Την Παρασκευή η «πρώτη» των συμβασιούχων

Την Παρασκευή η «πρώτη» των συμβασιούχων

Στην ΕΡΤ δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και αυτός είναι ο λόγος που τρείς μέρες μετά την ανακοίνωση των επιτυχόντων συμβασιούχων, προκλήθηκε σύσκεψη στο Ραδιομέγαρο όπου θα καθοριστεί το πλαίσιο δράσης.

Αναφερόμαστε στον τομέα της αθλητικής διεύθυνσης όπου οι συνάδελφοι, οι οποίοι είδαν τα ονόματα τους στην λίστα των επιλεχθέντων κλήθηκαν να παραστούν σε σύσκεψη που θα γίνει στις 4 το απόγευμα.

Όλα δείχνουν, δίχως να υπάρχει επίσημη ενημέρωση προς τους συναδέλφους ότι ισχύει αυτό που έγραψε χθες το onsports.gr. Ότι, δηλαδή, θα ξεκινήσουν δουλειά από 1η Φλεβάρη.

Στην  σύσκεψη της Πέμπτης (20/1) αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι αρμοδιότητες στα νέα μέλη της αθλητικής διεύθυνσης και να τους δοθούν οι πρώτες οδηγίες.
Απ’ την 1η του περασμένου Αυγούστου μέχρι σήμερα, την δουλειά στην αθλητική διεύθυνση βγάζουν αποκλειστικά οι μόνιμοι, με την γνωστή πίεση και την συμπύκνωση του αθλητικού προγράμματος και, ως εκ τούτου, η προσθήκη των συμβασιούχων αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.

«Παλούκια» για τη Nova οι τελευταίες αγωνιστικές

Η Σούπερ Λίγκα έβγαλε το τηλεοπτικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος και (όπως είθισται) στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, οι αγώνες θα έχουν κοινή ώρα έναρξης (19.00), ενώ θα μεταδοθούν όλοι.

Το μεγάλο ζόρι σε αυτή την περίπτωση θα «τραβήξει» η Nova που θα κληθεί να κάνει τον μεγάλο όγκο των μεταδόσεων. Ειδικά την προτελευταία αγωνιστική που δεν θα υπάρχει μετάδοση απ’ τη ΝΕΤ, το συνδρομητικό θα πρέπει να καλύψει όλα τα παιχνίδια. Εκεί προκύπτει ένα θέμα και ίσως η Nova χρειαστεί να κάνει κάποιες επιλογές στα live.

Οι τελευταίοι της ΝΕΤ;

Αν και εφόσον ο Ολυμπιακός κατακτήσει τον τίτλο, τότε τους αγώνες των πλεί-οφ θα μεταδώσει αποκλειστικά η Nova. Σε αυτή την περίπτωση οι τελευταίοι αγώνες της δημόσιας τηλεόρασης απ’ την Σούπερ Λίγκα, θα είναι το Ξάνθη-Άρης και το Ολυμπιακός-Λάρισα που θα γίνουν την 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Δοκιμαστικές εκπομπές…

Στον ΣΚΑΙ έκαναν δοκιμαστικές εκπομπές, οι οποίες μαγνητοσκοπήθηκαν και θα δοθούν, ως demo, στον ΟΤΕ, στο πλαίσιο του διαγωνισμού που έχει προκηρύξει ο Οργανισμός για το Conn-X TV Sport. Ο ΣΚΑΙ είναι ένας απ’ τους φορείς που αναμένεται να καταθέσουν προσφορά στον διαγωνισμό, ο οποίος λήγει στις 26 Ιανουαρίου. Μάλλον θα το κάνουν ο ΑΝΤ1 και (με λιγότερες πιθανότητες) ο Alpha.

Τα είπαν με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας

Επαφή με τον τομεάρχη ΜΜΕ της Ν. Δημοκρατίας, Σίμο Κεδίκογλου είχε την Τετάρτη (20/1) το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ που ζήτησε και την γνώμη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις εξελίξεις στον χώρο των media. Όλα αυτά και ενώ αναμένεται η κατάθεση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ απ’ τον Τηλέμαχο Χυτήρη.

Οι κυκλοφορίες

Ιδού και οι κυκλοφορίες (σύμφωνα με το Άργος) για την Τετάρτη 19/1, σε Αθήνα-Πειραιά:

Φως των σπορ 9.064  (20.81%)
Sport day  5.371  (12.33%)
Goal  news 5.043  (11.59%)
Γαύρος  5.004  (11.49%)
Πρωταθλητής 4.502  (10.33%)
Φίλαθλος  3.502  (8.04%)
Εξέδρα των σπορ  3.162  (7.26%)
Η ώρα των σπορ  2.768  (6.35%)
Η Πράσινη 1.925  (4.42%)
Η Γάτα 1.439  (3.30%)
Score Live  962  (2.21% )
Derby news  805 (1.85%)
Σύνολο  43.547 (100%)


Το ζητούμενο για την επιλογή των συμβασιούχων

Το θέμα των συμβασιούχων, για την ώρα έληξε, στην ΕΡΤ και μένουν οι αντιδράσεις όσων κόπηκαν και πολλοί απ’ αυτούς θα κινηθούν (όπως αποκαλύψαμε την Τετάρτη) νομικά.

Κατά την άποψη μας, το ζητούμενο δεν είναι αν είναι καλοί ή κακοί όσοι επιλέχτηκαν. Η απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα θα ήταν πως άπαντες είναι τέλειοι.

Το ζητούμενο είναι αν εφαρμόστηκαν τα κριτήρια που πρόβλεπε η προκήρυξη του διαγωνισμού. Εκεί βρίσκουν αφορμές, «πατήματα» η ΕΣΗΕΑ και όσοι έχουν αντιδράσει.

Η 24ωρη απεργία σε «Φίλαθλο» και «Αυριανή», την απόφαση για την οποία αποκάλυψε το onsports νωρίς το απόγευμα υπάρχει περίπτωση να ανασταλεί, αν και εφόσον η εργοδοσία και η ΕΣΗΕΑ βρουν σημεία επαφής.

Κυρίως δε, αν υπάρξει εξέλιξη στην εξόφληση των οφειλόμενων της εργοδοσίας προς τους εργαζόμενους.

Στις 2 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι ρεβάνς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και ΑΕΚ-Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με ώρες έναρξης στις 18.00 και 21.00 αντίστοιχα.

Μέσα στο άγχος της πρεμιέρας, δεν πρόλαβα να σας γράψω κάποια λόγια, έτσι για το καλωσόρισμα.

Από εδώ θα διαβάζετε κυρίως ρεπορτάζ. Θα διαβάζετε πράγματα που συμβαίνουν, είτε δυσαρεστούν κάποιους, είτε όχι.


Βασικός στόχος είναι να ανοίξω επικοινωνία με όλους εσάς που θα τιμάτε με την ανάγνωση την στήλη. Και σε κάθε περίπτωση θα μπορείτε να στέλνετε τις παρατηρήσεις σας, τις διαφωνίες σας.


Ρεπόρτερ «Μπέκας»



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved