Ο Πιλάβιος στο Θωμαΐδη

Ο Πιλάβιος στο Θωμαΐδη

Την ερχόμενη Δευτέρα (1/7) θα μεταδοθεί η τελευταία εκπομπή, "Δίκη" του Blue Sky για την τρέχουσα σεζόν. Στην τελευταία εκπομπή, λοιπόν, ο Κυριάκος Θωμαίδης θα έχει καλεσμένους τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και τον δημοσιογράφο, Θάνο Μπλούνα.

Τα 30.000 απ' τα 50.000 ευρώ

Ένα μισθό απ' τους οφειλόμενους έδωσε την Παρασκευή (1/7) στους δημοσιογράφους του "Φίλαθλου" ο Γιώργος Κουρής. Ωστόσο, πληρώθηκαν μόνο οι χαμηλόμισθοι και όχι οι (εφτά στον αριθμό) υψηλόμισθοι. Το μισθολόγιο της εφημερίδας είναι 50.000 ευρώ το μήνα και για τις ανάγκες των σημερινών πληρωμών δόθηκαν τα 30.000 ευρώ.

Nova και Γουίμπλεντον...

Το Wimbledon, μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του τένις φτάνει στο τέλος του και η Νova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, που ακολούθησε τη φετινή του διαδρομή, θα αφιερώσει το Σαββατοκύριακο 2 & 3/7 στους μεγάλους τελικούς!

Το Σάββατο 2/7 και την Κυριακή 3/7, το δημοσιογραφικό επιτελείο της Nova θα μεταδώσει τους τελικούς και θα παρουσιάσει τις σημαντικότερες στιγμές των αγώνων μέσα από τις εκπομπές Wimbledon Finals 2011”  από το Νοvasports 1 και το Novasports HD.

Το Σάββατο 2/7 από τις 15.00 έως τις 16.00, στο Pre Game, μπορείτε να παρακολουθήσετε video από την πορεία των αθλητριών στον τελικό, ενόψει τις αναμέτρησης  που θα μεταδοθεί απευθείας (τελικός Γυναικών), ενώ θα παρακολουθήσετε ζωντανά και τον τελικό στο διπλό ανδρών και γυναικών. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Post Game μείνετε στη Νova για να δείτε τις κορυφαίες στιγμές του τελικού Γυναικών, την απονομή καθώς και τους σημαντικότερους πόντους που έκριναν την αναμέτρηση, αλλά και τις καλύτερες στιγμές των τελικών στο διπλό Γυναικών και Ανδρών. Στο studio της Nova θα βρίσκεται ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος με τη συνεργασία του δημοσιογράφου με ειδικότητα στο τένις, Μαρίνου Ταχτσίδη. Καλεσμένη στο studio η Μαρίζα Γεωργίτση, διεθνής αθλήτρια του τένις.

Την Κυριακή 3/7, την ίδια ώρα, στις 15.00, οι συνδρομητές της Nova θα προετοιμαστούν μέσα από την Pre Game εκπομπή για την μεγάλη αναμέτρηση στον τελικό των Ανδρών αλλά  και για τον τελικό στο μεικτό. Καλεσμένος στο studio θα βρίσκετε ο διεθνής αθλητής του τένις, Αλέξανδρος Γιακούποβιτς. Αμέσως μετά το τέλος  των αγώνων, στο Post Game θα παρακολουθήσετε την απονομή, τα highlights των τελικών αλλά και σχόλια από τον προσκεκλημένο της Nova.

Το Euro 2004 στο ert.gr

Το Αρχείο της ΕΡΤ, με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου από την Εθνική Ελλάδος (4 Ιουλίου 2004), ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr & www.ert.gr ένα αφιέρωμα στον τελικό του Euro 2004, που ανέβασε την εθνική μας στον θρόνο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στο αφιέρωμα προβάλλονται στιγμιότυπα από το δεύτερο ημίχρονο του τελικού μεταξύ Ελλάδας και Πορτογαλίας, που διεξήχθη στο γήπεδο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μπορούν να δουν το νικητήριο γκολ της Εθνικής Ελλάδας από τον Άγγελο Χαριστέα, τη λήξη του τελικού, τους πανηγυρισμούς των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, καθώς και πλάνα από τη στιγμή της απονομής του κυπέλλου. Περιγράφει ο Κώστας Βερνίκος και σχολιάζει ο Γιάννης Διακογιάννης.



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved