Η Nova και το φάιναλ-φορ...

Η Nova και το φάιναλ-φορ...

H Nova εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία, ουσιαστικά, είναι ο απολογισμός των μεταδόσεων του φάιναλ-φορ μπάσκετ: "Με μαραθώνιες εκπομπές, ανταποκρίσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ και αποκλειστικές εικόνες, όλα σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition, η Νοva ανέδειξε τη σπουδαιότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ, την Ευρωλίγκα, και ακολούθησε την πορεία του Παναθηναϊκού στο Final Four μέχρι την κατάκτηση του 6ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα του μπάσκετ, με επικεφαλής τον Φίλιππο Συρίγο, κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την πορεία του Παναθηναϊκού προς την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Φίλιππος Συρίγος, είχε τον σχεδιασμό και τον πλήρη συντονισμό μιας μεγάλης δημοσιογραφικής ομάδας που εργάστηκε τόσο στην Αθήνα όσο και στην Βαρκελώνη για την κορυφαία διοργάνωση. Ο Δημήτρης Καρύδας, ο Νίκος Παπαδογιάννης, ο Γιάννης Ψαράκης, ο Γιώργος Συρίγος και ο Γιάννης Κυφωνίδης στην αρχισυνταξία από την Ισπανία και ο Νικήτας Αυγουλής με την υποστήριξη όλης της ομάδας αρχισυντακτών της Nova από την Αθήνα, έκαναν μια πλήρη κάλυψη όλων όσων συνέβησαν μέσα και έξω από το γήπεδο.

Οι κάμερες της Nova βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της αποστολής του Παναθηναϊκού, κοντά στους φιλάθλους που ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη και κατέγραψαν τις αντιδράσεις μέσα από το γήπεδο κατά τη διάρκεια των αγώνων του Παναθηναϊκού.

Από την Πέμπτη 5 Μαΐου μέχρι την Κυριακή του τελικού, η Nova μετέδωσε περισσότερες από 20 ώρες ζωντανού προγράμματος με τα τελευταία νέα του 
Παναθηναϊκού και των αντιπάλων του καθώς και αναλυτικά ρεπορτάζ από τις μάχες της ελληνικής ομάδας.

Καλεσμένοι στο στούντιο της Νova, γνώστες του αθλήματος, έκαναν προβλέψεις και σχολίαζαν κάθε ημέρα την πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι την τελική επιτυχία.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Δημήτρης Πρίφτης, ο Μάνος Μανουσέλης, ο Βασίλης Φραγκιάς από το στούντιο της Αθήνας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Φώτης Κατσικάρης αλλά και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο της Nova στη Βαρκελώνη.

Η Nova σχεδίασε την καλύτερη παραγωγή σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition .

Η Νova παρείχε την κορυφαία τεχνική υποστήριξη ώστε οι συνδρομητές να απολαύσουν κάθε στιγμή του Final Four σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας HD,  με κάμερες σε κάθε σημείο μέσα και έξω από το γήπεδο.

Αποκλειστικά για την Ελλάδα η Nova εξασφάλισε θέση δίπλα στον πρωτομάστορα των επιτυχιών Ζέλικο Ομπράντοβιτς μεταδίδοντας κάθε λεπτομέρεια, κάθε οδηγία και κάθε αντίδραση από τον πάγκο των πρασίνων.

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε από νωρίς η μια από τις έξι κάμερες που δούλεψαν για την Nova, μεταφέροντας εικόνα από κάθε σημείο του γηπέδου. Η κάμερα του αγωνιστικού χώρου, έδωσε στον αέρα της Nova όλες τις αντιδράσεις και τις πρώτες δηλώσεις των πρωταθλητών Ευρώπης! Τρείς κάμερες ήταν τοποθετημένες στο στούντιο του γηπέδου, μια κάμερα στο Flash Interview ενώ μια παρακάμερα μετέφερε αποκλειστικές εικόνες  των πανηγυρισμών των αθλητών μέσα από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, λίγα μόνο λεπτά μετά την απονομή του τροπαίου.

Μια ακόμη μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία που ολοκλήρωσε την κάλυψη του Final Four από την Nova, είναι ότι η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ήταν η μόνη που βρέθηκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε με τον Παναθηναϊκό κατά τη επιστροφή του στην Αθήνα.

Η Nova κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κάλυψη της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο μπάσκετ, της Ευρωλίγκα, με την καλύτερη δημοσιογραφική και τεχνική ομάδα, με άρτια παραγωγή και κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας,High Definition! "



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved