Αποκλειστικό: Σύσκεψη για αντιδράσεις…

Αποκλειστικό: Σύσκεψη για αντιδράσεις…

Σύσκεψη έκαναν σήμερα (22/1) κάποιοι εξ αυτών που προσανατολίζονται να κινηθούν νομικά κατά της ΕΡΤ...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports σήμερα (22/1) έγινε κρίσιμη σύσκεψη ανάμεσα σε μερικούς απ’ τους συναδέλφους εκείνους που έχουν αποφασίσει να κινηθούν νομικά κατά της απόφασης της ΕΡΤ για τις επιλογές των συμβασιούχων, η σχετική ανακοίνωση για τους οποίους έγινε την περασμένη Πέμπτη.

Οι συνάδελφοι προσδιόρισαν τις από εδώ και πέρα κινήσεις τους που θα παίρνουν σάρκα και οστά απ’ την ερχόμενη εβδομάδα, με (πιθανότατα) την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων. Τέλος, δε συντάχτηκε και ένα κείμενο επιστολής που θα σταλεί την Δευτέρα στο Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ, απ’ την οποία θα ζητηθεί η στήριξη.


Η πρεμιέρα Στάη…

Η ερχόμενη Δευτέρα είναι ιδιαίτερη μέρα για τη ΝΕΤ, καθώς θα ξεκινήσει η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του δεύτερου κρατικού καναλιού απ’ την Έλλη Στάη. Στην δημόσια τηλεόραση προετοιμάζονται τις τελευταίες μέρες (η κορύφωση γίνεται το Σαββατοκύριακο) για την πρεμιέρα της Στάη, η συμφωνία με την οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της βελτίωσης των νούμερων τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου που μετά την αποχώρηση της Μαρίας Χούκλη (για τον ΑΝΤ1) έχει ένα …θέμα στον τομέα της τηλεθέασης.

Σε Τρίπολη και Ν. Σμύρνη

Οι αναμετρήσεις του Αστέρα Τ. με τον Ολυμπιακό και του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό είναι «όλα τα λεφτά» στις μεταδόσεις των αγώνων της Σούπερ Λίγκα που όλοι τους θα μεταδοθούν απ’ τη Nova. Οι δύο εν λόγω αγώνες, μαζί με το ΑΕΚ-Ολυμπιακός Β. και την τεράστια έκπληξη που έγινε στο ΟΑΚΑ θα αποτελέσουν τα σημεία αναφοράς των αθλητικών εκπομπών στα κανάλια. Του Total Superleague της Nova, της Αθλητικής Κυριακής της ΝΕΤ και του ΣΚΑΙ Γκολ του ΣΚΑΙ.

H κόντρα και το …μεσημεριανό μπάσκετ

Το γεγονός ότι στις 17.15 την Κυριακή, ο Ολυμπιακός παίζει στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα και την αναμέτρηση θα δείξει η Nova ανάγκασε τον ΕΣΑΚΕ (ύστερα από αίτημα της ΚΑΕ Ολυμπιακός) να μεταθέσει απ’ τις 17.00 που ήταν αρχικά, για τις 12.30 μετά το μεσημέρι το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Άρη για την Α1 μπάσκετ. Στην μετάδοση θα είναι η ΕΤ1.

Η παραπάνω εξέλιξη είναι γνωστή εδώ και μέρες, αλλά το δια ταύτα που εξάγεται απ’ την όλη υπόθεση είναι η ανάγκη που υπάρχει (και) για την ΕΡΤ να υπερασπιστεί το μπασκετικό προϊόν της.

Το περασμένο Σάββατο, όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε στο Καραϊσκάκης με τον Πανσερραϊκό και τον αγώνα έδειχνε η ΝΕΤ, η ΕΤ1 μετέδιδε το Ολυμπιακός-Ηρακλής για την Α1 μπάσκετ.

Αυτή την φορά και ενώ αρχικά ήταν να συμπέσουν αύριο οι αγώνες του Ολυμπιακού, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τελικά η κατάσταση διορθώθηκε, με την μετάθεση της ώρας του Ολυμπιακός-Άρης στην Α1. Σε κάθε περίπτωση, η δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ) που έχει τα δικαιώματα πρέπει να φροντίσει, να προνοεί, ώστε να μην προκύψει πάλι ανάλογο πρόβλημα και «τρέχουν» όλοι τελευταία στιγμή.



Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved