Κρίσιμη εβδομάδα για Ολυμπιακό!

Κρίσιμη εβδομάδα για Ολυμπιακό!

Ίσως την εβδομάδα που ξημερώνει από αύριο (13/6) ξεκαθαρίσει το θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Όπως έχουμε ξαναγράψει, η Nova είναι το φαβορί, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί η έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Παράλληλα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού, μπαίνουν στην τελική ευθεία και τα δικαιώματα της Ξάνθης, τα οποία θεωρητικά ανήκουν στην ΕΡΤ, αλλά κανείς δεν μπορεί το πάρει ως δεδομένο και σε κάθε περίπτωση πολλά θα εξαρτηθούν (και σε αυτή την περίπτωση) με την κατάληξη της περίπτωσης των πρωταθλητών.

Θα απεργήσουν οι δημοσιογράφοι;

Η ΠΟΕΣΥ προκήρυξε για την Τετάρτη (το έχουμε γράψει απ’ την Παρασκευή) 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, την ερχόμενη Τετάρτη (12/6) και μένει να δούμε απόφαση που θα πάρει το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ (Δευτέρα ή Τρίτη), αν θα συμμετάσχουν ή όχι οι δημοσιογράφοι. Ανάμεσα στα μέλη του Συμβουλίου επικρατεί προβληματισμός για το αν θα ήταν σκόπιμο να γίνει άλλη μία απεργία την ίδια μέρα με αυτή της ΓΣΕΕ, καθώς υπήρξαν (στο πρόσφατο παρελθόν) οι δυσάρεστες συνέπειες (της μη κάλυψης των απεργιακών συγκεντρώσεων και των όσων ακολούθησαν) μίας τέτοιας απόφασης.

«Πονοκέφαλος» η συγκέντρωση της Τετάρτης

Σαν συνέχεια του προηγούμενου θέματος, για το αν θα γίνει η απεργία της Τετάρτης (15/6), τουλάχιστον σε ότι αφορά στους δημοσιογράφους, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο μεγάλος «πονοκέφαλος» είναι η συγκέντρωση των αγανακτισμένων πολιτών την ίδια μέρα της προγραμματισμένης κινητοποίησης. Είναι μία μέρα ιδιαίτερα κρίσιμη, η οποία απαιτεί δημοσιογραφική ενημέρωση.

Κυρίαρχο στην prime time

Στις 25 Ιουνίου ολοκληρώνεται το φετινό Greek Idol του Alpha και καθώς κοντεύουμε για την ανάδειξη του νικητή «τσιμπάει» και η τηλεθέαση. Έτσι, το χθεσινό (12/6) live που ήταν και επεισοδιακό (λόγω της κόντρας του Πέτρου Κωστόπουλου με την Μαρία) είδαν (κατά μέσο όρο) 620.000 κόσμου, με αντίστοιχη μέγιστη τηλεθέαση 5.7% και 21.5%. Το talent show του Alpha ήταν πρώτο στην prime time του Σαββάτου.



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved