Ζυμώσεις για  συγκρότηση προεδρείου

Ζυμώσεις για συγκρότηση προεδρείου

Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ που θα γίνει την Τετάρτη (1/6) το μεσημέρι, θα επιχειρηθεί μία αρχική προσπάθεια για την συγκρότηση προεδρείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι παρατάξεων έχουν έλθει σε επικοινωνία προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσο υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς, πιθανότητες σύγκλισης των διαφορετικών απόψεων. Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να υπάρξει αποτέλεσμα απ’ το πρώτο, κι’ όλας συμβούλιο.

Αυτορρύθμιση του κλάδου της επικοινωνίας…

«Με αφορμή τη διαμορφωθείσα κατά την τελευταία τριετία κατάσταση στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης, η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) έχει να παρατηρήσει τα ακόλουθα:

Η αγορά πλήττεται από την ύφεση με αποτέλεσμα να παρατηρείται μείωση του κύκλου εργασιών σε ποσοστό που υπερβαίνει σήμερα το 50%. Κατά συνέπεια πολλές επιχειρήσεις του κλάδου των Μέσων Ενημέρωσης αντιμετώπισαν αδιέξοδα και οδηγήθηκαν ή οδηγούνται στο κλείσιμο.

Πέραν τούτων, η κρίση έφερε στο φως στοιχεία ότι, επί σειρά ετών, από ορισμένες επιχειρήσεις, ακολουθήθηκε μία λογική η οποία νόθευσε τον ανταγωνισμό και στηρίχθηκε σε ιδιόμορφες συναλλακτικές πρακτικές, χωρίς διαφανή επιχειρηματικά κριτήρια, από πλευράς των εμπλεκομένων και συναλλασσόμενων φορέων.

Οι προφανώς καταδικαστέες πρακτικές που ακολουθήθηκαν, οδηγούν σε αποτελέσματα που θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τους εμπλεκομένους και συναλλασσόμενους φορείς στο χώρο της ευρύτερης εμπορικής επικοινωνίας αλλά και ολόκληρη την αγορά των Μέσων Ενημέρωσης.

Τη ζημία που θα προκύψει από αυτές τις πρακτικές θα πρέπει να την επωμισθούν αποκλειστικά οι επιχειρηματικοί φορείς που τις ακολούθησαν και όχι οι υγιείς εταιρίες του κλάδου των Μέσων Ενημέρωσης ή του ευρύτερου κλάδου της Επικοινωνίας, που ουδεμία σχέση είχαν με αυτές τις πρακτικές.

Οι λύσεις που θα δρομολογηθούν δεν θα πρέπει να επιτρέπουν τη συνέχιση της νόθευσης του ανταγωνισμού και των στρεβλώσεων στην άσκηση της επιχειρηματικότητας. Πιστεύουμε ότι τώρα ήρθε η ώρα ο ευρύτερος κλάδος της Επικοινωνίας να αυτορυθμισθεί υπερβαίνοντας τις στρεβλώσεις των τελευταίων ετών. Προς την κατεύθυνση αυτή η ΕΙΤΗΣΕΕ έχει συνεισφέρει με προτάσεις που έχουν υποβληθεί έγκαιρα στους θεσμικά αρμόδιους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς».

Το ξέσπασμα των Ίβκοβιτς, Σπανούλη

Η αποψινή εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (23.30-01.00) θα έχει τα εξής θέματα:

1)       Εκτενές ρεπορτάζ από τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Το ξέσπασμα του Ίβκοβιτς και του Σπανούλη στην συνέντευξη Τύπου.

2)       Πώς ο Άρης ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ. Τι είπαν Σούμποτιτς, Μαρκόπουλος, Σλούκας και Χαραλαμπίδης.

3)       Τι έγινε στην κλήρωση των διαιτητών για τον τρίτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

4)       Πώς κύλησε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους Βετεράνους Καλαθοσφαιριστές και στο σύλλογο εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Τι είπαν τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος.

5)       Ο Αμύντας νίκησε την Ολυμπιάδα Πατρών. Εκτενή πλάνα από την αναμέτρηση.

6)       Ρετρό Α1 με Παναθηναϊκό-Απόλλωνα Πατρών, Ηρακλή-Πανιώνιο και Περιστέρι-Φίλιππο. Με Έντγκαρ Τζόουνς, Ουέιν Γίαργουντ, Πλάτωνα Χοτοκουρίδη, Μπένατσεκ, Ίνγκραμ, Φάνη Χριστοδούλου, Κορωνιό, Γκρεγκ Τσερτς και Χρήστο Κωνσταντινίδη.

7)       Η Νέα Κηφισιά ανέβηκε στην Α2. Δείτε τι είπαν ο πρόεδρος, Παναγιώτης Λατσούδας, ο προπονητής, Ηλίας Παπαθεοδώρου και δύο βασικά στελέχη, ο Σάββας Νικητάκης και ο Δημήτρης Μενουδάκος.

8)       Μεγάλη συνέντευξη του προπονητή της Καβάλας, Δημήτρη Πρίφτη. Τι είπε για την εξαιρετική χρονιά, που είχε η ομάδα του, και τον παράδεισο, που ζει.

9)       Αφιέρωμα στους τελικούς του ΝΒΑ ανάμεσα στους Μάβερικς και τους Χιτ.

10)   Απίστευτο ρετρό από την Α2.

11)   Ο Μανώλης Παπαμακάριος βρέθηκε στο τουρνουά “3 on 3” που διοργάνωσε ο Δήμος Κερατσινίου, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 300 παιδιών από τμήματα ακαδημιών. Το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ήταν εκεί.

Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο παλιός προπονητής του ΠΑΟΚ και ένας από τους μεγαλύτερους γνώστες του αμερικανικού μπάσκετ, Θόδωρος Ροδόπουλος.



Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ: Οι διαιτητές του Game 2 με τη Μακάμπι
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Νέο σκάνδαλο στην Premier League: Συνελήφθησαν δύο παίκτες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved