάντως και για να είμαστε και λίγο δίκαιοι, κι όσες φορές προσπάθησε να κάνει κάτι σχετικά, πάλι από Παναθηναϊκούς την βρήκε την κόντρα. Μα με το ΠΑΟ Νιους που Παναθηναϊκοί ήταν αυτοί που χλεύαζαν το πρώτο κανάλι του Παναθηναϊκού που πήγε να φτιαχτεί, μα με το περιβόητο DVD που παρουσίαζε τα διαιτητικά εγκλήματα υπέρ του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκοί ήταν πάλι αυτοί που έβγαλαν πανό «όχι στο DVD της βλακείας» και μην συνεχίσω παραπέρα.

Αλλά επί της ουσίας αν το σκεφτείς, ακόμα και το ότι έγιναν αυτά και πολύ περισσότερο «έπιασαν και τόπο» και πάλι δική του ευθύνη είναι.

Υ.Γ.: 2 Άντε για να χαλαρώσουμε και λίγο, γιατί το παραβαρύναμε το πράγμα.

Λέμε-λέμε λοιπόν και εμείς, αλλά έχουν και οι… Θεοί τα βάσανά τους.

Άντε λοιπόν τώρα, να ‘σαι ο Θεός και να πρέπει να διαλέξεις το απόγευμα ανάμεσα σε… Αγγελάρα και Κωστένογλου. Μιλάμε για σκέτη απόγνωση.

Αλλά μεταξύ μας, γι’ αυτό υπάρχουν και οι… άγγελοι.

Στέλνεις λοιπόν τον Χερουβείμ κάτω, πάει αυτός στον Αγγελάρα και τον Κωστένογλου και τους λέει «μάγκες σόρι αλλά ο… Μεγάλος πάνω, είχε χθες πολύ δουλειά και δεν άκουσε τις… ολονυκτίες σας. Κάντε ότι μπορείτε και ας νικήσει ο καλύτερος».

Κι έτσι καθαρίζεις ότι και να γίνει. Όποιος χάσει δεν μπορεί να έχει παράπονο ότι τον… έγραψες, όποιος κερδίσει έτσι κι αλλιώς το ‘χεις σίγουρο πως… Εσένα θα ευχαριστήσει πρώτον. Μονά-ζυγά κερδισμένος θα είσαι.

Μιλάμε πραγματικά όλα άψογα και ιδανικά πλασμένα. Αλλά γι’ αυτό σε λένε και… Θεό.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

9 σχόλια
 • themis65 Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 21:01 Συντάχθηκε από themis65

  Δηλαδή θέλεις να γίνουμε ολυμπιακοί στη συμπεριφορά που παίρνουνε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο, αδιαφορόντας αν είναι ΠΕΤΣΙΝΑ και όπως αποδείχτηκε με την υπόθεση με τα στημένα, τα ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ και επομένως και οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ αυτές τις χρονιές ήταν ΣΤΗΜΕΝΟΙ!!!!!!

  Ευχαριστώ, αλλά αν νιώθουνε έτσι, ας κατηφορίσουνε στον Πειραιά και στο Καραϊσκάκη!!!!

  ΥΓ: Τον ποδοσφαιριστή Γιαννακόπουλο λυπήθηκα που δεν έπαιξε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά στον ολυμπιακό. Ο Γιαννακόπουλος όπως διαμορφώθηκε (ποδοσφαιρική αξία και χαρακτήρα) δεν είχε θέση στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά μόνο στο γαύρο. Ελπίζω να μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ!

 • τριφυλλάρας Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 20:53 Συντάχθηκε από τριφυλλάρας

  H Ευρώπη μας ενδιαφέρει, και όχι η πλατεία!!! Σε αυτό πρέπει να δώσουν βάση και να αφήσει τους άραβες. Αν το πάρουμε, οι γαύροι -ήδη έχουν αρχίσει να το ψελλίζουν- θα μας λένε ότι το στήσαμε και ως βάση θα έχουν τον νωρίς αποκλεισμό στην Ευρώπη

 • themis65 Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 20:36 Συντάχθηκε από themis65

  Δηλαδή θέλεις να γίνουμε ολυμπιακοί στη συμπεριφορά που παίρνουνε το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο, αδιαφορόντας αν είναι ΠΕΤΣΙΝΑ και όπως αποδείχτηκε με την υπόθεση με τα στημένα, τα ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ και επομένως και οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ αυτές τις χρονιές ήταν ΣΤΗΜΕΝΟΙ!!!!!!

  Ευχαριστώ, αλλά νιώθουνε έτσι, ας κατηφορίσουνε στον Πειραιά και στο Καραϊσκάκη!!!!

  ΥΓ: Τον ποδοσφαιριστή Γιαννακόπουλο λυπήθηκα που δεν έπαιξε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά στον ολυμπιακό. Ο Γιαννακόπουλος όπως διαμορφώθηκε (ποδοσφαιρική αξία και χαρακτήρα) δεν είχε θέση στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, αλλά μόνο στο γαύρο. Ελπίζω να μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ!

 • joy Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 13:46 Συντάχθηκε από joy

  Δεν λεω Κωστα,καλα ειναι να εχεις και καμια επικοινωνιακη αβαντα(δοξα τον θεο ο παο δεν εχει παραπονο,2 εφημεριδες και 2 καναλια εχει να τον αβανταρουν)αλλα αν ο Μαρινακης δεν τα ειχε σπρωξει να παρει 5-6 παικταραδες να καθαριζουν στα δυσκολα τι να σου κανουν και οι επικοινωνιολογοι.αν δεν το εσταζε το τεμαχιο ο Τζιμπουρ με την Αρσεναλ θα το εβαζε ο Μωραλης απο την κερκιδα? Αν 3 καλοκαιρια πισω ο Παο αντι για Καντε Σαριεγκι επαιρνε Μελμπεργκ Αβρααμ(αν κι Αβρααμ δεν ηθελε να παει παιανια) ισως να μην ετρωγε για παραδειγμα 3 και 4 απο τα καφενεια της ευρωπης το καλοκαιρι.Οτι και να γινονται στα γραφεια των στελεχων αν δεν εχεις και ποδοσφαιριστες δεν πας πουθενα.

 • γιαννης z Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 11:49 Συντάχθηκε από γιαννης z

  Giannis patra
  γαυρακιαντε γραψε αλλου ρε, που θα μας το παιξεις και παναθηναικαρα

 • stevefil Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 20:06 Συντάχθηκε από stevefil

  ΑΝΤΡΕΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ?ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ?ΤΑ 200 ΜΥΡΙΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΜΕ 200 ΜΥΡΙΑ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ DOUBLE ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΕΝΑ DOUBLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ???ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ....ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥΣ" ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΑΦΡΑΓΚΟΒΙΤΣ.ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ.ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ...

 • Σ. Νίνης Ιτέα Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 20:06 Συντάχθηκε από Σ. Νίνης Ιτέα

  GiannisPatra
  Συγγνώμη δηλαδή ο Παναθηναικός που έπαιξε σε 5-6 ματς μπαλάρα είναι τυχαία? Δηλαδή ο Ολυμπιακός που έχει παίξει μπάλα σε λιγοστά ματς τι είναι? Καλό θα ήταν να μην κρίνουμε μια ομάδα σε μία ήττα και μάλιστα σε δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα που φέτος έχει αρκετές γκέλες είναι τυχαία ομάδα?

  Υ.Γ. Ο Λέτο φίλε μου μέχρι το τέλος του χειμώνα (τέλος Φεβρουαρίου) θα έχει βάλει τουλάχιστον 5 με 7 γκολ και θα το δεις...

 • Giannis patra Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 19:07 Συντάχθηκε από Giannis patra

  H όλη πορεἰα του παναθηναικου μεχρι τώρα που κοντεψαν να τον πουν μπαρτσελώνα τυχαία ήταν και τυχαία προεκυψε απο τις απουσιες παικτων .
  .Ετυχε και εδεσε ενα προσωρινο συνολο το οποιο στην πορεια κουράστηκε η εγινε προβλεψιμο.
  Ποτε δεν δουλευτηκε στη προετοιμασια η τωρινή ομάδα αρα τα αποτελέσματα ηταν τυχαια και η αντιστροφη μέτρηση αρχισε απο το παιχνιδι με τον ολυμπικο συνεχιστηκε με τον οφη και χειροτερεψε με ήττα απο τον αρη
  Πως ξαφνικά ο περιπατητες κατσουράνης και οι γκαφατζηδες σαριεγκι και βυντρα με τον σπυροπουλο και με τον εποχιακο(φθινωπορινο και ανοιξιάτικο) λετο εγιναν ομαδάρα αυτο οφειλεται στους δημοσιογράφους.
  Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΠΧ δοκιμάστηκε ποτε η λάζαρος δοκιμάστηκε
  Αρα περιμενω με τον πανιωνιο δυσκολη νικη ακομα και ισοπαλια καιστο τελος θα μας φταιει ο κωνσταντινέας που δεν σφυριξε πλαγιο αουτ τα γνωστα που λεει ο παναθηναικος οταν δεν μπορει να κερδίσει.
  Οποιος περιμενει απο αυτους τους ξοφλημενους παικτες πρωταθλημα ειναι για τα σιδερα .
  Περιπατο θα το παρει Ολυμπιακος .
  Αλλά στον ολυμπιακο ειναι τοσο κλαψομ...........ες που δεν εμπιστευονται την ομάδα τους και κανουν παιχνιδι με τα κοράκια.
  Δεν χρειαζεται αυτος ο ολυμπιακος βοηθεια απο τον βασσάρα.
  Μπορει να μην το πάρει με δεκα βαθμους διαφορα ο ολυμπιακος το πρωτάθλημα αλλά θα το πάρει και χωρις την βοήθεια του σάββα και του βασσάρα
  Δυσφημηση κανουν ολοι αυτοι στον ολυμπικο.
  Φοβουνται τον παναθηναικο την στιγμη που παιζουν μέσα ο σαριεγκι ο βυντρα ο σπυροπουλος και ο λετο .Ολοι οι προπονητές τους εχουν μαθει τι γκαφατζηδες ειναι και στελνουν τους επιθετικους πανω τους να κανουν καμμια γκάφα .
  Τον δε λεττο του βαζουν εναν επανω του να τον εκνευρισει και τον βγαζει τελειως απο το παιχνιδι .Αυτα ειναι γνωστά και τα λενε μεταξυ τους οι προπονητές.
  Δεν ειναι σοβαροι οι ανθρωποι του ολυμπιακου που φοβουνται αυτο το τυχαιο δημιουργημα του φερειρα.

  Στο ριλαντι ο ΑΡΗΣ εριξε τρια γκολ στον παναθηναικο και αν δεν ήταν ο Καπινο θα μετραγαμε πεντάρα.
  Φτανει λοιπον το παραμυθι για ευκολο παιχνίδι.Κανενα παιχνιδι του παναθηναικου δεν ειναι ευκολο οταν παιζουν μεσα οι γκαφαδοροι σαριεγκι βυντρα σπυροπουλος και διαρκώς εκνευρισμενος και καλά λεττο τον οποιον τον εκγκατελειψαν οι δυναμεις του οπως καθε χρονο τωρα τετοια εποχη.
  Με δυο γκολ παθητικο ξεκιναει καθε παιχνιδι ο παναθηναικος .Στα δυσκολα τα τρωει στα ευκολα ματσ τα γλιτώνει.
  Ποιο πρωτάθλημα τώρα πλακα κάνουμε ας παει να βρει κανενα σεντερ μπακ καλο και δυο ακραια μπάκ σοβαρα και μετα μιλάμε για πρωταθλημα.
  Περασαν οι πολυμετοχικοι μετα ο τζιγκερ και σεντερ μπακ δεν βρηκαν
  Θέλουνκαι πρωτάθλημα ;
  Ας παρουν την ισοπαλια αυριο γιατι καλη ειναι και αυτη.

 • ΑΝΤΡΕΑΣ Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011 18:24 Συντάχθηκε από ΑΝΤΡΕΑΣ

  AYTO TO ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ
  ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΑ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
  Ο ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
  ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ
  ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

  Υ.Σ
  ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΤΑΜΠΛ

Το σχόλιο σου

Copyright © 2010 - 2017 OnSports | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία
Monetized by DPG DIGITAL MEDIA
Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση για τα πιο σημαντικά νέα, δώρα και διαγωνισμούς των websites που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG DIGITAL MEDIA.