Ισόπαλοι «αιώνιοι» στα… χαμηλά!

Ισόπαλοι «αιώνιοι» στα… χαμηλά!

Προς απόλυτη ενίσχυση των όσων γράψαμε χθες το βράδυ για την δημοφιλία που έχει η Α1 μπάσκετ ήλθαν και τα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν (στη ΝΕΤ) οι χθεσινοί ημιτελικοί του Πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και Άρη.

Ημιτελικοί που ήλθαν …ισόπαλοι στα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν, αποτέλεσμα της απουσίας ανταγωνισμού και της παντελούς έλλειψης ενδιαφέροντος για το ποιοι θα προκριθούν στην σειρά των τελικών.

Έτσι, το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σημείωσε μέση τηλεθέαση 1.3% με 6.2%, ενώ παραπλήσια ήταν τα νούμερα της αναμέτρησης Ολυμπιακού-Άρη, η οποία έκανε 1.3% με 5%.

Προφανώς οι τελικοί Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού …υπόσχονται πολύ καλύτερη τηλεθέαση για το δεύτερο κρατικό κανάλι.

Απογείωση με «Νησί»

Περίπου 3.6 εκ. τηλεθεατές είδαν, κατά μέσο όρο, το τελευταίο επεισόδιο του «Νησιού» που έκανε αντίστοιχα νούμερα 34.5% με 64.6% στο σύνολο, ενώ στα νεανικά κοινά το μέσο μερίδιο ήταν 69%. Η εκπομπή, «Ανατροπή» που ακολούθησε είχε σαν αντικείμενο το φετινό φαινόμενο του «Νησιού», οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του οποίου ήταν καλεσμένοι του Γιάννη Πρετεντέρη και σημείωσε μέση τηλεθέαση 12.6% και 36.9%.

Ο Τσαρτσαρής στα «ερυθρόλευκα»

Και τι δεν θα έχει η σημερινή μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (23.30-01.00). Πιο συγκεκριμένα:

Τι είπαν Ίβκοβιτς, Ομπράντοβιτς, Μαρκόπουλος και Σούμποτιτς στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ για τους τελικούς.

Πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έφθασαν στο 3-0 επί του ΠΑΟΚ και του Άρη αντίστοιχα.

Χαμός έγινε το πρωί στα εκδοτήρια του ΣΕΦ για τα εισιτήρια του πρώτου τελικού. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έσπευσε να τα «εξαφανίσει» και η κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ήταν εκεί.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής όταν ήταν 19 ετών: δείτε τον με την «ερυθρόλευκη» φανέλα της Νήαρ Ηστ κόντρα στον Παναθηναϊκό του Σούμποτιτς, του Ράτζα και του Μποντιρόγκα.

Ο Άρβιντας Σαμπόνις παρουσίασε στην Αθήνα το Ευρωμπάσκετ του τρέχοντος έτους, που θα γίνει στην χώρα του. Δείτε τι είπε ο Λιθουανός γίγαντας.

Οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες τίμησαν τον Γιώργο Αμερικάνο με φιλικό, που έγινε την Κυριακή. Τι είπαν Αλεξανδρής, Γαλακτερός, Κορωνιός, Λινάρδος, Σκουρτόπουλος, Τζαλαλής, Σταύρος Δουβής καθώς και ο Γιώργος Τρόντζος.

Ένταση στο Αλεξάνδρειο σε ματς Άρη-Ηρακλείου. Δείτε τι είχε γίνει πριν από περίπου 11 χρόνια όταν ο Άρης είχε Φίριτς, Φόρεστ, Ίνγκλις και το Ηράκλειο Κανταρτζή, Χαρίση και Γκιμπέρτ.

Ο Απόλλων Πατρών πήρε μεγάλο «διπλό» στην Νέα Ερυθραία. Πλάνα καθώς και δηλώσεις από τους Χουχουλή, Καλλιανιώτη και Σταύρο Δανιήλ.

Το αφεντικό του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, έδωσε προ ημερών συνέντευξη Τύπου περί παντός επιστητού. Το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ήταν εκεί.

Απίστευτο ρετρό από την Α2.

Οι Μάβερικς νίκησαν και πάλι την Οκλαχόμα. Δείτε το πώς.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ΟΔΚΕ και του ΣΥΔΚΝΑ για το σεμινάριο επιλογής διαιτητών 2011 (προστάζ), ξεπέρασε κάθε προσδοκία.  Πλήθος κόσμου έσπευσε να βρεθεί στην εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας. Παρακολουθήστε αναλυτικό ρεπορτάζ.

Καλεσμένοι στο στούντιο είναι ο πρώην προπονητής του Πιερικού/Αρχέλαου, Κώστας Σορώτος και ο δημοσιογράφος Γιώργος Νικολάου.



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved